Hoe Europa haar Joden langzaam maar zeker de rug toekeert

Screenshot_22

Het antisemitisme is terug in het hart van Europa. De Duitse Süddeutsche Zeitung vond een cartoon van een vraatzuchtige moloch onlangs ideaal om een artikel over Israël te illustreren. In Turkije beschuldigt vicepremier Besir Atalay de ‘joodse diaspora’ van het organiseren van de rellen in het land.

Hoe ver is het antisemitisme al gevorderd? Volgens Manfred Gerstenfeld, de auteur van het boek  “Demonizing Israel and the Jews” koesteren meer dan 150 miljoen Europese volwassenen antisemitische gevoelens. Ze beschouwen Israël als ‘een duivel die een vernietigingsoorlog tegen de Palestijnen voert.’

Hoewel het cijfer hoog en moeilijk te bevestigen lijkt, denken experts dat het accuraat is. Zelfs non-believers geven toe dat antisemitisme in Europa onomkeerbaar is geworden en het leven voor de Joden op het continent snel onverdraaglijk zal worden. De leiders van de EU hullen zich ondertussen in stilzwijgen en wachten de resultaten van een allesomvattende studie omtrent antisemitisme af. Uit de eerste resultaten zou blijken dat een ongewoon groot aantal Joden het slachtoffer is geworden van onregelmatigheden en pesterijen.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Europa, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

22 reacties op Hoe Europa haar Joden langzaam maar zeker de rug toekeert

 1. Jan zegt:

  Het antisemitisme van politiek links kwam weer eens duidelijk bloot te liggen in 2009 toen een winkel van Starbucks in Londen in brand gestoken werd door links volk. In Indymedia verscheen toen dit bericht:
  ‘Smashing the Israeli war machine – Starbucks, Whitechapel firebombed'(1). Pure terreur en bovendien, Starbucks is geen Israëlische onderneming (Zie website) De brandstichting gebeurde omdat men dacht dat deze in Joodse handen is. Schulz is Joods en daarmee is alles gezegd) , de brandstichting was dus puur antisemitisch, Kristallnacht 2.0

  1. http://www.indymedia.org.uk/en/2009/01/418334.html

  The opposite of love is not hate, it’s indifference; Elie Wiesel
  http://huff-watch.blogspot.nl/2009/06/anti-semitism-101-and-zionist-canard.html

  Like

 2. KCMO zegt:

  Blijft een mooie vlag. En als je je vieze sandalen en je kalknagels er aan afveegt of er allerlei drek opgooit, blijft die er toch tussendoor gloren.

  Like

 3. luckybee zegt:

  Turkije reken ik niet tot een europese land maar een islamistische land hoor!Wij moeten het nog terug veroveren.

  Like

 4. luckybee zegt:

  Ergo Albanie en Bosnie.Die moeten weer teug naar de Serviers.Istanbul moet weer Constantinopel heten.

  Like

 5. Roni Thome zegt:

  Het probleem van Manfred Gerstenfeld is dat hij de daden van de razendsnel groeiende Islamitische gemeenschappen toeschrijft aan de locale Europeanen. Als er in Frankrijk een anti Joods incident plaats vindt? Dat hebben dan DE FRANSEN gedaan!. Al lag de wieg van deze ‘Fransman’ of ‘Fransen’ hoog in de bomen van de Afrikaanse jungle of tussen de geiten- en schapenstront van een noord Afrikaans dorp. Wat de ‘Süddeutsche Zeitung’ betreft, zou ik Manfred Gerstenfeld aanbevelen het artikel van E.J. Bron van gisteren te lezen: “Hoe je een land vernietigd deel I.” (zie link: https://ejbron.wordpress.com/2013/07/09/hoe-je-een-land-vernietigt-deel-1/) . Paul Watson legt daar haarfijn uit, wie zijn de ‘intellectuelen’ die verantwoordelijk zijn voor de vorming van het publieke bewustzijn. Het zijn de mensen die de ‘moderne zwarte en getinte ratten’ naar Europa importeren. Dat doen zij al ruim 40 jaar en ze hopen dat hun geliefde exotische ratten zo veel mogelijk Yersinia Pestis onder de leden dragen (metafoor voor Godsdienst en gewoontes die hard stuiten tegen de Godsdienstige en gewoontes van de lokale west- en noord Europeanen). Op deze wijze hopen deze weledelgeleerde en zeergeleerde heren (en dames) dat hun ideologie uit de dagen van de 1968-Revolutie zal het westen snel veroveren. Hun ideologie is afkomstig uit het Sovjet massahersenspoeling experiment die buiten kijf is geslaagd. ‘Revolutie zonder bloedvergieten is onuitvoerbaar’ is de slagzin van hun leermeesters Stalin, Beria en de jongens van de ‘Frankfurter Schule’.
  Dankzij deze gehersenspoelde intellectuelen en leiders is NU ons leven als vrije mensen in gevaar. De vroegere jeugdige Marxisten en Maoïsten (plus aanhangers van de Rote Armee Fraktion en dergelijke) zijn nu de bonzen van de EU, leden van het Europese Parlement, leiders van nationale staten, trendsetter in de media en natuurlijk hoogleraren aan de universiteiten. Griezelige voorbeelden zijn de politiek-correcte kranten in Noorwegen en Zweden en de Duitse kranten Süddeutsche Zeitung en Frankfurter Runschau (equivalenten van de vroeger geliefde Volkische Beobachter en Der Stürmer). De linkse media zorgt ervoor dat Europa zich niet enkel haar Joodse bewoners langzaam de rug toekeert, maar ook (en nog sneller) haar rug toekeert aan de autochtone Europese bevolking. Zo min mogelijk blanken in Europa en zo meer mogelijk getinten en zwarten = afrekenen met de oude cultuur en oude waarden en opwaarts naar een nieuw ‘Brave New World’.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Roni Thomé 12.32. uur. Ik ga volledig mee met uw reacties. En het ergste is, dat deze RODEN/SOCIALISTEN en hun meelopers de LINKS-LIBERALEN de PERS en de MEDIA beheersen. Hun “mars door de instituties”, is dus gelukt! Helaas, hoe krijgen we het klaar om deze verraders te stoppen?

