VIDEO´S: Frankrijk – Moskeeterrein bezet door groepering “Génération Identitaire” (+ update)

Poitiers. Zoals de Franse blogger David Eszet (Nonali) bericht, hebben om 09.00 uur vanmorgen ongeveer 100 jonge mensen, die behoren tot de groepering “Génération Identitaire”, het terrein van een toekomstige moskee in Poitiers bezet en zijn direct op het dak geklommen, waar ze “Reconquista van Frankrijk” parolen geroepen hebben. Dat is te zien op de video´s, die vanmorgen werden opgenomen:

 

 

De mening van de groepering “Génération Identitaire” zelf

Aan de voorkant, met uitzicht op de minaret ontrollen we een groot spandoek, dat een duidelijke boodschap bevat: “Immigratie, bouw van moskeeën, REFERENDUM!”. Met deze eerste grote actie wil Génération Identitaire zich aan het hoofd plaatsen van onze strijd voor onze identiteit.

Het is bijna 1300 jaar geleden toen Karel Martel de Arabieren bij Poitiers na een heldhaftige strijd kon stoppen en zodoende ons land gered heeft van de islamitische binnendringers. Het was de 25e oktober 732. Nu is het 2012 en de keuze is nog steeds dezelfde: Vrij leven of sterven.

Onze generatie weigert om zijn mensen en zijn identiteit aan onverschilligheid op te geven, we zullen nooit de indianen van Europa worden. Vanwege deze symbolische handeling en ons verleden en de moed van onze voorouders, roepen wij op tot herinnering en strijd!

We willen geen immigratie meer van buiten Europa of de nieuwbouw van een moskee op Franse bodem. Sinds de eerste golf van Afrikaanse immigratie en de familiehereniging in het jaar 1974 werd er nooit aan onze mensen gevraagd of ze willen leven met deze mensen.

Massa-immigratie, de radicale verandering van ons land volgens de nieuwste studie van INSEE, 43% van alle 18-50-jarigen op Île de France is immigrant.

Een volk kan zich bevrijden uit een crisis of een oorlog, maar niet uit een ruil van de bevolking, die geen Fransen meer zijn, Frankrijk zal ophouden te bestaan en zich hier niet meer van herstellen.

Het is een kwestie van overleven, iedere natie heeft het absolute recht om te beslissen of en hoeveel buitenlanders er welkom zijn.

Omdat ons dit recht geweigerd wordt, betaalt onze generatie een hoge prijs op straat, we worden door de meute geïntimideerd en daarom zeggen we: Genoeg is genoeg, geen stap meer achteruit!

We eisen de organisatie van een nationaal referendum over immigratie en de bouw van islamitische gebedsplaatsen in Frankrijk. We zullen het huis niet verlaten voordat ze ons gehoord hebben en onze eisen zijn ingewilligd.

We zijn ons ervan bewust dat onze strijd nog maar net begonnen is en we roepen alle jonge Europeanen, die erfgenamen van hun lot geworden zijn, ertoe op om hier naartoe te komen en de voorhoede van de huidige jeugd te vormen.

Zodra er meer bekend is, komt er een update. Tot dan toe kunnen we alleen maar applaudisseren voor de moedige groepering, want juist deze stad heeft een enorme symbolische kracht, want het was Karel Martel in het jaar 732, die hier de islamitische veroveraars kon terugslaan.

Update:

Tegen de middag hebben de actievoerders de moskee weer verlaten. Hun terugtocht werd echter verstoord door islamitische demonstranten. Indien ze zich niet vrijwillig zouden hebben teruggetrokken, zou men het dak met geweld ontruimd hebben, werd er door de politie gezegd. De bezetters zouden niets hebben beschadigd, ze de prefect van Vienne. De Franse regeringschef en de Franse Raad van Moslims veroordeelden de bezetting van de moskee scherp. Deze zou een aanval op de waarden van Frankrijk zijn.

Bron:

http://europenews.dk/de/node/60074/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

47 reacties op VIDEO´S: Frankrijk – Moskeeterrein bezet door groepering “Génération Identitaire” (+ update)

  1. catherine zegt:

    De spanningen lopen op, net als in Griekenland waar men ook genoeg heeft van teveel immigranten. Gezond verstand moet terug in de politiek, Daarom; weg met de politiek van gefossiliseerde ideeen van de oude garde. De nieuwe garde is veel pragmatischer dan de oude, met wensdenken vervulde generatie.

