OPROEP!: Help de Populistische Omroep Nederland met de overtocht!

Screenshot_29Aan bezoekers van dit fantastische blog hoef ik, denk ik, het belang van het geven van de juiste, politiek incorrecte, informatie niet duidelijk te maken. Vanuit Hilversum worden we overspoeld met zoetsappige informatie over de islam, de EU, de multiculturele samenleving, de klimaathype, ontwikkelingshulp en de meest vileine, zelfs kwaadaardige desinformatie over de PVV, Wilders en Israël. Deze zoetsappige, vileine en kwaadaardige (des)informatie is bepalend voor publieke opinie, zetelaantallen en uiteindelijk voor de rampzalige maatschappelijke en politieke situatie waarin we verzeild zijn geraakt. En die situatie is nog tamelijk hopeloos ook.

Een tegengeluid is bittere noodzaak, maar de situatie van de Populistische Omroep Nederland is dan misschien niet hopeloos, maar erg florissant is die ook niet. Op 1 april 2014 hebben we meer dan 50.000 betalende leden nodig om vanaf 2015 met een professionele redactie van 50 à 100 man een enorme versterker op de geluiden uit het zogenaamde ‘internetriool’ te zetten. De geluiden die u hier dagelijks op E.J. Bron kunt lezen. We gaan vooruit, maar het gaat te langzaam.

Van 14 tot 16 maart vindt er in de Verenigde Staten een grote conservatieve conferentie (CPAC: http://en.wikipedia.org/wiki/Conservative_Political_Action_Conference) plaats waar duizenden bezoekers komen, waaronder een flink aantal rijke Amerikanen die open staan voor voorstellen. Wij zouden daar graag met een kleine delegatie naartoe willen, maar hebben het geld daar niet voor. Liefst gaan we met zijn drieën, maar als het niet anders kan met zijn tweeën of desnoods alleen. De kosten bedragen € 1.000,- euro per persoon.

Jullie begrijpen het al: we doen een beroep op jullie om het mogelijk te maken. E.J. Bron stelt daar dit rekeningnummer 145450597 t.n.v. Populistische Omroep Nederland te Rotterdam voor beschikbaar. Het aardige van ons voorstel, vinden we zelf, is dat we bereid zijn om 10% van de opbrengst (tot maximaal 10x het gesponsorde bedrag) weer terug in de pot te stoppen voor toekomstige acties, waarover E.J. Bron en ondergetekende samen beslissen (we moeten een voorbehoud maken: als potentiële donateurs erop staan dat hun bijdrage voor de volle 100% aan de Populistische Omroep Nederland wordt besteed, dan kunnen we niet anders).

Screenshot_30

Hoe snel kunnen jullie zijn? Hoe snel gaat het internet bankieren? Help de Populistische Omroep Nederland met de overtocht. De overtocht naar de V.S. en de overtocht naar Hilversum. Alle beetjes helpen. Als het niet lukt, geldt ook weer: E.J. Bron en ondergetekende zullen samen een passende bestemming voor het geld vinden. Wil iemand voor eigen risico en gewin in dit project investeren: neem vooral contact met ons op via contact@popned.nu.

Ronald Kaatee,

voorzitter Populistische Omroep Nederland = PopNed

(de enige omroep met praktisch nihil bestuurskosten)

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

68 reacties op OPROEP!: Help de Populistische Omroep Nederland met de overtocht!

 1. Martien Pennings zegt:

  Ik zal eens kijken of ik nog wat van mijn armoedje kan missen. Enne . . . . . . Bericht uit de multiculturele samenleving dat smeekt om uitdieping met een micrfoon in de hand en wellicht een camera er bij: http://bit.ly/YDF3so:

  “Een zaalvoetbalcompetitie tussen Amsterdamse scholenteams is per direct stopgezet na verschillende incidenten. De competitie tussen teams van middelbare scholen werd gehouden in een sporthal in Amsterdam. Tijdens wedstrijden is meerdere malen sprake geweest van geweld. Drie weken geleden brak een massale vechtpartij uit tussen twee teams, een week later werd brand gesticht in de sporthal. Dat meldt RTL Nieuws.De deelnemende scholen hebben in overleg met de KNVB besloten de competitie voortijdig te beëindigen. Eind vorig jaar hebben de aanvoerders en trainers van alle teams een verscherpte gedragscode ondertekend. Dat gebeurde na de dood van grensrechter Richard Nieuwenhuizen.”

