Marseille, de verloren stad

Kijk goed naar de foto – de smerige bewoners van zulke huizen klagen voortdurend dat de samenleving hen zou hebben opgegeven; de politici zouden niets voor hen doen. En wat doen ze zelf?

Opnieuw hebben we een journalistieke farce op de Duitse tv.: In Marseille woedt de islamitische drugsoorlog, maar de SWR vindt nu juist een “onschuldige” taxichauffeur Ibrahim, die erg onder de bendeoorlog te lijden heeft en onder de “boze” Parijse regering, die haar taak niet goed uitvoert – hoewel de SWR-journalisten door hun voortdurende hetze tegen alle politiekrachten in Europa hun uiterste best doen deze in een kwaad daglicht te stellen.

Situatie in Marseille raakt buiten controle

“Hier heerst de volledige anarchie”

Door Evi Seibert, SWR-radiostudio Parijs

De drugsoorlog slaat over naar de burgerlijke wijken, een moord in de binnenstad op klaarlichte dag – en delen van politie-eenheden, die voor veiligheid moeten zorgen, maken kennelijk gemene zaak met de criminelen: De situatie in Marseille raakt steeds meer buiten controle.

Er loopt weer eens niets in Marseille. De buschauffeurs en treinmachinisten staken, omdat een conducteur door gewapende jongeren werd overvallen. Een taxi krijgen is een kwestie van puur geluk. Taxichauffeur Ibrahim scheld tijdens de hele rit: “Georganiseerde bendes hebben de totale controle overgenomen in Marseille. Bijna iedere week zijn er schietpartijen – en niemand doet er iets tegen. Waar blijven de autoriteiten, waarom doen ze niks? We zijn allemaal bang in Marseille, iedereen is bang”.

Arme, onschuldige migranten. Opnieuw de “slachtoffers” en “corrupte politieagenten” als daders. Iets anders krijgt de SWR niet voor elkaar. Waarom zou de politie wat anders doen? Als ze iemand arresteren, zorgen corrupte rechters en corrupte burgemeesters met een migratieachtergrond ervoor dat de criminele “lieve, kleine veelplegers” in een handomdraai weer op vrije voeten zijn.

“Die hebben ons toch al lang opgegeven”

Samia Ghali (wellicht zelfs familie van drugsdealers-moslims?) de strijdbare districtsburgemeester van de betreffende wijken, wilde daarop onmiddellijk het Franse leger inschakelen: “De helft van de politieagenten is corrupt. Ze zijn net zo erg als de dealers. Hoe moet je in zo´n stad leven? – de situatie is onverdraaglijk. “De bewoners van de wijk Noord zijn het zat. Omar Djellil wees de autoriteiten jaren geleden al op de corrupte agenten.

SWR – Onder de medewerkers van de media vinden de drugsdealers meestal veel afnemers!

Wat betreft de drugskrijgers zelf, wat moet je over hun afkomst zeggen? De journaliste Evi Seibert zegt helemaal niets. Want als ze dat wel zou doen, zou ze moeten schrijven dat de drugsdealers – en ook de moordenaars, die op klaarlichte dag midden in woonwijken mensen doodschieten, migranten zijn: Moslims uit Noord-Afrika of uit de Oriënt. Die verrijken juist op deze manier Marseille. En we wachten al op de dag wanneer eindelijk ook eens de een of andere journalist de klos is – zodat ze hun lesje leren…

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/24/marseille-die-verlorene-stadt-2/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Criminaliteit, Frankrijk, Immigratie, Moslims. Bookmark de permalink .

31 reacties op Marseille, de verloren stad

 1. Martien Pennings zegt:

  En in Nederland worden de conciërges van scholen massaal bedreigd door de leerlingen.
  Maar er wordt uiteraard niet bij verteld dat het ongetwijfeld in 95% van de gevallen om allochtonen gaat en daarvan waarschijnlijk in 80% van de gevallen allochtonen met een islamitische culturele achtergrond.
  Maar dat weten we inmiddels: als het er niet bij staat . . . . . . .
  http://bit.ly/PRHlV2

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  @Martien Pennings 08.56. uur, het zouden toch niet onze lichtgetinte jongeren zijn, of…toch wel. Ik word er erg cynisch van Martien, wat hebben we toch gedaan, dat de politici vanaf 1975 ons hebben opgezadeld met deze berbercreaturen!

