Vrijwel alle gezochte terroristen door het FBI hebben één ding gemeen

Screenshot_10

Ze zijn allemaal moslim, behalve misschien een of twee. Net zoals direct na 9/11 zijn moslims nog steeds de meest gezochte terroristen in Amerika… en vermoedelijk in de wereld.

In de nasleep van de vreselijke bomaanslagen in Boston hebben de media, politici en linkse commentatoren zich tot het uiterste ingespannen om naar ieder mogelijk motief en iedere mogelijke connectie te zoeken – ieder motief, behalve Jihad.

Terwijl de “Most Wanted Terrorists” lijst van het FBI duidelijk aantoont dat er helemaal geen geheim schuilgaat achter de agenda van diegenen die enorme gruwelijkheden tegen Amerikaanse burgers uitvoeren. Bekijk de lijst maar eens en probeer er zelf achter te komen welke de gemeenschappelijke deler is:

The FBI´s Most Wanted Terrorists

Screenshot_11

Bron:

http://frontpagemag.com/2013/frontpagemag-com/the-fbis-most-wanted-islamic-terrorists-list/

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Jihad, Linkse Kerk, mainstream-media, Moslims, Terrorisme, Verenigde Staten. Bookmark de permalink .

15 reacties op Vrijwel alle gezochte terroristen door het FBI hebben één ding gemeen

  1. Jean zegt:

    Zoals het gezegde zegt:
    Niet alle moslims zijn terroristen maar alle terroristen zijn wel moslims.
    In een normaal land dat zijn eigen bevolking ‘respecteert’ zou er alles aan gedaan worden om die levensgevaarlijke waanzin dan te verbieden, helaas niet in Europa, de islamreetlikkers gaan liever met terroristen aan tafel zitten dan met mensen die opkomen voor welvaart, veiligheid en leefbaarheid van het eigen volk.
    Gelukkig beginnen in ALLE Europese landen de burgers te protesteren tegen die barbaarse aanwezigheid in Europa omdat die Europese politiek hun dagelijks verraad, schoffeert en vernederd, die Europese burgers denken aan – en zijn bezig met de toekomst voor hun kinderen en kleinkinderen, met de bescherming van hun eigen gemeenschap en cultuur tegen infiltratie van geweldplegers en fanatici.
    NOOIT zullen wij die waanzin accepteren, respecteren noch tolereren in ONZE samenleving.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      @Jean 13.11 Inderdaad, ik zei het, geloof ik, gisteren al ergens, in antwoord op een comment van Tom: De BURGERS moeten zich tenslotte organiseren.
      Alle anderen doen immers niets voor ons.

      Like

      • Tom Hendrix zegt:

        @Theresa Geissler 13.25. uur. Dat klopt Theresa. We moeten ons organiseren, want steun van onze volksvertegenwoordigers kunnen we onder onze hakken schrijven, deze 2e slaapkamer klevers, zijn met uitzondering van de PVV en de SGP volledig ISLAMOFIEL! Maar vertel het maar op straat, dan kijken ze je aan of je van een andere planeet komt hoor. En de nederlander in actie komen, dat zal niet eerder zijn Theresa, als dat ze niet meer naar het voetbal kunnen, en hun eten en drinken niet meer kunnen betalen. Of…ik moet me sterk vergissen.

        Like

    • louis-portugal zegt:

      Jean het zijn er nog veel te weinig die überhaupt beseffen wat er aan de hand is.
      Gisteren sprak ik met een nederlander die vond dat moslims recht op hun religie hadden want hij kende een sympathieke die natuurlijke weer verteld had dat die criminelen geen echte moslims waren.
      Ik heb hem geadviseerd eens wat te gaan lezen over dat onderwerp.

      Like

    • koddebeier zegt:

      In Europa zitten de grootste Landverraders in de politiek en bij de media !!

      Like

  2. luckybee zegt:

    Toch zo ver ik het weet doet de PVV wel iets voor ons.

    Like

  3. Martien Pennings zegt:

    Goed zo wederom, Bert! Deze keer ben je getipt, zoals ik weet. Maar dan nog moet je de goeie tip weten te herkennen! Okay. Weer genoeg veren in je reet gestoken, webmaster. Terzake:

    Ik kan het comment dat ik plaatste http://bit.ly/104ijX4 toen de aanslag in Boston nog vers was zó weer plaatsen naar aanleiding van de willful blindness http://amzn.to/ZEBwgU van het hele westen en vooral van de Obamisten in Amerika. Tsja, hoe zou dat nou toch komen? Dat de FBI een beest op vier poten met hoeven in een wei ziet dat loeit, dat een kortharige vacht heeft en uiers die gemolken kunnen worden en toch alsmaar niet tot het besluit kan komen dat het hier een koe betreft?

