Vier “Britse” Jihadisten waren van plan om op een territoriale legerbasis een bomaanval uit te voeren door een op afstand bestuurbare auto vol explosieven onder de poort te rijden

Screenshot_9

De door Al Qaida geïnspireerde terroristische cel uit Luton besprak ook de mogelijkheid om MI5 aan te vallen, om wapens te kopen of om met een 4×4 terreinwagen in te rijden op een menigte, vernam Woolwich Crown Court. Terroristenleider Zahid Iqbal, 31 jaar, hielp Jihadisten om reizen naar Pakistan te organiseren voor extremistische training in het buitenland, met behulp van een Al Qaida-contact dat hij daar kende als “Modern Sleeve”. Maar de cel besloot om een aanval in het Verenigd Koninkrijk te plannen, omdat Iqbal geen contact meer had met zijn geheime contacten in het voorjaar van 2011, zei het Max Hill QC [rechtbank voor terrorisme].

Ze bespraken “meerdere doelen”, maar de mannen werden in de gaten gehouden door MI5 en door antiterreur politie, die afluisterapparatuur in twee van hun auto’s had geplaatst.

Iqbal, 31 jaar, Mohammed Ahmed, 25 jaar, Syed Hussain, 21 jaar, Umar Arshad, 24 jaar, allemaal zijn ze Britse onderdanen en ze komen uit Luton. Allen hebben  toegegeven dat ze op een eerdere datum een reeks  terroristische misdrijven hebben gepleegd en ze zullen naar verwachting dinsdag worden veroordeeld.

In een van de geheime opnames zei Iqbal Ahmed: “Ik was aan het rondkijken en reed onder andere voorbij het TA centrum, Marsh Road. Aan de onderkant van de poort bevindt zich nogal een groot gat”.

“Als je een speelgoedauto had dan zou die onder een van hun voertuigen kunnen rijden of iets dergelijks.” Ahmed zei dat hij een mobiele telefoon in plaats van een timer op de auto kon plaatsen, zodat ze de ontploffing konden regelen.

Men hoorde dat hij zei: “We kunnen het eerst met iets dat heel klein is proberen, begrijp je”.

“Je wilt niet dat iets groots en iets kleins explodeert.”

Hij voegde eraan toe: “Ik kan dan het exacte moment te kiezen en niet alleen dat, ook om het te hechten aan zoiets als een auto met afstandsbediening, want dat heb ik ook gezien”.

“Uiteraard zal de test een beetje link zijn. En je moet voorzichtig zijn, omdat je niet gepakt wilt worden”.

Het idee kwam van het verboden online magazine ‘Inspire’ van Al Qaida en de mannen waren ook aanhangers van de in Jemen gevestigde terrorist Anwaral-Awake, die nu dood is en die mensen aanmoedigde om, op welke manier dan ook, een aanval te plegen.

Ze hadden oorspronkelijk gepland om de Jihad in het buitenland uit te voeren en ze maakten een aantal reizen naar Snowdonia om zich voor te bereiden op de omstandigheden in de bergen van Pakistan en Afghanistan, zo vernam de rechtbank. Tijdens een reis naar Snowdonia kregen zij trainingsoefeningen in militaire stijl en leerden ze marcheren en ze gebruikten zelfs houten blokken als namaak geweren.

In andere opnames spraken ze over het doen van een ‘inside job’ [inbraak] bij MI5, terwijl iemand anders opschepte dat hij een neef had in de Amerikaanse luchtmacht.

Ze noemden ook de ‘English Defence League’ als een mogelijk doelwit.

De hoorzitting wordt voortgezet.

Bron:

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorismintheuk/9994940/Jihadistsplanned-to-attack-Luton-TA-base-using-remote-controlled-car-packed-with-explosives.html

Auteur: Tom Whitehead

Vertaald uit het Engels door:

Wachteres

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Groot-Brittannië, Islam, islamofascisme, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

23 reacties op Vier “Britse” Jihadisten waren van plan om op een territoriale legerbasis een bomaanval uit te voeren door een op afstand bestuurbare auto vol explosieven onder de poort te rijden

 1. baksteen zegt:

  Een groeimarkt voor Gilette is het niet echt….

  Like

  • Jade zegt:

   Sterk…, zeer sterk opgemerkt.
   Maar gelukkig voor Gilette zijn hun vrouwen ook waanzinnig behaard…

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Misschien zou het al een begin van een straf zijn als hun baarden verplicht werden afgeschoren.
    Wat een schorem.
    Ik zou ze niet beter kunnen casten.

