Vooruitgang in Atjeh: scheten latende vrouwen verboden

Screenshot_8

Moslima´s in Banda Atjeh

(Door: Wim van Rooy)

De islamitische raad van de stad Banda Atjeh in de Indonesische provincie Atjeh, waar de Sharia van kracht is heeft het winden laten voor vrouwen verboden. Tegenover de “The Wadyan” vertelde Sayyid Yahia, burgemeester van de stad, de media dat het verbod nodig was, omdat scheten laten niet samengaat met de islamitische wellevendheid. “Het is moslima’s niet toegestaan winden te laten met geluid, dat is tegen de islamitische leer”, zei hij. De Indonesian Feminists Association heeft de kranten al geïnformeerd al wat mogelijk is te zullen doen om de discriminerende wet te blokkeren.

Tegenover de krant “The Wadiyan” zei burgemeester Sayyid Yahia dat de wet tot doel heeft de menselijke moraal en het menselijk gedrag te beschermen. Sayyid zei: “Wanneer je een vrouw ziet (hoort?) luidruchtig winden laten, lijkt zij een man te zijn. Maar wanneer zij zich opzij zet en de wind zachtjes laat ontsnappen, lijkt dat vrouwelijk”.

Het laten van “harde winden” is niet ongewoon in Zuidoost-Azië, voornamelijk bij vrouwen die aardappelen en erwten eten. Vrouwen beweren zich gezonder te voelen indien zij luidruchtige winden laten. Fathima Khan, een vrouwelijke dokter van het Al Banni Islamic Hospital in de hoofdstad Banda Atjeh, heeft haar bedenkingen over het wetsvoorstel. “Het is niet nodig dit gebruik te betwijfelen, laat staan het te regelen, mensen doen het voor hun gezondheid en veiligheid”, zei ze.
Volgens de burgemeester waren de straffen voor de overtreders nog niet vastgesteld, terwijl een ander raadslid, dat niet genoemd wilde worden, tegenover de “The Wadiyan” verklaarde dat, indien de overtreder schuldig bevonden zou worden door de Sharia, zij 20 zweepslagen zou krijgen voor kleine winden en dit zou kunnen oplopen tot 3 maanden gevangenis voor grotere.

Het merendeel van de Korangeleerden is verdeeld over de wet. De gerenommeerde moslimactivist Bshar Abdulla verwoordt zijn objecties in een Twitterbericht: “Hoe men gas dient te laten ontsnappen, staat niet in de Sharia. Er is ook nergens een vermelding over in de Koran”. Aan de andere kant zegt Mehmood Hussain, een andere geleerde en tevens supporter van de wet: “De beleefdheidswaarden en tradities van de islam dulden niet dat vrouwen luidruchtige scheten laten”.
“Met de nieuwe regeling zullen alleen vrouwen op publieke plaatsen geviseerd worden”, zegt de burgemeester, “thuis zal het de verantwoordelijkheid van de man zijn de vrouw te houden aan de islamitische waarden”. “In de Koran wordt nergens vermeld dat het laten van winden de gezondheid ten goede komt”, argumenteert Sayyid Yahia verder.
De stadsraad zal over een week de verordening evalueren, waarna deze een wet kan worden.

Door:

Wim van Rooy

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Indonesië, Islam. Bookmark de permalink .

75 reacties op Vooruitgang in Atjeh: scheten latende vrouwen verboden

 1. Pingback: BOINNK!!! | Die moslimkerels mogen natuurlijk wel ongeneerd hun walmen verspreiden

 2. Jade zegt:

  De religie van de vrede kunnen ze beter omdopen in religie van de achterlijkheid…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Jade. Precies! Achterlijk en belachelijk, dat is dit. En waarom nu weer alleen voor vrouwen? Ja, ik weet wel, dat dat toegelicht wordt, maar het is gewoon de grootste flauwekul. Weer eens iets om vróuwen extra te treffen, net als met dat autorijden in Saoedi-Arabië. Al die Imams zijn zó bang voor vrouwen, dat ze niet weten wat ze moeten verzinnen om ze er onder te houden. Zo komen ze op deze idioterie.
   Maar lachen doe ik er niet om, daarvoor is de achtergrond veel te ernstig.
   Doodziek zijn die lui!

