Koeweitse politici verdedigen wapendeals met Israël (+ video)

Screenshot_19

Twee Koeweitse afgevaardigden hebben in een tv-interview militaire deals van hun land met Israël verdedigd. Wie deze deals zou bekritiseren, zou ook de profeet Mohammed moeten veroordelen.

“De sharia staat ons handel met de Israëlieten toe.” We volgen het voorbeeld van de profeet Mohammed, die stierf, terwijl zijn schild zich als onderpand bij een Jood bevond”, zei het parlementslid Hamad al-Dosari in een interview met “Al-Adala TV”.

Op een vingerwijzing van de journalist dat veel mensen vanwege deze opvatting kritiek zouden hebben op Al-Dosari, zei de afgevaardigde: “Omdat zij de sharia negeren.” Ook de profeet Mohammed zou zaken hebben gedaan met de Joden. “Ze bekritiseren mij? Laat ze dan ook de profeet Mohammed bekritiseren. Een moslim praat niet. Hij gehoorzaamt de aanwijzingen van de profeet Mohammed.”

Nabil al-Fadhi, eveneens afgevaardigde, benadrukte in een apart interview met de zender dat als het om de veiligheid van Koeweit zou gaan er deals met ieder land mogelijk zouden zijn. “Als voor de veiligheid van Koeweit de aankoop van Israëlisch materieel nodig is, dan zal ik dat doen en ik zal de Israëli´s daarvoor heel dankbaar zijn.” De politicus herinnerde aan de Irakese invasie in Koeweit in 1990: “Hoe precies hebben de moslims ons gesteund, toen ons Arabisch buurland ons land is binnen gemarcheerd? Ik ben bereid uitrusting van Israël te kopen om mijn land tegen zijn Arabische en islamitische buurlanden te beschermen.”

Officieel is er niets bekend over deze wapendeals tussen de beide landen.

Video met gedeeltes van het interview:

 

Bron:

Israelnetz.com

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabieren, Arabische wereld, Hypocrisie, Israël, Midden-Oosten, Mohammed, Moslims. Bookmark de permalink .

16 reacties op Koeweitse politici verdedigen wapendeals met Israël (+ video)

 1. luckybee zegt:

  De Kuweiti’s hebben aan huneigene lijf megemaakt toen Sadam Hussein Kuweit aamviel. het was geloof ik niet heel erg leuk. vrouwen en dochters van de Koeweitie’s worden massaal verkracht en geplunderd.

  Like

 2. Tiny zegt:

  Om uitvluchten zitten die gasten nu doorgaans nooit verlegen, maar dit is wel een heel goede smoes 🙂

  Like

 3. rommel zegt:

  Wanneer zijn we eindelijk is van al die islamitische religieuze idioten verlost? Nog beter, van al die extreem religieuze mafkezen verlost? Geef ze een eigen planeet om het uit te vechten.

  Like

 4. Helena zegt:

  Als het al waar is dan hoop ik wel dat de Israël zo slim is om er een godsvermogen voor te vragen.

  Like

 5. guusvelraeds zegt:

  Ik vind het geweldig om steeds weer bevestigd te krijgen dat de moslims als geheel intellectueel tot niets in staat zijn. Natuurlijk zijn er wel individuele moslims die intellectueel iets kunnen presteren maar de islam is een enorme rem op de intellectuele ontwikkeling van de moslim samenleving als geheel.

  Like

  • Helena zegt:

   Ja dat zegt die mafkees zelf ook al, moslims praten niet (laat staan denken) maar luisteren naar de profeet. Ook voor mij is het vaak een bron van troost te weten dat als ze ons allemaal afslachten en voor hen ook niets overblijft dan ellende en achteruitgang.
   Niet dat we het zover zullen laten komen.

   Like

 6. Theodoor zegt:

  Door wie worden we eigenlijk belazerd is de cruciale vraag, Bilderberg misschien?

