Waarom slachten moslims hun slachtoffers af?

Screenshot_26

Wat hebben Daniel Perl, Nick Berg, een Britse soldaat op straat in Londen, de Joden in Hebron in het jaar 1929 gemeen? Ze werden allemaal afgeslacht.

Niet gewoon neergestoken, maar gedood op de manier hoe men iemand onthoofdt door de carotis (halsslagader)  door te snijden en hem dood te laten bloeden. Een andere overeenkomst: ze werden allemaal afgeslacht door moslims.

Hier kan een eindeloos lange l;ijst van islamitische meisjes en vrouwen aan toegevoegd worden, die op dezelfde wijze door hun vaders, broers of andere familieleden werden afgeslacht, “omdat ze de familie-eer beledigd zouden hebben.”

Waar komt deze manier van doden door de moslims vandaan?

Het antwoord is eenvoudig: slachten is routine, een wijdverbreide praktijk in veel islamitische families.

Veel kinderen zien hoe hun vaders een schaap slachten en de hele familie is tijdens het Suikerfeest of Offerfeest aanwezig wanneer het slachten deel uitmaakt van het feestritueel.

In moderne samenlevingen vindt het slachten van dieren in een slachthuis plaats, ver weg van de bewoonde wereld en kinderen, ver weg van het bloed en het gegier van de dieren.

Veel mensen in het Westen die zoiets zien, worden vegetariër.

In veel islamitische samenlevingen vindt dit thuis plaats, voor de ogen van de kinderen en maakt het deel uit van het dagelijks leven.

Deze emotionele immuniteit gebruiken moslims als ze het gevoel hebben dat ze iemand met een radicale methode kwijt moeten, begeleid door het rituele opzeggen van “In naam van Allah, de meevoelende, de genadevolle”.

In westelijke samenlevingen wordt het slachten als iets barbaars beschouwd, terwijl in islamitische samenlevingen dit als gepast en aanbevelenswaardig wordt beschouwd, binnen een passende context.

Daarom is het afslachten van een Jood, een christen, of van iedereen die ze als vijand beschouwen, niet ongebruikelijk in islamitische samenlevingen.

Dit noemt men in vaktermen een “cultureel verschil”.

Video (pas op – 18+!!):

 

Bron:

http://europenews.dk/de/node/67917

Bron oorspronkelijke (volledige, Engelstalige) artikel:

http://frontpagemag.com/2013/mordechai-kedar/why-do-they-slaughter-their-victims/

Auteur: Mordechai Kedar

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, Moslims. Bookmark de permalink .

32 reacties op Waarom slachten moslims hun slachtoffers af?

 1. BertG. zegt:

  Ik heb dit nooit als iets anders gezien. Waar je mee opgroeit raak je aan gewend.
  Je leert in je opvoeding hoe je het leven kan verwijderen. En mocht je het vergeten, daar hebben ze dan het het jaarlijkse slachtfeest voor. Om er een waar spektakel van te maken.
  Dus je weet niet beter als je daar opgroeit.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   BertG.?????????????? Heb je je bedacht?

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb er nog eens over nagedacht. En nog eens.
    Ik laat mezelf niet opzij zetten door zo’n geloofsdebiel. Hier zal ik nooit iets aan kunnen veranderen. Hoeft ook niet. Net zo als een moslim tegen spreken. Is net zo zinloos.
    Dat is de spreekwoordelijke sop van de kool niet waard.
    Het beste is dit soort mensen negeren en me daar meer niet aan ergeren.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    That´s the spirit!!! 😀

    Like

   • BertG. zegt:

    Het zat me heel hoog omdat al meerdere keren in mijn leven gelovigen het voordeel van de twijfel kregen (in meerdere situaties) . Alleen omdat ze geloven. Dat was voldoende.
    En elke keer ben ik dan de lul in het verhaal. Want gelovige zijn heilig.

    Like

  • Helena zegt:

   Fijn je weer te zien Bert, ook al ben ik ook zo’n halfgare “geloofsdebiel”.
   Ik heb je gemist.
   Van mij mag je zijn wie je bent en even goede vrienden.

   Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  En zo rolt dat bij de moslims al 1400 jaar. Het is geen religie, maar een perfide ideologie, gepaard gaande met moord, verkrachting en doodslag. Wat een gotspe, om de islam een ” religie van de vrede”, te noemen, dat zijn 2 leugens in een enkele zin.
  Maar de pvda zag dat het goed was! Wat een verschil met de leer van Jezus Christus, of men daar in gelooft of niet, deze joodse rabbi/leermeester preekte, verdraagzaamheid, barmhartigheid en liefde!
  Verder is het wel frappant, dat overal waar moslims komen/of zijn het een grote rotzooi is!