    Like

  2. G.Deckzeijl zegt:

    Goh, valt me toch een beetje tegen. Het was beter geweest als de actievoerders inplaats van een klim-en klauterpartij bij de plaatselijke slager een paar emmers varkensbloed hadden gehaald en de muren van die HAATcentrale hadden bespoten en een helicopterpiloot hadden ingehuurd om het dak een fris kleurtje te geven.
    Vlad Tepes als uitsmijter: http://tinyurl.com/6ed8jyh
    Moslims beschouwen een moskee in de wijk van de kafir als een OVERWINNING!

    Like

  3. G.Deckzeijl zegt:

    Nu gebeurt het wéér…!!!! Net een comment geschreven en verzonden…
    Die had HIER dus al moeten STAAN, onder het comment van Catherine.

    Like

  4. Ik hoorde net in het tv-programma De Halve Maan dat 39 procent van de Marokkaanse inwoners in Nederland werkloos is. De Linkse meute probeert de Rechtsen steeds de mond te snoeren. Maar dat zal niet lang nog zo kunnen doorgaan. Dan zal de hele wereld het Rechtse geluid in Nederland en omstreken ook een keer horen. De zweer ik u op het hoofd van de profeet. Vrede zij met hem!

    Like

  5. E.J. Bron zegt:

    DAAR STAAT HET TOCH!!!!

    Like

  6. WordPress.com is een beetje van slag de laatste tijd, vrees ik

    Like

  7. Martha zegt:

    E.J. 16:51

    “gaat woedend naar de schuur om een sigaret te roken”.

    😆

    Like

  8. Tom Hendrix zegt:

    Het is geweldig, wat deze jonge Fransen hebben gedaan, respect! Er valt mij wel al direct op dat de politieke lapzwansen, gelijk deze actie hebben afgekeurd, wat een stel landverraders, om de muzelmannen ter wille te zijn. Verder HET BEWIJS, dat de resolutie van straatsburg en de verdoemde EU er oorzaak van zijn, dat in heel EUROPA de “vlam in de pan”, gaat!

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    @E.J, laat je het sigaretje smaken Bert!

    Like

  10. Wachteres zegt:

    @ 17.27u Martha 😛 😛 😛

    Like

  11. Tom Hendrix zegt:

    Ik heb het filmpje nog eens goed bekeken, en voor mij is er maar een conclusie mogelijk, namelijk we zijn VERRADEN door onze eigen OVERHEDEN, en ten tweede deze OVERHEDEN zullen geholpen door de FASCISTEN van de EU, gaan optreden tegen de eigen BEVOLKING! Hierbij is dat onomstotelijk BEWEZEN. Dit gaat op burgeroorlogen, oproer, en massaal bloedvergieten uitlopen! Maar dat is wat de schoften in BRUSSEL gewoon laten GEBEUREN!

    Like

  12. Tom Hendrix zegt:

    @Jack Terrible 16.33. uur, ik mag het hopen Jack.

    Like

  13. Martha zegt:

    @Wachteres

    Hij is leuk hè.

    Nog bedankt voor het Ave Maria gisteravond.

    Schitterend gezongen!

    Like

  14. Petrossa zegt:

    Mm. Gebedshuizen binnenvallen is niet slim. Daar verlies je een hoop populair support mee. Moet je gewoon niet doen, nou kunnen de moslims vinderwijzend zeggen hoe verschrikkelijk ze zijn die fransen. En dan hebben ze nog gelijk ook. Dit stuit op totaal onbegrip van geheel frankrijk. Gewoon een stel klootzakken die relschoppen.

    Op straat geen religie, in het publiek geen religie. Helemaal mee eens. Maar binnenshuis doen ze maar wat ze willen.

    Like

  15. Turul zegt:

    FRantastisch dat deze jonge Fransen eindelijk opkomen voor waar het werkelijk om draait, het overleven van de eigen bevolking, cultuur in het eigen land.

    Like

  16. topsporter zegt:

    Pardon, ze zaten niet in de moskee, erg verstandig, maar op de moskee .

    Like

  17. E.J. Bron zegt:

    @Martha

    Plagiaat van een andere draad!!! LOL! 😆 😀

    Like

  18. Petrossa zegt:

    In de moskee of op de moskee. Doe je gewoon niet. Morgen vallen moslims kerken binnen en wat kan je dan nog zeggen? Uiterst domme onverantwoordelijke zinledige actie die alleen maar zorgt voor nodeloos geweld.

