VIDEO: The Red Line (over Iran)

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op VIDEO: The Red Line (over Iran)

  1. louis-portugal zegt:

    Zij heeft wel gelijk maar de hogere politiek zal er zich niet veel van aantrekken.
    Die reageert alleen maar als het helemaal fout gaat.

    Like

  2. Of helemaal niet en probeert alles met de islamitische mantel der liefde af te dekken. Wegkijken en bagatelliseren is het enige waar ze zich mee bezig kunnen houden!

    Like

  3. Joop Klepzeiker zegt:

    10 jaar geleden was het een mooi idee niets meer dan een idee, nu is het te laat, veel te laat.
    We hebben nog maanden voor iran nucleair gaat.
    Willen we dat voorkomen dan is er geen enkele andere oplossing dan dat met geweld te voorkomen, helaas is dat de realiteit.

    De realiteit is ook dat het westen met obama dat weigert te doen en de kolen uit het vuur laat halen door Israël, kunnen we later als de rook is opgetrokken altijd de Joden de schuld geven.

    Daarom zijn de verkiezingen in de usa zo belangrijk voor de gehele wereld, als obamadrama nog 4 jaar krijgt is het over en uit.

    Als de russen zich er buiten houden is iran geen enkel probleem, helaas ik weet niet zeker of de russen poker spelen, ik denk van niet dus dan hebben we iets op een veel grotere schaal aan de hand !

    Zo zijn we door o.a obamadrama en brezinsky in een verdomd lastig pakket gemanoeuvreerd !

    Persoonlijk denk ik dat dit gaat uitdraaien op een grote perversie in het gehele midden oosten met veel ellende in de gehele wereld maar een wereld oorlog zie ik niet een twee drie gebeuren.

    Trouwens een heel mooie gelegenheid om het volk weer onder de knoet te krijgen, twee vliegen in een klap
    De vn als nieuwe opper god sorry spirituele baas, kan agenda 21 ook versneld ingevoerd worden, hup allemaal achter de nieuwe tralies .

    Like

  4. Jan zegt:

    Kernreactor in Fordow volledig verwoest

    An explosion deep within Iran’s Fordow nuclear facility has destroyed much of the installation and trapped about 240 personnel deep underground, according to a former intelligence officer of the Islamic regime.
    The previously secret nuclear site has become a center for Iran’s nuclear activity because of the 2,700 centrifuges enriching uranium to the 20-percent level. A further enrichment to weapons grade would take only weeks, experts say.
    http://www.wnd.com/2013/01/sabotage-key-iranian-nuclear-facility-hit/

    Like

Plaats een reactie