Afrikanen dreigen met kindermoord en dwingen zo binnenkomst af

Screenshot_29

Om Europa binnen te komen, passen Afrikaanse immigranten nu al openlijk chantage en dreiging met geweld toe. Een boot met ongeveer 30 zwarte Afrikanen naderde de Spaanse exclave Melilla. Toen de kustwacht het aanmeren van de boot wilde verhinderen, dreigden de passagiers er met duidelijke gebaren mee de zich aan boord bevindende kleine kinderen te verdrinken en dwongen zodoende hun binnenkomst af.

Europese hulp voor de kustwachten blijft zonder resultaat

Al in Marokko, waar de boot van de asielzoekers aan zijn reis begon, werden naar het heet de eerste oproepen van de kustwacht daar genegeerd. Desondanks konden de immigranten hun reis ongehinderd voortzetten – gezien de enorme sommen geld die Europa aan Afrika betaalt om de grensbewaking aldaar te garanderen, is dit een brevet van onvermogen voor Marokko.

Het grootste deel van de zich op deze boot bevindende vluchtelingen waren mannen uit zwart Afrika. In de Spaanse media is er sprake van dat de “immigratiedruk” uit de landen ten zuiden van de Sahara voortdurend zou toenemen. De op het Afrikaanse continent gelegen Spaanse exclaves Ceuta en Melilla zijn daarbij populaire doelen van de immigranten.

Screenshot_30

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013369-Afrikaner-drohen-mit-Kindermord-und-erpressen-Einreise

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Afrika, EU, Immigratie, Marokko, Spanje. Bookmark de permalink .

38 reacties op Afrikanen dreigen met kindermoord en dwingen zo binnenkomst af

 1. BertG. zegt:

  comment verwijderd

  Webmaster

  Like

  • BertG. zegt:

   Dan wil ik wel weten wat ik fout heb gedaan.
   Dit is de eerste keer dat iets totaal verwijderd is.
   Ik zei alleen dat de bedoelingen dan heel duidelijk zijn en iets met een granaat.
   Was het dat laatste soms.

   Like

 2. Cathja zegt:

  Dit moet toch echt eens een keer stoppen! Het is wél een overduidelijk bewijs dat ruim 60 jaar ontwikkelingssamenwerking NIETS heeft opgeleverd! Als al het geld wat overgemaakt is ten goede gekomen zou zijn aan de volkeren in bijvoorbeeld Afrika, dan zaten we nu niet opgescheept met zo verschrikkelijk veel immigranten. Dit kan nooit lang meer goed gaan, want Europa trekt dit niet meer. Ook financieel niet. De spanningen beginnen op te lopen in de Europese lidstaten, en de burgers hebben geen behoefte meer aan al die zielige verhalen. Overigens vind ik het stuitend dat men middels chantage probeert aan land te komen. Hoe kun je je kind daarvoor gebruiken? Zegt dat al niet heel veel over de mentaliteit van deze mensen? Zij komen allen NIET uit een oorlogsgebied, en zouden derhalve niet als vluchteling aangemerkt dienen te worden!
  En die paus maar pamperen…!

  Like

  • Anneke zegt:

   -Hoe kun je je kind daarvoor gebruiken?- Ouders ZONDER liefde voor hun kroost zijn tot heel veel in staat. Veel islamitische mensen kennen totaal géén naaste-liefde. “Leren ze niet vanuit hun ‘heilige’ boek en niet in hun miskeetjes”. Zijn niet zonder reden nog in grote getalen analfabetisch, met alle ellendige gevolgen vandien. “Ach; dit weet jij zeker zelf allang….Shalom”.

   Like

 3. Rick zegt:

  Comment verwijderd

  Webmaster

  Like

  • Rick zegt:

   Jammer dat mijn reactie gecensureerd is. Zeker te cru voor de fijngevoelige zieltjes!?
   Tsja. Zodra het om kinderen gaat smelten de harten alom :<))

   Like

  • Martien Pennings zegt:

   Het comment van “Rick” was misschien óók nog racistisch, webmaster, maar het leek mij al voldoende dat-ie propageerde om mensen in een bootje, inclusief kinderen, te vermassamoorden.
   BertG had in de kern eenzelfde soort comment al was het minder uitgebreid geformuleerd.