    Like

  19. Roel zegt:

    Petrossa: moslims vermoorden dagelijks “ongelovigen”. Waar bent u bang voor? Bent u van de morele equivalentie? Zo dom kan een mens niet zijn.

    Like

  20. benny zegt:

    moslims vallen geen kerken binnen maar branden ze gewoon plat.
    wat zinloos geweld betreft,dat hebben we nu ook al zonder hen te provoceren.
    oog om oog,tand om tand!

    Like

  21. topsporter zegt:

    Vind ik ook Petrossa, de verantwoordelijkheid ligt bij de importeurs van de islam dus opportunistische politici. Daar moet de rekening neergelegd worden, ook als ze de luwte opgezocht hebben. Zij moeten weten, dat politiek geen spel met de bevolking is.

    Like

  22. koddebeier zegt:

    Wat een lafhartig gekwezel van sommige reageerders, dit ziet de moslim als zwakte en een rede des te meer om de allochtone bewoners te onderdrukken, gaat vooral zodoor, kruip in je hol bij rest van de landverraders en collaboirateurs.

    Like

  23. Petrossa zegt:

    Ik vindt het gewoon zinloos. Het lijdt helemaal nergens toe behalve dat je de slachtoffer rol van moslims bevestigd. Nu kunnen ze terecht gaan schreeuwen. Blijft gewoon heel stom.

    Like

  24. Moslims branden kerken plat, dat klopt. En niet een paar kerken. Er zou in Nederland eens een moskee met moslims erin plat moeten worden gebrand. Dan is het land, de wereld, te klein. Er is wel eens iemand aangehouden door de politie met een jerrycan benzine achter een muur van een moskee in Rotterdam. Dat was net na de moord op Pim Fortuyn. Ik weet nu ook wie dat is.

    Like

  25. Peter Selie zegt:

    Moet de revolutie weer uit Frankrijk komen? En hoe snel was de politie present om deze groep te verdrijven, dat in tegenstelling tot de jarenlange ergernis van de neringdoenden en buurtbewoners in Parijs, van een op rellen beluste groep islamieten die hun vrijdag”gebed” op straat houden. Dan blijven politici en politie doof en laten ze deze mensen aan hun lot over.
    Nostradamus heeft ons gewaarschuwd voor het gevaar van de saracenen dat omstreeks het jaar 2000 de kop zou opsteken en veel onschuldig bloed zal eisen als tol voor het avontuur dat politieke avonturiers op hun geweten hebben.

    Ik wens de groep een snelle groei en vel succes toe en dat het voorbeeld elders in Europa navolging zal krijgen.
    Vive la France, vive la republique

    Like

    • Claudia zegt:

      ben het helemaal eens met Generation Identiaire,helaas zal ik het niet meer meemaken denk ik met mijn 66jaar, een moslimvrije Europa
      Het zal vele doden gaan kosten,maar liever dood dan de sahria.
      Hoop dat ze de graaiers en de neo liberalen ook opruimen
      Die hebben deze gasten hierheen gehaald ,en de goedpraters van de linksekerk(links lullen, rechts zakken vullen)ook uitschakelen
      Hoop op een echt sociaal en moslim vrij Europa
      EUROPA ONTWAAK

      Like

  26. Ko Lumbus zegt:

    No worries, petrossa, het is een bouwsel in oprichtig dat de demonstranten beklommen. Zolang niet ingewijd kan de moskeet niet ontheiligd worden. 😉