   Like

 3. JooJootje zegt:

  Wat een prachtige cultuur en geloof is het toch die islam.
  Zonder de islam zou superioriteit een stuk moeilijker te claimen zijn voor de westerse cultuur.
  Bedankt islam zonder jullie zouden wij niks zijn.

  Like

 4. felix zegt:

  Ik kan hier maar een antwoord op bedenken : *pppppppppppppppppppppppprprrrrrrrrrrrrprrrrrrprrprrrrrrpppppprrrrrrrrrrrrrrrrrrttttttttttttttttttttttttttttttttttt* excusez-moi.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Wat een ACHTERLIJKE WEZENS zijn de muzelmensen toch. Knettergek en levensgevaarlijk zijn de soepjurken. Hoe eerder wij ze in Nederland en Europa kwijt zijn, hoe beter.

  Like

 6. Dorith zegt:

  Ik verwacht binnenkort een verbod voor vrouwen om aardappelen en erwten te eten. Dan is het probleem blijkbaar opgelost.

  Like

 7. Belachelijk van die smerige haatbaarden ! Als een paard een scheet mag laten, waarom dan een mens (vrouw) niet. Gelukkig hebben ze in Nederland (nog) niets in te brengen. Dat doet mij denken aan die vacantie in Oostenrijk, ongeveer 10 jaar geleden. We waren met een bevriend paar op stap, en de vrouw van onze kennissen kon er ook wat van. Enorme harde en lange scheten, met een enorme stank. We liepen op de stoep van een winkel galerij, en de eigenaar van een van de winkels kende zo langzamerhand de reputatie van de vrouw van onze kennissen. Op een dag zag hij ons vieren weer aankomen. Hij liep als een speer naar zijn winkeldeur, en sloot deze normaal openstaande deur maar vlug toen hij haar zag aankomen. We hebben nog nooit zo gelachen, als op dat moment. Dat een scheet voor een zo komische situatie kon zorgen !

  Like

  • Mark zegt:

   @BigLJohn
   Vrouwen zoals jouw kennis zijn helaas een zeldzaamheid. Ik vind het wel charmant wanneer een vrouw helemaal zichzelf durft te zijn. Hoe winderiger, hoe charmanter.
   Ik zal de deur niet voor haar sluiten, mocht ze contact opnemen, integendeel. Ik zou haar op een etentje en een geweldige avond trakteren!

   Like

 8. albert zegt:

  toen de taliban nog aan de macht was, bliesen zij boedabeelden op van 1500 jaar oud, en zij verboden recyceld papier want het zou mogenlijk kunnen zijn dat er papier in verwerkt was waar een blote mevrouw op heeft gestaan. hoe zo achterlijk

  Like

 9. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  Eva Brems en andere westerse feministes en mensenrechtenactivisten zijn waarschijnlijk al onderweg naar Atjeh om met spandoek in de hand te gaan protesteren tegen deze discriminatie:

  Fart for Feminism and Freedom!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Rudi de anti-dhimmi 22.14 Ha, Ha, wou je ons even hartelijk laten lachen?
   Hoewel, het is eerder om te huilen, natuurlijk.

   Like

   • Rudi de anti-dhimmi zegt:

    @Theresa
    Was uiteraard maar om te lachen, hoor. Kon ik niet laten liggen.

    In het boek ‘De Naam van de Roos’ merkt het hoofdpersonage William of Baskerville, op zoek naar het verloren gewaande boek ‘Poetica’ van Aristoteles, op:
    ‘Humor is een manier om de waarheid aan het licht te brengen’.