   Like

   • Roni Thome zegt:

    @Tom Hendrix
    Deze gehersenspoelde – ondertussen oude schimmen zoals Daniel ‘Bandiet’ – Kohn, Barosso en anderen van de oude gaarde (plus trendvolgers zoals bijv. viezeriken a la Cecilia Malmstrom) kunnen op een manier worden gestopt. Te beginnen: niet op hun partijen stemmen. Een autochtone Nederlander, die graag zijn land terug wil hebben, moet bijv. de PvdA, D66 en Groen Links als de cholera vermijden. Het beste is: stemmen op anti EU en anti multiculturele partijen . Verder kan men via massademonstraties onze ongenoegen laten tonen over immigratiepolitiek, Uit de EU stappen, of stoppen met het stroom geld naar de EU en andere thema’s. Het is tijd dat wij recht hebben op een referendum zoals in Zwitserland. Maak de politici, en vooral de Eurofielen, het niet al te makkelijk. Deze mensen zien de EU in dezelfde optiek als een mestkever haar hoop stront. Ze vindt daar haar voedingstoffen en plaats voor haar nakomelingen. De Eurofiele politicus ziet in de EU een beerput vol geld, luxe en Zwitser leven in de toekomst. Beiden stinken als de pest, maar dat geeft niet. De Romeinen hebben al gezegd : Pecunia non Olet.

    Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Ik buig nederig mijn kale kop, goed stuk Roni.

   Like

 6. Helena zegt:

  Hier het artikel uit The Times of Israël, iets uitgebreider en met commentaar van professor Wistrich. Die o.a zegt. “Any clear-sighted and sensible Jew, who has a sense of history, would understand that this is the time to get out,” he said, adding that, in two to three decades, the Jews’ history in postwar Europe will have come to an end. “It’s finished,” he said. “It’s a slow death.” The many efforts to counter anti-Semitism are important yet Sisyphean in that there is no chance for them to overcome the ever-strengthening forces of hatred.

  Zie vooral einde van het artikel en onder laatste foto.
  http://www.timesofisrael.com/jewish-life-in-europe-dying-a-slow-death/

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   @Helena

   Dat artikel uit de Times of Israel bevindt zich in de vertaalfase bij Wachteres! 😉

   Like

   • Helena zegt:

    Oh, oké en goed zo, Bert.

    Like

   • Joop Klepzeiker zegt:

    Is het niet een verschrikking dat we het weer gaan meemaken of eigenlijk al aan het meemaken zijn.

    Maar ja de grote verlosser is er nog niet net zoals hij op vakantie was tijdens de vernietigingskampen en het engelse en amerikaanse prikkeldraad.

    Verdomme hij heeft de zelfde karakter trekjes als die ander grote verlosser
    obamadrama, hij houd zeker ook veel van golfen.

    yes we can, AGAIN !!!!

    Like

 7. Jan zegt:

  Canada:

  Antisemitisme via de website

  Islamitisch antisemitisme, aangewakkerd door o.a. Lauren Booth

  Like

 8. Jan zegt:

  Waarom Europa een probleem heeft met Israël

  Like

  • Helena zegt:

   Wauw Jan, wat een keigoed filmpje is dit.
   En ja dat zou heel goed de verklaring kunnen zijn.
   Merk bij mezelf al weleens dat ik denk, ja maar de joden kunnen tenminste nog naar Israël, wij kunnen nergens heen vluchten.

   Like

 9. Joop Klepzeiker zegt:

  Geduld hebben de verlossing is aanstaande nog een paar jaartjes en de grote verlosser zal de boel wel even oplossen, tenminste volgens de kenners van deze materie.

  Ik denk er iets anders over.

  Like

 10. Joop Klepzeiker zegt:

  O ja ik was nog even vergeten de genade te vermelden die joden mogen ontvangen als ze afgemaakt worden in de straten van europa.

  Je moet het maar uit je bek kunnen krijgen.

  O ja om misverstanden tegen te gaan, ik ben pisnijdig laat dat duidelijk zijn.

  Like

 11. Republikein zegt:

  Ik ook Joop. Maar welke kenner van welke materie bedoel je?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s