    Like

  27. G.Deckzeijl zegt:

    @Petrossa, 20-10, 18:05, 18:31 en 19:31
    Sinds wanneer hou jij allahschreeuwers, waarvan al tijden bekend is dat ze christenen(1) en hun kerken niet met rust kunnen laten, de hand boven het hoofd..??? Dipje of zo? Vergeten wat die pedofiel-aanbidders in bv. bepaalde delen van Nigeria(en niet alleen daar) hebben uitgevreten? Heb je je wel eens goed gerealiseerd wat Oriana Fallaci over die islamitische haatcentrales schreef?Vergeten waar haatcentrales in Gaza voor gebruikt worden? Nu kun je lezen wat onze eigen Siem Eikelenboom in JIHAD IN DE POLDER schreef over wat er in islamitische haatcentrales gebeurt! http://tinyurl.com/3wdvven
    Ergo: als waar dan ook door allahschreeuwers christenen op alle mogelijke manieren het leven onmogelijk wordt gemaakt(moorden!!) incl. het platbranden van hun kerken(Kopten in Egypte..!!!)
    mogen van mij al die islamitische haatcentrales + die Grote Zwarte Kei tot GRUIS gestampt worden, precies zoals Gustave Flaubert in 1878 hoopte dat zou gebeuren.
    Want DAT zou de ultieme oplossing zijn om aan alle ellende die door allahschreeuwers tot op de huidige dag wordt veroorzaakt, ellende die al die linkse IDIOTEN zoals Sonja Barend e.d. niet willen zien, een definitief einde te maken.
    Uitsmijter: ken je dat verhaal van die appeaser?* Pas op dat je er zelf niet één wordt.
    http://tinyurl.com/3z6csvp
    *Ayaan Hirsi Ali zei op 18-1-2005(na 2-en-een-halve maand rouw vanwege de dood van Theo van Gogh): “De toon maakt voor moslimfundamentalisten geen verschil, omdat we allemaal op hun dodenlijst staan”.
    1) Joden kunnen ze ook al eeuwen niet met rust laten, sterker: het antisemitisme van dat TUIG wordt met de dag erger, zelfs door bekeerlingen zoals in Duitsland..!!!
    http://tinyurl.com/cwh2agd
    Ziezo, jouw zondag is weer gevuld.

    Like

  28. Petrossa zegt:

    De franse nieuwsbronnen zeggen dat ten tijde van het gebeuren er een gebedsruimte in gebruik was, en die moslim op de tv (de worodvoerder van de moskee) was geen booslim maar een wat oudere keurig geklede welbespraakte heer die wat triestig reageerde. Zo van: moet dat nou?

    En ik was het wel met hem eens.

    Hoewel ikzelf vindt dat religie de oorzaak is van heel vele misere en het beter was dat het niet meer bestond, is dat geen reeele gedachte. Dus moeten we ermee leren leven. En dat doe je niet door extreem provocatief moskeen te gaan bestormen.

    Op zich is religie best goed geregeld in frankrijk, daarom ben ik er ook gaan wonen. Of je nou een non bent of een burqa drager, je komt geen publieke ruimte binnen in klederdracht. Recentelijk probeerde een haatbaard zijn vrouw te laten naturaliseren, ze kwam in een burqa. Ze hoefde niet eens haar mond open te doen, de naturalisatie werd onmiddellijk als hamerstuk geweigerd op grond van dragen van burqa.

    Dat bidden op straat werd ook aangepakt, is afgelopen. Ze hebben een e.o.a. trieste vevallen loods ergens gekregen om met hun kont omhoog te zitten. Hadden ze dus geen been meer om op te staan.

    Zo los je dat op. Zonder teveel gedoe. En nu met de nieuwe minister Valls, verbazingwekkend voor een socialist, maar die pakt echt goed door. Roma en sinti worden consequent uit illegale kampen verwijderd, booslims worden of doodgeschoten of hinderlijk gevolgd en dan gearresteerd.

    Ze hebben wat achterstand in te halen met 40 jaar verwaarlozing van het probleem, maar het wordt aangepakt. Zelfs de socialistische regering snapt dat het tever gaat. Op een beschaafde manier, niet door een burgeroorlog uit te lokken. Gewoon met massief machtsvertoon.

    Toen met die z.g. anti-islam film probeerden er precies 120 mensen te protesteren in Parijs. Er waren 1000den extra heel erg niet lieve ME achtige troepen in de stad., Die 120 werden verwijderd en sommigen gearresteerd.

    Het zla nog wel evne duren, zoiets gaat niet over 1 nacht ijs, maar de boel wordt opgeschoond. En dan mogen wat mij betreft iedereen die in fabeltjes geloven die in een kerk, tempel, moskee gaan zitten aanbidden.Heb ik geen last van. En als vrouwen zich graag laten vernederen met een hoofddoek of als een stuk vee te worden behandeld moeten ze dat vooral doen.

    Voor diegenen die dat niet willen kunnen ze zo naar de politie, er staat 15.000 euro boete op als je gedwongen wordt een hoofddoek of burqa te dragen.

    Like

  29. Tom Hendrix zegt:

    @G.Deckzeijl 08.55. uur, precies zo is het Gerrit. Zolang de HAATBAARDEN en SOEPJURKEN nog uitgebreid voorgetrokken worden, en niet massaal teruggaan naar hun KAMELENLANDEN geloof ook ik geen barst ervan, dat het zich vanzelf oplost.

