Frankrijk: Génération Identitaire – “Brief aan de minister-president”

Beknopte vertaling van een brief van de Génération Identitaire aan de Franse minister-president.

Zeer geëerde meneer de minister,

Op zaterdag 20 oktober om 06.00 uur ´s ochtends hebben wij samen met een groep, bestaande uit 100 jonge activisten, het bouwterrein van de grote moskee in Poitiers betreden. Laat in de ochtend publiceerde u een communiqué, terwijl u zich op een officiële reis in Azië bevond. Ook al betreuren wij de morele veroordeling uwerzijds van onze actie, wij zijn tevreden dat u belangstelling toont voor onze beweging, wat de snelheid van uw reactie bewijst.

Desalniettemin geloven wij dat uw mening voortkwam uit een misplaatste beoordeling van de feiten. Als ons land regelmatig bezettingen van fabrieken, kantoren en kerken meemaakt, zijn deze niet altijd vreedzaam en hebben zij niet noodzakelijkerwijs een politiek doel.

Maar onze bezetting van het bouwterrein van de grote moskee in Poitiers was niet gewelddadig en en ontstond uit pure behoefte aan een openbaar debat. Onze aanwezigheid beperkte zich tot een spandoek en het roepen van leuzen. De evacuatie verliep rustig.

Ons doel was – en is – om aandacht te vragen voor het probleem van de immigratie en de islamisering van Frankrijk. We weten dat u op deze punten een andere mening heeft.

Dus u zou, als u burgemeester van Nantes zou zijn, openbare ondersteuning ter waarde van € 200.000,- voor een islamitisch “cultuurcentrum” toestaan, hoewel het nauwe contacten onderhoudt met radicaalislamitische bewegingen.

Sinds uw verkiezing als chef van de regering hebt u zich duidelijk uitgesproken voor de ontwikkeling en vestiging van de immigratie in Frankrijk.

Het zij zo! Dat is uw recht en wellicht uw plicht m.b.t. de voorwaarden van landen zoals Algerije en Katar.

De directie van Génération Identitaire

Bron:

http://europenews.dk/de/node/60333

Bron oorspronkelijk artikel:

http://fr.novopress.info/123550/lettre-ouverte-de-generation-identitaire-a-m-le-premier-ministre/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Dhimmitude, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, landverraad, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Socialisten, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

12 reacties op Frankrijk: Génération Identitaire – “Brief aan de minister-president”

 1. AdriePVV zegt:

  Prima actie, geen geweld en veel publiciteit.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Hij zal er zich geen moer van aantrekken want het zijn maar fransen en hebben zeer waarschijnlijk niet op hem gestemd denkt hij.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Al deze akties hebben weinig zin, het is een gepasseerd station, politici luisteren niet naar de burgers en tegen verkiezingstijd is het veel beloven en zodra ze gekozen zijn, zijn alle beloftes vergeten.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Heb de link Katar aangeklikt. Het is kennelijk de bedoeling dat de hele EU wordt overgenomen en “ze” willen met Frankrijk beginnen.
  De Resolutie van Straatsburg van 1975, waarvan de officiële versie +inhoud tot op de huidige niet boven water zijn, werpt z’n schaduw vooruit!

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  …moest huidige dag zijn.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De FRANSEN zijn zo STOM GEWEEST om op deze MOSLIMVRIEND HOLLANDE te STEMMEN! En ik weet waarom, ook deze Hollande is een hypocriet van het zuiverste water, hij heeft de Franse burgers GELD uit BRUSSEL beloofd, dat waarde reageerders is de zaak. Ze soppen het maar op de FRANSOZEN, net zo stom als de VVD en PVDA stemmers hier!

  Like

 7. Peter Selie zegt:

  verraderlijke socialist Samsom en neoliberaal Rutte gestemd. De politiek die deze ‘heren’ bedrijven zijn gewoon een voortzetting van immigratie politiek die ruim 40 jaar ons land teistert als de pest in de middeleeuwen geen ontkomen aan. Samsom heeft zijn ideologie van nivellering ‘iedereen gelijk’ en Rutte zijn politiek is een diepe kniebuiging naar het bedrijfsleven die alleen zo veel mogelijk goedkope arbeidskrachten naar Nederland wil importeren met daarbij behorende sociale ellende maar voor lief neemt en de belastingbetaler er voor opdraait.

