“Ontmaskering van het ‘sprookje’ van de Holocaust is grootste verwezenlijking van mijn presidentschap”

Screenshot_21

De controversiële Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad beschouwt zijn ‘ontmaskering’ van de Holocaust als een van de belangrijkste verwezenlijkingen van zijn twee ambtstermijnen. Dat heeft hij zondag gezegd tegenover journalisten van het Iraanse nieuwsagentschap Fars, schrijft de Israëlische krant Haaretz. ‘Het was een onderwerp dat taboe was en niemand in het Westen toeliet te worden gehoord, maar het brak de ruggengraat van het westerse kapitalisme, ‘aldus de zelfverzekerde bijna ex-president.

Sinds zijn verkiezing in 2005 heeft Ahmadinejad er meermaals mee gedreigd Israël te vernietigen en de Holocaust – die aan zes miljoen joden het leven kostte – een ´sprookje’ genoemd. Zijn uitlatingen werden wereldwijd op ongeloof onthaald en veroordeeld.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Ontmaskering van het ‘sprookje’ van de Holocaust is grootste verwezenlijking van mijn presidentschap”

 1. luckybee zegt:

  Wie geloof nog de meningen van deze gefallene Mahdi?

  Like

 2. Henk.V zegt:

  Ahmadinejad wordt beschouwd als een spreekbuis van de Iraanse geestelijkheid die waarschijnlijk Allah op de blote knieën dankt dat al hun gedachten zo treffend konden worden verwoord door één persoon.
  Hij is een controversieel persoon, zegt men vaak in het westen, maar dan zou ik wel eens willen weten waarom men dat vindt.
  Niet Ahmadinejad zou controversieel moeten zijn, maar de ideologie wiens spreekbuis hij is. De man zegt precies wat de islam in diepste wezen denkt over Israël en de joden. In die zin is er dus niets controversieel in zijn abjecte redenering.

  De controverse ontstaat in de geest van politiek correcte toehoorders.Zij zijn het die CONTINU de angel uit het islamitische gedachtegoed willen halen en daarbij een opzichtige scheiding toepassen.
  Alles wat het politiek correcte westen niet zint is geen onderdeel van de islam.Zo eenvoudig is het! Een aanslag, verkrachting, haat prediking is dus steeds een geïsoleerde uiting van een gestoorde geest.De persoon in kwestie handelde ”niet in de geest van de islam.”
  Wij kunnen allemaal dus rustig gaan slapen.
  Dus de Iraanse president sprak geheel op eigen titel, los van de islam, los van de ayatollahs die hem aan de leiband hielden. Hij had gewoon kortsluiting in zijn door haat oververhitte hersentjes en dan komen er ongelukkige zinnen uit zijn mond.

  Maar wie hem heeft bestudeert, terwijl hij sprak zag iemand die in rust zijn zinnen ordent.Daar ging veel innerlijk overleg aan af.

  Maar goed, voor ons liggen deze zaken duidelijk en wij zien hoe – in plaats van vreedzame ruimhartigheid en tolerantie te verspreiden- de ”religie van de vrede” herkenbaar, zeer onaangename aspecten vertoont die elke (sociaal) democraat met weerzin zouden moeten vervullen: een drang tot overheersing en uitsluiting van anders denkenden, haat en geweld gericht tegen Joden, homo’s, lesbiennes, geloofsafvalligen, om maar een paar dingen te noemen en het zou ook elke ”progressieve” mens een gruwel moeten zijn dat alle dingen die ik noem ook al al vroeg bij nogal wat kinderen worden aangebracht, zeker bij extreme organisaties in het Midden Oosten die natuurlijk ook niets van doen hebben met islamitisch denken..

  Niemand wordt als joden hater geboren. Niemand komt ter wereld als een terrorist.

  Achter elke hater en elke moordenaar staat een fluisterende stem die systematisch aanzette tot…
  Uiteraard komt ook zo’n stem niet vanuit de wereld van de islam….