  Zo gaat een keertje de algemeen maatschappelijke “competitie” tussen vooral twee bevolkingsgroepen óók een keer helemaal spaak lopen.

  Like

 2. Jan zegt:

  Ik heb bij Maybrit Illner net een nieuw woord geleerd: ‘Antiziganismus’ en ik lijd er ook aan.

  Like

 3. Piet Klont zegt:

  Prima voorstel, mijnheer Katee!
  Ik wil ook een duit in het zakje doen, maar ik vertrouw die E.J. Bron voor geen meter.
  Die verzuipt al het geld aan Bavaria of ander slootwater!
  U bent gewaarschuwd….

  Like

 4. Avidia zegt:

  Ik doe mee, we zitten met smart te wachten op een ECHT RECHTS geluid. Ik bankier niet via internet, dus stop mijn bijdrage maar in de kas.

  Like

 5. G.Deckzeijl zegt:

  Het volgende is ECHT en indrukwekkend. De Nederlandse fotografe Claire Felecie heeft een serie foto’s gemaakt van Onze Jongens na zes maanden Afghanistan.
  http://clairefelicie.com/category/marked

  Like

  • delamontagne zegt:

   Al die tijd dat die politie-opleiders daar zitten, heb ik nooit en te nimmer in de kranten iets over hun verblijf daar gelezen. En wat het allemaal wel niet heeft opgeleverd, daar in verweggistan. Of lees ik de verkeerde kranten?????????????

   Like

 6. Piet Klont zegt:

  Mja….
  Ik wil best een duit in ’t zakje doen hoor, mijnheer Katee, maar ik vertrouw die E.J. Bron voor geen eurocent!
  Die vergrijpt zich met dat geld direct aan de Bavaria of ander slootwater.
  U bent gewaarschuwd!

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   doe even normaal, Klont! Zoals de waard is….
   Meneer Bron (mooi pseudoniem), ik vertrouw u(w informatie) voor honderd procent en doe mee. Heb trouwens radio-, tv- en krantjournalistieke ervaring, dus bied me aan om er wat van te maken, dit broodnodige tegengeluid in de ether.
   Geld komt er via internet aan.

   Peter

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Pieter Nokkio
    LOL!, maar Bron is géén synoniem! En die ervaring van u…mooi! Ik stel voor om even contact op te nemen met Ronald Kaatee van PopNed. Als de zaak van de grond komt, kunnen we alle professionele hulp gebruiken!

    Webmaster

    Like

   • Piet Klont zegt:

    Bah!
    Zo doe ik altijd, dat IS normaal.

    Like

  • Wachteres zegt:

   Ik stel voor dat Piet, vanwege zijn laster richting E.J., voor straf hem een peperdure fles glenfiddich moet kopen.

   Dan heeft hij tenminste iets beters te drinken dan die blikjes Amstel die jij hem gunt.

   😆 😆 😆

   Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Beste Hr. Katee, ik zal kijken om iets van mijn centjes naar U over te maken. Ben het er helemaal mee eens, dat er een tegengeluid moet zijn tegen de voortdurende RODE AGITPROP op de rode staatsomroepen.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  @Piet Klont 04.00. uur. Beste Piet niet zo lelijk doen over het drankgedrag van onze onvolprezen Hr. Bron. LOL.

  Like

 9. Piet Klont zegt:

  Er klopt hier iets niet….

  Like

 10. friki zegt:

  Ik vertrouw er op dat het geld goed besteed wordt.

