FOTOSHOPPER

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Ya´akov Siepman)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

15 reacties op FOTOSHOPPER

 1. De schuld ligt altijd bij een ander en nooit bij jullie zelf! Vreemd he?

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Nee hoor Pieter heel normaal en nog veel erger in Nederland zijn zat niet moslims die hem gelijk geven.

  Like

 3. Links is het kwaad in deze, Ik meende nog altijd dat ondermijnen van de rechtsstaat en de bedreiging van de soevereiniteit van ons land bestraft kon worden. Blijkbaar geldt het niet voor de vele landverraders en linksche meelopers hier in Nederland. Ach, waar maak ik me druk om! Onze rechtsstaat is allang geen rechtsstaat meer.

  De eigen bevolking wordt alleen nog maar aan alle kant verraden door de boven ons gestelden in de hoop dat de islamkrokodil hen niet zal opvreten. En het meest idiote is dat men het over het algemeen maar prima vindt. Dhimmi’s!

  Like

 4. @louis-portugal; Zoals oud-premier Dries van Agt (CDA) en Greta Duisenberg. Die islam-ellende hebben we grotendeels ook te danken aan het CDA. Christelijke leiders die zogenaamd Jezus volgen. Jezus had zich afgezet tegen de islam omdat ‘profeet’ Mohammed een valse ‘profeet’ is. Dat ie iets wat het CDA en CDA-prominenten niet beseffen of willen zien. Het CDA barst van de naamchristenen. Wel woorden maar geen daden!

  Like

 5. vederso zegt:

  @ Ya’akov. Nav. van jouw comment op een andere draad over de verantwoordelijkheid van de media heb ik de volgende vraag: heeft het Journaal een nieuw spraakgebruik aangenomen of verbeeld ik me dat? Bijna al het nieuws wordt gebracht in de vorm; het IS zo, als bevestigde waarheid. Echter nieuws uit Israël nadrukkelijk als; ZOU zo volgens …. zijn, aldus …. ZOU….
  Is mijn indruk enigszins juist? (probeer alleen naar taa/woordgebruik te kijken)

  Like

 6. @vederso: Het klopt inderdaad. Het was mij de afgelopen dagen ook al opgevallen. De linkse media probeert de onwaarheden als waarheid te brengen door vermoedens als feiten te benoemen. Overigens is het gehele taalgebruik bij het journaal veranderd. Het wordt niet meer zakelijk gebracht maar het lijkt wel alsof ik een een of ander reactie op Facebook zit te bekijken. Hier en daar is het Nederlands zo dermate slecht dat het zelf mij zeer aan de oren doet! Wat mij nog het meeste opvalt is vooral het gebruik van onder jongeren populaire taalgebruik: Je, Jij, jouw in plaats van u en uw…. Het valt nog mee dat ze niet elke zin met wollah beginnen en eindigen met Alla hu Akbar!

  Degene die de teleprompter bedient moet haast wel één van de Facebook/Hyves generatie zijn!

  Like

 7. vederso zegt:

  @ Pieter. Probeer er eens wat langer op te letten, ga ik ook doen. Maar het taalgebruik lijkt plotseling veranderd te zijn.

  Like

 8. Jan zegt:

  Net honden:

  Like

 9. @Vederso: Het viel mij de afgelopen dagen op. Het begint qua taalgebruik wat op het jeugdjournaal te lijken. Zou kunnen dat anders onze medelanders het niet snappen. Ik zal het de komende dagen in de gaten houden. Ik denk dat we het beiden niet mis hebben qua taalgebruik. De professionaliteit waar de NOS altijd prat op ging is nagenoeg verdwenen!

  Like

 10. treintrien zegt:

  Oh, dat nos-journaal…
  Weten jullie wie dat ongekend vilein steeds loopt te fileren?
  http://www.tvrecensies.nl/www.tvrecensies.nl/DE_TV-RECENSENT/DE_TV-RECENSENT.html
  Meneer Bom, Frits 😉
  Ik moet altijd erg lachen om zijn nos-recensies 😉
  http://www.tvrecensies.nl/www.tvrecensies.nl/DE_TV-RECENSENT/Artikelen/2012/9/28_HET_AMATEURJOURNAAL.html
  Het was hem 28-09-2012 al opgevallen. Eerder ook al, misschien is met het oude decor óók de laatste redacteur met hersens weggegooid?

  Like

 11. lucky9 zegt:

  Deceptie, misleiding, bedrog. Hoe kan je het anders noemen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s