    Like

  • louis-portugal zegt:

   Nee Rudi daar gaan ze niet naartoe. Ze vergeten dat feminisme meteen als het over moslims of linksen gaat.

   Like

 10. baksteen zegt:

  En hoe zit het met boerende homofielen?

  Like

 11. baksteen zegt:

  Toch mooi als je de perfectie nastreeft d.m.v zo’n wet omdat verder alles al perfect geregeld is.

  Like

 12. Wachteres zegt:

  @ Wim van Rooy

  Als ik niet beter wist, dan zou ik denken dat jij dit verhaal verzonnen had…….

  😆 😆 😆

  Like

 13. Joop Klepzeiker zegt:

  De heer Pennings kan n natuurlijk heel tevreden zijn met deze berichtgeving, ,kijk ik ga niet poneren dat dit op zijn of op dit forum niveau is. maar ik accepteer dat het is wat het is.-

  En nu verwacht ik een goed onderbouwd antwoord van de heer Pennings waarom dit enige kwaliteit zou bezitten, anders kan ik zijn selectiviteit niet anders beoordelen in de termen die ik gebezigd heb in een ander topic.

  Vergeef mij o grote web master, ook ik ben maar een heel eenvoudige ziel.

  Absoluut niet te vergelijken met het grote forum light

  Maar is recht niet recht.

  Like

 14. rene zegt:

  Wat en schijtbakken……

  Like

 15. Leo zegt:

  Van voren besnijden en van achteren dichtnaaien dan maar……… moaahhhhhh

  Like

 16. JGerber zegt:

  2 franse gezegden sluiten goed aan bij dit artikel :
  Il ne faut jamais retenir un pet, ça fait remonter les idées de merde.
  en deze :
  à
  force de péter trop haut, le cul prend la place du cerveau.

  Like

 17. JGerber zegt:


  soundtrack bij de column

  Like

 18. ik vind scheten latende moslima;’s juist wel geil

  Like

 19. Makropoelos zegt:

  Een moslima die uiteraard bij een vrouwelijke arts kwam met een klacht dat zij zulke harde winden liet, maar gelukkig ruiken zij niet., Maar ja dat lawaai he!
  De doktera betast haar buik en vraagd de vrouw zich om te draaien en te bukken. Op dat moment laat de vrouw er 1 vliegen dat zelfs het haar van de doktora in de war vloog..
  De doktora gaat weer zitten en zegt, dit gaat een operatie worden. Een operatie? Ja aan Uw neus.

  Ik lees net dat humor een manier is om de waarheid aan het licht te brengen. (Poetica van Aristoteles).

  Like

 20. Joop Klepzeiker zegt:

  O ik was vergeten te melden dat ik, op mijn rug lig van het schaterlachen,.

  ;Maat ik ben er nog niet uit of ik moet lachen of huilen, dat komt zeker omdat ik een tokkie ben.

  Het ontbreekt mij aan de intellectuele zekerheden van het koe groepje .

  Like

 21. luckybee zegt:

  Alleen voor Moslima’s verboden?Ik heb gedacht dat iedere mens die in een moskee een scheet laat opnieuw rittueel moet wassen?

  Like

  • luckybee zegt:

   Op nieuw rittueel wassen moet ja als je een scheet laat ooooooof door en vrouw aangeraakt wordt.MAW Vrouwen in de islam zijn net zo veel waard als een scheet

   Like

 22. Tom Hendrix zegt:

  @Jgerber 23.14. uur. Hahahahaha, er zit een luchtje aan!

  Like

 23. Jan zegt:

  Hier is de dubbele betekenis van ‘No shit!’ duidelijk van toepassing.

  Like

 24. Jan zegt:

  Leuk, maar het is wel satire. Op dezelfde site het volgende verhaal:

  New York School Board bans “White Blood Cells” from Biology classes to combat racial discrimination
  The document goes on with suggestion to use the term “Freedom Cells” instead of White blood cells. “Some of our teachers were trying to use an alternative term Leucocytes instead of white blood cells. But leuko means white in Greek. So we have now suggested them to use “Eleutherocytes” if they need to, with reference to the greek word Eleutheria, meaning Freedom.”