    Like

  30. G.Deckzeijl zegt:

    Aan allen: Domme Nederlanders vind je letterlijk en figuurlijk overal..!!! Ze negeren zelfs onweerlegbare, steekhoudende argumenten! En daarvan gaan mijn nekharen recht overeind staan.
    http://www.magyar-holland.com/index.php?option=com_content&view=article&id=124:eurabische-nachtmerrie-in-rotterdam-nederland-is-afgepakt-van-de-domme-hollanders&catid=3:nederland&Itemid=6
    Om ieder misverstand uit te sluiten, refererend aan een door een Nederlandse verzetsman geschreven, na de oorloge geschreven boek IK PIK HET NIET, wil ik iedereen hier erop attent maken, dat ik PERTINENT NIET van plan ben “ermee te leren leven”, zoals ik hierboven godverdommenogantoe moet lezen. Dus toch een appeaser zoals ik voorspelde…
    Alle moslimfundamentalisten de wereld uit, te beginnen in de Europese Unie..!!!
    http://tinyurl.com/7zl4y95
    Newsflash: petrossa nu ook bekeerd…!!!

    Like

  31. @Petrossa; Je laatste reactie klinkt te mooi om waar te zijn. De Fabeltjeskrant…

    Like

  32. Petrossa zegt:

    Nee hoor petrossa is niet bekeerd. Alleen in frankrijk wordt het extremisme tenminste aangepakt. Waar een haatbaard in NL een aai over zijn bol krijgt, gaat hij hier de gevangenis in. Met zijn zessen in een cel, zonder internet,.Er zijn geen wasserijen, je familie moet je was doen of je zoekt het maar uit.

    Een gevangenis in frankrijk is nog een echte ouderwetse gevangenis, daar wil je echt niet zijn. Moeilijk doen betekend knal voor je kop met de lange lat. En als een haatbaard gaat schieten, dan krijgt hij een kogel door zijn kop, scheelt weer een hoop gezeik met processen enzo.

    Het enige echt stomme van de fransen is dat ze maar niet eraan willen dat door hun stupide war on drugs beleid ze de haatbaarden van geld voorzien. Zouden ze softdrugs legaliseren dan was 3/4 van het banlieu probleem opgelost. Zonder inkomsten van drugs dan hebben de haatbaarden en hun tuigkinderen geen centjes meer en dan wordt het moeilijk AK47’s en munitie te kopen.

    Wat jullie niet begrijpen is dat de infiltratie van de islam al veel te ver doorgedrongen is. Dat krijg je er niet meer uit op korte termijn. Dat moet je strategisch plannen. Met bruut geweld doe je precies hetzelfde wat zij doen, maar door hulp van de linkse mafia en de MSM worden jullie dan neergezet als de agressors en de arme zielige moslims als slachtoffer en bereik je precies het tegenovergestelde van wat je wilt.

    Like

  33. G.Deckzeijl zegt:

    Je geeft zelf één van de oplossingen aan om dat TUIG te stoppen en dat is het definitief dichtdraaien van de geldkraan. En ik vind het tot op zekere hoogte prima als een allahschreeuwer op het punt staat te gaan schieten. Dan hoop ik dat degene op wie hij richt SNELLER is en die fundamentalistische rotkop vol vrouwenHAAT aan gort schiet.
    Zo denk ik erover. Niks softe aanpak, NIKS beleefdheden, dat beschouwen ze als een teken van zwakte, dringt dat tot je door Petrossa?

    Like

  34. willemientje zegt:

    Gerrit,
    Hoewel ik ook de pest aan moslims heb, heeft Petrossa volkomen gelijk, zolang de regering niet optreed, heeft het weinig zin, streng straffen, afnemen Nederlands paspoort, en idd softdrugs legaliseren, kwekerijen, een nieuwe bedrijfstak, banen, belastinginkomsten, geen criminaliteit, en marokkaanse drugsrunnertjes, en stoppen met pamperen, geen subsidie’s etc, dat helpt, maar dan zal het klootjesvolk eerst anders moeten gaan stemmen, en voor een volksopstand is de tijd, helaas nog niet rijp, maar dat zal ongetwijfeld een keer komen

    Like

  35. Als we gaan wachten op de regering zal het er nooit van komen. Deze regering luistert pas als half Nederland in brand staat…

    Like

  36. willemientje zegt:

    Nee, Pieter Veenstra,

    Deze regering wacht tot heel Nederland is afgebrand!!

