Het Leger der “ZOMBIES”…

Het toekomstbeeld van de Nederlanders…. Links – Rechts – Links – Rechts…
Ziet U het beeld van de toekomst al voor U..? Ik zie ze al marcheren door de straten, links, rechts, links rechts… Op weg naar hun werk: “Werken voor Europa”. Gelijk de (Oost) Duitse legers, volmaakt in de maat, benen hoog tijdens het marcheren en zonder enige uitdrukking op het gelaat!

Hoever zijn we nog verwijderd van de volledige dictatuur door de “Zwarte Weduwe”..? Het einde van onze vrijheid nadert met rasse schreden! De meeste hebben het niet in de gaten, zijn al geïndoctrineerd. Ze zijn al klaar voor het leger der zombies van de werkenden, om af te dragen aan Europa!

Macht! MEER Macht!, brult het “BEEST” Europa! MEER, meer geld..! Julie werken, WIJ verdelen..! Zo niet, dan de zweep der sancties erover..! Europa de nieuwe wereldmacht..!

Deze “Nieuwe Wereldmacht”, gevoerd zonder bloedvergieten tot nu toe, zal erger zijn dan tijdens de bezetting in de Tweede Wereldoorlog.  Het is een strijd zonder kanonnen en omdat hij zo sluipend is, valt het de meeste mensen niet op.

De wereldmacht Europa… Werkt aan een vooropgezet programma: “Onderdrukking van het volk”.  Werken zonder vreugde..! Tot je 67 bent… en hopelijk voor die tijd doodvalt, dat scheelt weer in het pensioen.

Zie het als een megastal met fokvee, dat nooit meer buiten komt, want groen grasland is er niet meer… om het door hen ingebrachte geld te laten verdelen door Europa..! Deze zombies die alles slikken, zijn de melkkoeien in deze zonloze/vreugdeloze tredmolen, die alleen geld (melk) leveren aan de Europese Unie…

MEER, MEER…!

Het is één groot complot, waarin, zoals anderen reeds schreven, “Bilderberg” een groot aandeel heeft. Bea is een zeer belangrijk persoon onder de andere rijke personen die hieraan deelnemen. Zoals men denkt te weten is het doel van de Bilderberg conferenties: het opbouwen van een Wereldregering. Het lijkt erop, dat dit in rap tempo realiteit wordt.

Ik zie dit alles als landsverraad… en dit van een Vorstin..? De betere toekomst wordt ons als een wortel aan een touwtje voor de neus van de ezel, om te gaan lopen, als lokaas geboden. De lopende ezel doet zijn werk..! Die ezels zijn de mensen die deze wortel volgen.

Nog even de tanden op elkaar mensen en alles is weer zoals vroeger, we zijn uit de zorg(en), nog een paar jaar… Dan..?

Er  is nog één ding dat me steeds verbaast. Waarom al die buitenlanders van een totaal onverenigbaar geloof binnen halen..? Alléén voor de stemmen..? Dit is korte termijn politiek, alleen om te stemmen op LINKS.

Net als de “Zwarte Weduwe” willen zij machtiger en machtiger worden, overnemen, overheersen..! Onze regeerders hebben het “Holle Paard”van Troje binnengehaald..!

We krijgen straks een strijd op leven en dood, tussen de “Woestijn-adder” en de Zwarte Weduwe, want wat zij binnen hebben gehaald om hun doel te bereiken, zal uiteindelijk de ondergang worden.

Gaat U maar rustig slapen…

Door:

Martha N.

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, EU, Nederland, New World Order, Westen. Bookmark de permalink .

17 reacties op Het Leger der “ZOMBIES”…

 1. Joop Klepzeiker zegt:

  Hoop op wat, gaarne onderbouwt met wat feiten, misschien ben je nog niet op de hoogte maar obamadrma heeft de verkiezingen gewonnen de laatste hobbel is geslecht !

  Like

 2. Peter Selie 1 zegt:

  Pechtold wilde niet antwoorden op vraag over zijn Bilderberg-openbaring, Alexander Pechtold, leider van de ‘oppositiepartij’ D’66, was ook bij die bijeenkomst aanwezig. Eén van de belangrijkste democratische principes van deze partij is volgens hen, openheid en transparantie van bestuur?

  http://www.argusoog.org/pechtold-wil-niet-antwoorden-op-vraag-over-zijn-bilderberg-openbaring/
  http://www.nujij.nl/politiek/pechtold-wil-niet-antwoorden-op-vraag-over-zijn.18440883.lynkx

  Like

 3. oogenhand zegt:

  Grappig dat “bereikbare” mensen zoals Pechtold en Rutte Bilderberg mogen bezoeken.

