Brussel: hoofdstad van Europa of islamitisch centrum?

Screenshot_38

Brussel als hoofdkwartier van de Europese Unie zou eigenlijk de hoofdstad van Europa moeten zijn, een schoolvoorbeeld van de Verlichting, een goed voorbeeld van sociale en politieke tolerantie en van de vrijheid van meningsuiting, de vrijheid van vergadering en de godsdienstvrijheid, om maar helemaal te zwijgen van de mensenrechten.

Een feit is dat Brussel tegenwoordig een plaats van leugen, desinformatie, politieke manipulatie en van antisemitisme is geworden. Islamitische districten zijn nu al criminele probleemgebieden geworden. Zo heeft o.a. het Amerikaanse reclamebureau BBDO in het jaar 2011 zijn kantoor in molenbeek opgeheven wegens meer dan 150 aanvallen op zijn werknemers.

Zoals Heritagfl.com bericht, is de verkiezing van twee islamitische politici van de nieuwe partij “Islam” die in twee van de twintig kiesdistricten van Brussel, in Molenbeek en Anderlecht, gekozen werden een belangrijk punt.

Screenshot_43

Ze hadden daarvoor al laten weten dat het in de loop van de tijd “volledig normaal zal zijn het islamitisch recht te hebben en dat we een islamitische staat worden.” De demografische verandering zal de partij waarschijnlijk nog meer groei garanderen. In Brussel wonen op dit moment 300.000 moslims, in het jaar 2030 zal de stad een islamitische meerderheid hebben.

De partij “Islam” stelt drie rechtstreekse eisen op: halalmaaltijden in openbare cafetaria´s, de erkenning van islamitische feestdagen en het dragen van de hidjab. Didier Reynders, de Belgische minister van Buitenlandse Zaken, heeft zich tegen deze eisen gekeerd. Hij heeft kritiek op imams, die van sociale uitkeringen zouden leven en in hun moskeeën extreme opvattingen zouden prediken. Hij heeft opgemerkt dat België een enorm probleem heeft, dat vooraanstaande moslims weigeren om vrouwen een hand te geven respectievelijk gezamenlijk met vrouwen van het openbaar vervoer gebruik willen maken.

In Antwerpen bestaat sinds 2011 de eerste islamitische rechtbank in België, die door de groep “Sharia4Belgium” werd opgericht. Er is sprake van een significante toename van gesluierde vrouwen op straat, van moskeeën en minaretten en sa

salafistische organisaties.

Screenshot_42

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens had in het jaar 2003 beslist dat “shariarecht onverenigbaar is met de fundamentele principes van de democratie”. Een rechtssysteem dat gebaseerd is op de sharia “zou wegleiden van de Europese Conventie van de Rechten van de Mens vooral m.b.t. de afspraken betreffende de status van de vrouw (…).” Het shariarecht is in al zijn uitingen onverenigbaar met de universele mensenrechten evenals met de democratische waarden van de scheiding van religie en politiek, gelijkheid van de geslachten, de rechtsstaat en de vrijheid van meningsuiting.

Het islamitische oproer en de militante instelling in België hebben een antisemitisch en anti-Israëlisch karakter. Jamal Ikabzan, lid van de Socialistische Partij, riep ertoe op om Hamas van de terreurlijst van de EU te schrappen en noemde Claude Moniquet, een antiterreur expert, “zionistisch uitschot”. Nog erger was de publicatie van een antisemitische poster, een karikatuur van de Franse kunstenaar Zeon in de stijl van het naziblad “Der Stürmer”. Hij wordt voorgesteld als een Israëlische soldaat met het masker van een orthodoxe Jood, die de weegschaal van justitie in handen draagt en zo de wereld regeert.

Brussel en de democratische wereld staan voor een dilemma: kan de islamitische ambitie om in België het shariarecht in te voeren nog ingedamd worden of is het al te laat?

Screenshot_44

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67693

Bron oorspronkelijk artikel:

http://www.heritagefl.com/story/2013/05/17/news/brussels-european-capital-or-islamic-center/733.html

Auteur: Michael Curtis

(Michael Curtis is Distinguished Professor Emeritus of Political Science at Rutgers University, and author of the forthcoming book, “Should Israel Exist? A Sovereign Nation Under Assault by the International Community.”)

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", Appeasement, Brussel, Dhimmitude, EU, Eurabië, Islam, Islamisering, lafheid, landverraad, Moslims, Naïviteit, Sharia. Bookmark de permalink .

8 reacties op Brussel: hoofdstad van Europa of islamitisch centrum?

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Wat Curtis schrijft over België gaat in grote lijnen ook op voor Nederland.
  Hoe ver staan we (België en Nederland) op de schaal van het Projekt.
  Daar is toch precies af te lezen wat de moslims met ons voorhebben.
  Als ze klaar zijn met moorden in Syrië hebben ze meer tijd om zich met ons te bemoeien.
  Het is duidelijk welke vernederingen (en erger) ons te wachten staan.
  Alleen …. waar zullen ze het eerst toeslaan?