  The department has previously banned more than fifty other terms including ‘terrorism’ (too scarry), ‘atheist’ (too confronting), ‘god’ (too confusing), ‘cock’ (too interesting), ‘scientist’ (too intelligent) and ‘Tarantino’ (too violent). The department spokeswomen told The Wadiyan that a whole lot other words are presently under scrutiny to make a decision. “Once the process is over, half of the Oxford dictionary would be banned.” she said.
  http://wadiyan.com/2013/03/08/new-york-school-board-bans-white-blood-cells-from-biology-classes-to-combat-racial-discrimination/

  Like

 25. Jan zegt:

  Andere hilarische stukjes:
  New scientific study suggests homosexuality as the cause for dinosaur extinction
  http://wadiyan.com/2013/03/08/new-scientific-study-suggests-homosexuality-as-the-cause-for-dinosaur-extinction/

  TSA agent charged with homophobia for denying gay New Yorker’s right to get intimate pat down
  http://wadiyan.com/2013/03/08/tsa-agent-charged-with-homophobia-for-denying-gay-new-yorkers-right-to-get-intimate-pat-down/

  Like

 26. BertG. zegt:

  Wederom met stomheid geslagen.
  Dat je toch de straat op moet om te strijden voor het recht om een scheet te mogen laten.
  Als ik dit iemand zou vertellen verklaren ze me gek.
  Elke keer als ik denk, kan het nog achterlijker, kom ik steeds weer op hetzelfde uit.
  JA, het kan nog achterlijker.

  Like

 27. GT zegt:


  hET IS NOG NIET VERWIJDERD VAN INTERNET!
  Bekijk dit filmpje maar eens hoe achterlijk deze haatbaarden zijn.

  Like

 28. Jan zegt:

  Hallo mensen, DIT IS SATIRE!!!!!!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat denk ik iedere keer als ik zo iets lees. Dit kan niet echt zijn.
   Maar nee hoor, bloedserieus zijn ze hier in. Voorbeelden genoeg.
   Zo achterlijk als jij het kan bedenken zijn ze daar al aan het voorbereiden.

   Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   Het was met andere woorden een instinker.

   Kudos Wim Van Rooy!

   Like

 29. Dorith zegt:

  We zijn er dus mooi ingetrapt!

  Like

  • BertG. zegt:

   Dat denk ik ook telkens als ik lees dat ze ergens anders weer niet mogen auto rijden of fietsen zonder begeleiding. Of niet naar buiten mogen alleen. Of hun burqa op het strand MOETEN aanhouden. En zo nog veel meer achterlijkheid.
   Nee hoor, telkens is het echt waar. Dus waarom dit niet?
   Achterlijkheid schijnt geen enkele grens te kennen. De fantasie is onbeperkt.

   Like

 30. Tistochwat zegt:

  “Het is moslima’s niet toegestaan winden te laten met geluid”

  Whahahahhahaaaaaaaaaaaaa, eindelijk weer eens een leuk bericht over die achterlijke cultuur!
  Ik denk dat ze uit gezondheidsoverwegingen ook de zachte winden onder die boerka’s moeten gaan verbieden want het zal wel aardig stinken in die tenten; zeker bij dat warme weer!
  Maar ze hebben wel gelijk hoor, want stellen jullie je nou eens voor dat je naast die lappenpoppen loopt en je hoort dit (geluid helemaal open zetten):
  [audio src="http://home.wanadoo.nl/dewilde-deligny/Test.mp3" /]

  Like

 31. Tistochwat zegt:

  Ik denk dat islamitische dames ook al niet in aanmerking komen voor deze schitterende muzikale carrière:

  Like

 32. Tistochwat zegt:

  Nog ééntje om het af te leren.
  Een goede vriend, die geluidstechnicus is, heeft op mijn verzoek dit prachtige lied enigszins verfraaid:

  [audio src="http://home.telfort.nl/ruud.vansteenis-t/Kadanz-De_Wind.mp3" /]

  Like

 33. BertG. zegt:

  Als dit puur bedoeld is als humor dan heeft diegene wel een heel vreemd macaber gevoel voor leed vermaak. Het is 1 en al ellende. Iedere regel als vrouw daar zijnde in een moslim wereld.

