Iedere week antichristelijke aanvallen in Frankrijk

Screenshot_3

We zijn er al aan gewend geraakt dat “jongeren” in min of meer vervallen Franse voorsteden ieder nieuw jaar begroeten met het in brand steken van honderden auto´s.

Volgens de officiële statistiek van de Franse Minister van Binnenlandse Zaken Manuel Vallis waren het dit jaar ongeveer 1200, dat betekent ongeveer net zoveel als in de voorgaande jaren. Niks nieuws onder de zon, zou je kunnen denken. Helaas vinden er in Frankrijk behalve dit blijkbaar doelloze vandalisme steeds meer doelgerichte aanvallen op christelijke instellingen en symbolen plaats, over het aantal waarvan de socialistische Minister van Binnenlandse Zaken zwijgt.

Jacques Charles-Gaffiot heeft in het begin van het jaar in het Franse online-magazine atlantico.fr op basis van meldingen van het persbureau Reuters, dat betekent zonder aanspraak te willen maken op volledigheid, voor het afgelopen jaar een lijst opgesteld van zwaarwegende antichristelijke daden.

Daarin is sprake van 52 zware inbraken en beschadigingen in kerken, dat wil zeggen iedere week een delict.

Als de daders al geïdentificeerd werden, ging het meestal om jonge moslims. De schade reikt van beschadiging van standbeelden of het met geweld openen van de tabernakel en de ontwijding van de hosties tot de volledige verwoesting van kerken door brandstichting. Aldus plaatsgevonden in maart 2012 in Épiais in het Département Loir-et-Cher.

Behalve de 52 aanvallen op kerken voert Charles-Gaffiot 21 schendingen van christelijke begraafplaatsen op. Daarbij komt de vernieling van kruisen of standbeelden en monumenten in de vrije natuur.

In de Zuid-Franse steden Carcassonne, Toulouse en Avignon verstoorden islamitische jongeren herhaaldelijk katholieke godsdiensten door de gelovigen beledigende leuzen of zelfs stenen naar het hoofd te slingeren. In Bourg-lès-Valence en in Aubagne bij Marseille werden geestelijken lichamelijk aangevallen of zelfs geboeid en gefolterd.

Over de meeste van deze misdaden was op de Franse staatstelevisie en in de door de staat gecontroleerde nationale pers nauwelijks iets te vernemen. Blijkbaar mag niet bekend worden dat er bij jonge moslims in Frankrijk niet alleen blinde woede aanwezig is, maar in meerdere mate ook agressie tegen doelen, die niet toevallig worden uitgekozen.

Bron:

http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/europa/edgar-gaertner/jede-woche-antichristlicheattackeninfrankreich.html;jsessionid=4E3E7C00B6A037D73386AC7B748D3

Auteur: Edgar Gärtner

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in christenhaat, Cultuurstrijd, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, Moslims. Bookmark de permalink .

25 reacties op Iedere week antichristelijke aanvallen in Frankrijk

 1. Er worden ook regelmatig rouwstoeten in Nederland lastig gevallen door jonge moslims. Zij scanderen dan; “Joden, Joden, Joden”. Daar stond een artikel over in de Amersfoortse Courant.

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Ja, en dat met een laffe man in het Vaticaan, die de muzelmensen ook nog naar de ogen kijkt. Het is gvd. steeds hetzelfde, we worden in de steek gelaten door ” eigen volksgenoten”. De NSB is daar nog heilig bij vergeleken, de vuile verraders waaronder linksen, liberalen, gutmenschen en priesters en predikanten. Het verraad komt gloeiende nog aan toe van BINNENUIT!!

  Like

 3. Dat het niet in de kranten staat is niet helemaal waar. Het staat hier wel degelijk in de (Zuid) Franse bladen. Mischien een reden is dat de meeste kerkgangers hier al ver gevorderd oud zijn.
  Het is dan ook wachten tot de laatste “het licht uit doet”

  Like

 4. Jan zegt:

  Sheikh Arifi kill Christians

  “There is no doubt that a person whom Allah enables to sacrifice his soul, and to fight for the sake of Allah has been graced with a great honor … Devotion to jihad for the sake of Allah and the desire to shed blood, to smash skulls and to sever limbs for the sake of Allah and in defense of his religion, is, undoubtedly, an honor for the believer.”

  Like

 5. Sorry maar ik kanniet anders dan stellen dat een grote uitroeiing van dit ‘soort’ het enige is dat ons kan redden nog… dit ‘soort’ is onverbeterlijk, genetisch belast met ontmenselijking… ‘wij’ moeten OPHOUDEN met hen door ‘Westerse’ ogen te bekijken… dàt is onze ‘zwakte’… ratten geef je toch ook niet het voordeel vd twijfel? Nou dan!

