Palestijnen bouwen hun eigen staat, nieuwe steden en vliegvelden

Screenshot_2

De Palestijnen creëren feiten voor hun toekomstige staat – ook zonder voorafgaande onderhandelingen met Israël. Ze hebben plannen voor enorme bouwprojecten op de “West Bank”, het Bijbelse Judea en Samaria. Men plant de bouw van zes nieuwe steden, twee vliegvelden, een technologiecomplex, een universiteit en meerdere autosnelwegen om dit alles met elkaar te verbinden.

Dat bericht het grootste Hebreeuwse dagblad van Israël, “Yedioth Ahnoroth”. Het blad beroept zich op in haar bezit zijnde documenten van een “Fayyad-plan”, genoemd naar de onlangs afgetreden Palestijnse minister-president. Ettelijke van deze projecten worden volgens het bericht door het buitenland gefinancierd, vooral door Duitsland.

De twee vliegvelden moeten gebouwd worden in Oost-Jeruzalem en de Jordaanvallei. Aan de oever van de Dode Zee willen de Palestijnen een toeristenstad met de naam “Maanlicht” bouwen. Bovendien staat er volgens het bericht in het plan dat de Palestijnen een betere toegang tot de water- en energiebronnen krijgen. De meeste van deze bouwprojecten liggen in gebieden die op dit moment door Israël bestuurd worden. De Palestijnen zijn echter vol vertrouwen dat hun bouwprojecten zullen worden toegestaan. Dit zou als “vertrouwen scheppende maatregel” voor vredesgesprekken gelden, waarop de VS aandringen.

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/Artikel/tabid/179/nid/25800/Default.aspx?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=577&utm_content=original

Auteur: Tommy Mueller

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", "Westbank", Duitsland, Europa, Islam, Jeruzalem, Moslims. Bookmark de permalink .

14 reacties op Palestijnen bouwen hun eigen staat, nieuwe steden en vliegvelden

 1. G.Deckzeijl zegt:

  De palestijnen zijn een VERZONNEN volk! http://tinyurl.com/7p636na

  Like

 2. Petrossa zegt:

  Goh, en wie gaat dat betalen? De weduwe van arafat? Ze kunnen niet eens de salarissen van hun ambtenaren betalen. Qatar? SA? Maar hopen dat Obama gauw impeached wordt.

  Like

  • felix zegt:

   De weduwe van Arafat heeft nog steeds miljarden op een geheime Zwitserse bankrekening. Arafat is de grootste dief geweest van donorgelden uit Europa en de V.S.

   Like

 3. Hans zegt:

  ‘De palestijnen’ bouwen niks, want ze kunnen niks. En het geld kunnen wij ophoesten. En vervolgens onderhouden ze niks van wat wij daar gaan bouwen. Want ze zijn behalve te stom ook te lui.
  Een ‘technologiecentrum’, er wordt nog geen tandenborstel geproduceerd in enig islamitisch land.
  Het enige wat moslims produceren is heel veel andere moslims. En een hoop ellende.
  Kappen met die onzin.

  Like

 4. JGerber zegt:

  haal uw beste frans boven en volg deze onthutsende doc. over Qatar :

  Like

 5. Theresa Geissler zegt:

  Dat ze niks kunnen geloof ik ook, maar met hun MOND kunnen ze alles. Toen deze baardapen op de foto kleine jongens waren, aan wie gevraagd werd: Wie van jullie is de leider, zullen ze op dezelfde manier hun vinger opgestoken hebben en allemaal tegelijk geschreeuwd van ik! ik! ik! Dat stel ik me tenminste zo voor. Die foto moet je overigens niet te lang bekijken; Je voelt je woede en weerzin tegen deze patriarchen groeien!

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Om dat allemaal te realiseren zou ik om te beginnen eerst maar eens stoppen met het produceren van de onmetelijke haat, terreur en de adembenemende corruptie. Want daar gaat veel energie in zitten. Er is nauwelijks een volk (verzonnen ook nog) dat zo doordrenkt is met de meest smerige leugenachtigheid als het Palestijnse. In de hele geschiedenis hebben allen die besmet zijn met islam nauwelijks iets productief van de grond kunnen krijgen. Alleen de haat tegen iedereen die niet moslim is, daar zijn ze goed in. Wordt er in islamitische gebieden iets geproduceerd dan zijn de hiervoor verantwoordelijken meestal leden van minderheid gemeenschappen zoals christenen of ammadhiya moslims, zoals bijvoorbeeld in het geval van de de ammadhiya natuurkundige Abdus Salam. In de eerste eeuwen van de islam leek het er even op, maar dat was vooral een teren en profiteren op de verworvenheden van culturen die zij onderworpen hadden. De islam “”sec”” was niks, is niks en zal nooit wat worden omdat de echte gelovige moslim de wereld alleen maar wil begrijpen van uit de eerste oorsprong (schepping door Allah) en niet de 2de oorsprong (alle natuurkundige oorzaken en gevolgen van na de schepping)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Abdus_Salam

  Like

 7. Jade zegt:

  Zelf zijn ze te stom om voor de duvel te dansen,
  Als er iets gebouwd of aangelegd moet worden,
  laten ze dat anderen (niet-moslims) doen…

  Like

  • BertG. zegt:

   Misschien dat bedrijven daar eens mee moeten ophouden.
   Maar ja, geld gaat hier boven alles en daar zetten ze graag elk principe voor opzij.
   Laat maar zien hoe slim jullie dan zijn zonder die westerse hulp van bedrijven om een vliegveld te bouwen.
   Wat Hans al schreef, nog geen tandenborstel kunnen ze maken.
   Dan staan ze nu nog steeds het gras plat te slaan met een stok om er een landingsbaan van te maken en schaften ze in een hut van kamelenstront.

   Like

 8. luckybee zegt:

  Deze Staat is tegen de wil van God, en zal vandaag of morgen, uit de aarde verdwijnen, zo als het gekomen is.En met deze staat alle staten die het helpt, op te richten.

  Like

 9. Pieter Nokkio zegt:

  …een universiteit? Om wat te leren?
  O…

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  Typisch palestijns, veel grote bek weinig daar.
  Eens kijken wie die speeltjes voor hun wil gaan betalen.

  Like

 11. Jantje zegt:

  Ik dacht dat Arabieren geen humor hadden, maar ik begin mijn mening te herzien.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s