  Like

 3. AdriePVV zegt:

  @ Martien

  Helemaal met je eens, het staat er niet bij en het mag er niet bij gezet worden en het mag niet geregistreerd worden. Vorig jaar wilde ik samen met een goede kennis aangifte doen van ernstig wangedrag door een aantal Marokkaanse jongemannen in een cafe.

  Dat eindigde met een vechtpartij toen een tweetal Hollandse jongens het niet namen dat hun moeder en tante uitgemaakt werden voor hoer. De poltie kwam en liet de Marokkanen lopen zonder zelfs hun identiteit te controleren.

  Toen we de volgende dag aangifte wilden doen kregen we te horen dat het discriminatie zou zijn geweest om op te treden tegen die Marokkanen. Toen ondergetekende daarna tegen de agentes aan de balie zei dat ze hun werk niet goed deden, dat de aangifte opgenomen moest worden en dat het kutmarokkanen waren werd hij gearresteerd wegens verstoring van de openbare orde.

  Like

 4. louis-portugal zegt:

  Adrie je maakt helemaal duidelijk waarom er PVV achter jou naam staat.
  Mijn zoon maakte een opmerking tegen 4 marokkanen die zijn zus lastig vielen op straat.
  Ze vlogen over hem heen.
  Hij gaf een mep met een sluitelbos waarbij een van die marokkanen een gat op zijn hoofd kreeg.
  Die vier deden aangifte dat hij hun aangevallen had.
  VIER tegen EEN dus.
  Het heeft hem een nacht op het politiebureau en later verschijnen voor de rechter gekost die hem dan wel vrijsprak.

  Like

 5. Martha zegt:

  Ach ja, bekijk de foto maar van dat zoete klasje met Nederlandse kinderen
  onder de kop “Conciërges vogelvrij”, alsof het over hen gaat.

  Is het niet schandelijk!

  Op radio 1 vanmorgen Sven Kockelman in gesprek met de één of andere
  pief van een onderwijsraad, die stappen gaat ondernemen om tot oplossingen
  te komen.

  En geen vraag van Kockelman over welke kinderen het eigenlijk gaat en de
  ouders van dat tuig.

  En dat allemaal op de vroege morgen…..

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  @Martha 10.25. uur, de waarheid, dat het in de meeste gevallen ” lichtgetinte figuren”, zijn mag van de LINKSE en politiek CORRECTE ELITE NIET VERMELD worden Martha!

  Like

 7. Martha zegt:

  Ja Tom, dat weet ik al jaren!

  Like

 8. G.Deckzeijl zegt:

  Een paar jaar geleden voorspelde Howard Kunstler in zijn bestseller The Long Emergency twee dingen. 1) dat de prijs van een vat ruwe olie explosief zou stijgen en 2) dat de Europeanen moslims zouden deporteren als zij zich niet zouden conformeren aan onze wetten en omgangsvormen.
  1) in juni 2008 was de prijs van een vat ruwe olie gestegen naar een slordige 147 dollar.
  Die voorspelling was dus uitgekomen.
  Maar het uitkomen van voorspelling 2 kan nooit lang op zich laten wachten. Van mij mogen de treinen weer gaan rijden. Graag richting Mekka of verder, het maakt me niet uit, hoe zuidelijker hoe mooier het weer. Zijn die kameelpiloten wel aan gewend denk ik. En dan alleen open goederenwagons hè! Plus twee tonnen, waarvan één met drinkwater.
  http://www.kunstler.com
  En de actuele prijs van een vat ruwe olie te vinden door PRIJS aan te klikken van deze pagina:
  http://tinyurl.com/6a4yd6j

  Like

 9. De politie is al jaren niet meer je beste vriend! Het is een ongeschreven regel dat men absoluut geen serieuze aandacht mag besteden aan aangiftes tegen Marokkanen en andere islamieten. Want dat zou agressie kunnen opwekken tegen de al lang doodsbange politie… Het zijn een stel angsthazen die het loon vat ze ontvangen niet eens waardig zijn! Krijgen burgers het dan toch zo ver dat er eindelijk aangifte kan worden gedaan dan beland diezelfde aangifte ergens in een afvalemmer om tzt door de papierdienst te worden vernietigd…

  En de burger? Die heeft simpelweg het nakijken maar voor hoelang nog?