  Like

 34. Roel zegt:

  Satire of niet, in zijn boek “The World of Fatwas or the Sharia in Action” beschrijft Arun Shourie hoe totaal totalitair de Sharia is. Voorschriften omvatten iedere menselijke handeling met een sterke voorkeur voor poep en pies onderwerpen. Je kunt het zo gek niet bedenken of de islam heeft er een voorschrift voor. Ik herinner mij zelfs een fatwa over of het toegestaan is een seksueel gebruikte geit voor consumptie te verkopen. Antwoord was geloof ik dat het niet mocht in het eigen dorp maar wel in een dorp verderop.
  En vergis je er niet in, islamietjes, ook in Nederland nemen dit allemaal heel serieus.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Wat maken die gasten het zich toch moeilijk; tjonge jonge jonge, wat een stel kamelen!
   Nou is dat op zich niet zo’n probleem, ALS het daar maar bij blijft, want IK wil die achterlijke wetjes en regeltjes niet opgedrongen krijgen door die geiten-jeweetwellers.
   Of had ik dit weer beter NIET kunnen zeggen?

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   En het stuk uit 2009 dat het boek van Arun Shourie plundert staat inmiddels on line op deze site:
   https://ejbron.wordpress.com/2013/04/13/fatwas-zijn-de-sharia-in-actie/

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Roel 12.19u.Met dat laatste slaat U de spijker op de kop. We kunnen er nou wel lacherig over doen, of flauwe grappen maken maar vergeet niet dat dit de zoveelste kleinzielige poging binnen de Islam is om vrouwen in te perken!
   Als die Islamietjes dit serieus nemen, dan wij in Godsnaam ook maar. Stop met lachen en blijf er tegen ageren!

   Like

 35. peter zegt:

  ja ja ..biogas ipv olie die ooit opraakt..arme vrouwen,ik zeg maar zo :wat geen huur betaalt moet eruit !!!

  Like

 36. G.Deckzeijl zegt:

  Vreemd dat dit soort onderwerpen meteen een berg reacties oplevert. Als ’t maar over poep, pies en winden gaat is iedereen wakker. Ik volsta met dit:
  http://tinyurl.com/cbluo54
  Dat is mooi genoeg om die hele stupide islamitische bende in Atjeh te typeren.
  En de vrouwen aldaar zijn ook gestoord dat ze die waanzin tolereren.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   g.deckzeijl 12.51u. Ik zal uw verwijzing zo bekijken, Mijnheer Deckzeijl; ik wou alleen eerst even zeggen dat ik vijf minuten in een déuk gelegen heb bij het lezen van uw comment.
   Dat heb ik nl. altijd bij dit soort droge opmerkingen: “Als het maar over…..etc.gaat, is iedereen wakker.”Helemaal waar, hoe infantiel ook!
   Ik zei het al: Laten we er over ophouden en ons te weer stellen tegen die nieuwe Moslim-waanzin.

   Like

 37. Ben Evers zegt:

  Om dit bericht even te kaderen: Wim van Rooy is een hysterisch islamofoob. Zijn zoon Sam stond bij de laatste gemeenteraadsverkiezingen op de lijst van het Vlaams Belang.Het zijn niet de eerste nonsens die hij publiceert.

  Like

  • Rudi de anti-dhimmi zegt:

   @Ben Evers
   Geachte Ben, dat riekt een beetje naar ‘schieten op de pianist’, als u mij toestaat.