    En een groot gedeelte van het volk is nog niet uit z’n coma ontwaakt,
    Helaas

    Like

  37. G.Deckzeijl zegt:

    Hebben jullie link 1 van 10:24 aangeklikt…????
    Ik ben al jaren MISSELIJK van die katuitdeboomkijk-laatmaarwaaien-hetzalmijntijdwelduren-
    mentalteit.

    Like

  38. G.Deckzeijl zegt:

    Ziezo, en dan ga ik nu naar de directeur van de DNB op Buitenhof kijken wat voor smoesjes hij de kijker op de mouw gaat spelden inzake cybercriminaliteit.
    http://www.vpro.nl/buitenhof
    Onthou ’t maar: de veiligste manier van internetbankieren is:
    ER NIET AAN BEGINNEN.
    http://www.amsterdampost.nl/actie-vingerafdruk/
    (info-internetbankieren inbegrepen)

    Like

  39. Petrossa zegt:

    Je moet niet vergeten dat Nederland aan handen en voeten gebonden is door brussel voor wat betreft immigratie en allochtonen beleid. Frankrijk theoretisch ook, maar die heeft daar gewoon schijt aan, zelfs de melding van de franse slechte behandeling van immigranten door de HumanRightsWatch lappen ze aan hun laars.

    Dat romakamp dat in brand werd gestoken door de bewoners in Marseille, daar stond de politie bij toe te kijken. Is een formele tik op de hand voor gegeven maar ondertussen gaat de vernietigng van de kampen gewoon door.

    En geloof maar dat hangtuig in franse steden keihard wordt aangepakt. Daar heeft de politie nog echt gezag, maar die slaan er dan ook gelijk bovenop als je geen U zegt.. Het is alleen als de massale rellen uitbreken dan houden ze afstand en zorgen er alleen maar voor dat de meute binnen hun eigen ghetto blijven.

    Maar officieel gebeurt dat allemaal niet natuurlijk. Dat lees je niet in de krant.

    Like

  40. Lucky9 zegt:

    Petrossa ik raad je dringend de lezing aan van “Eurabië” het boek van Bat Yeor.
    Een beetje te veel pro-Israëlisch geïnterpreteerd, maar alleszins zeer verhelderend en vooral objectief.

    De collaboratie met het islamofascisme van links (Mitterand, tussentijds het domme gepeupel, en nu Hollande) wordt er naadloos vergezeld door de fascistoïde islamofilie van de voormalige presidenten (!) Giscard d’ Estaing, Chirac en (laat ons eerlijk zijn) ook de pseudo-hoge-drukreiniger Sarkozy.

    La France profonde’ stelt mij als Vlaming en Orangistische doch resoluut republikeinse Noorderling ten zeerste teleur: hebzuchtig, chauvinistisch, gemakzuchtig, sluw maar oppervlakkig. ..

    De politie heeft in Frankrijk geen énkel gezag als het om door moslims bezette gebieden gaat. Geen énkel, hun “eigen ghetto” is het ganse grondgebied geworden!

    Behoudens er in voorkomend geval plots een nieuwe Karel Martel of Jeanne d’Arc zou opstaan.
    En uitgerekend dat zie ik nù niet meer gebeuren!

    Ik heb zéér groot respect voor de vrijheidsstrijders van de “Génération Identitaire”!
    Zij vormen de schildwachten van het nog steeds vrije Noorden die pogen een dam op te werpen tegen de (daadwerkelijke) agressieve islamitische Jihad.

    Dat jij daar een een probleem hebt laat me eerlijk gezegd twijfelen over uw eigen integriteit!