  Like

 10. AdriePVV zegt:

  @ Louis-Portugal

  Bij mij is het niet eens tot vervolging gekomen, de OvJ heeft geseponeerd. Ik heb wel een halve dag in een klein hokje vast gezeten, “vanwege het onderzoek”.

  Die kennis moet wel voorkomen, want zij had in de opwinding bij het verlaten van het bureau tegen mij een opmerking gemaakt die de agentes half gehoord hadden en die hen niet beviel.

  Die drie Marokkaanse jongemannen waren de volgende weekenden terug gekomen met een grote knokploeg op zoek naar die twee Hollandse jongens. Wat ze van plan is duidelijk, maar ook duidelijk is dat het allemaal begon met het plichtsverzuim van de agenten ter plekke en die aan de balie. Er is een klacht tegen de agenten ingediend, maar die wordt uiteraard pas in behandeling genomen als de vervolging tegen de aangevers is afgerond.

  Like

 11. AdriePVV zegt:

  @ Louis-portugal

  Bij mij heeft de OvJ de zaak geseponeerd, maar de kennis die me vergezelde moet wel voorkomen omdat ze bij het verlaten van het bureau tegen mij een opmerking maakte over de agentes aan de balie. Die hadden haar half gehoord en lieten haar ook arresteren.

  De daarop volgende weekenden waren die drie marokkaanse jongemannen terug gekomen naar het cafe, vergezeld van een grote knokploeg, op zoek naar die twee Hollandse jongens.
  Ik hoef niet uit te leggen wat ze van plan waren.

  Als de agenten ter plekke en die aan de balie hun plicht hadden gedaan dan zouden die marokkaanse jongemannen geweten hebben dat hun gedrag niet getolereerd werd, nu kregen ze gewoon een vrijbrief van de politie.

  Like

 12. Martha zegt:

  G.D. ik deed enkele jaren geleden ook een voorspelling op Amsterdam Post:

  wanneer Europa bankroet zou gaan, immigranten weer emigranten worden.

  Afwachten maar, ik heb er wel een jaartje suikerbieten eten voor over.

  Like

 13. Peter Selie zegt:

  De overheid, Justitie, Politie, Bus en Trambestuurders, Conciërges kortom de hele autochtone bevolking van Nederland moet het maar slikken dat zij vernederd, getrapt, geslagen en de vrouwen na gesist en onzedelijk betast worden door dit Marokkaanse tuig en aanverwante islamitisch schorem. De grenzen zijn allang overschreden het is niet meer terug te draaien op een normale manier, het is tenenkrommend te merken dat onze “Volksvertegenwoordigers” deze politiek-correcte schoften maken er geen woord aan vuil. Het enige wat deze gekozen hufters doen is Wilders bashen.

  Like

 14. Anneke zegt:

  Afgelopen dinsdag een letterlijke botsing met een jonge moslima; had m’n dochter kunnen zijn. Botstte heel overtuigend tegen me aan, in de hoop (waarschijnlijk) dat ‘k boos -/agressief zou reageren. Pech voor haar, reageerde BEWUST helemaal NIET…verbaal, wèl via de MIMIEK. De wijk waar ‘k woonachtig ben is stap voor stap aan het islamiseren. Wat goedkopere koopwoningen worden meer en meer bezet/gekocht door moslims. Vrouwen zie je steeds vaker een POLITIEKE hoofddoek dragen. En HELAAS ook autochtone vrouwen, jong en onbezonnen, ‘heerlijke’ MEE-lopers!!! “Ze willen er ook bij horen…..bij het GIFTIGE KWAAD”.

