Fanatieke minderheden controleren vreedzame meerderheden

Screenshot_35

Het volgende artikel zwerft al een hele tijd over het internet en de oorsprong ervan is omstreden. Toch posten we het hier opnieuw omdat wat het zegt zo krachtig is, zo precies gericht is op onze catastrofale situatie in het Westen en het zo simpel zegt.

Ik kende een man, wiens familie voor de Tweede Wereldoorlog Duitse aristocratie was. De familie bezat een aantal fabrieken en landgoederen. Ik vroeg hem hoeveel Duitsers echte nazi´s waren en zijn antwoord is me altijd bijgebleven en was sindsdien mijn leidraad tegenover fanatisme.

“Maar heel weinig mensen waren echte nazi´s”, zei hij, “maar velen waren blij met de terugkeer van de Duitse trots en nog veel meer hadden het te druk om er aandacht aan te schenken. Ik was een van diegenen die dacht dat de nazi´s een stelletje idioten waren. Dus de meerderheid leunde gewoon achterover en liet het allemaal gebeuren. Toen, voordat we er erg in hadden, bezaten ze ons , waren we de controle kwijt en was het einde van de wereld gekomen. Mijn familie raakte alles kwijt. Ik eindigde in een concentratiekamp en de geallieerden vernietigden mijn fabrieken.”

Keer op keer vertellen deskundigen en de media ons dat de islam de religie van de vrede is en dat de overgrote meerderheid van de moslims gewoon in vrede wil leven. Hoewel deze aanname waar kan zijn, is het volledig irrelevant. Het is nietszeggend geklets met de bedoeling dat we ons beter gaan voelen en bedoeld om op een bepaalde manier afbreuk te doen aan de fanatiekelingen die als een dolle tekeergaan in de hele wereld in de naam van de islam.

Een feit is dat de fanatiekelingen op dit moment in de islam aan de macht zijn. Het zijn de fanatiekelingen die marcheren. Het zijn de fanatiekelingen die oorlogvoeren in een van de 50 oorlogsconflicten in de wereld. Het zijn de fanatiekelingen die systematisch christenen of stammen afslachten in Afrika en langzamerhand het hele continent overnemen in een islamitische golf. Het zijn de fanatiekelingen die bommen gooien, onthoofden, moorden en “eermoorden” uitvoeren. Het zijn de fanatiekelingen die de ene moskee na de andere overnemen. Het zijn de fanatiekelingen die ijverig het stenigen en ophangen van slachtoffers van verkrachting en van homoseksuelen verspreiden. Het harde feit is dat de “vreedzame meerderheid” de zwijgende meerderheid is, en deze is geïntimideerd en bestaat uit vreemdelingen.

Het communistische Rusland bestond uit Russen die gewoon in vrede wilden leven en toch waren de Russische communisten verantwoordelijk voor de moord op ongeveer 20 miljoen mensen. De vreedzame meerderheid was irrelevant. China´s enorme populatie was ook vreedzaam, maar Chinese communisten waren in staat 70 miljoen mensen te vermoorden. De doorsnee Japanner voor de Tweede Wereldoorlog was geen oorlogssadist. Toch moordde en slachtte Japan zich een weg door Zuidoost-Azië in een orgie van het doden, inclusief de systematische moord op 12 miljoen Chinese burgers – de meeste vermoord door het zwaard, de schep en de bajonet. En wie kan Rwanda vergeten, dat ineenstortte door afslachtingen? Zou de meerderheid van de inwoners van Rwanda niet “vredelievend” geweest zijn?

Historische lessen zijn vaak enorm eenvoudig en duidelijk; toch, om welke redenen dan ook, missen we vaak de meest fundamentele en ongecompliceerde punten. Vredelievende moslims zijn irrelevant gemaakt door de fanatiekelingen. Vredelievende moslims zijn irrelevant gemaakt door hun stilzwijgen. Vredelievende moslims zullen onze vijand worden als zij nu niet hun mond open doen, omdat zij, net zoals mijn vriend in Duitsland, op zekere dag zullen ontwaken en erachter zullen komen dat de fanatiekelingen hen bezitten en dat het einde van de wereld is begonnen.

Vredelievende Duitsers, Japanners, Chinezen, Russen, Rwandezen, Afghanen, Irakezen, Palestijnen, Somaliërs, Nigerianen, Algerijnen en nog vele anderen zijn gedood, omdat de vredelievende meerderheid haar mond niet opendeed totdat het te laat was. Wat ons betreft, observerend hoe dit alles zich openbaart, we moeten letten op de enige groep die belangrijk is: de fanatiekelingen die onze manier van leven bedreigen.