   Het stuk van Wim Van Rooy hierboven, en ik geef toe dat ikzelf ook mee was in het verhaal, is satire en haalt enkel de absurditeiten van shari’ah en de discriminatie jegens vrouwen in de islam over de hekel.
   Dat Sam op de lijst stond van het Vlaams Belang doet daar niets aan af.

   ‘De boodschapper doden’ is een eeuwenoude, laakbare strategie om niet te hoeven luisteren naar wat men niet wil horen.
   Martien Pennings haalde op deze blog al eerder George Orwell aan en ik citeer hem hier:
   “If liberty means anything at all, it means the right to tell people what they do not want to hear.”

   Om uw boodschap nog meer te ontkrachten wens ik u er verder op te wijzen dat Wim Van Rooy zelf moslims aanhaalt die de islam betitelen als een ziekte.
   https://ejbron.wordpress.com/2013/04/11/bessems-brendel-en-schut-lullen-dom-over-het-domme-lullen-van-wilders/#comments
   Daarnaast komen er in zijn boek ‘Islam, kritische essays’ aardig wat mensen aan het woord die men niet zomaar bij extreem-rechts op één hoop kan gooien.
   http://brabosh.com/2010/09/30/sam-van-rooy-wim-van-rooy-stellen-voor-de-islam-kritische-essays-over-een-politieke-religie/

   Maar dat is dan ook de bedoeling, niet, Mr. Evers? Om een oud links stokpaardje van stal te halen: u scheert iedereen over dezelfde kam.

   In het geval van islamcritici maakt links zich ongegeneerd schuldig aan de cirkelredenering: “We gooien hem op één hoop met extreem-rechts omdat zijn boodschap niet ‘politiek correct’ is, om dan niet naar zijn boodschap te hoeven luisteren, omdat-ie op één hoop ligt met extreem-rechts. En hij is extreem-rechts, want anders hadden wij hem niet op die hoop gegooid.”
   En rond en rond en rond gaat de paardenmolen.

   Als argumenten falen, dood dan de boodschapper.

   Een mens gaat zich afvragen of er sinds de Oude Grieken überhaupt iets in de menselijke psyche veranderd is.

   Like

  • luckybee zegt:

   Beste Ben Evers maar het is wel de waarheid. In Malangbong waar ik tussen de Darul Islam leefde , moeste ik ook ieder dag naar de Moskee 5X per dag mijn oeveningen doen.Van daar wist ik dat een scheet laten en een aanraking door een vrouw , je weer rithueel moet wassen.Dat is toch achterlijk vrouwen eten meestal de zelfde voedsel als wij mannen.Om dat Wim van Rooy lid is van de Vlaamse belang , daar om is hij een islamofoob?Of vind je dat voor een God doden normaal is?, Bidden bij de moslims is geen dialoog met God, meer een zoort morgen gymnastiek, dat ik tot op de dag van vandaag de betekenis er van, niet weet.

   Like

 38. rommel zegt:

  Vrouwen die scheten laten moeten inderdaad verboden worden. Lelijke vrouwen trouwens ook.

  Like

 39. bigljohn zegt:

  Dit is iets voor de voedsel en waren autoriteit. Namelijk besmet vlees tegenhouden wat ons land in dreigt te komen. Ons land is al ernstig besmet door de Islam en de daaraan gerelateerde Moslims.
  Als Rutte en Samson het vertikken, moet de voedsel en waren autoriteit maar voor ons de klus gaan klaren.