  Misschien was ook Ahmadinejad ooit een heel lief kereltje toen hij nog met blokjes speelde..
  Maar nu..
  Maar erger dan deze man vind ik elke politiek correcte idioot die het kwaad in de wereld niet WIL zien.Al deze idioten tezamen zijn het die de speelruimte voor het kwaad hebben vergroot.

  Weg met dat soort volk!

  Like

  • jowitteroos zegt:

   Denk niet dat Ahmadinejad ooit met blokjes gespeeld heeft, eerder met stenen gooien, geweertjes en andere ( islamitisch gehersenspoelde) speeltuig

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Henk V 12.48. uur. En al deze politiek correcte idioten bevinden zich in partijen als het CDA, de VVD, D66,PvdA,GL,CU,SP, en PvdD. Toch wel typisch hé?

   Like

  • Elham zegt:

   Pardon! Ik ben Iraans en Joods en de dingen die jij hier verkondigt vind ik onacceptabel, Je begint met een heel betoog over hoe slecht Islam is (wat mij betreft niet veel anders dan wat christendom op zijn geweten heeft) en uiteindelijk sluit je het af met; weg met dat soort volk. Wat is dan het verschil tussen jouw en … . Zelfreflectie is een groot goed.

   Like

   • Helena zegt:

    @Elham, de inhoudelijke reactie laat ik graag aan HenkV zelf over.
    Waar ik wel graag even op wil reageren is dat u stelt niet veel verschil te zien tussen
    het christendom en de islam. Een groter verschil dan tussen die twee is op aarde niet mogelijk. Het christendom kent Jezus die synoniem is aan liefde en leven, de islam heeft mohammed die synoniem is aan haat en dood. Ik kan niet ontkennen dat er in de naam van God misdaden zijn gepleegd maar dit druist in tegen wat de bijbel ons leert en zijn dus vervolgens fouten/zonden. De koran daarentegen roept juist op tot het plegen van misdaden en gruwelijkheden en die worden vanuit die zelfde koran dus volledig goed gekeurd, sterker nog je komt erdoor in het paradijs. Als u dat enorme verschil niet inziet verzoek ik u dringend om uzelf wat in deze materie te verdiepen. Misschien is dit een goed uitgangspunt, hoewel er op deze site genoeg over te vinden is.
    https://ejbron.wordpress.com/2013/03/16/joods-christelijk-verlichte-traditie-en-islam/

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    ook voor een iraanse jood ( of Jood, dat is nog niet duidelijk ) moet het verschil tussen toen en nu wel duidelijk zijn .

    Like

  • Rami de Lieme zegt:

   Prima notitie en ik begrijp, zoals ieder goed lezend mens, dat je niet het hele Iraanse volk bedoelt maar de machthebbers, als je zegt “weg met dat soort volk”. Helena vergeet dat het Christendom de eerste 19 eeuwen ookeen beduidend geweldadige godsdienst was (holocaust, Vietnam) en dat nu pas sinds Christenen zich van de kerk afkeren, de aard van het beestje enigszins verandert.

   Like

 3. Helena zegt:

  Gelukkig realiseren ze zich in Israël heel goed dat er niets nieuws onder de zon is met Rohani.
  Gewoon weer een marionet van Khamenei. Nieuwe wijn in oude zakken.
  http://www.jewishpress.com/news/breaking-news/netanyahu-on-irans-new-president-we-wont-kid-ourselves/2013/06/16/

  Stel je toch eens voor dat ze de energie die ze nu steken in het haten van Israël en in het propageren daarvan, zouden steken in het ontwikkelen van hun land in het belang van de burgers.

  Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Kom op zeg als goed navolger van allah en zijner proleet moet je leven van de buit, staat allemaal opgetekend in de enige echte waarheid van de velen enige echte waarheden

   Je kan immers niet verwachten dat de religieuze stormtroepen in de grond gaan graven anders dan tunnels maken om wapens te smokkelen.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s