  Like

 11. delamontagne zegt:

  Ik wil wel meedoen, maar er wordt geen minimum bedrag genoemd. We wonen dan wel in France, maar ik ben geen Jean des Bouvries ( St Tropez ) [ hij noemt het zelf: “sans Tropez”= schande voor iemand die al zolang in France woont .]
  Hebben allebei een gekort AOW-tje…. ( voor straf )…. en pensioentje, maar wel veel…………vrijheid.
  Indien het minimum bedrag maar Eu 1 is, ben ik echt wel bereid meer te geven, maar Eu 10 staat ook zo lullig.

  Like

 12. Henk.V zegt:

  Deze vraag maakt mij achterdochtig!
  Sinds wanneer vertolken de commerciële zenders de vox populi???
  PopNed is precies wat Katee zegt, de enige tegenstem tegen de multiculturele, politiek correcte info stroom die dagelijks over de mensen via het beeldscherm wordt uitgestort..

  Gek, ik denk opeens aan het woord ”trol”, een insluipertje dat zich op de site wil nestelen en net doet of het van niets weet en of wij hier de zaken overdreven voorstellen..Een soort minkukelig dwarsliggertje.
  Zeker nooit van zoiets gehoord, Rob? En ook niet van Laarmans en Fulco.? ..

  Like

 13. @ Piet Klont

  Inderdaad Piet zo hoog is de nood dus al dat we met dergelijke figuren in zee moeten gaan!

  Like

 14. @ Martien
  Dank! (2x) Ik word er af en toe gek van als ik zie wat er met de informatievoorziening (voor het grote publiek, hè, hier is iedereen wel op de hoogte) allemaal moet gebeuren. En ik deel je vrees, dit gaat zo een keer helemaal spaak lopen.

  Like

 15. @ Avidia
  Moet ik langskomen met de kas?

  Like

 16. Martien Pennings zegt:

  Er gebeurt natuurlijk af en toe al wat goeds in de media.
  GeeStijl meldt een reportage van “De Vijfde Dag” die ronduit verbijsterend is.:
  “OM liegt onschuldige man kapot”
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2013/03/justitie_om_liegen_onschuldige.html
  Ga dat lezen en ga vooral die reportage zien.
  Wat zegt dat over onze cultuur?
  En dan de ham-vaststelling:
  Als het een moslim zou zijn geweest die echt zijn vrouw verkracht zou hebben en zijn kinderen misbruikt, dan zou hij vrijgesproken zijn vanwege cultuurdingetje.

  Like

 17. @ Martien Pennings, 1 maart 2013 om 12:15
  Martien, laat je niet vern**ken: ook voor WNL en PowNed (gesteund door Geen Stijl) komt 1 april 2014 eraan. Zelfde verhaal als met de VVD voor de verkiezingen, dan spelen ze de populistische kaart om even wat stemmers binnen te harken (‘tja, ik weet niet hoor, met die PVV, die zijn zo radicaal en wat lopen daar voor figuren rond en die hebben geen bestuurlijke ervaring’) om na de verkiezingen ons gewoon weer geheel politiek correct verder de afgrond in te voeren.
  Zelfde gaat nu ook met PowNed en WNL gebeuren. Hoe groter de dreiging van de Populistische Omroep Nederland, hoe beter hun uitzendingen je zullen bevallen.

  Like

 18. @ E.J. Bron, 1 maart 2013 om 12:13
  Daar moeten we binnenkort dan maar een Bavaria op drinken, om het uit te praten.

  Like

 19. koddebeier zegt:

  Overgemaakt, succes Ronald.

  Like

 20. Rene H. zegt:

  Zou mooi zijn, als er eindelijk weer eens echte journalistiek in dit land bedreven zou worden, maar doe gauw iets aan die naam: Het woord ‘ populistisch’ heeft bij mij altijd een negatieve bijklank.

  Like

 21. Tom Hendrix zegt:

  Ook ik heb overgemaakt. Succes heer Katee. Enne, bij de borrel cartoon Piet niet uitnodigen, want Piet zuipt veuls te veul. Grapje hoor Piet. LOL

  Like

 22. @ koddebeier
  Bedankt!

