“Politie Aartselaar zwaar in de fout door antisemitische agressie te negeren”

Screenshot_46

De vrouw werd het ziekenhuis ingeslagen (archieffoto)

“De politie van Aartselaar heeft een zwaar antisemitisch incident genegeerd en geminimiseerd”, dat zegt Mischaël Modrikamen, de advocaat van een Joodse vrouw en haar vriendin die vorige maand het ziekenhuis werd ingeslagen door enkele racistische buren. Modrikamen vraagt  een onderzoek door het comité P, ook acht hij een signaal van de bevoegde minister noodzakelijk. De zaak haalde ondertussen ook het Israëlische TV-nieuws.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op “Politie Aartselaar zwaar in de fout door antisemitische agressie te negeren”

 1. Tom Hendrix zegt:

  Maar 1 ding weet ik zeker web-master, als een verrijker c.q. lichtgetinte -marokkaan- het ziekenhuis was ingeslagen, dan was de wereld te klein geweest. Het gaat door, omdat onze eigen RODE en andere politici, gemene zaken hebben gemaakt met de ISLAM/moslims. Grotere verraders dan deze geeft het niet, en by the way de ISLAMOFIELEN zijn dezelfde als de EUROFIELEN!

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Door het plaatsen van een mezoeza hebben deze twee vrouwen bewust ZEER NADRUKKELIJK GEPROVOCEERD! Kijk dat moet je natuurlijk niet doen, want dan is het toch logisch dat onze kwetsbare en overgevoelige licht getinte mede Europeaan van islamitische afkomst door het lint gaat. Dat wij elke dag met hoofddoeken, halal vreten, haatpaleizen en roofzuchtige moslimse slimmeriken geconfronteerd worden moet kunnen. Daarvoor krijgen we ook wekelijks in opdracht van onze elite via de t.v. allerlei tolerantie cursussen aangeboden. Kijk en als er dan nog geen verdraagzaamheid is dan is dat ook helemaal onze eigen schuld.

  Like

 3. treintrien zegt:

  Inderdaad, het contrast met de bahandeling van onze lichtgetinte vrienden had weer eens niet groter kunnen zijn.

  Like

 4. G.Deckzeijl zegt:

  Ik snap er niks meer van. De joden hebben tijdens de Suez-crisis van 1956, de Zesdaagse Oorlog van 1967 en de Yom Kippoer-oorlog van 1973 op uitstekende wijze bewezen dat ze bepaalde problemen feilloos de baas zijn.
  Met andere woorden: zijn ze nou echt niet instaat om een paar irritante, islamitische pedofielaanbidders aan te pakken?

  Like

 5. luckybee zegt:

  Wij leven nog steeds onder een Code Napoleon een wrede dictator dat zich tot imperium heeft weten te boxen. , daar om zijn deze dingen nog steeds mogelijk; advocaten beschermen niet de slachtoffers maar de daders.

  Like

  • guusvelraeds zegt:

   De islamitische terreur aanslagen zijn zo groot in aantal dat je het niet meer kunt onthouden. Ver voor 9/11 waren de islamitische terreurdaden niet meer van de lucht. Bij deze aanslag was de wreedheid onvoorstelbaar. Bij meerdere vrouwelijke slachtoffers werden de ingewanden als oud islamitisch gebruik uit de buikholte gehaald. Hoe zat dat ook weer volgens de elite ? Oh ja, nu valt het me in. Heeft met islam allemaal niets van doen. Je moet het maar durven beweren.

   Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Zou, vandaag de dag, dit mogelijk zijn in Amsterdam op de Kalverstraat ? Hoeveel tijd zou deze orthodoxe joodse zanger-artiest gegund zijn, zijn boeltje bij elkaar te pakken? Zou hij zelfs nog tijd krijgen hiervoor?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s