Bulgaarse nationalisten houden anti-islamitische manifestatie tegen de moslimterroristen

De aanleiding is het proces tegen de islamitische terroristen, die in juli een terroristische aanslag in Boergas op een bus met Israëlische toeristen hadden gepleegd.

Honderden nationalisten hebben in het zuiden van Bulgarije deelgenomen aan een manifestatie om het het proces tegen 13 religieuze leiders leider te ondersteunen, die ervan worden beschuldigd de radicale islam te prediken – wat tot spanningen leidt in de steden van het Balkanland.

Het proces, slechts enkele maanden nadat een islamitische zelfmoordterrorist in boergas aan de Zwarte Zeekust vijf Israëlische toeristen en de buschauffeur vermoord had, toont de etnische spanning tussen de (teruggekeerde) islamitische minderheid en de christelijk-orthodoxe meerderheid.

Op dit moment staan er 12 mannen en een vrouw voor de rechter, omdat zij de islam prediken in zijn racisme en zijn vijandigheid tegenover niet-moslims.

De anti-islamitische demonstranten van ATTACK en VEMO droegen spandoeken met het opschrift “Onze religie is Bulgarije” en “Harde straffen voor fanatiekelingen”.

De moslims hebben contacten met salafistische kringen in Nederland en worden door Saoedi-Arabië gefinancierd.

Reuters

De moslims, die in Bulgarije leven, zijn geen Bulgaren, maar etnische Turken, die eerst als Ottomaanse veroveraars het land binnenkwamen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/10/29/bulgarische-nationalisten-machen-antiislamische-kundgebung-gegen-die-muslimterroristen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Balkan, Islamisering. Bookmark de permalink .

12 reacties op Bulgaarse nationalisten houden anti-islamitische manifestatie tegen de moslimterroristen

 1. guusvelraeds zegt:

  De Christenen in de Balkan weten van oudsher exact wat Islam, Islamisering en Islamitisch schuren en schaven aan de ontvangende maatschappij betekend. Wij in West Europa zullen dat nog op pijnlijke wijze gaan leren.

  Like

 2. louis-portugal zegt:

  Gelukkig zijn er nog plekken in Europa waar dat kan zonder dat de manifestanten door de politie beschermt moeten worden zoals in Nederland, Engeland of Duitsland.

  Like

 3. Kijk goed naar de foto. Gezien de houding van een aantal aanwezigen daar zijn ze wel bewapend… Ze zijn zeker niet idioot daar.

  Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  De BULGAREN hebben groot gelijk. Zij hebben honderden jaren moeten zuchten onder Turkse overheersing, en weten met wie ze te maken hebben, Zouden wij ook eens moeten doen, maar de meeste nederlanders zijn week geworden!

  Like

 5. Klopt Tom, de meeste Nederiglanders zijn week en hebben al jaren geen ruggegraat meer. Blijkbaar heeft het overgrote deel van de Nederiglanders niets geleerd op school over de meest donkere periode in de Nederlandse geschiedenis in de vorige eeuw. De fascisten doen het gewoon nog eens dunnetjes over en niemand….. eehh, bijna niemand die het door heeft. Krijgen ze nog wel onderwijs over die periode of is dat inmiddels niet meer toegestaan op last van onze toekomstige islam overheersers?

  Ach, als ik al kijk wat de dodenherdenking op de Dam te Amsterdam is geworden dan hoef ik dat linkse gekrakeel en gejammer niet aan te zien. Het is een complete farce! Ik zap meteen over naar de zender die verslag doet van de herdenking op de Maasvlakte. Dat is pas een echte dodenherdenking. Ik hoef die gehele poppenkast op de Dam niet te zien, kotsmisselijk word ik van al die huichelaars!

  Zelf wil ik zeer binnenkort ook mijn respect betuigen aan de gevallen voor onze vrijheid door aldaar deel te nemen aan de herdenking op de Maasvlakte…

  Like

 6. j van der Kraan zegt:

  Al eeuwen en eeuwen zijn Nederlanders handelaren die de wereld overtrokken, daarvoor moet je een soepel soort karakter/geest hebben.

  Dat noemen ze ook wel met alle winden meewaaien en je hooft afwenden van de werkelijkheid.

  De bijna ongebreidelde toestroom van wat men, politiek correct, niet nederlandse allochtonen noemt betekend natuurlijk voor dit soort handelaren een bron van inkomsten.

  Geld verdienen voor dit soort handelaren beperkt het goede zicht op de werkelijkheid en vertroebelt het zicht op de toekomst.

  Like

 7. Tja, en die houding gaat ons de kop kosten, dat blijkt nu wel weer. Waar die houding in het verleden geld opleverde, doet het dat nog steeds maar de autochtone bevolking heeft nu het daadwerkelijke nakijken. Wegkijken werkt niet meer en is verachtelijk, vooral nu in de huidige vorm!

  Like

 8. luckybee zegt:

  Langzamerhand is het tijd dat wij in het Westen wakker worden. Niet vergeten dat onze vrijheid aan Karel Martel in de westen en Jan Sobiesky in het Oosten te verdanken hebben. Beide hebben de invallende islam verjaagd en vernietigd.

  Like

 9. luckybee zegt:

  In de naam van onze vrouwen, de rechtmatige vervangers van Jezus Christus. Is het ons mogelijk de wapens op te nemen.Dan hebben wij zijn zegen.1 Korinthe 7 Over het huwelijk vers 32 en 33 .32 En ik wil, dat gij zonder bekommernis zijt. De ongetrouwde bekommert zich met de dingen des Heeren, hoe hij den Heere zal behagen;

  33 Maar die getrouwd is, bekommert zich met de dingen der wereld, hoe hij de vrouw zal behagen.

  Like

 10. oogenhand zegt:

  Interessant hoe Bulgaarse Nationalisten het opnemen voor Israëlische toeristen.

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Pieter Veenstra 21.48. uur, op 29/10, mee eens Pieter. ook bij ons in het Zuiden, heb ik dit jaar de dodenherdenking meegemaakt, het was allemaal ROOD wat de klok sloeg. Daar ga ik dus ook nooit meer op af!

  Like

 12. De Ekster zegt:

  Hulde voor deze Bulgaren. Inderdaad, zij hebben in hun collectieve geheugen, net als de Serviers, goed in de gaten hoe groot het Islamitische gevaar is voor hun samenleving. De Serven waren zo trots en onbuigzaam om de giftige combinatie moslims/VS/EU/VN/NAVO te durven trotseren, met helaas rampzalige gevolgen voor zichzelf, want ze werden en worden als paria’s behandeld. Hadden wij hen nou maar gesteund (net als indertijd de Russen in Afghanistan), dan hadden we nu wellicht (veel) minder te duchten gehad van deze doodscultus. Helaas, Joegoslavie is verloren en Bosnie is nu een moslimhaatstaat midden in Europa. Al Qaida en andere terroristen kunnen er ongehinderd hun destructieve gang gaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s