  Like

 6. JiepMK zegt:

  Dit is uitstekend nieuws, vooral omdat de Franse werkloosheid is opgelopen tot 10% en aangezien de Franse economie zich laat typeren als een Peugeot op afbetaling is er geen enkele kans op verbetering. Het kan soms pijnlijk zijn, maar we moeten onze prioriteiten op orde krijgen en daar helpen dit soort zaken bij. Aux armes citoyens. En verder alles wat Scarlatti zegt.

  Like

 7. @Scarlatti Bombatti: Precies mijn gedachte! De westerse kijk op deze ideologie is te zacht, te toegevend en vooral te vergevend. Het wordt tijd dat men niet de andere wang toekeert maar keihard en zonder enige scrupules terugslaat, mij om het even met welke vorm van geweld, als de boodschap maar duidelijk is!

  Like

 8. Macacco zegt:

  De reacties op dit bericht geven aan hoe onnozel de witte mens is. ” De westerse kijk op deze ideologie…. aldus Piet Veenstra!!. De waarheid is meneer Veenstra, dat de westerse mens een verrader en fascist tot op het bot is!!. Daar zit em de kneep. En pas wanneer u dat wilt inzien is er een kans dat we een stap verder komen. Nog de beste wensen.

  Like

 9. oogenhand zegt:

  Zolang veel Fransen de valse paus in Rome volgen, in plaats van tot sedevacantisme te komen, zal de geseling door gaan.

  Like

 10. @Macacco: Ook nog de beste wensen. Wat ik wou zeggen is dat deze idioterie hier niet thuishoort, basta! Een ieder die het tegendeel beweert dient ter plekke als een smerige verrader een nekschot te verkrijgen. Op dat punt heb je gelijk. De westerse wereld is dusdanig ingepakt door de islam dat er op dat punt weinig eer meer valt te behalen. De kortste klap is gewoon kei en dan ook keihard terugslaan. De enige taal welke deze idioten begrijpen is de taal van geweld en dan heb ik het niet over verbaal geweld.

  De dialoog aangaan is iets wat al 40 jaar niet helpt!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Pieter Veenstra om 11:28

   U schrijft: “Wat ik wou zeggen is dat deze idioterie hier niet thuishoort, basta! Een ieder die het tegendeel beweert dient ter plekke als een smerige verrader een nekschot te verkrijgen”

   U zegt het prachtig en dapper! Het is een wonder dat deze website nog niet onder de loep is genomen door de eurofielen en de islamofielen die ons hebben verkwanseld aan allerlei kwalijke ideologieën en onderdrukkers.
   Onze ‘verheven majesteit’ en haar familie die al zo’n slordige 200 jaar op ons parasiteren en die ons onderdrukken, vinden ook dat de islam hier thuishoort, maar als die ‘koninklijke’ lieden een nekschot zouden krijgen, zou de dader voor de rest van zijn leven, als krankzinnig verklaarde, worden opgesloten in een psychiatrische inrichting alwaar men hem dag en nacht ‘onderzoekt’ en vergiftigt met kalmerende ‘medicijnen’.
   Denkt u maar eens aan de bekende theelichthouder-werper.

   Like

 11. oogenhand zegt:

  Aangezien “de andere wang” onzin Europa verzwakt, hebben aanvallen op Christenen een prettig bijgevolg.

  Like

 12. peterselie1 zegt:

  Gewoon je andere wang toe keren, dan luisteren de islamitische veroveraars wel en doen zij al hun negativiteit dat tegen ons is gericht stoppen, dan worden er geen grensrechters meer doodgeschopt, dan overvallen zij geen sigarenwinkels meer, en de eigenaar die zij En Passant vermoorden, dan stopt ook de jodenhaat, die de dragers van een keppeltje ondervinden wat voornamelijk in onze hoofdstad plaatsvind, dan stopt ook de homohaat en het zogenaamde “potenrammen”, dan stopt ook dat onze vrouwen op straat beledigd, bespuwd en voor hoer uitgemaakt worden, dan stopt ook de gemotoriseerde scooter overvallen op toeristen en inwoners van de grote steden, dan wordt ook het gratis zwemmen voor islamitische vrouwen afgeschaft, ook wordt het niet meer toegestaan dat hoofddoekdragende islamitische vrouwen met hoofddoek op de pasfoto mogen, ook schaft het pretpark Wallibi de islamitische gebedsruimte per direct af, ook doen AH en de Efteling geen halal producten verkopen, ook worden voor islamitische werknemers op de werkvloer hun privileges ontnomen en gelijk gesteld aan hun autochtone collega’s die het jaren lang moesten pikken dat zij achter gesteld werden op hun islamitische collega’s, tsa dan stopt ook het voetbalprobleem en wordt het een Marokkanenprobleem genoemd, dan stop ook het ontvoeren en verkrachten van jonge en oudere dames, die door een overmacht van Marokkaans straattuig belaagd worden, kortom alle problemen met deze cultuurverrijkers verdwijnen als sneeuw voor de zon. Als het met de andere wang toekeren niet lukt, misschien helpt dan een schietgebedje terwijl je gemolesteerd wordt door zo een achterlijke cultuurverrijker.