Bron:

http://libertygb.org.uk/v1/index.php/news-libertygb/5781-fanatical-minorities-control-peaceful-majorities

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Islamitisch fundamentalisme, Moslims, Westen. Bookmark de permalink .

20 reacties op Fanatieke minderheden controleren vreedzame meerderheden

 1. henk schroemges zegt:

  Volledig een met vorenstaande blog.
  Alleen rest ook hier weer de vraag: en wat doen we met die groep????!!
  Alleen maar in de gaten houden?
  Van de respectievelijke bestuurders in alle staten, hoef je echt niets verwachten; in ieder geval gezien de huidige politiek in alle landen.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Henk Schroemges 18.19u. Dat klopt. Dus, is de volgende logische conclusie, zouden de búrgers zich moeten organiseren. Alleen krijg je die vooralsnog met geen stók georganiseerd.
   Misschien, als vandaag of morgen echt de pleuris uitbreekt….Hoewel het dan natuurlijk te laat is.
   En het erge is, dat het altijd al zo is geweest. Ooit beelden gezien van de moblilisatie van ’39? Beschamend, met wat voor belachelijk zootje we toen nog eens de oorlog in moesten! Totaal onvoorbereid! En day zou nu echt niet beter zijn.

   Like

 2. Dorith zegt:

  Toevallig een paar minuten geleden gelezen in een boek wat totaal niet over moslims en islam gaat:
  “the only thing necessary for evil to triumph, is for good men to be tolerant”.

  (Tot nu toe kende ik deze uitspraak met aan het eind “for good men to do nothing.”)

  Like

 3. toetssteen zegt:

  Is het niet zo dat het gros van de elite heult met deze groep (fanatici én meewaaiers)? Immers, als dat niet zo zou zijn, dan zouden noch fanatici, noch zogenaamd gematigden een poot aan de grond kunnen krijgen.
  De vraag zou dus moeten zijn: waarom heult de elite met een groep mensen die hun eigen ‘cultuur’ hier wenst te vestigen? Meent men macht te bekomen? Is er financieel gewin? Of hebben ze stomweg niet door dat áls de krokodil aan zijn maal begint, zij niet de laatsten zullen zijn maar de eersten?
  Kijk naar het voorbeeld van Iran. De eersten die aan de galg hingen waren exact degenen die die revolutie ten bate van Khomeini bejubelden en instigeerden(net de jonge idealistsche studenten in hun kielzog).

  Ik heb trouwens hele grote twijfels aan die matigheid als macht in een vijfgangendiner wordt geserveerd. Zie het voorbeeld van Japan.

  U moet eens op een blog als Joop kijken en lezen hoe daar mee wordt getoeterd met islam en gegromd en gebeten naar de boodschapper. Drie keer raden wat er gebeurd als islam het voor het zeggen krijgt. En vergis u niet, daar is helemaal geen meerderheid voor nodig. Een land als bijvoorbeeld Egypte had in de verste verte geen moslimmeerderheid toen islam het voor het zeggen kreeg. Maar ook daar werkte de elite mee met de invaders.

  Like

 4. toetssteen zegt:

  Sta ik nou nog steeds op het verdachtenlijstje EJ?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @toetssteen

   😆

   NEE!! Maar tussen het modereren door moet ik ook nog even wat vertalen af en toe…. 😉

   Like

   • toetssteen zegt:

    Mag er niet meer worden geplaagd 🙂 ?

    Jouw vertaalwerk is inderdaad veel belangrijker. Lees het elke dag, dus keep up the good work.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    Graag zelfs! Ik had toch een smiley geplaatst?! 😆

    Like

   • maria zegt:

    Haha EJ u bent er maar druk mee! Maar toch heeeel veel dank voor alle moeite die u neemt om ons te informeren. Sprak vanavond mijn Trouw-lezende broer over deze week (!!) en volgens hem valt het allemaal reuze mee, verwijzende naar NRC en P&W…. Ware het niet dat ik EJ Bron heb anders was ik gillend gek geworden!

