CARTOON (Piet Klont)

Cartoon gemaakt door:

Piet Klont

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

20 reacties op CARTOON (Piet Klont)

  1. G.Deckzeijl zegt:

    Schijtkeet, Piet..??? Hoe heb je ’t zo kunnen bedenken?
    Hier is een andere SCHIJTKEET, nl. de 1e Kamer. Lees 110 en 113 maar eens. 115 is onderweg, zit nog in dat fameuze spamfilter van AP.
    http://www.amsterdampost.nl/actie-vingerafdruk/#comment-82912
    Leven je ouders en grootouders nog? Waarschuw ze maar snel, want vanaf 1-1-2013 kunnen ze ieder moment van de dag ONAANGEKONDIGD “bezoek”krijgen van de AOW-GESTAPO.
    Die vind je hier ook>> http://tinyurl.com/7f7l5ta
    Zie ook 104 en 105 van
    http://www.amsterdampost.nl/dump-uw-links-hier/
    Prettige zondag nog.

    Like

  2. Aegolius cs zegt:

    Het is weer een fraaie, Klont.
    Groene hellsoldate……..
    Laat nu die Toffe Dibi haar werk afmaken. Naar nul zetels moet niet zo lastig zijn, toch?

    Like

  3. Piet Klont zegt:

    @Gerrit:
    Ja, Rebecca kwam ook met die link op A7.
    De creativiteit van de overheid…kent geen grenzen.
    Van mij mag er een bom op het parlementsgebouw, het kan me niet meer bommen wie er op dat moment aanwezig is.
    Sap heeft kennelijk al eieren voor haar geld gekozen.
    Noodgedwongen, dát dan wel weer.

    Like

  4. Piet Klont zegt:

    Aaaach…..daar hebben we ’t Uylenmanske Mungolius sc warempel ook….
    Môgge, Kerlchen, ik dachdaddoe in Kerkrat zat vandaag!
    Was daar nu even eerder mee gekomen, dat ‘Hellsoldaat’!
    Tenslotte noemen ze het Euroborgstadion van FC Grunn ook ‘De Groene Hel’.

    Like

  5. willemientje zegt:

    Piet, die arme jolanda, ,t is te erg, eerst al uitgekotst door haar partij, en nu uitgescheten door jou, dat is toch niet menslievend, ( smile)

    Hoe krijg je het iedere keer weer verzonnen, geweldig hardstikke goed weer

    Like

  6. Aegolius cs zegt:

    Willemientje,
    Klont houdt niet van mensen die politicus ambiëren te zijn.
    Klont was heel netjes: “Opens zag ik het licht”. Het had ook kunnen zijn: “Opeens zag ik mijn partij politieke klucht!” Naaah, daar zou Sapje mee kunnen leven, oeps.

    Like

  7. José zegt:

    G.Deckzeijl zegt:
    7 oktober 2012 om 08:28

    Al jaren worden de mensen met een AOW gecontroleerd, zoals U zegt door de Gestapo, om te kijken of zij onterecht een AOW voor alleenstaanden ontvangen terwijl zij samenwonen. Kinderachtig maar het blijft ‘frauderen’.
    De PVV heeft met de nieuwe wet ingestemd omdat ook alle andere uitkeringen, wat U terecht zegt dat de AOW géén uitkering is, in deze nieuwe wet worden genoemd en waar wel degelijk misbruik van wordt gemaakt, zie de Wajong-uitkering waar alle ‘zwakke en zieke’ jongeren tegenwoordig in terecht komen!
    Ik durf mijn hand er wel voor in het vuur te steken dan niet één partij genegen was om de AOW buiten deze wet te laten, dus had de PVV weinig keus en vonden ze het waarschijnlijk heel belangrijk dat de fraude op alle uitkeringen wél goed gecontroleerd zal worden en hebben noodgedwongen toch getekend ondanks dat de AOW eronder valt die, zoals ik hierboven schreef, al gecontroleerd wordt.
    Er zullen altijd wel zaken blijven bij partijen waar wij op gestemd hebben, waar wij het niet mee eens zijn, maar de hoofdlijnen waar de PVV voor staat zijn momenteel het belangrijkste om toch de PVV te blijven steunen!!
    Met vr. gr.

    Like

  8. Ik heb daarover, in het zicht van de inmiddels bevestigde wetgeving, vanmorgen/vanmiddag een stukje over geschreven. Lees via onderstaande link vooral de laatste 3 alinea’s:

    ‘Fraudecontrole’ mag, ook zonder verdenking


    Uiteraard blijf ik de PVV steunen aangezien het misbruik van maatschappelijk geld ten alle tijde bestreden moet worden maar de overheid op zich moeten niet denken dat ze deze nieuwe wetgeving zo maar naar eigen wens tot graaien kan worden uitgebreid met meerdere mogelijkheden… wat niet is kan nog steeds komen!