  Like

 15. Anneke zegt:

  NU effe het onderspit delven en straks gezegend verder…..!!! Het lijkt alsof niemand ellende bespaart blijft, maar velen zullen straks verbaasd – en blij (weer) opkijken. “Opkijken, waar naar toe??? Naar G-d de Vader, de Vader van Israel “!!!

  Like

 16. @Anneke om 12:00: Klopt, hoe je het ook wendt of keert, dit soort pogingen om ruzie te creëren is de opdracht die zij meekrijgen wanneer zij weer uit kun haatkazerne komen. Ze provoceren op nagenoeg elk moment dat het in HUN voordeel uit zou/zal kunnen pakken.
  En dat zelfs autochtone meisjes zoon haatvod dragen: Het moeten haast wel links ouders zijn die dit toestaan. Dit zijn dezelfde meisjes die zich binnenkort zeer gemakkelijk als hoer laten misbruiken om maar in de gunst van de allah schreeuwers te blijven. Hoe naïef!

  Ik wil niet onbeschoft of ongevoelig zijn maar ze vragen er gewoon om. Ik hoop alleen dat ze het optijd ontdekken dat ze, ook al dragen ze zo’n haatvod, ze nooit voor vol zullen worden aangekeken en uiteindelijk altijd het onderspit zullen delven, tenzij zij zich volledig laten converteren naar de ware islam… Wie niet horen wil, tja, die moet dan maar voelen of wellicht een betere: Wie zijn of haar billen brandt, moet zelf op de blaren zitten!

  Like

 17. Peter Selie zegt:

  Illegaal zijn betekent in Nederland gedogen, het zou echter betekenen dat het strafbaar moet worden gesteld, Nederland altijd het beste en het braafste jongentje van de klas, elke imbeciel kan op zijn vingers uitrekenen dat het fout gaat.
  Stoppen met de over tolerantie, stoppen het verstrekken van uitkeringen, huursubsidie, gratis woningen met inboedel, gratis onderwijs, gratis gezondheidszorg en stageplekken voor illegalen en aan alle immigranten die niet aantoonbaar vluchteling zijn.
  In Nederland is er behalve de PVV niemand die ooit de massa-immigratie en de immense druk die deze achterlijke, tribale uitvreters op de sociale voorziening leggen wil aanpakken of zelfs maar wilde berekenen.
  Alleen keihard beleid helpt om dit rif raf buiten de grenzen te houden, geen tentenkampjes, geen tegenstribbelende burgermeestertjes maar gewoon een razzia houden en iedereen die geen geldige persoonsgegevens kan tonen in de gevangenis zetten tot uitzetting. Dit zou de enige rechtvaardige geste aan de Nederlandse autochtone bevolking zijn

  Like

 18. @Peter Selie: Er was afgelopen 12 september een kans dat, wat jij aangeeft in je laatste alinea,we er misschien iets aan konden veranderen. Helaas heeft het overgrote deel van de bevolking anders beslist. Ondertussen begint men al meer en al meer te klagen. Tja, berouw komt na de zonde van het ‘Strategisch Kiezen’, gewoon niet gaan stemmen en het niet willen luisteren naar degene(n) die al jaren proberen de waarheid omtrent de islam-ideologie boven water te brengen en te houden.

  De waarheid is HARD geworden maar doordat men de linkse idealist wil uithangen en men bang is de aanhangers van de ideologie van de vrede te beledigen raakt Nederland en Europa langzaam maar zeker steeds verder in verval. Niet alleen qua morele waardes maar ook financieel gezien doordat de EUSSR, nog zo’n idealistische, fascistische en discriminerende instituut hieraan vol overtuiging zijn medewerking verleent. Niet alleen door de bevolking volledig uit te knijpen maar ook door de horror van de islam tot ons denken te kunnen brengen. Zij het niet vrijwillig dan wel onder dwang door binnenkort een nieuwe wetgeving te installeren die het verbiedt om nog langer kritiek op de EUSSR en de islam te hebben deze kritiek strafbaar stelt.