    Like

 5. maria zegt:

  De meeste Nazi-beulen waren ook eigenlijk brave liefhebbende huisvaders. Ze hadden zich echter laten wijsmaken dat ze deel uitmaakten van een ideologie die hen een glorieuze overwinning beloofde over alles wat ze hadden geleerd als hun vijand te zien. Dat is bij “gematigde” moslims niet anders. De salafisten die de “ware” islam aanhangen kunnen op hun stilzwijgende instemming rekenen. De “gematigde” moslims op hoge posities kunnen escalaties goedpraten en verwijzen naar hun “vredelievende” achterban. Maar NOOIT zul je moslims haat en geweld ECHT zien veroordelen, tenzij zorgvuldig voor de media geregisseerd met toestemming van hun imams, die voor deze vorm van taqqiya absolutie verlenen.

  Like

 6. maria zegt:

  Ja die “goeden” doen hun bek niet open tenzij om te wijzen op hun slachtofferrol waardoor het gedrag van die minderheid “best begrijpelijk” is. Het klassieke appel/ei verhaal van b.v. Marokkanen die een disco niet inkomen. Dat zou zielig zijn ware het niet dat die disco al te veel narigheid met Marokkanen heeft meegemaakt. Nu gaan “jongeren” in Stockholm rellen (zogenaamd) omdat een oude mes-zwaaiende Marokkaan door de politie is doodgeschoten. Stel je voor dat WIJ bij elke Marokkaanse gewelddaad zouden gaan rellen…

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Maria 21.39u. En toch zouden we dat langzamerhand misschien eens moeten gaan doen, Maria. Laten zien dat het ons ernst is. Mogelijk zou dat in Den Haag nu eens een schok-effect teweeg brengen, want als je het goed nagaat zijn ze wel èrg weinig gewend van autochtone Nederlanders. Misschien is het ook dààrom, dat ze denken, dat het tot nu toe wel losloopt. Tja, je moet toch wàt.

   Like

 7. NSDAP in 1928 : 2,6 % van de stemmen – Aantal leden in 1933 : 1,29 % van de Duitse bevolking.
  Cijfers uit Popular Opinion in the 3rd Reich van Ian Kershaw….

  Like

  • toetssteen zegt:

   Ook hier was er sprake dat de elite een onsmakelijk rol heeft gespeeld. Ik twijfel er niet aan dat het uit eigenbelang was. Het is dan ook niet voor niets dat een groot aantal kopstukken na de oorlog heeft kunnen ontsnappen naar Zuid-Amerika.
   Alleen denk ik niet dat islam eender zal werken als het erop aankomt.

   Een kleine studie van bijvoorbeeld de Assassijnen (waar overigens ene Breivik nogal wat mee had), maakt duidelijk dat er door de afgelopen 1500 jaar heen er heel veel lijnen te trekken te zijn met collaboratie van elite met gemankeerde groepen.
   Meestal pakte het fout uit. Maar ja, dat is communisme idem en toch blijft men aandringen om het nog maar eens te proberen, want de vorige maal was het niet goed begrepen oid.

   Like

 8. maria zegt:

  @Theresa Ja dat zouden we eigenlijk wel moeten doen, ONZE slachtofferrol opeisen! Massaal met fakkels gaan demonstreren bij elke plek waar bejaarden zijn beroofd en vrouwen/homo’s zijn mishandeld of verkracht. Maar Opsporing Verzocht geeft de details pas een half jaar later….

  Like

 9. Jade zegt:

  Het is wel duidelijk welke kant de “gematigden” kiezen, als
  het startschot is gegeven.
  Het beste zou daarom zijn iedere moslim per direct uit te zetten.
  Maar ja, ons leger is totaal wegbezuinigd, geen enkele tank meer,
  en waarschijnlijk heeft een oude Turkse korporaal de sleutel
  van de wapenkamer…

  Like

 10. lucky9 zegt:

  Vredelievende moslims die irrelevant gemaakt zijn door hun stilzwijgen zullen nooit hun mond open doen en beslist met de fanatici heulen eens het ogenblik aangebroken is. Ook dat is ingebakken in de methodiek van deze als religie vermomde imperialistische ideologie.
  Ik geloof reeds lang niet meer in het bestaan van vredelievende moslims, Ofwel ben je vredelievend, ofwel ben je moslim. Allebei tegelijk kan niet. Al de rest is veinzing en takiyya.
  Lees de koran voor dummies. Ik ben het dus volstrekt oneens met de inhoud en de conclusie van dit artikel. Het is een wensdroom van naïeve gutmenschen die niet willen collaboreren met de islamofiele oligarchie maar tevens de talenten ontberen om logische en correcte analyses te formuleren.

  Like

 11. Siem zegt:

  E.J.Bron: je verricht heldenwerk! Wat ben ik je iedere dag dankbaar voor je vertalingen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s