Iran viert verjaardag met vlagverbrandingen

Iran viert de 33e verjaardag van de haat op niet-moslims met officiële vlagverbrandingen. Het is 30 jaar gelden dat de islam de oorlog heeft verklaard aan de vrije wereld. Uitgangspunt was destijds de Iraanse revolutie van de islamitische ayatollah Khomeini. Daarmee begon het islamitische terrorisme tegen niet-moslims. Moslims vermoordden eerst in Iran, daarna in de hele wereld mensen om de doodeenvoudige reden dat ze geen moslims waren.

Duizenden Iraniërs scandeerden “Dood aan Amerika!” en verbrandden vrijdag Amerikaanse vlaggen om de 33e verjaardag van de bestorming van de Amerikaanse ambassade in Teheran te vieren – en dat slechts enkele dagen voor de Amerikaanse verkiezingen.

De demonstranten scandeerden ook anti-Britse en anti-Israëlische leuzen en verbrandden vlaggen voor de voormalige ambassade. De autoriteiten, die deze manifestatie sponsoren, noemen het terrein daar “bolwerk van spionnen” – aldus een fotograaf van AFP.

Yahoo News

Als iemand een indruk van een islamitische revolutie zou willen krijgen, dan bevelen wij de roman “Wervelwind” van James Clavell aan. De roman beschrijft op spannende en overtuigende wijze de wirwar, de moordlust en het fanatisme dat in Iran plotseling naar buiten was gekomen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2012/11/02/iran-feiert-jahrestag-der-flaggenverbrennungen/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Iran, Islam, Islamisering, Islamitisch fundamentalisme. Bookmark de permalink .

3 reacties op Iran viert verjaardag met vlagverbrandingen

 1. baksteen zegt:

  Steek die Obama maar aan!

  Like

 2. henk schroemges zegt:

  Vlagverbranding is een van de meest ergerlijke en ernstige beledigingen die men een land kan toebrengen (naar mijn mening) Alleen een land dat dit ook zo opvat kan overleven en zijn rug recht houden in dit epos van doelloos en hatelijk geweld. Oplossing: nog diezelfde dag het land dat die laffe daad begaat de oorlog verklaren en direct aktie ondernemen.

  Like

 3. oogenhand zegt:

  Iran, kleine satan, blijft nuttig tegen Saoedi-Arabië, of Grote Satan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s