Oostenrijks seksmonster nr. 1: de Turk Mustafa

Screenshot_10

Het “Turkse beest” Mustafa (28)

In zulke gevallen plegen de media van een “Weense burger” (of in Duitsland van een “Duitser”) te spreken, net alsof onze voorvaderen vanzelfsprekend allemaal Mustafa´s zouden zijn en allemaal Turks gesproken zouden hebben, allemaal analfabete groentehandelaren in Anatolië geweest zouden zijn. Welnu, twee media, “Die Krone” en “Österreich 24” durfden het beest bij de naam te noemen: “Beest” en “Seksmonster”. En nog erger, men publiceerde zelfs de etnische herkomst, men versluierde niet dat Mustafa een Turks seksmonster is:

De tramlijn 6 verkrachter Mustafa A. is Oostenrijks meest wrede seksbeest.

De criminologen staan nog aan het begin, maar nu is al duidelijk: met de Turk Mustafa A. (28) hebben ze met het meest wrede seksbeest van Oostenrijk te maken. De vermoedelijke serieverkrachter, die als seksmonster van tramlijn 6 voor ontzetting zorgde, heeft minstens vier andere vrouwen misbruikt.

Tot nu toe waren er drie gevallen bekend: iedere keer had Mustafa A. zijn slachtoffers uitgezocht in tramlijn 6. Na het uitstappen was hij ze gevolgd om ze te overvallen. Hij beroofde hen van contant geld en mobiele telefoons, viel als een beest van achteren over de vrouwen heen. Vooral deze brutaliteit is de parallel m.b.t. de nieuwe gevallen. De slachtoffers hebben hun verkrachter inmiddels bij een confrontatie herkend.

OE24

En wat gebeurt er daarna? De Oostenrijkse persraad berispt de fatsoenlijke verslaggevers. Is de Oostenrijkse persraad niet zelf een mediamonster? Een mediabeest? Een persrat? Wie berispt nu de persraad?

Persraad berispt “Krone” en “Österreich” voor “seksmonster”-artikel van 12 april 2013, 13.00 uur over een vermeende verkrachter is een overtreding van de menselijke waardigheid.

De verslaggeving over een vermeende in de kranten “Krone” en “Österreich” en op de internetsite http://www.oe24.at is volgens de persraad een overtreding van de erecode van de pers. In drie artikelen werd de desbetreffende persoon een “seksmonster” genoemd, waarmee sprake is van een overtreding van de menselijke waardigheid, zoals het zelfcontroleorgaan vrijdag meedeelde. Het proces werd ingeleid op grond van een mededeling van een lezer respectievelijk uit eigen waarneming door de persraad.

De naam zou eveneens – “onafhankelijk van de ernst van datgene waar deze persoon van beschuldigd wordt en overigens nog niet bewezen delict” – een overtreding van het recht op het behoud van het vermoeden van onschuldigheid vormen, werd er verder gezegd.

Der Standard

Komisch, dat bij “rechts-extremisten” o.a. de vertegenwoordigers van de persraad iedere menselijke waardigheid zo gemakkelijk kunnen vergeten. Schijnbaar bevallen de seksmonsters de persraad zo goed, dat zij vindt dat deze waardigheid, onafhankelijk van de ernst van het delict, het waard is om beschermd te worden. Daarom hebben de persratten zich verenigd in een persraad, om de waardigheid van de beesten beter te kunnen beschermen.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/04/14/osterreichs-sexmonster-nr-1-der-turke-mustafa/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", Appeasement, Dhimmitude, Islam, Linkse Kerk, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Persvrijheid, Turken. Bookmark de permalink .

5 reacties op Oostenrijks seksmonster nr. 1: de Turk Mustafa

 1. Theresa Geissler zegt:

  Kijk, daar was ik nou al bang voor, terwijl ik no maar bij ca. de derde alinea was, dat het zo zou aflopen. Het is tenslotte weer Oostenrijk, momenteel het land van de STAR WARS-legobouwdoos en de boete van 480 Euro voor Elisabeth Sabaditsch-Wolff. Maar laat ik mijn grote mond houden, want hier is het momenteel echt niet beter. Ik heb daarnet ook wel het artikel over de opgeofferde homo’s in Amsterdam gelezen maar wat moet je daar nu weer op zeggen? Even niets, vrees ik, want alles is al gezegd.