  @ Rene H.
  Ik ben bang dat dat een gepasseerd station is. Voor ons is het veel meer een geuzennaam. Komt die negatieve bijklank niet door de MSM? Is het zoveel anders dan ‘democratisch’? Het volk laten spreken? De onderbuik die al decennia het gelijk aan zijn kant blijkt te hebben of het nu om de criminaliteit, misbruik van sociale voorzieningen, de multiculturele samenleving, de EU of de islam gaat: steeds zaten de linkse intellectuelen ernaast en had het volk goed door hoe het zat.

  Like

 23. E.J. Bron zegt:

  @Klont

  Je bedoelt toch zeker niet jezelf met dat “als iemand hier iets zinnigs zegt” hoop ik? 😦

  Like

 24. Avidia zegt:

  Rene H. zegt:
  1 maart 2013 om 17:30

  Ja Rene, daar hebben we een tijdje terug al over gehad, ik heb toen een prachtige naam ingezonden, werd gewaardeerd maar men bleef toch liever bij de populistische omroep, wel jammer, het klinkt wat goedkoop, zoals een vluchtige uitroep, maar we doen het er maar mee, liever dit dan helemaal niets, ik steun ze financieel en uitdragend, kan niet wachten!!!

  Like

 25. Theodoor zegt:

  Ook ik heb iets overgemaakt, gaat wel lukken denk ik, het is broodnodig.

  Like

 26. @ Avidia en Theodoor
  Dank! Ik heb zelf net ook overgemaakt. Desnoods trekken we ons aan onze eigen haren uit het moeras.

  Like

 27. @ Adje zegt:

  Een eigen geluid is een prima initiatief. Maar kan dat niet binnen onze eigen grenzen georganiseerd worden? Die Amerikanen erbij, ook als zijn ze gelijk gestemd, zie ik niet zitten. Hun eigen agenda gaat toch meestal voor. Zucht. . .

  Like

 28. Joop Klepzeiker zegt:

  “CPAC Turns Away Pamela Geller”

  I won’t be at CPAC this year. Every year AFDI organizes a must-see event, addressing issues that the Grover Norquist/Suhail Khan cabal refuse to address (jihad, sharia, the war on freedom in the West).

  This year, I applied to speak and was ignored. I tried to get a room for an AFDI event, “The War on Free Speech,” and was ignored. So, for the first time in five years, I won’t be at CPAC. Last year Suhail Khan bragged out loud that he (and his other operatives) had successfully kept Robert Spencer and me from being invited to speak. He went so far as to warn people not to attend our events or read our books.

  In several articles I took on Grover Norquist and his powerful influence over CPAC, most notably here and here. As soon as I published my Newsmax column concerning his perfidious influence at CPAC, my Newsmax column was taken down and my name and picture were removed from the Newsmax page….. it was two slots away from Grover’s. My weekly column never appeared at Newsmax again. It was axed.

  Now this. I might add, every AFDI event at CPAC was standing room only. We turned people away every year

  http://atlasshrugs2000.typepad.com/atlas_shrugs/2013/03/cpac-turns-away-pamela-geller.html

  Wat hebben jullie daar te zoeken ??

  Like

 29. Joop Klepzeiker zegt:

  Grover Norquist’s ties to Islamic supremacists and jihadists have been known for years. He and his Palestinian wife, Samah Alrayyes — who was director of communications for his Islamic Free Market Institute until they married in 2005 — are very active in “Muslim outreach.” Just six weeks after 9/11, The New Republic ran an exposé explaining how Norquist arranged for George W. Bush to meet with fifteen Islamic supremacists at the White House on September 26, 2001 — to show how Muslims rejected terrorism. Wrote TNR author Franklin Foer:

  On the afternoon of September 26, George W. Bush gathered 15 prominent Muslim- and Arab-Americans at the White House. With cameras rolling, the president proclaimed that “the teachings of Islam are teachings of peace and good.” It was a critically important moment, a statement to the world that America’s Muslim leaders unambiguously reject the terror committed in Islam’s name.

  veel meer hier,lezen !

  http://www.americanthinker.com/2010/03/grover_norquists_jihad.html

  Like

 30. Joop Klepzeiker zegt:

  Lees ook hier veel meer !

  http://frontpagemag.com/2010/frontpagemag-com/cpac-shills-for-islamic-terrorists/

  Weg blijven van dat zooitje !

