Yes we can: president Obama maakt van Amerika een DDR

Screenshot_47

(Door: Afshin Ellian)

De begrippen ‘jihad’ en ‘islamitisch terrorisme’ worden door Obama niet meer gebruikt. Maar de Amerikanen mogen wel data van Europese burgers opslaan en controleren. Dit is te gek voor woorden.

Het PRISM-schandaal is voor de meeste Nederlanders en Amerikanen geen schandaal. Extreem veel dataverkeer wordt in het kader van het PRISM-project afgetapt door het National Security Agency, om islamitisch terrorisme te bestrijden.

Een vergelijkbaar project kent de Nederlandse overheid niet. De Amerikanen tappen niet alleen hun eigen burgers af, maar ook die van andere landen, bijvoorbeeld van de landen in de Europese Unie.

Het PRISM-project is ongericht en massaal. Moet het islamitische terrorisme niet worden bestreden?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

12 reacties op Yes we can: president Obama maakt van Amerika een DDR

 1. GD@gmail.com zegt:

  Het ergste is nog dat Ronald Plasterk van BiZa glashard verkondigt dat bv. die padvindersbeweging uit Leidschendam zich niet bezighoudt met de praktijken zoals we nu van Prism weten. Weet je wat jij moet gaan doen, Ronald Plasterk?
  Ga je grootmoeder maar op de buik trommelen en haar wijsmaken dat ’t onweert, okee?

  Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Afshin Ellian heeft natuurlijk volkomen gelijk: Veiligheidsmaatregelen moeten zover gaan als de actuele situatie vereist, niet meer en niet minder. En waaróm mogen de begrippen jihad en islamitisch terrorisme niet meer worden gebruikt? Als dit een afleidingsmanoeuvre van Obama is om op den duur een moslim-invasie vrij spel te geven, dan zouden we toch wel met een even kwalijke als unieke situatie te maken hebben. Een situatie, die zich tot nu toe onder geen enkele andere Amerikaanse president heeft voorgedaan. Het zijn heel vreemde, om niet te zeggen verdachte ontwikkelingen, net als die geheime CIA-trainingen en het zou eigenlijk wel interessant zijn om te weten te komen, hoe de Amerikanen er zelf over denken. Zeker de mensen die hem nu herkozen hebben, zullen toch geen vermoeden gehad hebben van een eventuele dubbele agenda van hun Mr. President, dunkt me.

  Like

 3. G.Deckzeijl zegt:

  Nadenkertje: als je zoals bv. de welbekende Robert Spencer gewoon koranverzen citeert, waaruit duidelijk blijkt dat alle ongelovigen op z’n zachtst gezegd niks waard zijn, moet, in de stupide beleving van een Engelse imam Robert Spencer en Pamela Geller het zwijgen opgelegd worden.
  Als ik David Cameron was geweest had ik dergelijk uitschot gisteren over de Engelse landsgrenzen geknikkerd.
  http://www.barenakedislam.com/2013/06/24/huh-islam-is-robert-spencers-field-whines-uk-imam-after-he-is-unable-to-refute-spencers-views-on-islam/

  Like

 4. luckybee zegt:

  Aan de landen die hij uitzoek om te kunnen schuilen, leek Edward Snowden toch een vijand te zijn van de USA, want al deze landen waar hij hoopt te kunnen vluchen waren eens de Vijanden van de USA.Als ik niet vergis ook Columbia, en bovendien is het een Katholieke land.

  Like

  • Tiny zegt:

   Zucht…..!! Vluchten naar een land dat vriendjes is met de VS is zinloos, ze zouden hem à la minute uitleveren, dat kan je zelf toch wel bedenken. En wat heeft in hemelsnaam het feit dat een land (spreek het volk) katholiek is er mee te maken? Ohhh wacht, dat stuit tegen de gevoelige calvinistische inborst.

   Like

 5. Tiny zegt:

  Obama maakt van de VS niet alleen een stalinistisch-islamitische DDR 2.0, maar een reusachtige goelag.

  Like

 6. Tom Hendrix zegt:

  De RENEGAAT en MOSLIM OBAMA zal zeker een COMMUNISTISCHE en ISLAMITISCHE STAAT van de V.S. willen maken. Ik zeg het niet graag, in principe ben ik niet voor een aanslag, maar ik gun mobama eenzelfde aftocht als Kennedy in 1963 in Dallas. Dan kunnen we pas gerust ademhalen, deze man is zeer gevaarlijk!

  Like

 7. Jan zegt:

  Geen grap: goochelaar moet rampenplan maken voor zijn konijn voor het geval een overstroming, brand, aardbeving plaatsvindt.

  USDA Tells Magician to Write Disaster Plan for His Rabbit
  http://bobmccarty.com/2013/06/28/usda-tells-magician-to-write-disaster-plan-for-his-rabbit/

  Like

 8. Jan zegt:

  Dictator Obama zegt tegen de pers dat zij zich hebben te gedragen en niet zoveel vragen moeten stellen:
  Obama was warning U.S. journalists not to ask too many questions in one, complaining that “my press” tried too squeeze “three or four or five questions in there,” complimenting Zuma on his more compliant media.
  http://www.breitbart.com/Big-Journalism/2013/06/30/Obama-Tells-U-S-Media-to-Behave

  Like

 9. Jan zegt:

  Het geschut tegen Obama wordt feller:

  Allen West over Obama: “The time draws near to teach this usurper and charlatan the lesson our forefathers taught King George III. We will not be ruled by arrogance and edict.”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s