“Ware Finnen” verdubbelen verkiezingsresultaat

Timo Soini, leider van de “Ware Finnen”

Bij de gemeenteraadsverkiezingen in Finland is de Conservatieve Nationale Coalitiepartij van minister-president Jyrki Katainen zondag opnieuw als winnaar uit de bus gekomen. Na het tellen van 99,7% van de stemmen kwam zij op 21,9%. Als enige partij kon de islam- en eurokritische partij “Ware Finnen” van Timo Soini winst behalen. Zij kon haar verkiezingsresultaat in vergelijking met 2008 met 12,3% meer dan verdubbelen.

De Deutsche Wirtschafts Nachrichten schrijft:

[…] “Dit is een enorm succes”, zei partijchef Timo Soini. “Wij zijn de grote winnaar van deze verkiezingen”. Dankzij het verkiezingssucces krijgt de partij bijna 1200 nieuwe gemeenteraadszetels.

De “Ware Finnen” zijn bovendien eurosceptisch en wilden de gemeenteraadsverkiezingen zelfs tot een referendum over de euro maken. Ook regeringstechnisch gezien moet de partij niet onderschat worden. Op parlementair niveau konden de “Ware Finnen” vorig jaar ook winst boeken. “als het de partij lukt haar politieke koers voort te zetten en haar positie als erkende politieke partij te garanderen”, becommentarieert Tiina Helenius van Handelsbanken AB, dan zou de druk op de huidige regering doorgaan. “Dat zo ook de kloof tussen de Conservatieve Nationale Coalitie en de Sociaaldemocraten groter kunnen maken, die beide op dit moment het kabinet vormen”, zei ze.

En opnieuw succes voor een non-conformistische, kritische en niet-linkse kracht in Europa! Waarom is in Duitsland eigenlijk niet mogelijk wat in Finland en veel andere buurlanden al lang normaal is?

Bron:

http://www.pi-news.net/2012/10/wahre-finnen-verdoppeln-wahlergebnis/#more-288406

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Finland. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Ware Finnen” verdubbelen verkiezingsresultaat

  1. Jan zegt:

    Hoe is het mogelijk. Net las ik dit op pinews en ik kom hier terug en het is al vertaald.

    Like

  2. Jan zegt:

    Typisch taz:

    Rechter Höhenflug gestoppt

    In Finnland hat die amtierende Regierungskoalition die Kommunalwahlen gewonnen. Die rechtspopulistischen Wahren Finnen haben nur auf 12 Prozent geschafft.
    http://www.taz.de/Kommunalwahl-in-Finnland/!104477/

    Like

  3. E.J. Bron zegt:

    “nur auf 12% geschafft”….smerige linkse journalistiek. De “Ware Finnen” zijn de grote winnaar van de verkiezingen. Hebben hun stemmenaantal verdubbeld!!!!

    Like

  4. Links probeert, waar dan ook ter wereld, alles in het werk te stellen om dergelijke ontwikkelingen te bagatelliseren en de waarheid te verhullen om te voorkomen dat deze voor hen gevaarlijke ‘tegenstanders’ de overhad krijgen. Links is bang en dat laat men duidelijk merken.

    Like

  5. louis-portugal zegt:

    Idd. mensen het doet gelukkig zoveel pijn bij links dat ze alle fatsoen verliezen en beginnen te liegen.

    Like

  6. Tom Hendrix zegt:

    @Pieter Veenstra 20.44. uur, inderdaad Pieter de RODEN schijten 7 kleuren “stront”, ze weten dat ze ontmaskerd zijn als landverraders eerste klas!

    Like

  7. En dat is dan ook meteen de reden dat men het onwenselijk acht dat de normale onbeschermde burger zich niet meer mag bewapenen. Zij vrezen ons!

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    Linkse mensen zijn ware kunstenaars in het downplayen, anders beklemtonen, desinformeren, verdraaien, ontkennen en onverbloemd liegen als het “”door hen niet gewenste feiten betreft””. Daarom zijn nationaal socialisten altijd nazi’s, Samaria en Judea altijd bezette gebieden, Palestijnse terroristen altijd vrijheid strijders en milieu en klimaat terroristen altijd activisten. Propaganda is vanaf Lenin en Stalin altijd het stokpaardje geweest van Links. Zoals de Islam het oorlog voeren heeft verfijnd en gespecialiseerd tot in alle facetten van het menselijk bestaan zo heeft het socialisme de propaganda voering tot in elke jota en komma verfijnd. De nationaal socialist Joseph Goebbels wist wat hij zei toen hij uitsprak: Al isst die Luge nog so Gross die endlose wiederholung macht sie am ende zur Wahrheit. Links weet dit als de beste.

    Like

  9. Tom Hendrix zegt:

    @Pieter Veenstra 21.15. uur, precies Pieter!

    Like

  10. vederso zegt:

    Volg ook Tundra Tabloids (engels)

    http://tundratabloids.com/

    Like

  11. Joop Klepzeiker zegt:

    totdat ze in dezelfde val trappen zoals de PVV.

    Like

  12. friki zegt:

    @ guusvelraeds, 21.18 uur
    Helemaal gelijk!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s