   Ik zelf heb ook vaak genoeg neigingen tot grof geweld en dat meld ik dan ook, maar niet op mensen van wie ik niet eens weet wie ze zijn, wat ze denken, wat ze dromen, aan welke illusies ze onderhevig zijn of wat ze proberen te ontvluchten.
   Als ik een waas voor de ogen krijg en mij het verlangen bevangt de vlammenwerper, de UZI of het wurgkoord te gaan hanteren, dan wijs ik altijd precies aan op wie.
   En vooral: waarom.
   Bijvoorbeeld op Morsi-aanhangers die jongetjes van een jaar of veertien van 10 meter hoogte op het beton flikkeren.
   Maar dat is nooit op – tot nader order – volstrekt onschuldige mensen.

   Like

 4. Joop Klepzeiker zegt:

  Dit soort zwaar mentaal zieke soortgenoten vooral binnenlaten , echt een aanwinst !

  Like

 5. bigljohn zegt:

  comment verwijderd

  Webmaster

  Like

 6. Hans zegt:

  comment verwijderd

  Webmaster

  Like

 7. Anneke zegt:

  De ELLENDE-Tsunamie overspoelt Europa. Vindt het BELACHELIJK en LIEFDELOOS dat ouders dreigen hun kinderen te zullen doen verdrinken in de Middelandse Zee. Dit vergelijk ik met een ‘stel hitsige kleuters’, die persé hun zin willen – en zullen krijgen. Dàn druk ‘k me nog vriendelijk uit. Het zijn pure geluk-zoekers vanuit het armoedige Afrika, merendeels ISLAMITISCH en zullen zodra de voet aan wal hebben gezet, zich gaan MISDRAGEN. “Pfff; had ‘k maar een stel sterke vleugels, dan vertrok ‘k à la minute uit dit werelddeel”. En zocht ‘k een nieuw nest in de voegen van de Klaagmuur te Jerusalem!!! ! !!! Shalom….

  Like

 8. Gewoon de kinderen hier opvangen en hun ouders terugsturen! Want zulke ouders zijn als die worden binnengelaten een gevaar voor hun eigen (en mogelijk ook voor andere) kinderen!

  Like

  • Rick zegt:

   Geweldig. Kunnen zij later alsnog onder het mom van “kinder pardon” met hun ouders verenigd worden. Met dien verstande; dat de ouders dan op onze kosten per vliegtuig opgehaald zullen worden. God almachtig; wat een melodramatisch geleuter allemaal!!

   Like

 9. Tom Hendrix zegt:

  Het is de POLITIEK beste mede reageerders. Deze mensen, spelen daar gewoon op in. En als ik eerlijk ben, zou ik dat waarschijnlijk ook doen, als ik in Afrika woonde, en er geen toekomst meer zag.
  Maar het was 100% beter, als deze mensen in de eigen regio opgevangen zouden worden.

  Like

  • Anneke zegt:

   Inderdaad Tom, het is dat intens vuile, satanische politieke spel dat met AL de aardse bewoners gespeeld wordt. Kan er zelf steeds minder tegen, het is letterlijk om te KOTSEN. De gevallen -, verwaande demonische geesten vinden het heerlijk om met ons mensen de strijd te blijven vechten; tot ’t aller-uiterste. Nu snap ‘k waarom ‘k twee weken fysiek niet helemaal in orde was. De ergernissen dringen in ’t fysieke – en pscychische gestel van (heel veel) mensen!!! ! !!!

   Like

   • Cathja zegt:

    Anneke 19:24

    Het is ook heel wat, wat we vandaag de dag voor onze kiezen krijgen. Er gaat geen dag voorbij of moord en doodslag, verkrachtingen, geweldsdelicten, aanvallen op christenen wereldwijd, etc. passeren de revue. Als je dit allemaal in je opneemt, kun je ervan op aan dat je moedeloos wordt. Ook in ons eigen land stapelen de problemen zich steeds hoger op, en dat neem je er dan ook nog even bij. Zorgen om ons land, de EU, de euro, fraude op grote schaal, ouderen in de ellende, en ga zo maar door. Soms wordt het mij ook teveel en neem ik me voor maar eens even geen nieuws meer tot me te nemen.
    Maar wáár je ook heen wilt of gaat, het KWAAD zit overal!
    Vluchten kan niet meer.

    Like

 10. BertG. zegt:

  Nou ik ben niet de enigste waarvan de reactie verdwenen is.
  Ok dan maar zo.

  Ik hoop dat ik ze op mag wachten en me inkomen met ze mag delen of mijn huis.
  Mensen met zoveel eerbied voor het leven help ik graag. Kwamen ze allemaal maar.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Een stuk beter! 😉

   Je begrijpt me wel Bert. Het blog moet nog langer mee dan vandaag.
   Zeker weten: FEIND HÖRT/SCHAUT MIT!!!

