Racisme: Obama´s vriend Erdoğan beledigt zwarten

Screenshot_20

Het komt niet verrassend voor al diegenen, die de carrière van Recep Tayyip Erdoğan tot nu toe gevolgd hebben – hij zwelgt in het antisemitisme, dat met de productie van een Joden bespottend theaterstuk begon en gevolgd werd door een lange serie idiote opmerkingen.

Andrew McCarthy van de “National Review” schrijft over een artikel van Andrew Rubin, dat over een uitspraak van Erdoğan over de leider van de seculiere middenlinkse partij CHP gaat:

“Kiliçdaroğlu doet zijn best om stapje voor stapje op te klimmen van het niveau van een zwarte naar het niveau van een blanke.”

Gezien de talrijke vriendschappelijke betrekkingen met president Obama, evenals diens verering van de minister-president van Turkije, wordt het interessant om te zien hoe hij hierop zal reageren. In maart 2012 had Obama verklaard dat zij het “onder de streep vaak over veel dingen eens zouden zijn.”

Obama had in het verleden vaak Erdoğans advies ingewonnen, bijvoorbeeld bij de crisis in Syrië, de opstand in Egypte, de atoomwapens in Iran, maar ook bij de grote taak van de opvoeding van dochters (beide mannen hebben twee dochters, waarbij de kinderen van de Turkse minister-president aanzienlijk ouder zijn).

Bron:

http://europenews.dk/de/node/69637

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Obama, Racisme, Turkije. Bookmark de permalink .

2 reacties op Racisme: Obama´s vriend Erdoğan beledigt zwarten

  1. Henny Clemens zegt:

    Dan weet Obama nu ook waar hij staat in de ogen van een extreem islamist.
    Maar dat wordt natuurlijk vergeven en vergeten, zodra dat weer nodig is.

    Like

  2. luckybee zegt:

    Dat staat ook in de a Hadith geschreven,
    Abu Darda reported that the Holy Prophet (Muhammed) said: Allah created Adam when he created him. Then He stroke his right shoulder and took out a white race as if they were seeds, and He stroke his left shoulder and took out a black race as if they were coals. Then He said to those who were in his right side: Towards paradise and I don’t care. He said to those who were on his left shoulder: Towards Hell and I don’t care.”
    (Hadith, Mishkat ul-Masabih, translated by Karim, v. iii, p. 117)

    Like

Plaats een reactie