Egypte: Moslimbroeders zullen winnen

Screenshot_26

Hoe prachtig menigeen het ook vond dat de Moslimbroeders een keer het lid op de neus hebben gekregen, ze zullen desondanks uiteindelijk toch winnen, om het even waarvan Hamed Abdel-Samad ook droomt. De “Arabische Lente” was gewoon geen Arabische, maar een islamitische lente. Morsi´s Moslimbroeders hebben samen met de Salafisten bij de laatste verkiezingen 70% van de stemmen gekregen en daar kan niemand iets aan doen, ook het leger niet. Het land zal niet tot rust komen, een overgang naar wat dan ook zal niet lukken. Het Westen is opnieuw aan het einde van zijn dromen.

Dat zou verder niet zo erg zijn, wanneer onze gestoorde politici niet zouden denken dat ze iets te zeggen zouden hebben en wereldwijd zouden kunnen meepraten. En zelfs dat zou niet zo erg zijn, wanneer ze niet aan de lopende band miljarden euro´s voor de zogenaamde redding van de wereld zouden uitstrooien. Moebarak kreeg jaarlijks 1,5 miljard dollar uit de VS, reken maar uit hoeveel dat in totaal is bij 30 jaar heerschappij. Natuurlijk hebben Duitsland en de EU ook betaald. Alleen Duitsland al heeft aan Morsi binnen de kortste keren zomaar 100 miljoen euro overgemaakt. Waarom? Waarvoor?

En zo zal het doorgaan. De VS zullen vermoedelijk het leger steunen en het maakt niet uit wie uiteindelijk de overhand krijgt, het Westen en Duitsland zullen weer ontwikkelingsgelden spenderen en verder niets te zeggen hebben.

En het is immers niet alleen Egypte. Onze miljarden verzanden in Tunesië, Libië, al in Syrië en elders in de islamdemocratische lente! Kan dat niet stoppen? Om maar helemaal te zwijgen over de militaire avonturen in Afghanistan. Succes nul, bereikte doelen nul, in plaats daarvan een stroom asielzoekers uit alle landen waar we ons mee bemoeien!

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/agypten-moslembruder-werden-gewinnen/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Arabische wereld, Graaien, Moslimbroederschap, Naïviteit, Westen. Bookmark de permalink .

13 reacties op Egypte: Moslimbroeders zullen winnen

 1. koddebeier zegt:

  Moslimbroeders/zusters zo lang je de kans heb, roei ze uit !! Behalve haat, moord, doodslag en verkrachtingen heb je niets, maar dan ook niets van ze te verwachten !!

  Like

 2. Anneke zegt:

  NEE, Moslimsbroeders zullen deze strijd NIET overleven. Er zijn er de afgelopen dagen weer velen opgepakt en achter de tralie’s gezet. Dankzij het Egyptische leger…Een dictatuur is in die regionen absolute NOODZAAK. Alleen al om (de noodzakelijke) zeggenschap te blijven houden en de samenleving in ‘conditie’ te kunnen houden. Al is dit intens zwaar en vrijwel onmogelijk, zo heetgebakerd zijn radicalen….En opruien, daar zijn het sterren in.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Anneke 16.21. uur. Inderdaad Anneke, muzelmannen zijn onverbeterlijk. Alleen keihard aanpakken dat volk biedt enig soelaas. Maar ook in ons eigen land, zullen ze aangepakt moeten worden, maar door laffe politici “van links tot rechts”, gebeurt dat juist niet.

   Like

  • Hans Jacobs zegt:

   Anneke, jij snapt het.
   Er is maar 1 ding wat de bloeddorst, (ik denk zelfs de genetisch ingegeven bloeddorst) van moslims eronder kan houden en dat is een totale dictatuur.
   Tijd voor nieuwe Mubarrakken daar in het Midden Oosten.
   Ik zal ze steunen, het deprivement aan mensenrechten kan nooit zo erg zijn als onder enige moslimbroederschap.

   Like

 3. luckybee zegt:

  G.W. Bush heeft de oorlog naar het MO teruggekaatst nu maken de Moslims brotherhoods het zelf af.Goed zo ga zo door moslims.