  Like

 31. Joop Klepzeiker zegt:

  I think CPAC’s agenda in 2010, as well as 2009 and before that, reflects the influence of Grover Norquist, the conservative powerhouse and kingmaker. He is a board member of the ACU, and from the looks of CPAC’s covered topics and omission of discussion of jihad, it looks as if he exerts enormous influence over David Keene, the ACU’s nominal leader. Norquist and his ally Suhail Khan seem to be in charge at CPAC — no CPAC event goes on that doesn’t reflect their perspective.

  Geller: Jamie, Grover Norquist’s troubling ties to Islamic supremacists and jihadists have been known for years. He and his Palestinian wife, Samah Alrayyes, who was director of communications for his Islamic Free Market Institute until they married in 2005, are very active in “Muslim outreach.” Just six weeks after 9/11, The New Republic ran an expose explaining how Norquist arranged for George W. Bush to meet with fifteen Islamic supremacists at the White House on September 26, 2001 — to show how Muslims rejected terrorism. Wrote TNR author Franklin Foer:

  Unfortunately, many of the leaders present hadn’t unambiguously rejected it. To the president’s left sat Dr. Yahya Basha, president of the American Muslim Council, an organization whose leaders have repeatedly called Hamas “freedom fighters.” Also in attendance was Salam Al-Marayati, executive director of the Muslim Public Affairs Council, who on the afternoon of September 11 told a Los Angeles public radio audience that “we should put the State of Israel on the suspect list.” And sitting right next to President Bush was Muzammil Siddiqi, president of the Islamic Society of North America, who last fall told a Washington crowd chanting pro-Hezbollah slogans, “America has to learn if you remain on the side of injustice, the wrath of God will come.”

  It was Norquist who ushered these silver-tongued jihadists into the Oval Office after the worst attack ever on American soil. Don’t you think that the likes of Ibn Warraq, Bat Ye’or, and Wafa Sultan should have been advising the President instead of Hamas, Hizballah and the Muslim Brotherhood? But that wasn’t to be. So at that September 26 meeting Bush declared that “the teachings of Islam are teachings of peace and good.” It was a critically important, historic moment. What should have been the most important teaching moment of the long war became a propaganda tool for Islam. A singular historic opportunity was squandered, and the harm that has resulted is incalculable.
  http://frontpagemag.com/2010/frontpagemag-com/cpac-shills-for-islamic-terrorists/

  Like

 32. Joop Klepzeiker zegt:

  HEEL veel meer hier

  http://www.therightscoop.com/the-real-reason-why-pam-geller-was-not-invited-to-cpac/

  Lets see what Frank Gaffney had to say about Grover Norquist in Oct 2012

  And here is David Horowitz calling out Grover Norquist and Suhail Khan at the Feb 2011 CPAC. Skip ahead to the 5:00 minute mark.

  Bekijkt hert allemaal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  http://www.therightscoop.com/the-real-reason-why-pam-geller-was-not-invited-to-cpac/

  Like

 33. Joop Klepzeiker zegt:

  Waarom willen jullie naar een moslim broederschap geïnfiltreerde bende klootzakken !

  Geen cent van mijn en ik begin mij af te vragen of jullie wel weten waar je mee bezig ben.

  Gewoon dom, onbenullig of opzet ??

  Doe jullie niet aan info verzamelen ?

  Like

 34. Joop Klepzeiker zegt:

  Frank Gaffney discusses Grover Norquist’s concerning ties to the Muslim Brother

  Hier de bloedbroeder van norquist

  American Conservative Union’s Suhail Khan & the al Qaeda Financier

  Like

 35. Joop Klepzeiker zegt:
 36. @ Joop Klepzeiker
  Allereerst dank voor de informatie. Is allemaal nieuw voor mij. Het gaat ons er juist om om met mensen als Pamela Geller en Robert Spencer in contact te komen en natuurlijk met mensen die ons willen steunen.

  We zullen ons moeten beraden op de vraag hoe zinvol het nu is om naar CPAC te gaan.

