Riyad bestraft buitenlanders bij het niet in acht nemen van de ramadan

Screenshot_32

De autoriteiten van Saoedi-Arabië hebben niet-moslims met uitzetting gedreigd als zij niet de islamitische vastenmaand ramadan in acht zouden nemen.

Niet-moslims zouden de gevoelens van de moslims moeten respecteren door niet op openbare plaatsen, op straat of tijdens het werk te eten, te drinken of te roken, verklaarde het ministerie van Binnenlandse Zaken in Riyad. Bij overtreding zouden “radicale maatregelen” dreigen, waaronder de opzegging van arbeidscontracten en de uitzetting uit het koninkrijk.

In Saoedi-Arabië heerst de bijzonder puriteinse interpretatie van de islam, het wahabisme. In het 27 miljoen inwoners tellende land leven ongeveer 8 miljoen buitenlanders, de meeste van hen afkomstig uit Azië. Tijdens de vandaag beginnende heilige maand ramadan mogen gelovige moslims van zonsopkomst tot zonsondergang niet eten, drinken, roken en ook geen seks hebben.

Bron:

http://www.stern.de/news2/aktuell/riad-bestraft-auslaender-bei-nichtbeachtung-des-ramadan-2035959.html

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Apartheid", Arabieren, Arabische wereld, Azië, dictatuur, discriminatie, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, koran, Krankzinnigheid, Mohammed, Moslims, ramadan, Rotzakken, Saoedi-Arabië, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

17 reacties op Riyad bestraft buitenlanders bij het niet in acht nemen van de ramadan

 1. Bob Fleumer zegt:

  Het wordt tijd dat we onze eigen boontjes doppen en onze energie ergens anders vandaan halen of die idiote ban op kernenergie opheffen, dan hebben we die landen in het midden oosten niet meer nodig en kunnen ze vrijelijk in hun zandbak spelen zonder de wereld te gijzelen met hun zwaar achterlijk religieus systeem.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Bob Fleumer 15.24. uur. Ook ik ben van mening dat we zo snel mogelijk, over dienen te stappen op alternatieve energiebronnen, zodat we van de gijzeling door “islamlanden”, af komen. En als Saoedie-Arabië mensen uit kan zetten, zouden we dat met de moslims hier te lande ook moeten kunnen. Over wederzijds gesproken, meestal is het bij de moslims een kwestie van 1 richting verkeer!

   Like

 2. Ook in Israel staat men klaar voor de ramadan. Duizenden moslims worden verwacht om hier op bezoek te komen en de soldaten bij de checkpoints worden verzocht mee te doen aan de ramadan om niet tegen gevoelige magen te schoppen.

  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-4403123,00.html

  “Soldiers manning the checkpoints have been instructed to exhibit sensitivity and flexibility when interacting with worshipers, and it has also been requested they refrain from smoking, eating or drinking while in the presence of worshipers, all of which are forbidden during Ramadan.”

  Daarentegen was het in 1973 natuurlijk een geniaal idee om tijdens de heiligste dag van het Jodendom waar ook veel niet-religieuzen vasten, het land aan te vallen. (We herinneren ons ook een aanslag tijdens de viering van de sederavond ~ pesach ~ in een hotel waar veel gasten vermoord werden)

  Like

 3. Jean zegt:

  Wat wacht ik toch op die dag dat er gestart wordt met alle islamisten uit onze westerse landen maar vooral uit Vlaanderen geflikkerd worden. Die dag wordt uitgeroepen tot een Bevrijdingsdag van terreur en geweld en van barbaarse idioten.
  Is het nu duidelijk waarom die franskiljon zo graag de kernenergie verdreven ziet? Hij zorgt voor zijn vriendjes, de reden waarom hij een baard kweekt dan valt hij niet zo op tussen die waanzinnigen, en het Vlaams zootje ongeregeld van linkse strekking incl. de tjeven (cd&v) en de blauwe geschelpten (vld) volgen die idioot als kuikens.
  Man man man wat hebben wij een zootje ongeregeld dat aan politiek doet.