    Like

  41. Petrossa zegt:

    Zaken veranderen Lucky, en het is nu dan toch echt doorgedrongen dat het een slecht idee was. Die z.g. nogo area’s bestaan niet meer. De regering heeft speciale taskforces opgezet per ex-nogo area om ze weer onder controle te brengen.
    De banlieu’s met hun woontorens worden stelselmatig afgebroken en vervangen door laagbouw en meer open space woongebieden.
    Ze hebben hun lesje geleerd, wat laat, maar beter laat dan nooit. Ze hebben prima in kaart gebracht welke gebieden hun grootste aandacht behoeven en die zijn ze nu systematisch aan het zuiveren. Duurt een poosje, want 30 jaar je kop in het zand steken is niet zomaar opgelost. Waarom ik dit serieus neem, is omdat dit de meest socialistische immigranten knuffelende regering ooit zou moeten zijn. Een linkse regering plus een linkse meerderheid in het parlement.
    Maar ze zijn 10x strenger dan welke regering ooit. Onder de rechtse regering is nog nooit een Romakamp ontruimt, nu is het gewoon dagelijks.
    Ze hebben een kaart opgestelt van gebieden die gezuiverd moeten worden,
    http://sig.ville.gouv.fr/Atlas/ZUS/
    Alle zones waar ZRU voor staat hebben prioriteit.

    Alles wat generation identitaire doet is het proces van hersocialisatie verstoren door opnieuw de boel op te hitsen. Dat hadden ze 30 jaar geleden moeten doen, desnoods 10 jaar geleden. Niet nu wanneer de regering dan eindelijk het probleem serieus onderkent.

    Like

  42. lucky9 zegt:

    @Petrossa om 08:46
    Ik beheers de Franse taal uitstekend, ben goed geïnformeerd en vast besloten me niets te laten wijsmaken. Het is duidelijk dat U verkeerd geïnformeerd bent of zelf verkeerd wil informeren.

    De no go area’s bestaan wél nog en zijn in oppervlakte groter dan ooit tevoren. Het onder controle brengen ervan door taskforces is dan ook holle woordenkramerij. De blanke Fransman weigert met goede redenen ze te betreden en de gendarmerie tracht alleen ze te omschrijven om verdere uitbreiding te voorkomen en zo het begin van een heuse en onvermijdelijke burgeroorlog uit te stellen..

    Uw verhaaltje over het afbreken van de woontorens in de banlieus zou ronduit hilarisch zijn als het geen flagrante leugen was. Uw 10 x strenger verhaal is zo mogelijk nog een grotere fictie.

    De atlas van de stedelijke gevoelig zones waar U naar verwijst dateert van 2010 en heeft niets met de linkse meerderheid te maken die niets onderkent maar duidelijk zo goed is in het voeren van indoctrinerende propaganda dat ze U zou hebben overtuigd dat het niet zij zijn die de boel ophitsen, maar groepen autochtone Fransen zoals génération identitaire. Dat is een grove leugen.

    “Hersocialisatie verstoren”? U bazelt er maar wat op los! Deze regering onderkent geen enkel probleem, ook niet dat van de islamitische invasie die gestart werd onder de socialist Mitterand.

    Kortom U tracht ons hier wat linkse nonsens op de mouw te spelden. Ook Hollande laat een islamofiele politiek voeren. De waarheid heeft haar rechten, of U dat nu leuk vindt of niet.

    Like

  43. Petrossa zegt:

    Lucky, Ik woon al 20 jaar in Frankrijk. En heb gewoond in een nogo area, Orleans la Source. 1 van de meest beruchte buurten buiten Parijs. 8 jaar geleden liepen daar gangs met shotguns elkaar af te schieten.
    Nu zijn alle hoogbouw torens gesloopt en vervangen door nieuwe kleinere wooneenheden. Geen gangs met shotguns meer, de polite is fors aanwezig. (de familie van mijn vrouw woont er nog)
    De school structuur is gewijzigd, als je nu spijbelt dan krijgen je ouders problemen met de kinderbijslag e.d.

    Het is een lange weg te gaan, maar het wordt serieus aangepakt.

    De enige echt stomme debiel achterlijke fout is niet soft drugs legaliseren. Dat gaat ze nog iopbreken. Maar laatst is het al door een minister ter sprake gebracht (en die werd gelijk de hoek ingetrapt) maar als je dat 5 jaar geleden zou hebben gezegd zou je gelijk onstslagen zijn.

    Er is vooruitgang. De tegenkrachten zijn op gang aan het komen. Zoals ik al zei: als ZELFS de meest socialistsche regering ooit met maatregelen komt dan hebben ze het echt begrepen.

    Ik denk dat de recente golf van terroristische aanslagen van eigen bodem de fransen goed wakker hebben geschud. Nou Nederland nog.

    Like

  44. Pingback: Frankrijk: Génération Identitaire – “Brief aan de minister-president” | E.J. Bron

  45. Pingback: Interview met de moskeebezetters van Poitiers | E.J. Bron

  46. Pingback: Anoniem

Plaats een reactie