  In reactie op 14:51:
  Jammer dat we zo publiekelijk ontmaskerd worden – nee, we hebben geen idee waar we mee bezig zijn. Of toch: een beetje bezigheidstherapie. Ik verveel me vaak, je moet toch wat. Daar moet je vooral geen cent insteken. Je kunt denk ik wel zeggen dat het allemaal én dom én onbenullig én opzet is. Info verzamelen doen we zo min mogelijk. Veel te vermoeiend. Ik zit liever met een bacardi-cola aan het zwembad hier op Aruba.

  Like

 37. @ Adje, 3 maart 2013 om 14:15
  We zijn ons bewust van de risico’s. Onze peilers blijven: kritisch tegen alle totalitaire ideologieën, ook al zijn ze religieus verpakt, onvoorwaardelijke steun voor Israël, tegen de EU, voor een souverein Nederland, tegen onze corrupte elite, meer inspraak (referenda).
  Zal vast binnen eigen grenzen georganiseerd kunnen worden, hebben we ook veel liever. Regel jij dat even?

  Like

 38. Joop Klepzeiker zegt:

  In antwoord op uw cynische reactie dit.

  uw woorden.
  Allereerst dank voor de informatie. Is allemaal nieuw voor mij. Het gaat ons er juist om om met mensen als Pamela Geller en Robert Spencer in contact te komen en natuurlijk met mensen die ons willen steunen.

  We zullen ons moeten beraden op de vraag hoe zinvol het nu is om naar CPAC te gaan.

  Ik : wat is er nog meer nieuw voor u ?

  PS: stuur die mensen eens een berichtje, dat gaat sneller en is goedkoper.
  Dit advies gratis aangeboden .

  en misschien is het inderdaad beter om het maar bij een bacardi cola te houden, want op meer onbenulligheid zitten we niet te wachten.
  Nu geef ik grif toe dat ik wat nihilistisch ben, ik heb de laatste 15 jaren te veel kolder, onbenulligheid en opportunisme gehoord en gezien , laat ik over de rest maar zwijgen.

  In dit geval vind ik het tergend dat u steun vraagt om een gefiltreerde organisatie te willen bezoeken voordat u uw huiswerk heeft gedaan, wat kan ik van u verwachten in de toekomst meer onbenulligheid ?

  Er zijn hier mensen aanwezig met een schat aan informatie, misschien heel misschien is het verstandig om die eens te raadplegen, dat voorkomt reacties zoals die van mij en zal uw geloofwaardigheid goed doen.

  Tenminste als u meer wil betekenen dan een sjors van de rebellen club.

  Als uw organisatie groeit zal u tegen over zeer professionele personen komen te staan, u kan zich daar tegen wapen met een dezelfde professionaliteit anders is uw organisatie gedoemd te mislukken en zo weer een teleurstelling opleveren, dat is contra productief.

  Ook deze raad gratis aangeboden.

  Like

 39. Peter Rissing zegt:

  Ook mijn duit in het zakje gedaan.
  Wie nog niet ?

  Like

 40. @ Joop Klepzeiker, 3 maart 2013 om 17:02
  Bedankt voor gratis raad en advies, maar waarom denkt u dat we nog berichtje aan Pamela Geller hebben gestuurd?

  Bijna alles is nieuw voor mij. Ik weet meer niet dan wel. Dat geldt overigens ook voor u. Als Populistische Omroep Nederland weten we genoeg als we dit weten (gemakshalve citeer ik mezelf nu maar even): ‘Zou u, voor ik mij tot individuele omroepen wend, kunnen vertellen waar ik in het ‘pluriforme beeld van de wereld’ dat de publieke omroep heeft te bieden de programma’s kan vinden die aantonen dat de islam onverenigbaar is met de waarden van een vrije Westerse samenleving? Die het failliet van ontwikkelingssamenwerking aantonen? Die vraagtekens plaatsen bij de klimaathysterie? Die het uitmoorden van de laatste christenen in veel islamitische landen aan de kaak stellen? Die duidelijk maken dat de staat Israël een baken van beschaving is in een oceaan van barbarij? Die laten zien dat het helemaal niet raar is te spreken van de ‘EUSSR’ en dat diezelfde EUSSR ons rechtstreeks de afgrond in voert? Die aandacht schenken aan het toenemend aantal racistische moorden in Zuid-Afrika?’