  Like

 4. Lucky9 zegt:

  Als de moslimbroeders zullen winnen dan zal het dank zij Obama zijn. Via de CIA, de NSA en het Pentagon waar de moslimbroeder Oballah zijn mannetjes dropte. Morsi won niet met 70% van de Egyptische burgers maar slechts met 20% van hen achter zijn gedachtegoed. In feite betekent dit dat 80% van de Egyptenaren niet moet weten van de moslimbroeders en Morsi.
  Ik zou zeggen leve het Egyptische leger! Weg met de moslim-fascist Morsi!

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Niets verkiezingen in Egypte februari van volgend jaar. En als het al tot verkiezingen komt, wordt het een schertsvertoning. De democratie heeft in Egypte afgedaan. Dit wordt een burgeroorlog pur sang in Egypte. Het eindresultaat zal altijd hetzelfde zijn. Een Islamitische despoot aangeleverd door het leger, danwel een Islam theocratie met een of andere ayatolla geleverd door een van de vele Islam stromingen. Hetzelfde wat Nederland te wachten staat op termijn. Alleen ons leger is bijna ter ziele. Hier in Nederland is de democratie ook ver te zoeken. Degene (islam) die hier op zou moeten rotten heeft van onze superieuren groen licht gekregen. Met dank aan al die volksverraders in Den Haag die met collega bestuurders uit de andere Europese landen een Eurabia aan het creeren zijn.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @bigLjohn 17.27. uur. John, we zouden dat vuile verraderszooitje in Den Haag en Brussel aan de hoogste bomen moeten knopen. Met de dag begin ik meer begrip te krijgen voor de nationalisten en generaal Franco, die Spanje tussen 1936 en 1939, buiten de greep van de communisten wist te houden. Verdomme waar Karel Martel voor gevochten heeft-tegen de Saracenen/moslims, waar de Poolse Koning Sobieski voor Wenen gevochten heeft, waar de christelijke vloot bij Lepanto gevochten heeft tegen de ottomanen/moslims, heeft de POLITIEK – VAN LINKS TOT RECHTS- gewoon toegestaan. Sinds 1975 worden we meer en meer bezet, door onze grootste vijanden de MOSLIMS! Wanneer is het genoeg, en staat er een EUROPESE GENERAAL FRANCO op om ons te bevrijden van het rode-en moslimgespuis.

   Like

 6. Leo zegt:

  Wat valt daar te winnen dan?
  Er zullen alleen TOTALE verliezers het leven verliezen.
  Koekie van eigen inteelt deeg.
  Als je geen hand kunt reiken maar alleen een vuist , dan zal er daar nooit vrede komen.

  Like

 7. Jan zegt:

  Egypte DEPORTEERT ‘Palestijnen’ en Syriërs.

  Het leger pakt iedereen momenteel hard aan, ook de zielige ‘Palestijnen’. Een aantal wilde terug naar Gaza, kwam uit Nieuw-Zeeland (en maar klagen over armoede) maar had geen visum. Het leger was onverbiddelijk: wie geen visum heeft komt het land niet in en dus werden zij teruggestuurd naar Nieuw-Zeeland om een visum te regelen en dat ook nog eens op eigen kosten.

  Overigens, Syriërs werd ook de toegang geweigerd. Konden zo weer vertrekken.
  Cairo airport refuses inbound Syrian flight, Palestinians deported
  http://www.egyptindependent.com/news/cairo-airport-refuses-inbound-syrian-flight-palestinians-deported

  (Anja ziedend)

  Like

 8. Fred zegt:

  En dat alles voor de Arabische olie.
  Er mag geen hapering komen in de levering daarvan.
  Dàt succes is tot nu toe 100%.

  Like

 9. Jan zegt:

  Moslimbroeders go Pallywood

  Muslim Brotherhood Supporters Stage Fake ‘Bloody’ Demonstration for Media Consumption
  A video posted on YouTube Tuesday appears to show supporters of the recently ousted Muslim Brotherhood in Egypt staging a demonstration for cameramen and photographers, replete with fake blood and doctors pretending to aid the wounded.

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  Dat hebben MOSLIMS geleerd van de NAZI’S @ Jan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s