  Voor Nederland is deze dergelijke wetgeving al aangenomen door de 1e en 2e Kamer en hoeft alleen nog bekrachtigd door hare graaiesteit en gepubliceerd te worden in de Staatscourant.

  Like

 19. daiyu-ninja zegt:

  Het tijdperk der anarchie is aangebroken……………ieder voor zich.

  Like

 20. daiyu-ninja zegt:

  Peter Selie zegt:
  25 oktober 2012 om 11:46
  ……. het is tenenkrommend te merken dat onze “Volksvertegenwoordigers” deze politiek-correcte schoften maken er geen woord aan vuil. Het enige wat deze gekozen hufters doen is Wilders bashen………………………………ons beroven en hun zakken vullen!

  Like

 21. Peter Selie zegt:

  Tsa Pieter het is mij bekend dat EU kritiek op hun linkse, socialistische en fascistoïde heilstaat genaamd Europa strafbaar wil stellen, herhaalt de geschiedenis zich weer? Ja, in mijn opinie gebeurt dit al onder onze neuzen. De kritiek op Eu strafbaar stellen, wat gebeurt er dan verder, je kunt het waarschijnlijk wel raden, net zoals in de jaren die vooraf ging aan de tweede wereld oorlog werd het voor de burgers ook al langzaam duidelijk welke kant het op ging, je voelt het je merkt het aan alle kanten, de problemen stapelen zich op tot kritische hoogten. En onze politiek-correcte volksvertegenwoordigers doen of zij het allemaal in de hand houden, maar het tegendeel is waar het giert met de snelheid van het licht uit de klauwen, zie onze no go gebieden in de meeste grote steden die breiden zich uit als een gigantische olievlek op het water. De links mensch is in feite een communist een niveleerder en iedereen moet gelijk en even arm zijn in zijn vertroebelde vergezicht op Europa het woord EUSSR is heel goed gekozen het is de rauwe realiteit, alleen de laffe linkse kruipers vinden het een scheldwoord.

  Met vriendelijke groet

  Peter Selie

  Like

 22. daiyu-ninja zegt:

  De linkse kerk denkt de waarheid in pacht te hebben.
  Maar het enige wat ze in pacht hebben is de illusie.

  Like

 23. benny zegt:

  enkel een militaire ingreep zonder enige terughoudendheid kan europa in zijn oude beschaafde glorie herstellen,een spijtige vaststelling maar dat hebben we aan onze laffe politici te danken die alles te ver laten escaleren hebben onder het motto “cultureel verrijkend” en hun extreem fanatisme voor “politieke correctheid”.

  Like

 24. Anneke zegt:

  Geschiedenis HERHAALT meerdere malen, tot de cirkel rond is. Inderdaad heerlijk op de blaren zitten…mauw, mauw, auw,auw, m’n arme gehavende bips. Voel me zo naar…De politici voelen zich heus wel steeds beroerder worden. Nogmaals: steeds meer autochtonen komen tot besef, dankzij merendeels een nare (financieële, e.a.) omweg. Ogen en oren gaan langzaamaan openstaan, het opgedroogde traanvocht voelt hard…ogen worden fiks uitgewreven en men is tot BESEF dat de wereld (de hedendaagse) in feite ON-leefbaar aan het worden is. “De NWO-droom is nog niet weggeveegd, maar of deze waarheid zal gaan worden is maar de vraag”.

  Like

 25. Tom Hendrix zegt:

  @Peter Selie 13.28. uur, inderdaad het is luguber om te zien, dat de toestand er lijkt uit te gaan zien als ten tijde van de REPUBLIEK VAN WEIMAR in het tussentijdperk van 1920 tot 1933! Ook in Nederland en Europa gieren de prijzen omhoog, zijn onze steden vergeven van ONAANGEPASTE BERBERAPEN, raken mensen in razende snelheid hun baan en zekerheid kwijt etc, etc. Tevens de druk van de FASCISTEN van de EU, en het doemscenario is compleet.
  Dit gaat uitlopen op Burgeroorlogen, armoede en etnische zuiveringen, mark my words. En de VVD en de PVDA zorgen ervoor dat we nog eerder naar de kloten gaan!

