7 minuten die u eigenlijk zou moeten zien

Screenshot_29

Om u een kleine indruk te geven van de door de koran voorgeschreven relatie tussen moslims en mensen van andere geloofsgemeenschappen, moet u per se kijken naar dit interview met sjeik Omar Bakri Mohammed.

Enkele passages: “Maar moslims leven met ongelovigen samen of d.m.v. een vredesverdrag, een dhimmi-verdrag of in oorlog. Dat is de principiële relatie tussen een moslim en een ongelovige.” – “De algemene regel zegt dat ons het bloed en het eigendom van ongelovigen zijn toegestaan.” – “Ik kreeg de opdracht om de mensen te bestrijden totdat ze zeggen: ´Er bestaat geen andere God dan Allah´ en dat ik de afgezant van Allah ben.”

Je moet je onverbiddelijk afvragen met welke leugenachtigheid Westerse politici een vreedzame co-existentie met de islam proclameren.

 

Bekijkt u ook de volgende video´s:

 

 

Bron:

http://www.zukunftskinder.org/?p=38097#more-38097

Auteur: Ambre66

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam. Bookmark de permalink .

7 reacties op 7 minuten die u eigenlijk zou moeten zien

 1. Tom Hendrix zegt:

  WEG met de ACHTERLIJKE HAATBAARDEN. Schop ze uit Nederland en de rest van Europa, met deze figuren zal NOOIT VREEDZAAM samenleven mogelijk zijn, o ja, laat de RODEN en links liberalen en de politiek correcten aub meegaan naar de overkant van de Midellandse Zee. Die GEKKEN vinden de GEITENEUKERS toch zo geweldig, dus ook dat zooitje optiefen!

  Like

 2. Jan zegt:

  Nou ja , zeg ! Zo , benieuwd hoe Timmermans nu over de rechten van de mens denkt !! Sodeju ..mot je nog wat ? …Laat die baardaap asb blijven waar ie het beste gedijt ..in de oosterse zandbakken ..Mag de PvdAllahtonen wmb ook meteen heen …vergeet niet ook wat van die Agtheimers van CDallah en Harry v Bommeldingen van de SPLO mee te nemen ..Opgeruimd staat wel zo netjes ..

  Like

 3. Louk Broug zegt:

  Onvoorstelbare krankzinnigheid!
  En het gaat maar door.
  Met de grootst mogelijke vanzelfsprekendheid.
  De voor ons apertste tegenstellingen worden logisch uitgelegd door psychisch gestoorden.
  En ze geloven het!!!
  Je wordt er eerst zelf even verdoofd door en gestoord.
  En in de hele maatschappij duurt dat dan wat langer.
  Maar dan moet je toch gewoon nuchter maatregelen nemen en het zaakje opsluiten en isoleren.

  Like

 4. Johanna Haarlem zegt:

  geef je reactie?? FUCK THE ISLAM….smerig oorlogzuchtig tuig!! allemaal dus!! dhimmiepact peaceact?? met duivels is geen pact te sluiten mits je totaal onderdanig word ….pfffffffff wat denk die baardaap nu wel niet en al dat moslimgespuis??ze zijn beter whahhaa whahha nou ik kom niet meer bij middeleeuwse mafklappers…mijn tenen mogen jullie niet eens kussen…. en die linxe debielen moeten zich eerdaags verantwoorden..voor wat voor monsters zij op ons loslaten hierzo in het westen…we are No HALAL meat…

  Like

 5. Ik heb het weer aan Geert en de PVV gestuurd, HOE kan het nog duidelijker gemaakt worden?

  “Goed gesproken vandaag weer, Geert!

  Ik begrijp wèrkelijk niet hoe die ‘lui’ de weerzinwekkendheid vd eu en de islamisering kunnen ‘negeren’. Is zoiets nu niet te verplichten om kennis van te nemen?

  Ik krijg steeds meer de indruk dat als er eens een ‘belangrijk debat’ zou zijn waar dus zo goed als iedereen aanwezig is vd ‘regering’, dat ‘wij’ dan eigenlijk de boel eens zouden moeten kunnen gijzelen en ze net zo lang confronteren met de harde werkelijkheid tot ze niet meer wèg kunnen kijken en met deze gruwelen geconfronteerd worden.

  Weer veel succes Geert en de mede PVV-leden!
  Jullie verrichten onbetaalbaar belangrijk werk!
  Dànk jullie wèl!
  Vriendelijke groet,
  eigen naam

  Like

 6. .Deze afschuwelijke daad door Turken 952 Skulls gedood Servische vrijheidsstrijders te gebruiken en ervan in deze Lime gebouwde tower gebouwd is een gruwelijke herinnering aan hoe mensen nooit veranderen in hun streven naar greep op de macht over andere mensen…..http://www.youtube.com/watch?v=FRkcWNlHqLk&feature=youtu.be

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Ik kan het gewoon niet opbrengen om die haatbaarden langer dan 10 seconden te horen blaten; ik word er als westerling, kotsmisselijk van en het maakt me bang in ‘mijn eigen’ land.
  Vroeger had je ‘edelgermanen’… Dat vond die Duitse meneer met dat snorretje vroeger een aanbeveling of zelfs een vereiste.
  Tegenwoordig schijn je alleen maar recht te hebben op leven in deze wereld als je een ‘edelmoslim’ bent. Natuurlijk slaat het hebben van rechten alleen maar op die hitsige, al dan niet baby-verkrachtende, bebaarde blaters; niet op de islamitische vrouwen.
  Wat ben je als vent toch ver gezakt als je je vrouw verplicht om in een zwarte tent te lopen omdat andere kerels haar anders weleens zouden kunnen gaan bespringen. Of omdat je anders zélf de vrouw van een ander bespringt.
  Dat die moslima’s dit toch allemaal pikken!!!

  GEERT, RED ONS!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s