Haal de kotszakjes maar tevoorschijn: de belabberde volksvertegenwoordigers van Duitsland

(Door: Udo Ulfkotte)

Welke volksvertegenwoordigers zitten er op dit moment eigenlijk in de gevangenis? Welke volksvertegenwoordigers willen niet dat het volk weet hoeveel neveninkomsten ze hebben? En wie beliegt ons?

Een vooraanstaande Bremer politicus zit wegens verkrachting in voorarrest. Frank S. is voorzitter van de SPD in het district Bremen-Finndorff. En hij organiseert SPD-jongerenreizen. Vermoedelijk heeft hij een jongeman met druppels verdoofd, in zijn woning gelokt en verkracht. En omdat er gevaar voor herhaling bestaat, moet de politicus in voorarrest blijven. Merkwaardig: De Tagesschau verzwijgt dit allemaal aan zijn kijkers.

Waarschijnlijk hebben ze meegekregen dat de SPD-politicus Peer Steinbrück op dit moment wegens zijn neveninkomsten zwaar onder druk staat. Vast en zeker niet meegekregen hebben ze, dat er in het Duitse parlement nog meer vertegenwoordigers zitten die zich verzetten tegen het openbaar maken van hun neveninkomsten. Hier de volledige lijst.

Wie zich nu al een beetje wee in zijn maag voelt, zou alvast maar een kotszakje moeten pakken. Want nu wordt het pas echt heftig. Enerzijds bereidt de president van de Duitse bank, Jens Weidmann, ons erop voor dat wij belastingbetalers in de toekomst nog meer miljarden aan Griekenland moeten overmaken. Dat hadden we al een beetje vermoed. Als tegenprestatie bezuinigen de Grieken immers zogenaamd erg goed. Dom genoeg bezuinigt alleen het Griekse volk, dus de gewone burgers. De ontvangers van het geld leven meer dan ooit als God in Frankrijk. Een voorbeeld: terwijl de gewone pensioengerechtigde nu al maandelijks € 350,- en vanaf 2013 € 500,- minder pensioen ontvangen, zorgen afgevaardigden, die sowieso al meer dan € 10.000,- verdienen, voor goed betaalde regeringsbaantjes voor hun vrienden en familieleden – ook als ze hiervoor niet gekwalificeerd zijn.

Het wordt echter nog erger. Giorgos Chatzi is een van de 3000 Grieken, die nu helemaal geen invalidenpensioen meer krijgt. De bouwvakker kreeg na een werkongeluk € 400,- in de maand aan invalidenpensioen, omdat hij volledig arbeidsongeschikt was. Dat waren sindsdien de enige inkomsten van zijn gezin. Toen men hem vertelde dat hij dit nu ook niet meer zou krijgen wegens de bezuinigingen, pleegde hij zelfmoord. Zoals vele anderen. En nog meer Grieken sturen hun vrouwen en kinderen nu de straat op als prostituees. Alleen al in Athene zijn 20.000 illegale prostituees. En bordelen worden sponsoren van basisscholen.

Wat is dat voor een Europa? We leven in een wereld, waarin nu zelfs tot nu toe eerbare personen zoals oud-kanselier Helmut Schmidt zich er heel openlijk voor uitspreken dat politici wetten zouden mogen overtreden. Wanneer onze politici echter bestaande wetten overtreden, ons bij de economische ontwikkeling bedriegen en beliegen en zelfs voor ons verzwijgen dat de Duitse regering meer dan 1500 ton Duits goud in de VS op bevel van de Amerikaanse regering niet nader mag inspecteren, moeten wij dan nog respect hebben voor onze politici?

Wordt het niet tijd om de kotszakjes tevoorschijn te halen? In ieder geval zou men zich erop moeten voorbereiden dat de crisis alleen nog maar erger wordt.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/deutschland/udo-ulfkotte/spucktueten-raus-deutschlands-miese-volksvertreter.html;jsessionid=5E811F26CADE694C4D38462C0AE84DD9

Auteur: Udo Ulfkotte

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", Elite, EU, Eurocrisis, Europa, Europeanisering, Hypocrisie, landverraad, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

7 reacties op Haal de kotszakjes maar tevoorschijn: de belabberde volksvertegenwoordigers van Duitsland

 1. oogenhand zegt:

  Dat de politici net zo pedofiel zijn als hun beschermelingen had iedere intelligente burger zelf kunnen bedenken.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Alle rode, links-liberale en christen-democratische politici zijn schuldig aan de ontstane situatie. Ze hebben meegedaan aan de uitverkoop van europa aan de haatbaarden/islam, en zijn mede trawanten van de vileine eu dictatuur, gesticht door kohl en mitterand in 1992 op de europese top in maastricht. Laten we ons dat goed realiseren! Trouwens de leugenaars van politici vertellen sprookjes, de miljarden zgn. voor griekenland gaan naar de duitse en franse banken!

  Like

 3. luckybee zegt:

  Niet alle Chrstenen zijn het,Gereformeerden beslist niet voor al degenen die niet mee doen in de CDA.of CU.

  Like

 4. Jan zegt:

  De CDU’er: “Wir achten und respektieren sie.. und interessieren uns für die Hochkultur des Islam…Islam als Pflichtfach an den Schulen”
  Renate Künast: “Der Islam gehört zu Deutschland”, maar zij kijkt alsof de islam stinkt.
  Sevim Dağdelen is van de SED, pardon, Die Linke: “Der Kapitalismus ist Schuld an den Überschwemmungen….blablabla”
  SPD (ook wel PvdA genoemd): “Der Rechtsextremist, das ist der Nicht-Sozialist!!”(Beifall)

  Like

 5. Jan zegt:

  Heiner Geißler (CDU) wil de overwinningszuil opblazen die herinnert aan de oorlogen gevoerd om Duitsland te verenigen
  Het gedenkteken herinnert aan de militaire overwinningen van Pruisen (Duits-Deense oorlog 1864), de Pruisisch-Oostenrijkse oorlog (1866)), maar vooral aan de Duits-Franse oorlog (1870-1871), toen het Franse keizerrijk de Noord-Duitse Bond (Pruisen) de oorlog verklaarde, wat er toe leidde dat het met drie staten die elkaar vijandig gezind waren (Beieren, Württemberg, Baden) tot een overeenstemming kon komen en gemeenschappelijk de Franse agressor bestreed.
  http://akteeuropa.wordpress.com/2012/06/17/heiner-geisler-will-die-siegessaule-sprengen/#more-1898

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s