  Like

 3. Th.M. van Baarle zegt:

  Een heel logisch verhaal. We kunnen gerust doorgaan met deze praktijken – die de zogenaamde profeel Mohammed zelf zeer veelvuldig en vrijwel zeker met enthousiasmee uitvoerde – als barbaars, onethisch en onmenselijk te betitelen.
  Moslimkinderen worden er mee grootgebracht. Voor ons, westerse, democratische mensen is het iets wat we liever niet meemaken. Voor velen van ons zal het toch iets zijn wat we uiteindelijk mee zullen maken, anders gezegd ‘aan de lijve zullen ervaren’.
  De moslims, ook de zogenaamde gematigde, in ons land zullen dit toe gaan passen als de tijd er volgens het PROJEKT rijp voor is. We zullen moeten wijken voor het vervolmaken van het wereldkalifaat. Voor ons is er dan geen plaats meer.
  Als we hier eventueel aan willen ontkomen zullen we heel drastische maatregelen moeten nemen. Zijn we daartoe bereid?

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  En daar lig je dan op een gruwelijke manier te sterven terwijl die onverschillige beulen om je heen staan te joelen en te schreeuwen…
  Oh, wat vreselijk dat dieren op zo’n manier worden afgemaakt.
  Hoe kán iemand zoiets doen…

  En ach, inderdaad: als je gewend bent om kelen door te snijden, maakt het niet uit of je een mens of een dier sloopt.
  WALGELIJK! Ik heb mezelf gedwongen om er naar te kijken maar ik had het beter niet kunnen doen.
  Ik kóts van die islam!!!!!
  Ik ben het zo ontzettend beu; ga toch alsjeblieft terug naar jullie tenten in de woestijn, lafaards met jullie ‘eer’!

  Like

  • Urbanus zegt:

   Walgelijk inderdaad. En die beesten hebben er ook totaal geen moeite mee om deze kamelen oefening ook op medemensen uit te voeren.

   Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  lak ook niet uit, dat het slachten in de slachthuizen hier professioneel gebeurt ONDER VERDOVING, wat moslims opzettelijk achterwege laten omdat dat niet “halal”zou zijn. Je hoeft geen vegetariër te zijn om er niettemin naar te streven dat dieren, die nu eenmaal bestemd zijn voor de slacht zo min mogelijk lijden. Maar dat zal moslims óók worst zijn. Zij laten immers alles lijden wat aan hen overgeleverd is, als het zo uitkomt: Vrouwen, kinderen , Homo’s, Kafirs, en als die allemaal aan de beurt geweest zijn elkaar. Dus waarom geen dieren, hè?
  Er gaat me trouwens een licht op: Alle goedmensen zouden verplicht moeten worden, een tijdje mee te draaien in islamitische huishoudens en dat allemaal aan den lijve mee te maken. Maar dan ook àlles. En daarna nog eens checken, hoe ze dan denken over die ‘vredelievende’moslims.

  Like

  • Helena zegt:

   Tja, mooie gedachte Theresa, maar ik ben bang dat dan wel “als een vlieg aan de muur” zou moeten gebeuren. Je dacht toch niet echt dat wanneer er zo’n (s)linkse zou komen logeren (het idee alleen al) ze het ware gezicht van de islam te zien zouden krijgen. Die moslims zijn dan wel achterlijk maar nog niet helemaal zonder een greintje verstand.
   Nog iets wat me even te binnen schiet je weet toch wel dat het grootste deel van het vlees in de super ook halal geslacht is. Ja er valt veel, heel veel, nog veel meer dan vroeger voor het vegetarisme te zeggen. Nog een optie voor wie dat een brug te ver is
   vis en varkensvlees. En zeker GEEN KILO KNALLERS PLOFKIP.

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @Helena, 21.46u. Wat dat eerste betreft: Wéét ik nog zo net niet. Heb je ooit gehoord van het boek “De boekhandelaar van Kabul?” Half autobiografisch. De auteur , een Noorse journaliste (naam is me even ontschoten, zal het eens opzoeken) was zo’n half jaar te gast bij die boekhandelaar en zijn gezin -nà de val van de Taliban- en beleefde daar héél wat schokkends. Natuurlijk probeerde haar gastheer wel, in haar aanwezigheid mooi weer te spelen, maar het lag voor de hand dat hij -en de andere huisgenoten- dat niet altijd volhielden. Het allerergste zal ze niet te zien gekregen hebben, maar het gaf toch genoeg stof tot nadenken. (en schrijven dus.) Geloof me, verbergen houden die lui niet 100% vol; tegen hun natuur, uiteindelijk.
    Verder: Halal slachten? Kan zijn, dus daar heb je het weer, hè: De moslims laten hun invloed te veel gelden en wij geven te veel toe! Vegetariër worden is voor mij helaas een brug te ver, maar voor huísdieren ga ik door het vuur, dat moet je van me aannemen! En vee moet behoorlijk behandeld worden. Inderdaad, géén plofkippen.

    Like

 6. De meeste primaten zijn geëvolueerd; op de grootste groep na…

  Like

 7. Je kunt schapen beter een stroomstoot geven dan zijn keel doorsnijden en dan zijn hele hoofd eraf snijden. Daarom zijn moslims dom en achterlijk. Ze ontwikkelen zich niet. Ze blijven maar hangen in die woestijnideologie. Ze voelen zich zelfs verheven boven ons. Hoogmoed komt voor den val!