   Like

   • Martien Pennings zegt:

    Sorry, Bert, maar of je weblog met dit soort comments een slechte naam krijgt, zou geen overweging moeten zijn.
    En door de manier waarop je het hierboven formuleert, zou een slechtdenker zelfs kunnen denken dat je foute comments alleen maar verwijdert vanwege je imago naar buiten en dat je het stiekem met de inhoud eens bent.

    Like

   • E.J. Bron zegt:

    @Martien

    Dan heb ik mijn antwoord op Bert wellicht knullig geformuleerd. Wat betreft de naam van het blog: “slechtdenkers” (de naam zegt het al) denken sowieso slecht over dit blog. Denk aan Laarmans met zijn “het haatblog van Bron”, waarop hij maar constant terugkomt. Zulke islamofielen zijn niet meer te redden. Daar sta ik dus ook volledig boven.

    Even voor alle duidelijkheid, daarbij verwijzend naar blogregel 3 en mijn comment op Rick om 17:47, racisme in welke vorm dan ook wordt niet op dit blog getolereerd!

    Dat neemt niet weg dat voor het voortbestaan van het blog dergelijke comments niet gezond zijn. Wie zulke dingen wil denken…de gedachten zijn vrij. Maar niet schriftelijk op dit blog.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Ze hebben levens- en overlevingsstrategieën die wij niet kunnen wisselen, Bert, maar dat constateerden we al eerder bij de onderwerpen over Mandela en Zuid-Afrika. Je houdt dat tóch. Bij de Arabieren idem dito.
   De enige legale manier om er mee om te gaan is eigenlijk: Goed kritisch -maar dan ook ècht- bekijken, of ze in aanmerking komen voor een vluchtelingenstatus of niet. Als blijkt van niet : Linea recta weer terug.

   Like

 11. beny zegt:

  mensen die hun kinderen als chantagemiddel gebruiken horen niet thuis op ons continent en zouden zeker niet mogen beloond worden door gereguraliseerd te worden,onmiddelijk terug afzetten van waar ze gekomen zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   Juist beny 19:41!
   Als je in staat bent je kinderen voor je ogen te laten verdrinken, dan mag dit duivelse gedrag nooit beloond worden met een verblijf in Europa! Ik deel je mening dat ze direct uitgezet moeten worden. Mensenlevens tellen blijkbaar niet bij die mensen, anders zou je juist je kinderen tegen je aanklemmen als je zo’n bootreis achter de rug hebt.
   Het is onbegrijpelijk waartoe deze ‘ouders’ in staat zijn. En ik heb al eerder geschreven, dat ze écht niet allemaal vluchtelingen zijn.
   Het is de hoogste tijd dat er op Europees niveau regels worden gesteld. Dit mag nooit meer gebeuren!

   Like

  • Joost Visser zegt:

   Dan zouden toch heel wat gescheiden ouders niet op dit continent thuishoren. De kinderen zijn het druk- en chantagemiddel bij uitstek. In mijn geval de hond.

   Like

 12. BertG. zegt:

  Nog zo’n pareltje van de samenleving. Ik hoop dat ie mag blijven hier in NL.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21720644/__Aanranding_kind__10__Vluchtkerk__.html

  Like

 13. Jan zegt:

  Zolang men in Europa niet bereid is voor de eigen cultuur op te komen en zich laat chanteren door criminelen, leugenaars en charlatans zal er niets veranderen. Links volk haat zijn beschaving, is Christelijk, is Joods en dient uitgeroeid te worden volgens de socialisten, niets om trots op te zijn (men wil wel een Rembrandt of Van Gogh in bezit hebben).

  Like

 14. Jan zegt:

  Boot enteren, de ‘vluchtelingen’ aanboord nemen, boot op sleeptouw nemen naar andere kant Middellandse Zee, ‘vluchtelingen’ weer op boot zetten en uitzwaaien.
  Geen medelijden. Hebben zij ook niet met ons want hun doel is bekend (behalve bij links)

  Like

 15. Dit is de ergste soort afpersing die, zoals alle realisten weten, ongetwijfeld zal worden uitgevoerd. Nageven is hetzelfde als toegeven aan terrorisme! Want wat is het verschil tussen hun kinderen en onze kinderen?

  Like

 16. Old Powder zegt:

  Walgelijk voor woorden, wat een ouders, als het al de ouders zijn. Oplossing kan toch simpel zijn. kindjes opnemen en opvoeden volgens onze waarden bij een pleeggezin of adoptieouders en de rest terugsturen. Maarja ds te simpel…..

  Like

 17. treintrien zegt:

  @Cathja: helemaal eens:
  alleen moet dit wereldwijd worden geregeld: Europa alleen is niet genoeg, ben ik bang.