  We weten dat dat soort programma’s niet te vinden zijn bij de publieke omroep, waar we toch allemaal aan meebetalen. U mag het onbenulligheid vinden om daar wat aan te willen doen, tussen de bacardi-cola’s door wil ik me daar best voor inzetten. Gelukkig krijgen we veel informatie van mensen waarmee het veel prettiger communiceren is dan met u. En inderdaad: het bericht van Pamela Geller van een dag oud was nog niet tot ons doorgedrongen.

  Wat die professionaliteit betreft: dat is precies de bedoeling van deze hele operatie, om met een professionele redactie van 50 à 100 redacteuren politiek incorrect aan de slag te gaan vanaf 2015. Kost wel een paar euro lidmaatschap per jaar. Is voor sommigen te veel.

  En over CPAC: u denkt toch niet dat er onder de duizenden bezoekers geen mensen rondlopen die zich echt zorgen maken over de vrije wereld?

  Like

 41. Joop Klepzeiker zegt:

  @ Populistische omroep nederland

  Ik krijg de indruk dat ik wat te hard op een paar tenen hebt getrapt, nu dat was en is niet de bedoeling en ik vind uw initiatief dan ook goed, ik wilde alleen maar waarschuwen om dit soort blunders in de toekomst te voorkomen.

  Nu mijn laatste reactie op uw vragen cq opmerkingen.

  U: maar waarom denkt u dat we nog berichtje aan Pamela Geller hebben gestuurd?

  Ik: omdat u wilde vertrekken naar cpac om haar te ontmoeten dat vertel mij dat
  A: er geen berichtje is getuurd voor een ontmoeting of B: u een negatief antwoord op uw berichtje heeft ontvangen of C:. ze u heeft gemeld naar cpac te komen voor een ontmoeting

  U: Bijna alles is nieuw voor mij. Ik weet meer niet dan wel. Dat geldt overigens ook voor u

  Ik: Ook ik weet meer niet dan wel maar niet alles is nieuw voor mij betreffende de onderhevige materie , ook het oprichten van een omroep wat ik samen met enige anderen al een hele tijd geleden hebt overwogen en van hebt afgezien.

  U: Zou u, voor ik mij tot individuele omroepen wend, kunnen vertellen waar ik in het ‘pluriforme beeld van de wereld’ dat de publieke omroep heeft te bieden de programma’s kan vinden

  Ik: dat kan ik niet die bestaat (nog) niet,

  U: We weten dat dat soort programma’s niet te vinden zijn bij de publieke omroep, waar we toch allemaal aan meebetalen. U mag het onbenulligheid vinden om daar wat aan te willen doen,

  U: We weten dat dat soort programma’s niet te vinden zijn bij de publieke omroep, waar we toch allemaal aan meebetalen. U mag het onbenulligheid vinden om daar wat aan te willen doen,

  Ik: hier geef u een verkeerde voorstelling van zaken, niet het oprichten van uw omroep vind ik onbenullig maar het gebrek aan info cq onderzoek betreffende een actie uwerzijds, gaarne dit gesprek zuiver houden. Gaarne verwijs ik nogmaals naar mijn advies betreffende professionaliteit.
  Wat dat prettig betreft zal dat best zo zijn, maar of het ook effectief is ?
  Zachte heelmeesters stinkende wonden, maar de les is wel geleerd?
  Ook in de opmerking uwerzijds betreffende prettig laat u merken dat de professionaliteit nog wat bijgeschaafd dient te worden in deze zaken is prettig van geen enkel belang juiste en voldoende informatie echter wel.