  Like

 7. Helena zegt:

  Nou Theodoor, heel toevallig dat je dat vraagt.
  Er stond vannacht tussen de reacties een post van ene Milo op een artikel
  waarvan ik dacht, hé heb ik dat gemist? Kwam ik dus terecht op een artikel van 1 november 2011
  van deze bron over de vreselijke toestanden in Kosovo. Daarbij staat een video waarin
  Robin de Ruiter geïnterviewd wordt. Het 1e deel (er zijn er 8) en ik heb er dus tot nu toe 4 van bekeken.
  Het gaat over de N.W.O. en dat Nederland het het land is van waaruit de transitie naar die N.W.O. zal gaan plaatsvinden. HEFTIG en beangstigend allemaal.

  https://ejbron.wordpress.com/2011/11/01/hulp-voor-onderdrukte-christelijke-serviers-in-kosovo/#comment-96041

  Like

  • Helena zegt:

   De link was door Linsky gepost. Voor iedereen die dit nog niet gezien heeft.
   Echt vreselijk de moeite waard.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Helena 01.38. uur. Inderdaad de NWO, maar vergeet ook de BILDERBERGMAFFIA niet Helena. Deze verraders, waar de fam. von Amsberg lid van zijn, helpen daar volledig aan mee. O ja, niet vergeten, vorig jaar zijn MARX RUTTE en onze veilingmeester kereltje PECHTHOLD uitgenodigd geweest bij de Bilderbergconferentie. We hebben daar niets van gehoord verder, een zeer schimmige en criminele organisatie, die hele BILDERBERG kliek.

   Like

 8. Helena zegt:

  Niet direct on topic maar om niet te vergeten met wat voor gore KLOOTZAKKEN we te maken hebben.

  Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  A Ha robin de ruiter
  hier iets van hem

  + The Antichrist will choose Jerusalem as the capital of his global empire. European Jews had no interest in moving to Israel. Therefore Nazism was created partly to establish Israel. There was formal collaboration between Nazis and Zionists. The Nazis allowed German Jews to transfer their money (and even the value of their homes and factories) to Palestine in the form of German industrial products. Thus, indirectly, the Nazis built Israel’s industrial infrastructure. The Zionists were allowed a large network of training camps in Germany. The Zionists were not interested in elderly Jews or young children. De Ruiter claims that they blew up the ship “Patria” in Haifa harbor in 1940 killing 260 people, not because the British wouldn’t let them in but because the passengers were undesirable as settlers. (p.196)

  + In his early days in Vienna, Hitler was not anti-Semitic and his friends were mostly Jews. His Jewish friend Reinhold Hanisch wrote, “Hitler at that time looked very Jewish, so that I often joked with him that he must be of Jewish blood, since such a large beard rarely grows on a Christian’s chin.” De Ruiter supports the view that Hitler’s grandfather was a Rothschild, who financially supported his grandmother. (p.174)

  +The Nazis were largely funded by Illuminati Jewish multinationals like I.G. Farben, German General Electric and German American Petroleum. The Jewish bankers Warburgs transferred 128 million Deutschmarks to Hitler (roughly $30 million.) The Rothschild-run Bank of England handed Hitler Czech assets worth six million pounds. The Rothschild’s Royal Dutch Shell, run by Jews, Peter Montefiore Samuel and Robert Waley-Cohen gave Hitler 50 million Deutschmarks. (p. 180)

  + A common practice among the Illuminati is to adopt out their children. Then a biological father will impregnate his own daughter and the child will be sacrificed to Satan. (p.122)

  + Like Israel, Nazi Germany and the USSR, the United States is an Illuminati creation. “The Illuminati use the US as a springboard for their world leadership to subject other countries and to eliminate the remaining heads of state.” (p.33)

  + The Illuminati operate under many guises. De Ruiter quotes The Instructions of the Order: “It is important that the objectives are realized; the mask that is used is not important as long as there is a mask.” Communism, Zionism, Nazism, Feminism, and apparently even Americanism can be seen in these terms. The key for us is to separate valid ideals from the hidden agenda which they mask.
  http://www.henrymakow.com/conspiracy_classic_contains_ma.html