  Like

 2. Henk.V zegt:

  De zaken liggen zo langzamerhand wel duidelijk.
  Wat in Oostenrijk is gebeurd vindt overal in het Westen plaats.

  Bij aantoonbare schuld aan misdrijven wordt door de media de identiteit van de verrijkers van de westerse cultuur uit zicht gehouden en de ernst van het misdrijf ontkend, of geringschat.
  Het gezag treedt laks op , of zelfs gedienstig, richting daders en over de rechtspraak die daarop volgt willen wij het nu niet hebben.

  En degenen die het wagen volledige OPENHEID van zaken te geven worden als misdadigers behandeld.Zij moeten worden terechtgewezen.Dat is de wereld op zijn kop, of beter: dat is ONZE wereld op zijn kop.Maar NIET de wereld waarin de sharia heerst.

  Er zijn linkse randdebielen die met zaagsel in hun hoofd tieren over de apartheidsstaat Israël
  Wij laten ze verder eventjes rusten waar ze feitelijk horen : in quarantaine.

  Moet ik het nog eens zeggen? Het westen is OPGEKOCHT door de islam voor veel geld, olie en allerlei soorten gunsten en aangezien de islam het recht op volledige bescherming bij verdrag is geschonken in 1975,maken de moslims daar volop gebruik van en zeggen ze bij herhaling tegen ieder die het wil horen:Wij hebben net zo veel recht on hier te zijn als jullie!

  En wie beschermt deze weggegeven ,bevoorrechte status MET ALLE MIDDELEN? Dat zijn de links-liberale lijfeigenen van de islam en voor hen geldt “Een hond zal niet bijten in de hand van degene die hem voedt.”
  Dan rijst de vraag: vanwaar de voorkeur die de islam voor politiek correct? Het antwoord is simpel: politiek correct voert de gedachten van de Frankfurter School uit! Is het jullie wel eens opgevallen dat ALLE ”grensverleggende” opvattingen over godsdienst,gezin, gezag, sexualiteit, normen en waarden, om maar een paar te noemen, uit de linkse hoge hoed komen??
  Links bewerkstelligt uit alle macht de ondergang van de westerse maatschappij!!

  De islam onderschrijft echt niet alle opvattingen van links, maar deze politieke denkrichting is perfect als het om de vernietiging van de maatschappij gaat, een samenleving die de islam wil overnemen.Vandaar de sympathie voor links.Links is een groep nuttige idioten.

  En helaas berust de sharia op ongelijkheden tussen mannen en vrouwen en ongelijkheden op religieus gebied. Alleen al dit basisgegeven zou eens in de linkse koppen geramd moeten worden.De islam heerst op basis van apartheid, waarbij aan de volgelingen van de islam een totaal dominante rol wordt toegekend!

  En daar vloeit uit voort dat een moslim een niet moslim naar believen mag aandoen wat hem goeddunkt, inclusief verkrachting, waarbij NIET wordt toegestaan dat de aangevallene zich verweert. Je verzet je niet tegen je meerdere.

  Ik herhaal het nog maar eens: wie deze mallemolen van rechtsverdraaiing tot stand wil brengen kan beter zijn of haar vrienden ,kennissen of buren duidelijk maken dat wij, wanneer wij in recht en vrijheid willen leven ABSOLUUT de macht van links MOETEN verbreken.
  Ik idealiseer Wilders c.s. beslist niet, maar wie in vrijheid wil leven heeft geen keus , er is maar één partij die hij of zij kan steunen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V 21.06. uur. Ben het helemaal met je eens Henk. De vunzige rooie ratten, zijn de grootste huichelaars en leugenaars die er bestaan. En het socialisme= net als de islam, een NAZISME avant la lettre. Beiden zijn gericht op OVERHEERSING, en HAAT tegen ieder die niet hetzelfde denkt als hun. Kijk maar naar STALIN,HITLER,POL POT en MAO, massamoordenaars, met miljoenen slachtoffers bij de eigen bevolking. De islam is echter op dat punt nog VUIGER en GOORDER met 270 miljoen moorden in 1400 jaar.

   Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Voor degenen die het nog steeds niet snappen:
  http://tinyurl.com/3v3kah7
  Because I’m OFFENDED as well..!!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s