Schilderswijk heeft geen islamprobleem

Screenshot_18

(Door: Joost Niemöller)

Maar de gemeente knalt er nog wel eens drie miljoen extra tegenaan. Tegen wat? Tja.

Goed, we hadden dus de discussie over de shariadriehoek, oftewel De punt van het zwaard.  In deze discussie blonk de burgemeester van Den Haag uit door afwezigheid. Het Haagse college stelde ook vast dat dit probleem niet bestond. En nu gaat de gemeente Den Haag nog eens drie miljoen extra uittrekken voor dit niet bestaande probleem. Komende woensdag gaan ze in de Raad een beetje nababbelen over een gloednieuw mega-pamperplan. Papier is er weer in overweldigende hoeveelheden geproduceerd.

Dankzij het Orwelliaanse taalgebruik van het Haagse bestuurscollege hebben we geen idee waar het over gaat.

Welk probleem heeft Den Haag? Den Haag heeft een aankomstprobleem. Jawel, het staat er echt:

Een stad als Den Haag is net als andere grote steden een stad van aankomst.

Dat klinkt natuurlijk geweldig. Je kan beter een stad van aankomst zijn dan een stad van vertrek, niet waar? En wat komt er dan aan? Hierover laat de gemeente Den Haag zich niet uit.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op Schilderswijk heeft geen islamprobleem

 1. “Dus eigenlijk is er niet zozeer sprake van een aankomstprobleem, maar van een doorspoelprobleem.” Het juiste woord is “VOLKSUITWISSELINGS-PROBLEEM”

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Neen, we hebben ook geen marokkanenprobleem. Dat is de tendens van onze huidige politiek, ontkennen en wegkijken, maar dat zijn we intussen wel gewend. Alles wordt er aan gedaan om de moslims “uit de wind “, te houden, ten koste van de geboren Nederlanders. Hoe lang gaat dit nog door?

  Like

 3. luckybee zegt:

  Smijt al die partijen uit onze parlement, zo wel de eerste als ook de tweede kamer , inclusief hun troiaanse paarden de moslims.Ze mogen niet beslissen hoe wij in de toekomst willen leven.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Nederlanders hebben wel een probleem ze worden geregeerd en bestuurd door krankzinnigen landverraders, één geluk de meeste zijn te dom en kortzichtig om het in de gaten te hebben.

  Like

 5. Tiny zegt:

  Niet mogen beslissen, maar ze doen het gewoon en bijna niemand weert zich ertegen.

  VOLKSUITWISSELING = stille genocide. Stille, daar het afslachten zich tot op heden nog beperkt tot enkele gevallen van doden door messen stekerijen en kopschoppen.

  Like

 6. Henk.V zegt:

  Applaus voor Joost Niemöller, die op onnavolgbare duidelijk maakt dat Den Haag zich volledig heeft gecommitteerd aan de uitvloeisels van het Verdrag van Straatsburg en er op wollige wijze probeert duidelijk te maken dat er totaal niets aan de hand is.

  Ik begrijp dat demografische samenstelling van de stad zich sinds dat jaar heeft gewijzigd. Dat suggereren de bestuurders min of meer en ze geven aan dat verschillen in opvatting over de hier geldende rechtspleging zijn ontstaan ,die hebben geleid tot moeilijk grijpbare situaties van tegenspraak en diffuse vormen van achterstelling van vrouwen, tot een soort isolement die de Hagenezen slechts in versluierende termen kunnen aanduiden. Deze zijn uiteraard niet verontrustend en hebben door hun blijvende karakter in zekere zin een Status Quo doen ontstaan, waardoor alles in zekere zin is geworden wat die altijd al was.
  Er is dus niets aan de hand.Men wil een financiële pleister over deze sociaal imperfecte situatie leggen.
  Zelden zulke fijnzinnige intenties zo mooi wollig horen beschrijven.
  Een heel besmettelijk soort gepraat, lekker licht en luchtig. Des te langer ik hierover nadenk des te wolliger wordt mijn taalgebruik.Nog even en ik ga al pratende sokjes breien achter een kudde schapen op de heide..

  Politiek correct gewauwel is erg besmettelijk, als je niet oppast.

  Like

 7. star zegt:

  Zoveel geld voor “geen probleem”,je zou denken, degene die zich zo uit laat je toch afvoeren richting psychiatrie.Maar neen hoor.Geen burger van Den Haag gaat waarschijnlijk vragen waar die vracht gemeenschapsgeld aan besteed gaat worden. Het is indrukwekkend.

  Like

 8. Helena zegt:

  Alles bij alles lijkt me dit nu wel een inkoppertje voor de PVV.

  Like

 9. Roni Thome zegt:

  Den Haag wordt bestuurd door de gratie van flitsende valse PR brochures, disinformatie en Pravda-media. Het leidmotief is in een woord te definiëren: ‘bagatelliseren’. Volgens de Pravda PR: is in Den Haag alles prima!. Er leven daar gelukkige burgers. Witte Vlucht? Nooit van gehoord. Den Haag kent geen Moslims probleem, geen Marokkanen probleem en zeker geen Afrikanen probleem. Zielige ‘vluchtelingen’ doen hun best zich te integreren en prima burgers te zijn. Ze houden niet van criminele bendes . In een van de flitsende PR brochures presenteert Den Haag zich als een ‘Stad van VREDE en RECHT’. Hoe kan de geweldige burgemeester, Jozias van Aartsen, zich confronteren met een stad waar geen vrede heerst, etnische spanningen hoog lopen en waar geen recht is voor de autochtone (voet)volk?

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Het islam probleem is ontstaan omdat het een politiek probleem is in Nederland. Er is een generatie politici aanwezig die laf zijn zonder een greintje beheerste uitstraling. Ook wordt de Tweede Kamer bevolkt door wereld vreemde mensen met meerdere paspoorten die eigenlijk niets met Nederland te maken hebben, ze hadden ook rustig in Oostenrijk kunnen zitten bijvoorbeeld.
  Ik heb niets meer politici en waar ik wel wat mee had heeft zoveel gelogen dat al mijn respect verdwenen is.
  Natuurlijk is er een islamprobleem dat weten ze zelf ook wel, die POLITICI, bah!
  Een lichtpuntje aan de horizon is dan wel de PVV die het beter met de Nederlanders voor heeft.

  Like

 11. Zolang de EU en onze regeringen constant excuses vinden voor terrorisme en dit zelfs subsidiëren, zijn wij, het volk, verdoemd tot onze ondergang!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s