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  Het laatste werkstuk van de Illuminati is het zogenaamde “nieuwe antisemitisme”. Hierin wordt alle kritiek op Israël als antisemitisch gebrandmerkt”, aldus De Ruiter, die net als andere extreem-rechtsen het zionisme aanvalt en andere vormen van nationalisme juist verheerlijkt. Het zou “bijna een taboe” zijn om over zionisme te praten en zeker om er kritiek op te geven, meent hij vanuit de zo kenmerkende zelfgekozen underdogpositie van extreem-rechts. In feite echter wordt het Joodse nationalisme veel meer op de korrel genomen dan bijvoorbeeld het ‘eigen’ Nederlandse nationalisme. De Ruiter spreekt zelfs van een “verbond tussen het nationaal-socialisme en het zionisme”, dat nooit zou zijn verbroken. “De Illuminati hebben zowel het zionisme als Adolf Hitler in het zadel geholpen en gefinancierd.” De oprichting van de staat Israël zou “een cruciaal programmapunt van de Illuminati” zijn, omdat “op een dag” een door de Illuminati gekozen wereldleider de wereld zou gaan regeren, namelijk de Antichrist.

  Het antisemitisme van De Ruiter heeft een christenfundamentalistische grondslag. “De bijbel laat er geen twijfel over bestaan dat de ongelovige farizeeërs, juist door hun tegenspraak, al tijdens het leven van Jezus onder het vaderschap van Satan stonden. Noch Abraham, noch God was hun vader… maar de duivel! De Illuminaten zijn de nazaten van de farizeeërs en zijn net als deze ook helemaal geen joden. Toch blijven ze zich, wanneer het hen uitkomt, joden noemen en precies daarom zijn het bedriegers. Zij verbergen zich graag achter het joodse volk en de holocaust en blijven op die manier onaantastbaar.” Klassiek christelijk antisemitisme: omdat de joden niet in Jezus als Messias geloofden, zouden ze tot “de synagoge van Satan” behoren en de komst van de Antichrist voorbereiden.
  http://www.doorbraak.eu/gebladerte/11332f85.htm

  Like

 11. Joop Klepzeiker zegt:

  De Nederlandse journalist Wouter Engler van De Researcher kwam er in 2009 achter dat Argusoog.org gerund wordt door antisemitische complotters en schreef er een artikel over dat een ontluisterende kijk biedt op de mensen en de ideeën achter de website in kwestie. Argusoog werd enkele jaren opgericht door onder meer Ron Schleepen en Hans van Heusden. De website verspreidde bijvoorbeeld de Protocollen van Zion op het net, misschien wel de meest beruchte literaire vervalsing uit de geschiedenis, en een document dat een onmiskenbare rol heeft gespeeld in de aanloop naar de Holocaust. In navolging van complotjournalist Robin de Ruiter werd op Argusoog bericht dat de protocollen het werk waren van 13 satanische bloedlijnen en de Illuminati van Weishaupt. Met name de Rothschilds en de Rockefellers moesten het daarbij ontgelden. Engler: “Het leek wel alsof ze bewust op zoek waren naar een zondebok voor hun zorgen.”
  http://poppenkast.wordpress.com/2010/03/23/argusoog-een-ontluisterende-kijk-op-de-antisemitische-mediapartner-van-de-belfort-group/

  Like

 12. Joop Klepzeiker zegt:

  Een korte rondgang op internet leert eveneens dat de ‘Protocollen’ momenteel heel goed worden gelezen. “Leest men de Protocollen, dan wordt er een verbijsterende profetische waarheid geopenbaard”, stelt een zekere Robin de Ruiter. Een vervalsing? “Niets is minder waar”, aldus De Ruiter.

  veel meer hier

  http://likud.nl/2011/01/jodenhaat-neemt-weer-gruwelijke-vormen-aan-antisemitisme-arabische-wereld/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s