    Like

  9. G.Deckzeijl zegt:

    Dank voor je wijze uitleg, José(je mag wel jij zeggen), maar ik heb m’n besluit genomen.
    Ze hebben de rug wederom NIET recht gehouden, ze hebben er nog een beetje meer aan meegewerkt dat Nederland een politiestaat wordt en dat accepteer ik NIET.
    Net zomin als dat er vlak na 10-5-1940 mensen waren die de Duitse inval niet accepteerden en in het VERZET gingen. Maar Nederlanders zijn APATISCH geworden, ze vinden boerzoektvrouw véél belangrijker dan basale rechten, zoals het HUISRECHT.
    Vrijheid is namelijk ook het recht om met RUST gelaten te worden en al helemaal als mij en al die anderen die zich voor dit land uitgesloofd hebben, geen donder te verwijten valt.
    Politici die roepen dat terroristen aangepakt moeten worden hebben voor mij gelijk, maar ze moeten het uit hun STUPIDE, gesubsidieerde koppen laten om hun eigen achterban met TERRORISERENDE regeltjes op te zadelen..!!!

    Like

  10. willemientje zegt:

    Gerrit, hoewel ik het met je eens ben, dat het hier een beetje op een politiestaat gaat lijken, kan ik het ik het wel begrijpen van de PVV, dat ze voorgestemd hebben, ik hoop alleen wel, dat er dan nu ook op fraude gecontroleerd gaat worden, in Turkye, en Marokko, zeker op kinderbijslag, en AOW, helaas moeten de goeden, in dit geval onder de kwaden lijden,

    Er zal hoe dan ook iets aan de fraude moetven worden gedaan

    Like

  11. @Willemientje: En dat is nu net wat er dus niet gaat gebeuren. Iets met verdragen die blijkbaar alleen ons nadeel zijn en we blijkbaar niet eenzijdig mogen opzeggen. Ik zeg: Verbreken die zooi en al dat geld terug halen!

    Like

  12. Helaas is de PVV niet meer groot genoeg om een daadwerkelijke vinger in de pap te hebben 😦

    Like

  13. willemientje zegt:

    Helaas, Pieter, maar hopelijk zal dit nieuwe kabinet de rit ook niet uitzitten, en zijn er ondertussen wat meer mensen wakker geworden, die zich niet nog een keer door Rutte laten belazeren

    Like

  14. Weet ik, Willemientje, maar de gemiddelde Nederlander laat zich al jaren bedotten door politici die tijdens verkiezingen van alles beloven maar zodra deze weer (opnieuw) op het blauwe pluche zitten, weten ze plotseling van niets en kunnen zich niets herinneren over wat ze eerder beloofden. Vooral de huidige 2 partijen, partij van de arabieren en vvd, hebben dit soort stunten wel vaker geflikt net als die vermaledijde cda en demonen666 regenten!

    Like

  15. Tom Hendrix zegt:

    @G.Deckzeijl 08.28. uur, ik kan mij voorstellen dat je er laaiend over bent Gerrit. En wat de oplossing zou zijn, begin als overheid nou verdomme eens te stoppen met het toelaten van de moslim immigranten. Daar gebeurt geen flikker aan. Het was namelijk de econoom Friedman, die al jaren terug ervoor waarschuwde, dat de sociale zekerheid naar de kloten gaat bij massa-immigratie! En gloeiende nog aan toe die vuile linkse EU HEKS MALMSTROM verplicht ons verdomme om nog meer tapijtvreters toe te laten. Mijn HAAT tegen de ISLAM en de EU groeit steeds meer door deze gang van zaken. Verdomme wel onze oudjes lastig vallen schijt politici in DEN HAAG!

    Like

  16. José zegt:

    G.Deckzeijl zegt:
    7 oktober 2012 om 16:27

    Politici die roepen dat terroristen aangepakt moeten worden hebben voor mij gelijk, maar ze moeten het uit hun STUPIDE, gesubsidieerde koppen laten om hun eigen achterban met TERRORISERENDE regeltjes op te zadelen..!!!

    De PVV is, zover ik weet, de enige partij die niet gesubsidieerd wordt en dat ze de eigen achterban wel eens wat netter kunnen behandelen in sommige gevallen, is een ding wat zeker is!
    Wat Willemientje zegt over op fraude gecontroleerd gaan worden, in Turkije, en Marokko, zeker op kinderbijslag, en AOW zou heel goed zijn maar uit het antwoord van Pieter Veenstra aan Willemientje begrijp ik dat door verdragen deze landen weer de dans ontspringen. De conclusie is dan niet moeilijk te trekken wie er over blijven om gecontroleerd te worden wat inderdaad een grote schande is. Blijft de vraag als er nieuwe verkiezingen zouden komen op wie dan te stemmen?! Als enige partij die toch nog het meest voor onze belangen opkomt, blijft alleen de PVV over en zie ik geen alternatief tenzij er een andere goede nieuwe partij komt maar dat zie ik niet gauw gebeuren!! Alle andere hypocriete partijen hebben na de moord op Pim voor mij allemaal afgedaan!!!

    Like

  17. Ko Lumbus zegt:

    Stekkerloze doos.

    Like

  18. Mooie cartoon Piet Klont! Rita Verdonk heeft de stekker ook uit TON gehaald door op te stappen. En de Democratische Vrijheids Partij van Eelco Brinkman komt ook niet ver.

    Like

  19. Piet Klont zegt:

    Tja, dat met die stekker….ik zie haar daar nog staan als een klein kind in die hele grote kamer met die stekkerdoos in de handen.
    Meelijwekkend gewoon.
    Ontsnapt uit een kindercreche, was mijn eerste gedachte.

    Like

Plaats een reactie