  Like

 4. Rick zegt:

  WTF heb je als niet moslim te zoeken in dat racistische pleurisland!??
  Waarschijnlijk riant je zakken vullen voor een grote internationale aannemers-maatschappij.
  Voor dat soort opportunistische “would be” Dhimmy’s zal het toch niet moeilijk zijn om zich aan de opgelegde regels te houden. De merendeels op Cyprus gestorte bakken met geld maken alles goed; ongeacht hoe diep je moet bukken voor allah en de 40 rovers.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Gewoon wegblijven uit het Arabisch schiereiland gedurende de hele Ramadan. Dan zal er van hun economie niet veel overblijven.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Het verbaast me totaal niet. Zo zijn ze gewoon en we weten dat onderhand ook allemaal.: Als moslims in hun gastlanden al de neiging hebben om de ingezetenen aldaar hún normen op te dringen is het logisch dat ze het in het omgekeerde geval zonder meer in praktijk brengen. Het zal nooit zo’n vaart lopen, maar stel nou dat al die buitenlandse werknemers om die reden een arbeidscontract in Saoedi-Arabië verder zouden weigeren? Dan zou daar een tekort aan abeidskrachten ontstaan…..Zouden ze dàn op dit punt inbinden?

  Like

  • Rick zegt:

   Importeren ze simpelweg nog meer (letterlijke) slaven uit de Filipijnen.
   Het gaat om de ingenieurs en overige hooggeschoolde hotemetoten van bedrijven zoals Ballast-Nedam, Boskalis, Volker Stevin enz. etc.. Die weigeren heus hun buitensporig riante, alsmede laag belastte, salaris niet.

   Like

 7. oogenhand zegt:

  Reblogged this on oogenhand and commented:
  Olieboycot? Gooi de oliebronnen kapot!

  Like

 8. Joop Klepzeiker zegt:

  Gelijk hebben ze, en wij hebben gelijk als we geen enkele rekening met die ramadan houden.

  Like

  • hans-e-pans zegt:

   We weten dat moslims over de gehele wereld zijn gestuurd om hun bekeerwerk te doen.

   Wat ik me nu tijdens deze ramadanmaand afvraag, “Hoe houdt men de ramadan vol in landen waar de zon niet ondergaat, of maar heel kort ondergaat, zoals in het noorden van Scandinavie?

   Like

 9. treintrien zegt:

  Zeg, stomme vraag:
  maar als zij daar iedereen verplichten om aan die onzin mee te doen,
  dan is het hier toch ook mogelijk om dit gewoon te verbieden?
  (wegens gevaar voor volksgezondheid, arbeidsveiligheid, etc etc)

  En dan nog eens wat: waarom krijgen die ongezonde mensen gewoon dezelfde ziektekostenverzekering als ik? Want het is natuurlijk gewoon een vorm van bewust heel erg ongezond leven. Wáárom is er nog steeds geen ramadanbelasting (zie accijns op roken en drank)? Waarom wordt het van een moslim gepikt alstie ziek zwak en misselijk op de werkvloer loopt een HELE MAAND? Verplicht hun verlof in de ramadan opnemen, dat zeg ik!

  Wat een ondermijning is dat kutgeloof toch…bah.

  Like

 10. Pingback: BOINNK!!! | Ga NOOIT naar een land toe waar de wetgeving religieus is geïnspireerd.

 11. moslimhater zegt:

  Zeer gestoord volk!!!!!!! Donder lekker op naar de zandbak allemaal met jullie niet vreten op de dag. Hier in Nederland moeten ze dit uitvoeren!!! Diegene die meedoen aan de ramadan en niet eten het land uit rotten. Ruimt zo lekker op ook nog!

  Like

 12. Jan zegt:

  Israël neemt maatregelen om gedonder van ‘Palestijnen’ te voorkomen. Geen toegang tot de ‘heilige ‘islamitische’ plaatsen’
  Let op wat de Israël-haatster zegt: Al Quds (niet: Jeruzalem), Westbank, humiliation, third holiest site Al Aqsa mosque, ‘Palestijnen’ zeggen dat zij aangevallen zijn door de Israëlische politie, volgens internationaal recht is het verboden bidders te weren, moslims weren (dat althans beweert de reetoptiller, is onlogisch (geen uitleg), dit is discriminatie, Al Aqsa wordt voortdurend aangevallen door kolonisten en nou wordt ook nog eens de tempel gebouwd, er is geen enkel archeologisch bewijs dat de Tempelberg Joods was, occupied Kalandria.

  Wat een tyfuswijf.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s