  Like

 4. willemientje zegt:

  Matha N 2 tienen, en 3 griffels

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Marha N, wat ben ik blij met deze bijdrage. Deze bijdrage zou gemaild moeten worden naar alle kamerleden, van links tot rechts. Dan kunnen deze “nitwits”, lezen hoe ze ons verraden en misbruikt hebben. De fascistische EU is het voorland, uiteindelijk is het streven oprichting van een WERELDREGERING met als opperhoofd SATAN zelf! De OBAMA die er nu zit is al een satanskind!

  Like

 6. BertG. zegt:

  In een dergelijke zombie staat leeft ruim 90% van deze bevolking allang. Of elders.
  Is er iemand die iets ziet gebeuren op straat of waar dan ook? Iemand al iets gehoord?

  We moeten maar afwachten, we zien wel wat er gebeurt, we merken het vanzelf wel als het zo is.
  Dit zijn bijna standaard gesprekken geworden in NL als je er iemand over aanspreekt.
  Het boeit mensen niet meer.. Ze kunnen er toch niets aan veranderen is de gedachte.
  Inderdaad. ik zou het ook niet weten. Me stem heeft in ieder geval niks uitgemaakt.

  Ik zit nu ook achter me PC dit in te tikken i.p.v. ?????????
  Dit is zo verdomd goed uitgedacht en volgens planning verlopen. We hebben het niet eens meer door.

  Like

 7. Het moet eerst heel erg mis gaan. Er moeten catastrofes komen, islamitische aanslagen, oproer zoals in Haren in veelvoud, burgeroorlog, faillissementenregen, binnenlandse knokploegen met vuurwapens en bommen, een tsunami van bloedbaden en verkrachtingen, dus net zoals Hitler uit zijn macht is ontzet. Daar waren doodgewoon te weinig witteroos-activisten voor in Duitsland.
  En bij ons zijn het ook niet alleen de Hedy-Kwaak-Kwaak d’Ancona’s en klepzeikerdjes die voorop de Volkskrant haat mogen spuien in mini-opstelletjes. En zelfs als die voelen dat ze fout zijn dan zullen ze tot het eind de beschuldigende vinger op de ‘fascistische’ “daders” richten. Niet alleen de linkse elite, ook de grote massa is politiek correct. Stem je op Wilders?? Huu huu, o bah! Het rolt hun mond uit zonder dat ze het door hebben. Je legt er eer mee in om pro-islam te zijn. Lekker laf, ogen stijf dicht, stemmen op vertrouwde mensen en wachten tot een ander er wat aan doet. Dat is logisch.

  Like

 8. Martha N zegt:

  Martha N zegt:

  Willemientje bedankt hoor.
  Ik schrijf dit alles niet om op te vallen.
  Het zijn mijn werkelijke gedachten!
  En niet sinds gisteren, het zijn mijn jarenlange gedachten, die ik nu eindelijk eens wil uiten.
  Ik sta er volledig achter.

  Groetjes van mij.

  Like

 9. Martha N zegt:

  Beste Tom Hendrix,

  Je mag deze gedachte rustig doorgeven hoor.
  Ik sta er uiteraard helemaal achter..
  Je hebt het begrepen….

  Like

 10. willemientje zegt:

  Martha N

  Zo ben ik ook begonnen, ik uit mijn frustratie op rijm, twee huisvrouwen in de strijd, wie had dat ooit gedacht

  Like

 11. Avidia zegt:

  Al een aantal jaren weet ik wat ons te wachten staat, eerst een EU regering, om te wennen en dan een wereld regering definitief. Alle allemaal een chip ingebracht, geen geld meer, alles gaat automatisch, alles wat je koopt wordt automatisch door de chip afgerekend, alle deuren gaan vanzelf open via de chip, geen rijbewijs meer, geen kentekenbewijs meer, geen ziekenhuis kaart enz. enz. Als je weigert kun je nergens meer naar binnen, kun je geen boodschappen meer doen, je kunt niets meer, eten stelen is het enige, maar ik WEIGER, dat weet ik nu al. Het wordt een hele enge wereld, ik hoop dat ik er dan niet meer ben, ik ben van nature ongehoorzaam, dus “dat zal nog wat worden” zou Pim Fortuyn zeggen.

  Like

  • oogenhand zegt:

   Soennieten hebben het Westen gedreigd met aanslagen als het Westen niet nóg meer meehelpt in Syrië. Naarmate de NWO zich meer verbindt met de Islam, zal de NWO worden meegezogen in de Islamitische zelfvernietiging. De NWO MOET afrekenen met de NWO, of de Islam rekent af met de NWO, en zichzelf.

   Like

 12. Piet Klont zegt:

  Kinnegein Treabitch?
  Ook een zombie:

  Like

 13. oogenhand zegt:

  “afrekenen met de Islam”, natuurlijk.

  Like

 14. Eline zegt:

  Tussen zovele goede doorwrochte artikelen,vaak zeer zorgvuldig vertaald,misstaat dit hevig theatrale stuk met akelige opzwepende plaatjes .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s