  Like

 8. Peter Selie zegt:

  Het zelfde geldt hier in Nederland ook wat Tom hierboven beschrijft. Namelijk de meeste Nederlanders hebben ook op deze verraderlijke socialist Samsom en neoliberaal Rutte gestemd. De politiek die deze ‘heren’ bedrijven zijn gewoon een voortzetting van immigratie politiek die ruim 40 jaar ons land teistert als de pest in de middeleeuwen geen ontkomen aan. Samsom heeft zijn ideologie van nivellering ‘iedereen gelijk’ en Rutte zijn politiek is een diepe kniebuiging naar het bedrijfsleven die alleen zo veel mogelijk goedkope arbeidskrachten naar Nederland wil importeren met daarbij behorende sociale ellende maar voor lief neemt en de belastingbetaler er voor opdraait.

  Like

 9. G.Deckzeijl zegt:

  @P.Selie: begin nov 2012 hebben we een kabinet en wat voor één…
  namen van ministers en staatssecretarissen circuleren al…
  Zitten weer prachtige creaturen bij. Opstelten en Schultz(zie wikipedia annex Chipshol-zaak)
  blijven zitten… ’t gaat lekker in Nederland.
  Bah.

  Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  26 oktober 2012 om 09:11

  Heb de link Katar aangeklikt. Het is kennelijk de bedoeling dat de hele EU wordt overgenomen en “ze” willen met Frankrijk beginnen.
  De Resolutie van Straatsburg van 1975, waarvan de officiële versie +inhoud tot op de huidige niet boven water zijn, werpt z’n schaduw vooruit!

  Al het waar is dat ze de hele EU willen overnemen, dan verliest de brusselse elite hun macht.
  Dan hebben die fascisten niks meer te willen en te zeggen.
  Ik kan me niet voorstellen dat het de bedoeling van die machtswellustige graaiers is, dat de islamisten over hen gaan regeren.

  Brussel wil juist het grootste rijk op aarde cre-eren door van het Westerse continent een rijk te maken.
  Ik kan me niet voorstellen dat ze de macht gaan weggeven aan moslimlijders. (bewust lange, ij)

  Ik weet dat fundamentalisten al voor ons bepalen wat wij niet mogen doen en zeggen.
  Zij worden daarin bijgestaan door de Westerse lijders. (bewust lange,ij)
  Maar om de volledige macht af te staan aan de moslimlijders?!…daar snijden ze toch alleen maar mee in hun eigen graai-vingers?

  Ik heb het nooit begrepen.
  Het is de bedoeling dat de Westrese culturen verdwijnen en overgenomen worden door de islam.
  We weten allemaal wat dat betekent.
  Moslims accepteren geen kerken, vrijheid van meningsuiting, niet-moslims, etc. Alles wat niet islamitisch is wordt uit de weg geruimd. Ook de brusselse elite en de linkse meelopers.

  Brussel weigert de grenzen te sluiten voor moslims en laat ze met miljoenen binnen. Door zoveel moslims hier binnen te laten, zullen ze over enkel jaren een meerderheid gaan vormen.
  En de geschiedenis leert ons waar dit naartoe leidt.

  Als moslims de meerderheid vormen, dan is het volledig gedaan met onze macht en dan zullen we moeten leven naar de sharia.
  Is dat wat Brussel wil?
  Of denkt Brussel de macht te kunnen houden?

  Like

 11. Peter Selie zegt:

  G.Deckzeijl zegt:
  26 oktober 2012 om 13:04

  Hi G.Deckzeijl
  Heb vandaag ergens gelezen dat Uri Rosenthal niet mee mag doen in de nieuwe regering, voor de burger betekent het natuurlijk helemaal niets, het is een politieke brekebeen die al verschillende fuck-up’s heeft gemaakt deze landverrader loopt met plaatsvervangende schaamte Geert Wilders openbaar af te zeiken in het buitenland, hoe smerig kun je het hebben? Deze kruiper met een hoog dhimmitude verraadt zijn afkomst en Nederland en Wilders in het bijzonder. Lees al een geruime tijd en geniet van jou blog’s hier, je bent een ware vrijdenker en er moesten veel meer personen zijn met jou insteek op de Nederlandse politiek.

  Met Vriendelijke groet

  Peter Selie

  Like

 12. Jan zegt:

  Der sozialdemokratische französische Politiker Julien Dray hat die Auflösung des “Bloc Identitaire” gefordert: “Die Bewegung begeht zu viele schwere Taten.
  http://www.pi-news.net/2012/11/frankreich-politiker-will-identitare-auflosen/#more-290248

  Drey zegt dat hij ex-trotzkist is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s