  Like

 26. Peter Selie zegt:

  @Tom Hendrix

  Inderdaad Tom dat scenario wat jij schetst daar denk ik precies zo over, het is alleen jammer dat niet veel meer mensen zo denken en een andere wending aan kunnen geven. Het is in de geschiedenis altijd al zo gegaan, namelijk “orde uit chaos” dat loopt uit wat jij hierboven schreef.

  Met vriendelijke groet

  Peter Selie

  Like

 27. Tom Hendrix zegt:

  @Peter Selie 20.20. uur op 25/10, graag gedaan Peter! Ik lees met plezier ook uw bijdragen, die U grondig en goed onderbouwd op dit blog zet. Chapeau gaat U zo door met ons uw mening te laten weten! Met vr.gr. Tom.

  Like

 28. Peter Selie zegt:

  @ Tom Hendrix zegt:
  26 oktober 2012 om 11:34

  Dank je wel Tom voor deze opsteker, ik lees óók met veel plezier uw blog’s en voel mij hier thuis als een vis in het water, gelukkig zijn er veel vrijdenkers aan wezig op dit fijne blog.

  Met vvriendelijke groet

  Peter

  Like

 29. Jules Vismale zegt:

  Marseille lijkt thans in 2016 eveneens een verloren stad en het ontmoedigen niet waard! Bij het aankomende EK voetbal blijkt gewoon weer dat de Engelsen, Ieren, Fransen en Russen nog steeds elkaars doodsvijanden zijn, totaal niet tegen hun verlies kunnen, alleen maar rotzooi trappen en elkaar net zo vurig bestoken als dat de islamieten, moslims, criminelen en de maffia daar doen! Marseille was echter ten tijde van de Franse Revolutie, net als Lyon, totaal niet geliefd bij de radicale revolutionaren al werd het volkslied ‘Marseillaise’ daar wel gezongen.
  Soms ga je haast wensen dat al het opgenoemde uitschot in Marseille hetzelfde vergaat zoals het de Tunesiër Hamida Djandoubi (1949-1977) verging, Deze eenbenige verkrachter en moordenaar had toen Elisabeth Bousquet verkracht en vermoord waarna Djandoubi werd berecht, ter dood veroordeeld en op 10 september 1977 in de Baumettes-gevangenis te Marseille een kopje kleiner werd gemaakt onder de guillotine!
  Hij was de laatste persoon in Frankrijk die dit onderging en hoewel ik het veel verderfelijke mensen haast toewens: onthoofden met een guillotine wekt bij mij alleen maar afkeer op hoewel ik op een youtube filmpje zag hoe de Duitse seriemoordenaar Eugen Weidmann (1908-1939) op 17 juni 1939 in Versailles met de guillotine werd onthoofd! Er stond een groot publiek omheen dat (al was dit niet te aanschouwen) totaal hysterisch was en soms leek het wel alsof er op dat filmpje gewoon een pop werd onthoofd!

  Like

 30. Jules Vismale zegt:

  Marseille heeft altijd een vreemde aantrekkingskracht op kwaadaardige personen (Jakobijnen, nazi’s, gangsters e.v.a.) gehad, net als Lyon en Parijs! Dat was misschien ook de reden waarom Alexander Dumas zijn roman over ‘De graaf van Monte-Christo’ schreef. De hoofdpersoon in dit boek, de zeeman Edmond Dantés, werd in 1815 (toen Napoleon ontsnapte van Elba) door vier jaloerse en eerzuchtige mannen, Danglars, Caderousse, Fernand Mondego en de Villefort, verraden en in de gevangenis Château d’If opgesloten.
  Nadat Dantés na 14 jaar wist te ontsnappen en een reusachtige schat vond achtervolgde hij vanuit Marseille zijn vier vijanden tot aan Parijs toe om vreselijk wraak op hen te nemen al was die niet gelijk aan die van de maffia! Tijdens WO II werd de haven van Marseille rond 1943 in opdracht van Himmler grotendeels verwoest om het Franse verzet aldaar uit te roeien!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s