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Eerste woord ‘lak’moet zijn: ‘vlak’ . De v haperde.

  Like

  • Pieter Nokkio zegt:

   snappen we, mooie reactie overigens Theresa.

   Like

  • Helena zegt:

   Daar heb je ook weer gelijk in als de logeerpartij maar lang genoeg duurt zal het inderdaad onmogelijk zijn om alle vuiligheid helemaal te verbergen. Maar het zal helaas een mooie droom blijven ben ik bang.
   Nog even over het vlees BIOLOGISCHE Varkentjes en kippetjes dan hé en regelmatig een visje en eens wat vaker een eitje of bij bv de frietjes een kaassoufflé. Alle kleine beetjes helpen de beestjes. 🙂

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Daarom is het afslachten van een Jood, een christen, of van iedereen die ze als vijand beschouwen, niet ongebruikelijk in islamitische samenlevingen.

  Daar komt ook nog bij dat binnen de koran de Joden en de christenen benoemd worden als apen en varkens. Dit wordt gedaan om het ontmenselijking proces op gang te krijgen. Vanaf dat moment dat de ongelovigen niet meer gezien worden als evenwaardige medemensen is de stap naar genocide nog maar een hele kleine.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @guusvelraeds 18.53. uur. Van de genocide die U aanhaalt hebben we kunnen zien, in het voormalige Joegoslavië. Daar had het MOSLIMBEEST ORIC 100 Servische dorpen uitgemoord! Maar dat mochten we natuurlijk niet weten van links en de msm, want moslims zijn te preferen boven ons! Dat hebben de linksen, de nato, en de rode clinton op hun geweten. En het merkwaardige feit doet zich voor, dat clinton, de nato en links nooit daarop zijn aangesproken. Het kan verkeren!

   Like

 10. Joannes den Hollander zegt:

  Voorafgaande aan het afslachten en dan met name van mensen scheppen ze er een waar genoegen in om langdurig te martelen. Vanwege een genetische afwijking veroorzaakt door o.a. inteelt zijn ze daar dan ook ware meesters in. Klaarblijkelijk krijgen ze daar dan ook spontaan een geestelijk orgasme van. Daarom zullen ze het dan ook wel halal vlees noemen.

  Like

 11. Leo zegt:

  @ Bert & Others.
  Oud spreekwoord 1 : Hoe vromer de geest …. hoe gemener het beest.
  Oud spreekwoord 2 : Je vertouwen delen met een “gelovige ” is als lopen in de motregen,
  Je merkt er eigenlijk niets van, maar INEENS ben je ZEIKNAT.

  Like

 12. BertG. zegt:

  Die houden we erin. Hoe vromer de geest …. hoe gemener het beest.

  Die spreekwoorden komen natuurlijk niet helemaal zomaar ineens uit de lucht vallen.
  Daar is jaren lange levens ervaring aan vooraf gegaan.

  Like

 13. Mujahedin in Syrië met een kruis/trofee,geplunderd uit een de Orthodoxe kerk…….http://www.svedokverni.org/wp-content/uploads/2013/05/117645.p.jpg

  Like

 14. luckybee zegt:

  Het hoofd van de romp te scheiden is de ultime vernedering voor een niet moslim, door een moslim.

  Like

 15. G.Deckzeijl zegt:

  2 was erg goed, Leo.

  Like

 16. louis-portugal zegt:

  Die arabieren en enkele anderen genieten van het lijden van anderen.
  Walgelijk.

  Like

 17. Leo zegt:

  Spreekwoorden zijn meestal erg oud,
  En voor ze werkelijkheid worden en wijd verbreid zijn , zijn er heeeeeel wat ( bewezen ) ervaringen door velen aan vooraf gegaan.
  Maar ze blijven actueel tot op de dag van vandaag.
  Op welke “gelovigen” lees “godsdienst”waanzinnigen”, deze slaan moge duidelijk zijn.
  Al honderden jaren.

  Like

 18. Leo zegt:

  Toegiftje:
  Tijden een bezoek aan Zuid Korea kwam ik in gesprek met een koreaan die ook regelmatig in Nederland kwam voor zijn werk /scheepsbouwkundige/ hij wist mij lachend te vertellen,…
  ” Nederlanders zijn het stomste volk op aarde. eeuwen lang hebben zij de zee bevochten, dijken gebouwd en hun land en volk beschermd en er een welvarend land van gemaakt maar ze laten zich via het land overspoelen.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Leo

   Een treffende uitspraak!
   Maar dat overspoelen door de islam vinden ze hier h e l e m a a l niet erg hoor, gezien de vele moslim-knuffelaars in dit land.
   Dat is inmiddels wel gebleken en wij die het wél vreselijk vinden, zitten met de gebakken peren.

   Like

 19. Tom Hendrix zegt:

  @Leo 23.03. uur, op 31/5. En dat alles met volledige medewerking van de socialisten/roden Leo, en uiteraard zgn. schijn christelijke gutmenschen, en niet te vergeten auf befehl, van de opperste führers van de nazi EU, Barosso, van Rompuy, Schulz en de ergste MALMSTRÖM!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s