  Like

 2. delamontagne zegt:

  Is al een oud cartoontje, maar wel leuk. De uitspraak van die ene “nieuwe Belg”:………..die weigeren zich aan-te-passen. Deed me denken aan de uitspraak van een “nieuwe NL-er” op de radio, +- 15 jaar geleden toen wij nog in een randgemeente van R,dam in NL woonden. Radio-programm van Rijnmond. Discussie tussen oudere bewoonster van die wijk en (allochtoon)-raadslid:: het feit dat steeds meer oorspronkelijke bewoners wegtrokken en nwe NL-ers binnenstroomden::::……………..ja, maar mevrouw, dit is een wijk in de “OVERGANG” !!!!!!!!!!!!
  Iets later……………….::” Het wordt trouwens tijd dat de Rotterdammers zelf eens gaan integreren, de tijden veranderen tenslotte……..” !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 3. lucky9 zegt:

  Molenbeek en Anderlecht zijn in de praktijk reeds islamitische enclaves. Volgend verkiezingsjaar volgt waarschijnlijk ook Schaarbeek en misschien zelfs Etterbeek en/of Sint Joost Ten Node.

  Like

 4. luckybee zegt:

  1 Korinthe 7 Over het Huwelijk vers 1-40
  33 Maar die getrouwd is, bekommert zich met de dingen der wereld, hoe hij de vrouw zal behagen.
  Je kan een vrouw niet behagen als je niet berijd ben haar vrijheid en geloof in democratie, te verdedigen.Als het niet anders kan met de wapenen. Net als een Simson het deed tegen de Fillisters.

  Like

 5. Jean zegt:

  In Vlaanderen hebben we de vogelgriep, de vogelsnot en de vogelpest, dat laatste slaat op die vogelstrut uit de groene linkse zwijnenstal uit het Antwerpse, om al die vreemdelingen/allochtonen te kunnen blijven pamperen verwacht die vogelstrut een gezondheidsbijdrage van iedere Vlaming.
  Onze bejaarden, mensen die hun hele leven hebben bijgedragen aan de sociale zekerheid worden ‘soms’ van zuiver beddengoed voorzien, men laat ze nog liever in het bevuilde beddengoed liggen want fatima en mohamed moeten eten gebracht worden!!!
  Hoelang denken ze nog verder te gaan met die misdaad? Die vreemdelingen/allochtonen hebben hier niets te zoeken en zeker niet onderhouden te worden, opkrassen is de boodschap aan die overlast.
  Wij eisen ‘zonder meerkost’ een perfecte verzorging van onze eigen zorgbehoevenden. We weten wel dat we met een verschrikkelijk zootje onbekwame politiekers opgescheept zitten want iemand met een beetje hersens zoekt niet zijn heil in de politiek, dat is voor oerdomme wezens die zelfs niet toehoren bij het menselijk ras maar eerder bij het ongedierte.
  Vandaag een jaar verder hebben wij in Vlaanderen de moeder der verkiezingen en ik ben er van overtuigd dat die moeder veel tranen gaat brengen, bij velen van die lafaards en verraders zal het profitariaatsleventje abrupt eindigen, die zullen dan behandeld worden als een stuk vuil want daar hebben ze zelf voor gezorgd.
  Vogels uw dagen zijn geteld want je hebt in je parasiterend leventje veel Vlaamse hoofden bevuild door er op te schijten, dat wordt je in rekening gebracht, je voederbakje wordt geledigd, zeker weten.

  Like

 6. Willie zegt:

  Ben je daar zeker van Jean ???? Je weet :het is hier ook een hoop politiek correcte rotzooi ,en de meeste Belgen zijn echt niet meer De Dappste Aller Galliers zoals J. Caesar ooit zei
  De Vlaamse Leeuw?? Ja ,zonder klauwen en tanden , t beest is wat oud geworden blijkbaar
  De meesten hier zijn niet meer bereid om een nieuw Groeninghekouter te houden hoor !! Ze denken liever aan hun luxe, autootje enzo
  Kijk, voor mij mag er direkt een revolutie komen , maar reken niet teveel op je mede-Belgen

  Like

  • Jean zegt:

   Willie,
   Mijn vader zaliger zei steeds: “Wil je oogst dan moet je aan de boom schudden”.
   Op dit moment zijn veel leeftijdsgenoten reeds overgestapt naar die partij die opkomt voor onze normen en waarden, die strijd tegen die toestroom van die massa barbaren en die als doel heeft ‘veel minder ambetantenaren én politiekers’ want van dat soort zijn we hier in Vlaanderen vergiftigd.

   Like

 7. Willie zegt:

  Ok Jean , maar dan mogen die brusselse smeerlappen die partij niet dwarsbomen en op een dood spoor zetten, zoals reeds gebeurd is

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s