VIDEO: “Islam is vrede”: “Vrije Syrische Leger” executeert regeringsmedewerker

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Don Laird, Edson, Alberta, Canada)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op VIDEO: “Islam is vrede”: “Vrije Syrische Leger” executeert regeringsmedewerker

 1. Martien Pennings zegt:

  Ja, aan die man worden dus de bloedbaden verweten die de regeringstroepen aanrichten. Ik vind het ver-schrik-ke-lijk maar ik durf niet te oordelen. Ik weet alleen dat deze types óók moorden als ze NIET zulke gegronde redenen hebben om genadeloos te zijn.

  Like

 2. luckybee zegt:

  Een Alevit is volgens de Profeet Mohammed de boodschapper van Satan , want alle veranderingen aan de islam na zijn dood, is Satans werk.Dat geldt ook voor Ahmadyah beweging Soefie’s, derwishen en alles wat na de dood van Mohammed gekomen is, zijn Kafir’s en moeten gedood worden.Dus mainstream moslims (Shia’s en Sunni’s) hebben nog een heleboel werk te doen, alleen om de islam te reinigen van alle satans werken.

  Like

 3. baksteen zegt:

  Als ze nou ook eens zo fanatiek waren als ze een schoolboek voor hun neus kregen.

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  Pas als dat geroep “Allah Akbar” na dergelijke vuursalvo’s opstijgt op de Champs Elysées en op de stoep voor het Berlaymont gebouw zullen de Eurofiele apparatsjiks beseffen dat ze te ver zijn gegaan. Véél te ver. Helaas zijn ze in meerderheid nog steeds ziende blind en bovendien fanatiek! Vooral wat zakkenvullerij betreft. Net zoals het linkse journaille. (Zie video Paul Weston)

  De kleptocratie afschaffen op korte termijn is onmogelijk. Maar misschien kunnen we ons nu nog wapenen voor de burgeroorlog die ook in Europa onvermijdelijk zal losbarsten. Hoe zuidelijker hoe gevaarlijker de zone waarin U zich bevindt, uitgezonderd allicht R’dam want daar gaat het ook stinken.

  Vergeet niet dat de place2B om kalasjnikovs samen met een doos ammo aan te schaffen vandaag de dag Sint Joost ten Noode is, een deelgemeente van Brussel. Maar aan zulk wapentuig heb je niets.

  Het enige kaliber dat courant beschikbaar zal zijn is immers 9 mm para. Die zal massaal gedropt worden en onze redding betekenen vanaf 2017. Als je het geweld van de baardige Akbarren heeft overleeft natuurlijk. Tegen 2021 hebben we allemaal prijs en is het boem!

  Ik hoop dat ik verkeerd ben maar ik geloof het niet. Het alternatief is een big-brother dictatuur die regeert zoals een vlees etend monster bij nacht en nevel en bij de gratie van het 333 jaar geleden afgeschaft habeas corpus. Het lot van Tommy Robinson bewijst het!

  Geef mij dan maar boem, dat weet ik tenminste waar ik voor sta. Hoe ouder je wordt hoe meer je beseft dat je tijd hier beperkt is. Reden te meer om onze “naasten” niet te verraden maar te steunen, liefdevol te omringen en te versterken. Onze vijanden daarentegen moeten ongenadig een voor een geëlimineerd worden want het zijn wij of hen die zullen overleven. Dat is hùn keuze niet de onze, maar de gevolgen zullen wel voor hùn rekening zijn, niet de onze!

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  @Lucky9 21.43. uur, op 3/11, inderdaad de pleuris met de haatbaarden breekt ook hier uit, als ze eenmaal 15% van de bevolking uitmaken.

  Like

 6. DonnaDolce zegt:

  Een mensenleven stelt daar totaal niets voor. Komt waarschijnlijk door een laag IQ en het ontbreken van een EQ.

  Like

 7. Het resultaat van op z’n minst 1400 jaar inteelt…

  Like

 8. F Bonebakker zegt:

  Als er niets gebeurd dan zijn we nu al de lul in Amsterdam zijn hele wijken van de moslims

  Like

 9. Jan zegt:

  Altijd als er lijken zijn roepen zij “allah’ snackbar.”
  Doet mij altijd weer denken aan dat andere imbeciele volk, de Azteken. Ach wat waren die toch zielig en wat erg dat zij in de pan gehakt werden door Cortés, maar ja, het was dan ook niet het leven van de huidige knuffelaars.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s