  Like

 13. peterselie1 zegt:

  @Tom Hendrix

  Helemaal mee eens Tom!
  Het rode crypto communistische, politiek correcte machtsblok heeft zijn zaakjes goed onder controle, na cartoonist Nekschot, werd nu ook professor Bob Smalhout als zeer staatsgevaarlijk bestempeld, en in 2010 op 82 jarige leeftijd werd hij in het gevang gegooit van wege een lichtelijk uit de hand gelopen hobby als wapen verzamelaar. Natuurlijk ingeleidt door de linkse politiek correcte landverraders. Vanzelfsprekend is Bob Smalhout “staatsgevaarlijk” voor crypto communistisch Nederland BV, keer op keer genadeloos de waarheid aan het licht brengen over de linkse hobby’s doen bij de rood, groen en linkse kerk in het geheel, de stoppen doorslaan en kwaad bloed zetten.

  Like

 14. Tom Hendrix zegt:

  @peterselie 12.23. uur, bedankt Peter. Gisteren had Bob Smalhout ook weer een goed artikel geplaatst in de Telegraaf. Over de eerwraak, en het lot van dat meisje van 16 jaar, neergestoken door islam moeder, omdat het meisje te vernederlandst was geworden. Arm engeltje! En deze moslims moeten we tolerant tegemoet treden? Wat een gotspe.

  Like

 15. peterselie1 zegt:

  @Tom Hendrix

  Hi Tom goeden middag, tsa hebt dat stukje gelezen en Bob Smalhout is een juweel, om goed bewaard te worden, en zijn naam hoort thuis in het rijtje van: Pim Fortuyn, Theo van Gogh en Geert Wilders.

  M.v.g.

  Like

 16. peterselie1 zegt:

  Tom Hendrix zegt:
  6 januari 2013 om 14:01

  Gisteren had Bob Smalhout ook weer een goed artikel geplaatst in de Telegraaf.

  http://www.geenstijl.nl/archives/images/bobbobobobdef534.html

  Like

 17. Mooi artikel van de Bob Smalhout in de Telegraaf, ook ontroerend! Je zou als vrouw met zo’n gek getrouwd zijn!

  Like

 18. Tistochwat zegt:

  Ik heb net het artikel van Bob Smalhout gelezen.
  Wat is die islamitische ‘cultuur’ toch achterlijk en levensgevaarlijk!
  Achterlijke ‘eerwraak’, achterlijke vrouwenbesnijdenis, achterlijke onthoofdingen, achterlijke stenigingen, achterlijke vrouwenonderdrukking, achterlijk haatzaaien, enz.
  Ik ben het kots- en spuugzat om ‘Holland’ te zien ‘sterven’. De islamisering met de daarbij behorende ellende pást hier eenvoudig niet; het maakt de westers denkende mens ziek.
  Maar daar denken de rooie ‘Gutmenschen’ niet aan.
  De overheid MOET, ZAL en WIL het ons door de strot wurgen: die ‘portie dagelijkse tolerantie’ waardoor het hier in Nederland allemaal nog véél mooier, kleurrijker en gezelliger gaat worden!
  Welnu, ik zal het NOOIT leuk gaan vinden; ik erger me kapot aan al die ‘lappenpoppen’ op straat.
  Je hoort ook daar regelmatig die ‘kleurrijke’ marokkaanse ‘heren’ ons de vreselijkste ziektes toeroepen en er worden volop talen gesproken die ik niet echt gezellig vind!
  Ik voel me een vreemde in ‘eigen’ land waar WIJ alleen maar verplichtingen schijnen te hebben terwijl we intussen financieel worden uitgemergeld door de eu…

  Gelukkig Nieuwjaar, mensen!

  Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Peterselie 1 14.28. uur, bedankt voor je reactie Peter. En ook Bob Smalhout behoort tot het illustere rijtje dat je opgaf. M.vgr.

  Like

 20. Tom Hendrix zegt:

  @Tistochwat 16.06. uur, ik sluit mij aan bij uw reactie. Ik voel me net als U verweesd in mijn eigen vaderland. Ons vaderland, verkwanseld door verraderlijke politici. Ik vraag me inmiddels af of de offers die de geallieerden gebracht hebben om ons te bevrijden wel zinvol zijn geweest. We zijn opnieuw bezet, door een communistische TROJKA zetelend in BRUSSEL te weten de EUSSR.
  En al de bekende partijen in nederland, buiten de PVV, hebben hier medewerking aan gegeven. Ik kan wel janken!

  Like

 21. Jan zegt:

  Nog een aanval:

  Bordeaux: Joan of Arc Statue Vandalised by “Antifascists”
  http://islamversuseurope.blogspot.co.uk/2013/06/bordeaux-joan-of-arc-status-vandalised.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s