  Like

 40. G.Deckzeijl zegt:

  @Theresa 15:54
  En… wat vond je van m’n linkje? Geinig toch, ofniettan? Geloof me, daar is echt alles mee gezegd. Ook praktisch als briefhoofd als je weer eens een brief naar de een of andere Haagse instantie moet schrijven, want, en onthou ’t nou maar…, in 99 van de 100 keer zijn ze…
  http://tinyurl.com/ckh8o33
  Alle gekheid op een stokje: naar mijn stellige overtuiging wordt er veel te veel en ook te lang geouwehoerd over een verzonnen verschijnsel dat al die aandacht helemaal niet verdient.
  En dat vinden de totaal geschifte aanhangers van dat verzonnen verschijnsel maar wat prachtig.
  Kijk maar: deze jurkendragende idioten kregen op 25-5-2012 ook weinig aandacht.
  http://www.amsterdampost.nl/nacht-und-nebel-opnieuw-van-stal-gehaald/
  Mijn advies: kom je een wandelende kolenkit met brievenbus tegen: keer ’t de rug toe.
  Een wandelende djellaba op sandalen? Zelfde procedure.
  Of een hoofddoek? Totaal negeren die handel.
  Klik dit ook maar eens aan en sla ‘m op: http://tinyurl.com/d4593rz

  Like

 41. marie zegt:

  Ha Wim, leuk knuppeltje in het hoenderhok. Maar vooruit, nu de volgende stap van eigen kweek. We gaan er belasting op heffen, uitstoot van biogassen. Per scheet een fikse rekening in de bus.
  Snuffelpalen om de vijftig meter, en o zo democratisch, ruftende mannen worden ook beboet. Inspecteurs worden uitgerust met een kurk in hun derriere om valse meldingen te voorkomen.
  Eerlijker kan het niet toch ?

  Like

  • luckybee zegt:

   Tsia Marie sorry hoor maar het is werkelijk zo in de islam , een scheet wordt door ze veel meer bestraft als bij ons.Het is geen grapje of zo iets.

   Like

 42. Tom Hendrix zegt:

  @Marie 00.11. Ik kom niet meer bij Marie whoehahahahahaha,wat een achterlijke zooi bij die mosselmensen!

  Like

 43. Arnold zegt:

  dat ze ipv van scheten schaamhaar verbieden.

  vind ik beter!

  Like

  • luckybee zegt:

   Zelf’s Mohammed scheert zijn schaam haren voor dat hij naar huis komt van een Gashwa.En dat verlangt hij ook van zijn vrouwen. Staat ergens in de a Hadith.

   Like

 44. Robbert zegt:

  Het ís en blijft een idiote ideologie dat blijjkt maar weer eens!

  Like

  • luckybee zegt:

   Weten moslims eigenlijk niet dat onze vrouwen eigenlijk onze levensbronnen zijn?Alle levens beginnen in haar lichaam tot een complete mens te worden.Eigenlijk mag je onze levensbronnen niet zo behandelen zo als dat moslims doen.

   Like

 45. BertG. zegt:

  Zomaar wat vrouwen regels in de islam en hun plaats hierin.
  Het is nauwelijks voor te stellen dat er wezens rondlopen die er zo over denken.
  http://www.answering-islam.org/Dutch/newton/vrouweninpureislam.htm
  (het is vrij veel tekst alles bij elkaar en erg denigrerend)

  Like

 46. Robert zegt:

  Dit verhaal is niet waar!
  Het is gepubliceerd op een satirische website (http://wadiyan.com/2013/03/08/islamic-city-council-bans-female-flatulence-in-indonesia/) dat alleen maar verzonnen satirische nieuwsberichtjes publiceert.

  Maar ik moet toegeven, dat met al het rare nieuws uit Aceh, het wel een heel aannemelijk verhaal was.

  Robert

  Like

  • luckybee zegt:

   Het is wel waar dat iedereen die in een moskee een scheet laat opnieuw rithueel moet wassen.Voor dat hij/zij bidden kan.

   Like

   • BertG. zegt:

    En ontsnappen daar aan is niet mogelijk. Even stiekem een scheet laten.
    Ze hebben je meteen door in zo’n moskeet. Iedereen heeft ze neus in de reet van ze voorganger zitten. Probeer het dan maar eens stiekem te doen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s