    Like

 2. G.Deckzeijl zegt:

  Nog meer(ingepakt) UITSCHOT uit Luton…!!!

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @G.Deckzeijl 22.09u. Een heel fascinerend filmpje, Mijnheer Deckzeijl! “Freedom of speech…..”Right. Zouden ze ook toestemming hebben gevraagd voor dit optochtje? Autochtone demonstranten zou den het zonder toestemming niet moeten proberen, maar zo langzamerhand ben je in verband met dit ingepakte tuig en de dhimmitude nergens meer zeker van.

   Like

   • Theodoor zegt:

    Deze meid heeft meer lef in haar lijf dan 90 % van de politici en de politie van Nederland.
    Het is een goudvink voor GB en Europa.

    Like

 3. Rudi de anti-dhimmi zegt:

  Zou Tariq Ramadan al onderweg zijn naar Luton om dit olijke viertal aan het verstand te brengen dat ze de islam compleet verkeerd begrepen hebben?
  Fauzaya Talhaoui en Eva Brems zijn alvast in de pen gekropen om een artikel te schrijven over ‘islamofobie’ doorspekt met termen als ‘slachtoffers van de maatschappij’, ‘kansarmoede’ en ‘sociale uitsluiting’.

  Like

 4. Jade zegt:

  Arme meid, ze wil de dialoog aangaan, maar met zulke idioten
  valt gewoonweg niet te praten/leven etc.
  De multiculti is gewoon een farce, maar dat wisten we inmiddels al…

  Like

 5. Wachteres zegt:

  http://tinyurl.com/cqrzlof

  Verslag en foto’s vanuit Boston.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  Potverdomme -kots- ” britse onderdanen”,- kots- het zijn verdomme ons hatende muzelmensen. Dat schorum hoort niet thuis in europa!

  Like

 7. Wachteres zegt:

  http://www.knack.be/nieuws/belgie/grote-antiterreur-actie-in-belgie-aan-de-gang-belkacem-opgepakt/article-4000280771070.htm

  Grote antiterreur-actie in België aan de gang: Belkacem opgepakt

  Simon Demeulemeester

  Bron
  dinsdag 16 april 2013 om 07u07

  In verschillende steden in land is momenteel een actie tegen terrorisme aan de gang. Fouad Belkacem van Sharia4Belgium werd thuis opgepakt.

  Like

 8. luckybee zegt:

  Dat krijg je als je moslims laat studeren; dan kunnen ze nog beter Heel veel Kafirs doden.

  Like

 9. vigilante zegt:

  @G.Deckzeijl
  Dit clipje van Stacey Dooley is meerdere malen van youtube gehaald.
  Islamitisch kruidvat Luton is is niet voor niets home town van Tommy Robinson EDL

  Like

 10. Urbanus zegt:

  Maar gelukkig zit onze AIVD net als MI5 er bovenop.
  Toch?

  Like

 11. Tom Hendrix zegt:

  @Urbanus 13.44. uur. Onze AIVD whoehahahahahaha, U laat me lachen, dat stelletje onnozelaars is net nog in staat een waxinelichtje gooier aan te pakken. Trouwens deze nitwits, zullen op bevel van boven- oranje en oliebelangen- de HAATBAARDEN hun gang laten gaan.

  Like

 12. Martien Pennings zegt:

  Lezen doe ik het geouwehoer niet, maar een vriend maakte me erop attent:
  http://www.joop.nl/opinies/detail/artikel/20532_de_grens_tussen_islamkritiek_en_moslimhaat_is_allang_overschreden

  Een of andere oelewappa krijgt daar de ruimte om te klagen over “moslimhaat”.

  Een relatieve intellectueel schrijft in de comments:

  Het grootse probleem is dat er over de Islam bijna geen enkele discussie kan worden gevoerd. De Koran en de Hadith zijn gebaseerd op een politieke en militaire indocrinatie en dat is eenvoudig terug te lezen.
  Wat mij zo bevreemd is dat zaken die eenvoudig terug te lezen zijn de Koran of de Hadith zo makkelijk worden ontkent of terzijde worden gelegd.
  Klein voorbeeld:” Na de Slag van de gracht in 627 keerde het leger van Mohammed zich tegen de stam Banu Qurayza omdat deze zich bij de strijd afzijdig had gehouden. Na hun overgave werden alle volwassen mannen onthoofd, de vrouwen en kinderen werden als slaaf verkocht””.
  Ik vind Wilders een flapdrol maar waarom nemen zovelen het gedachteloos op voor de Islam zonder zich daar ooit in verdiept te hebben?
  Jajajaja, en de Katholieken zijn ook viezerikken!!