    “( . . .) waarschuwde president Obama de Amerikanen ervoor om niet een complete groep mensen te veroordelen: ‘We zouden geen voorbarige conclusies moeten trekken’, aldus Obama.”
    Ook het NON-journaal – en vooral die correspondent in Amerika – heeft zich in alle bochten gewrongen om niet te concluderen wat evident is.
    Je had gisteren in DWDD die Matthijs van Nieuwkerk en zijn gast Jelle Brandt Corstius moeten zien: ze waren maar met één ding bezig: hoe voorkomen we dat mensen gaan denken dat het iets met de islam te maken heeft.
    Dat deden ze door erover te praten als bijvoorbeeld een heel grote brand of zo: het is wel erg maar die dingen gebéúren nou eenmaal.
    En voor Obama geldt: als het eenmaal doordringt dat het toch echt de islam is, dan komen ook genadeloos zijn loftuitingen richting islam in het licht te staan (de Cairo-speech) en zijn weigering om terreur en islam in één adem te noemen.
    Ik kan het verhoor van ambtenaar Stockton voor een senaats-commissie niet genoeg aanbevelen: http://bit.ly/LFBOOv : de Obama-waanzin . . . . . eh . . . . . in kleur en cinemascope!”

    Like

  4. koddebeier zegt:

    Niet alle moslims zijn terrorist, maar alle terroristen zijn wel moslim.
    Ze zijn terrorist of ze bejubbelen de terroristen, de derde mogelijkheid, ze kijken de andere kant heen, echter er is geen enkele moslim die terrorisme openlijk veroordeeld !!!

    Like

  5. Jean zegt:

    Inderdaad Theresa en Luckybee,
    Er komt beweging in de positieve zin, als we Gerald Celente zijn prognose volgen is het in 2016 finito met die barbarij in onze samenleving, de reden dat we de PVV, het VB en FN volgen én steunen in hun strijd tegen de totale ondergang die deze waanzin tot doel heeft.
    Veel van die baardapen in soepjurken die nu staan te schreeuwen in die mosselketen zullen nog gaan roepen op hun moeder, zeker weten.

    Like

  6. Jade zegt:

    Nederland zou in plaats van het braafste jongetje van de klas
    te zijn, beter het slimste jongetje van de klas gaan worden,
    en alle islam uit nederland verwijderen.
    Hun doel “wereldheerschappij” is bekend, vreedzaam samenleven
    met dat soort lieden is op den duur gewoon niet mogelijk.
    Zie hoe het momenteel in afrkaanse landen gaat, kijk naar
    de foto`s en filmpjes hoe mensen op beestachtige wijze vermoord worden
    omdat ze geen moslim zijn, of willen worden.
    Dat nederland zit er aan te komen als we alles op het beloop laten.

    Like

  7. Peter Klaasing zegt:

    Dit word hoogtijd, dat deze arabieren waanzin in Europa uitgebannen word. Weg met deze achtelijke waanzin, die alleen maar thuishoord in de woestijn.

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    Zonder islam hadden we een veel betere wereld. Mag ik dat zeggen? JA DAT MAG IK ZEGGEN!!

    We hadden dan geen wereld zonder problemen, maar we hadden wel een wereld:

    Zonder gezeik over hoofddoeken. Zonder koran gelegitimeerd terrorisme. Zonder smaakloze moskee gebouwen. Zonder gehersenspoelde zich zelf opblazende fanaten. Zonder no go arreas. Zonder islam geïnitieerde maatschappelijke segregatie. Zonder walgelijke sharia wetgeving. Zonder christen vervolgingen en vervolging van andere geloofsminderheden (alhoewel we hadden wel nog de christenvervolging door het smerige communisme in Noord Korea). Geen Midden Oosten problematiek (want deze problematiek heeft met grondgebied geen ene moer te maken maar alles met islam en de door islam volledig gecorrumpeerde samenleving aldaar).

    Like

  9. Jean zegt:

    Als er een misdaad plaatsvind ergens ter wereld betreft het moslims.
    Als er een misdaad plaatsvind in België dan betreft het steeds ‘jongeren’.
    Hoe pakken ze dat aan in België? Heel eenvoudig:
    a) ze vinden de daders niet, het gemakkelijkst, de laminaat (parket) werkt maar van 10:00 tot 15:00u met een rustpauze van 12:00 tot 14:00u. Ze hebben 365 woordvoerders want steeds staat een andere uit de nek te kletsen en maar draaien en maar de bevolking naaien.
    b) ze wachten ± 5 jaar voor het voor de rechtbank komt, als het er al komt want hier lopen wat gladde figuren rond die bakken geld verdienen aan deze praktijken van schuiven en trekken. Als het dan voor de rechtbank komt wordt het zoveel mogelijk doodgezwegen door de linkse hoernalisten, kunnen ze het niet doodzwijgen dan maken ze er een Belg van, het wordt dan de Belg van Marokkaanse afkomst of iets dergelijks, geen kwaad woord over dat tuig want het heeft geen kansen gehad? Het liefst zorgen ze ervoor dat het verjaart, klus geklaard.
    Hoe geen kansen??? Het heeft toch alle kansen gehad om naar het homeland terug te keren en daar te blijven! Waarom zouden wij energie én geld steken in barbaars tuig?
    Als dat EU gedrocht op zijn flikker valt, wat sowieso zal gebeuren zelfs sneller dan ze daar kunnen denken nu in steeds meer landen partijen winst maken die als doel hebben dat gedrocht van verraad en profitariaat op te doeken, zal het snel history zijn met dat barbaars gedoe in onze westerse samenleving, ik denk dan steeds aan gerald Celente, 2016?
    Make my day.

    Like

Plaats een reactie