  Een nieuwe versie van het vluchtelingenverdrag? En dan nu wel uitvoeren zoals het bedoeld was? Opvang in de buurlanden en/of veilige zones?
  Dat is ook nog eens veel goedkoper. Europa zou er dan alsnog voor kunnen kiezen om dit financieel of met goederen te ondersteunen, tegen een fractie van de kosten nu.

  Zelfs deze zachtmoedige trien krijgt overigens de neiging om te zeggen dat ze ze maar lekker moeten verzuipen. Opgeruimd staat netjes. En graag ook die boete voor milieuvervuiling aftikken en dan terug de zee op. Maar ik snap best dat je als je ‘live’ tegenover die bloedjes staat dat je er wel even anders over denkt. En ze zijn ook nog meestal érg schattig als ze klein zijn. (Is dat eigenlijk racistisch? Zeggen dat je kleine negertjes schattig vindt? Op het randje he? 😉 Maar ze zijn het wel.;) )
  Ik vind het ook wel zielig voor die arme kindjes op die boot. Die weten nu wel precies wat ze aan hun ouders hebben: helemaal niets. Rien de knots. En die wichtjes kunnen er niks aan doen. Die hebben ook maar gewoon de pech zulke slechte ouders te hebben.
  Iemand zei: kindjes opnemen, ouders terugsturen.
  Mijn hart zegt dat dat juist is, maar ja, dan gaat de gezinshereniging die rotzakken hier toch weer binnenkrijgen. Een echt dilemma, dit.

  Like

  • Theresa Geissler zegt:

   @Treintrien 1.53u. Ach, Treintrien, maak je nou maar niet te veel zorgen of alles wat je zegt, racistisch is. Dat is juist de oorzaak van die verkrampte politieke correctie, die mensen belet, hun gevoelens te tonen. Men kan nog een heleboel halen uit de context waarin het gezegd wordt en dat zouden mensen dan ook vaker moeten dóen, niet steeds over een wóórd vallen. Ik heb een vriendin gehad (niet meer want ze was/is borderliner, dan weet je het wel) die al razend werd als iemand van haar jongste zoon vroeg: Hoe gaat het met je leuke halfbloedje? Dan kon ik zeggen: Tjesus, Vivian, dat is duidelijk alleen maar aardig bedoeld; ze vindt Joey leuk. Maar nee, ze had dan het woord ‘halfbloedje niet mogen gebruiken. Op zo’n moment moet je op een gegeven ogenblik uitkijken om er niet uit te braken: Ja, hoor, krijg jij dan ook geen twee kinderen van twee verschillende kleurlingen! -wat me feitelijk niets kon schelen, maar zij zat dan zó door te drammen, dat het ene woord het andere uitlokte, snap je. Ik bedoel maar, het meeste racisme ontstaat doordat anderen er constant naar zitten te speuren. Je mag best stellen dat je die kleine negertjes schattig vindt, hoor. Ik weet niet meer vanaf wanneer het woord ‘negers’ fout geworden is; vanaf de jaren’70 denk ik, zal wel weer. De bloeitijd van het Ikon. Die deden ook met alles zo krampachtig. -En nog. Oké dan zeggen we ‘kleurlingen’. Afwachten, wanneer dàt niet meer mag.

   Like

   • BertG. zegt:

    Als het woord neger als een belediging wordt gezien, dan is het woord blanken dat ook.
    Dat kan je dan ook als stigmatiserend opvatten dan.
    Of zijn wij licht uitgevallen kleurlingen dan als je het over blanken hebt.
    De rest is dan licht getint of donker getint. Het wordt er allemaal niet overzichtelijker van.

    Like

 18. Mary zegt:

  Wordt het niet eens tijd dat het politiek correct geneuzel van zgn discriminatie zoals reacties verwijderen die over de top zouden zijn, achterwegen te laten? Wat we hier weer zien is toch weer van de zotte. Hoe meer de oorspronkelijke bevolking zijn mond moeten houden hoe meer agressie tegen buitenlanders cq indringers het uitlokt! PS. Haal de kindjes uit de boot en onder begeleiding op het vliegtuig terug naar land van herkomst, waar ze naar een tehuis kunnen waar er legio van zijn door ons bijeen gebracht geld.De boot omkeren en de volwassenen naar de haaien. Zo ga je niet met kinderen om!!!

  Like

 19. DonnaDolce zegt:

  En ja noor, men zwicht weer voor chantage, wedden dat ze het toch niet gedaan zouden hebben….achterlijk volk. Een leven zegt hen niets, net als een vlieg die je dood slaat **zucht**.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s