  Waarna ene Tjeerd Kok meent:

  `Klein voorbeeld:” Na de Slag van de gracht in 627 keerde het leger van Mohammed zich tegen de stam Banu Qurayza omdat deze zich bij de strijd afzijdig had gehouden. Na hun overgave werden alle volwassen mannen onthoofd, de vrouwen en kinderen werden als slaaf verkocht”`
  Dit heeft echter niets met het geloof te maken, het is een stukje geschiedenis. Het toont aan hoe gematigd Mohammed was. I.p.v. iedereen af te maken, schonk hij vrouwen en kinderen het leven. Dus wat is je punt?

  Tsja. Misschien is het punt dat de vrouwen en de kinderen in slavernij werden gebracht en dus als waardevolle “dingen” werden beschouwd?

  Ik heb trouwens ook een punt: is de mensheid in doorsnee nog veel dierlijker stom dan ik al dacht?

  Like

 13. Wachteres zegt:

  En wat mij nog veel meer heeft verbaasd, ik kom er maar langzamerhand van bij, is de stommiteit van onze ‘elite’.

  Ik heb altijd gedacht dat studie bijdraagt tot leren nadenken. Het is onmogelijk dat mensen met een gezond verstand tot ‘besluiten’ komen die ze niet verantwoorden en waarmee ze het volk opzadelen.

  Ik herinner me de politici uit vroegere tijden, als ze het niet met elkaar eens waren kreeg je een intellectueel, en soms verhit, debat, waarin de argumenten van de een naast de tegenargumenten van de ander werden geplaatst. Ook als luisteraar kon je nadien je eigen conclusies trekken..

  De politici van deze tijd vinden zoiets niet meer nodig. Het evalueren van bepaalde beslissingen is blijkbaar ‘uit de tijd’ en als een ‘kip zonder kop’ gaan ze door met datgene waaraan ze ooit zijn begonnen.

  Europa is een fatale vergissing; zelfs een kind kan dat zien. De instroom van de islam werkt rampzalig uit, men roept even dat de multicul is mislukt, en dan gaat men onbekommerd verder. Het ‘niet willen horen, niet willen zien en zwijgen’ wordt al jaren door de hogere regionen in de praktijk gebracht.En het geweten, als dat nog aanwezig is, wordt blijkbaar op slot gedraaid.

  Hoe kunnen intelligente mensen zich zo laten hersenspoelen. Of zijn deze gedragspatronen het gevolg van een grote hang naar geld en macht, waardoor alles wat ze zouden kunnen hebben aan normen en waarden in de goot wordt gegooid?

  Like

 14. Henk.V zegt:

  Ik keek naar de gezichten van de vier wereldverbeteraars ,vier patiënten , duidelijk ontsnapt aan een psychiatrische inrichting, waarin hun was voorgehouden dat je, wanneer je bij het doden van ongelovigen zelf ook het leven zou verliezen, een geweldige beloning zou ontvangen.Iedereen zou voor zijn goede daad ZEVENTIG liefelijke maagden ontvangen, die van alles met je zouden doen: kaartleggen, sjoelen, islamitisch monopoliespel, dat soort dingen..
  En deze vier- in aanleg -doodgoede jongens leek dat wel wat.
  Maar hun plan mislukte en op de gezichten zie je de depressie, de teleurstelling..
  Ach, eigenlijk waren ze helemaal niet schuldig en dat zullen de Britse mensenrechten juristen ook vast wel gaan aantonen.

  En als het even meezit, dan mogen weer naar hun inrichting, in een speciaal busje.
  Daarom geef ik deze vier sieraden voor de samenleving alvast een opkikkertje mee, een liedje dat zegt dat hun busje er voor hen aankomt..

  Like

  • BertG. zegt:

   Inclusief een levenslange GRATIS verzorging en liefdevolle aandacht omdat ze toch maar een slachtoffer zijn van hun cultuur. Kunnen ze niks aan doen.
   Krijgen ze er wel uit, toch.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s