Zes islamitische terroristen zullen een lange gevangenisstraf krijgen,omdat zij toegegeven hebben dat ze een complot hadden gesmeed om tijdens een protestbijeenkomst van de English Defence League een aanslag te plegen, die chaos en massale verwondingen zou veroorzaken.

Screenshot_2

Zijn ze niet prachtig, deze “verrijkende” Mohammeds? Ze kunnen zelfs eigenhandig bommen maken

•   Ze kwamen om 4 p.m. bij de protestbijeenkomst aan – om te ontdekken dat de bijeenkomst om 2 p.m. al was afgelopen
•   De auto van de extremisten werd aangehouden toen ze op weg naar huis waren, omdat die niet verzekerd was
•   Het voertuig is weggesleept met een voorraad wapens die op een geheime plek was verborgen
•   Ze hadden een spijkerbom, twee geweren en zwaarden – maar die werden TWEE DAGEN lang niet op het terrein gevonden
•   De groep had op de dag van de aanval geen mobiele telefoons meegenomen om ontdekking te voorkomen
•   Jewel Uddin was betrokken bij een andere bomaanslag die grotere gevolgen had kunnen hebben dan de gruweldaad van 7/7 

 Zes islamitische extremisten, die een bloedige bomaanslag op een uiterst rechtse betoging hadden gesmeed, faalden alleen omdat de bijeenkomst vroeg afgelopen was – ook al was die onder toezicht, zo vernam een rechter.

Toen de groepering vandaag voor de rechter verscheen, gaf men toe een moorddadige aanslag op het evenement van de English Defence League(EDL) in Dewsbury, West Yorkshire te hebben beraamd.

Vijf leden van de bende reisden naar de demonstratie met een arsenaal aan wapens – waaronder een spijkerbom die 458 granaatscherven bevatte, een gedeeltelijk geassembleerde bom in een metalen buis, twee geweren, zwaarden en messen.

Screenshot_59

De spijkerbom was een vuurpijl van 18 inch (46cm) lang, die al gevuld was met granaatscherven en moest worden aangedreven door explosieven die uit ten minste twee grote stukken vuurwerk waren gehaald.

Het plan van de fanatici mislukte bij toeval, omdat ze om 16:00 uur arriveerden, terwijl de demonstratie zich al om 14.00 uur had verspreid.

Vertaling: Wachteres

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in English Defence League, Groot-Brittannië, Islam, Moslims, Terrorisme. Bookmark de permalink .

13 reacties op Zes islamitische terroristen zullen een lange gevangenisstraf krijgen,omdat zij toegegeven hebben dat ze een complot hadden gesmeed om tijdens een protestbijeenkomst van de English Defence League een aanslag te plegen, die chaos en massale verwondingen zou veroorzaken.

  1. Tom Hendrix zegt:

    Wachteres puik om dit te melden! Maar geloof maar dat ons ROOD JOURNAAL en onze totaal LINKSE PERS, geen woord hierover zal uitbrengen. Met de dag word ik kwader en kwader, op de rode verraders, die ons in Europa hebben opgescheept met dit teringvolk van muzelmannen. Voor mij mogen ze DOODVALLEN du moment!

    Like

  2. wil zegt:

    Dit zijn nou de echte Inteeltkoppen van de religie van de vrede.
    Kan me niet voorstellen dat zij minder op ezels lijken dan wij; integendeel.

    Like

  3. Helena zegt:

    Ja, “dat was een beetje dom” om maar even in de sfeer van deze (vreselijke) dag te blijven.
    Heb geen benul van de Engelse rechtspraak maar ik hoop dat lang daar ook ECHT lang betekend.

    Like

  4. Wachteres zegt:

    @ Helena,

    ’t Wordt beslist geen ‘tuintjes schoffelen’, zoals bij ons vaak het geval is. 😉

    Like

  5. guusvelraeds zegt:

    Na hun gevangenisstraf, lang of kort maakt niet uit, staan de poorten naar een veelheid van social benefits weer wagenwijd open voor dit schorem. In de tussentijd zullen hun gezinnen voor zover ze die hebben helemaal niets tekort komen. In de gevangenis zal het radicaliserings-proces een aantal tandjes hoger gezet worden en zal door de betrokken instanties alles gedaan worden zodat zij hun nazi-islamitische religieuze activiteiten ongehinderd kunnen voortzetten. Binnen hun eigen kring zullen ze gevierd zijn als helden en menig ander gelijksoortig verrijkend element zal de draad daar op pakken waar zij deze tijdelijk hebben moeten onderbreken. Het Avondland financiert willens en wetens haar eigen ondergang.

    Like

  6. Rick zegt:

    Even helemaal los van hun “ambities”. Maar waarom zien die gasten er altijd zo vreselijk uit.
    Verrotte inteeltkoppen met baarden van nesthaar en enorm gemene ogen.

    Like

  7. maria zegt:

    Het zijn wel knapperts hoor, met dat schaamhaar op hun kin… Ben toch blij dat ik niet één van die 72 maagden ben. Maar effe serieus : Als die aanslag op de EDL gelukt was, zou dat in de media zijn afgedaan als een “begrijpelijke reactie op de racistische, islamofobe extremisten van de EDL”

    Like

  8. 2Crazy2bTrue zegt:

    “…Maar waarom zien die gasten er altijd zo vreselijk uit..`

    Je bent wat je (w)eet.

    Like

  9. G.Deckzeijl zegt:

    Gevangenisstraf is veel te mild.

    Like

  10. luckybee zegt:

    Wacht beter af op een boodschap van Jezus Christus. Met hem zullen wij weinig slachtoffers hebben aan onze kant krijgen; voor moslims en socialisten waarschijnlijk een katastrove.

    Like

  11. Avidia zegt:

    Wat een rot koppen!!!!

    Like

Plaats een reactie