  U: Wat die professionaliteit betreft: dat is precies de bedoeling van deze hele operatie, om met een professionele redactie van 50 à 100 redacteuren politiek incorrect aan de slag te gaan vanaf 2015

  Ik: Heel mooi, ik wens u dan ook HEEL VEEL succes toe, maar wees heel voorzichtig een fout en de honden vreten u levend op, verder zou ik als ik u was het nog maar eens narekenen
  Of u prachtige ambitie ook financieel haalbaar is.
  Ik zou beginnen met 5 redacteuren., er valt nu eenmaal heel veel te controleren en fouten kunnen er echt niet gemaakt worden.

  U: En over CPAC: u denkt toch niet dat er onder de duizenden bezoekers geen mensen rondlopen die zich echt zorgen maken over de vrije wereld

  Ik : zeker wel, maar ik zou de mensen waarvan ik dacht dat ze mij konden steunen eerst een berichtje sturen om mijzelf mijn initiatief en het huidige resultaat van mijn actie uit te leggen en dan vragen om een persoonlijk onderhoud om de eventuele raakvlakken verder te onderzoeken. ( zeg maar een soort van zaken plan )
  Dat is in mijn ogen een heel wat professionelere aanpak dan naar een cpac te gaan en zo maar wat mensen aan te spreken., maar ik kan het natuurlijk geheel fout hebben.

  Ik zal het hier bij laten op een openbaar forum.

  Nogmaals ik wens u HEEL VEEL succes toe.

  Like

 42. Theodoor zegt:

  @ Joop Klepzeiker
  Ik struikel een beetje over uw taalgebruik, kan het niet goed plaatsen. Elk initiatief om uit de linkse overmacht te komen kan ik alleen maar toejuichen, u breekt alleen maar af.
  Waarom?

  Like

 43. @ Joop Klepzeiker, 4 maart 2013 om 14:14
  Ik wil u danken voor het toegewenste succes en zeker ook voor de informatie die u in eerdere reacties heeft geplaatst. Ik wil verder niet flauw doen, maar zie af van een (uitgebreide) inhoudelijke reactie, dat zou al gauw het karakter van (tijdrovend) vliegen afvangen krijgen. Niet professioneel dus (ook al zijn wij bij de Populistiche Omroep Nederland noodgedwongen allemaal amateurs).

  Twee opmerkingen: 1) waar ik eerder mezelf citeerde, richtte ik mij niet tot u, maar tot iemand van de Publieke Omroep. 2) Voor 5 redacteuren hebben wij nu geen geld. Komen wij in het bestel dan hebben we geld genoeg voor zeker 50 redacteuren. Dan wordt heel wat politiek incorrect onderzoek gedaan en materiaal verzameld. Geen flauwekul zoals bij PowNed en WNL. Kijk anders maar eens op http://www.popned.nu om te zien uit welk hout we zijn gesneden.

  Like

 44. Joop Klepzeiker zegt:

  Ik dank u voor uw reactie en zoals al eerder gezegd door mij wil ik het hier bij laten, u begrijpt zelf wel waarom.

  Like

 45. Piet Klont zegt:

  Ja, maar zeg eens, even afgezien van alle crap hier, hoe zit dat met de financiële stand van zaken??
  Krijgen wij daar ook nog info over of zo? Ik heb mijn halve maandsalaris van deze maand erin gekieperd, maar bij een eventueel overschot wil ik graag nog een restitutie!
  Net als bij ‘Monopoly’, weet u niet?
  Nee, natuurlijk niet, dan weten ze hier opeens weer van niks!!
  Ik zoek je op Bronnemans!
  In drie minuten ben ik bij je, indien nodig.
  Geen koffie zetten hoor, ik blijf maar héél even!!!!!!

  Like

 46. Piet Klont zegt:

  En kom me ook niet aanzetten met Bavaria!
  Ik drink nooit, zo vroeg in de ochtend!

  Like

 47. Piet Klont zegt:

  Gattverrrdamme!!
  Nog eens aan toe zeg!
  *hik*

  Like

 48. @ Piet Klont, 5 maart 2013 om 06:30
  We komen hier uiteraard nog op terug. Dit weekend hebben we overleg.

  Een delegatie zal het niet worden, maar wellicht gaat er iemand namens ons naar CPAC.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s