Meute moslims gaat tekeer tegen Hamburger politie

Screenshot_3

In Hamburg-Altona is in de nacht naar vrijdag de politie uitgerukt om 30 jongeren te controleren die met laserpointers automobilisten hadden verblind. Binnen luttele seconden kwamen er ongeveer 150 buurtbewoners bij die politievijandige leuzen riepen. Er heerste een agressieve sfeer en de situatie escaleerde. In de media wordt niets gezegd over de culturele achtergrond van de relschoppers, maar op foto´s en video´s herken je overal “Zuidlanders” en vrouwen met hoofddoeken. Ook de strijdkreet “Allahu Akbar!” was te horen.

BILD bericht:

Een groep jongeren (17-26 jaar) stond in de nacht naar vrijdag in de Holstenstraße in Hamburg-Altona voor een kiosk. De lucht voelde nog steeds warm aan van de zonneschijn van die dag, de gemoederen van enkele Hamburgers blijkbaar enkele graden heter…

De politie was door meerdere automobilisten gewaarschuwd dat zij door jongeren met laserpointers verblind zouden zijn. Daarop wilde de politie de groep van 16 jongeren controleren. Maar die reageerde agressief!

Volgens de politie werden de agenten “massaal bedreigd”, iemand schopte tegen de patrouillewagen, anderen probeerden de politie aan te vallen.

Terwijl de agenten versterking opriepen, verzamelden zich ongeveer 150 buurtbewoners op straat. Ze namen het op voor de jongeren en schreeuwden politievijandige leuzen, wordt er door de agenten gezegd. “Er heerste een agressieve basisstemming”

Op deze video van de gebeurtenissen van vrijdag in Hamburg-Altona is op de 26e seconde duidelijk de kreet “Allahu Akbar!” te horen. Plaatselijke moslims hebben een volledig andere versie van het gebeuren. Eén van beide partijen schijnt hier behoorlijk te liegen – wie zal dat wel zijn? Moslimverhalen uit de categorie “Sprookjes uit 1001 nacht”:

Waar moslims ook leven, in Gaza, Parijs, Londen, Berlin-Neukölln of Hamburg-Altona: ze zijn nooit schuldig aan ruzies, maar altijd de onschuldige slachtoffers. De slechten zijn in principe de anderen, omdat moslims immers per slot van rekening permanent en overal onderdrukt worden.

De manier waarop de politie van Hamburg heel duidelijk tegen de waarheid in de schuld in de schoenen krijgt geschoven, is ronduit schaamteloos. Wie de islamitische ideologie kent, weet dat liegen een integraal bestanddeel van de islam is en een belangrijke rol speelt in zijn verbreidings- en veroveringsstrategie. Zo weet je tenminste waar je aan toe bent met de drieste uitspraken in deze video.

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/moslem-mob-geht-auf-hamburger-polizisten-los/#more-341947

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", Duitsland, Islam, Islamisering, migrantengeweld, Moslims, Multiculti. Bookmark de permalink .

32 reacties op Meute moslims gaat tekeer tegen Hamburger politie

 1. Philippine zegt:

  Hopeloos………………

  Like

 2. Peter Klaasing zegt:

  De oplossing is, raus met de moslims en wel direkt. Dit is waanzinnig Soms voel ik moordneigingen als ik moslims zie. en dit zal uitdraaien op een etniese oorlog.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Peter Klaasing 21.25. uur. Daar draait het zeker op uit. De Turkse jonge man zei aan het einde zelf: “Es eskaliert”, in goed Nederlands: het escaleert. Alleen zijn zij zelf daar de oorzaak van!

   Like

  • KCMO zegt:

   Die oorlog is al jaren aan de gang, dit zijn alleen nog maar voorposten gevechten.

   Like

 3. BertG. zegt:

  Wat is het toch een verschrikkelijk volk. Iedereen heb het gedaan maar aan een moslim ligt het nooit. Overal het zelfde gezeik. En maar uitlokken en ruzie zoeken. Elke dag weer opnieuw.
  Laat ik me mening verder maar voor me houden anders is het me laatste hier op deze site.

  Alleen verwijderen van dit soort werkt. Er valt nooit normaal met dit soort tuig te leven.
  Ik kan geen reden meer bedenken wat een regering tegen houd om hier een keer werk van te maken. Dit kan niet anders dan uitdraaien dan op een verschrikkelijke burger oorlog.
  Ze zijn met niets anders bezig dan dit uit te lokken. Tot het geduld echt op is bij de bevolking.
  Bij mij is dat al geruime tijd niet meer aanwezig met dit soort tuig.
  Hoe is het toch mogelijk dat iets het voor elkaar krijgt waar iedereen een gruwelijke tering hekel aan krijgt binnen de kortste keren.

  Like

  • BertG. zegt:

   Het vermogen wat ze hebben om binnen 5 min. 150 man op te trommelen.
   Dat is iets waar we ook aan zouden moeten werken. Maar dat kennen wij niet meer.
   De meeste weten niet eens hoe de buren heten of wie het zijn.
   Wij (NL’ers) willen het liefst zo min mogelijk iets met een ander te maken hebben.
   Dat is het gebrek onder de bevolking waardoor we het verliezen gaan, ben ik bang van.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik zit mezelf wel zo enorm hier over op te winden na het zien van ’t filmpje dat ik bijna de neiging krijg om iets te doen wat verkeerd zou uitpakken.
    Ik trek nog maar eens een biertje open en er maar niet teveel over nadenken.
    Gezond is het niet voor een mens dit soort berichten. Elke dag weer opnieuw hetzelfde.

    Like

   • Lucky9 zegt:

    Opzettelijk werkloze parasieten optrommelen binnen de 5 min. is een makkie!
    Dit tuig zoekt de confrontatie en is veel sneller ter plaatse dan de onderbemande politie met nep-opdrachten van de Roverheid.

    Vroeg of laat gaan de autochtone burgers het recht in eigen handen nemen. Niet willens maar uit pure noodzaak van levensbehoud. Het maakt overigens helemaal niet uit waar dit in Europa voor het eerst zal plaatsgrijpen. De zenuwen zijn overal even uiterst gespannen.

    Bij voorbaat pleit ik voor wettige zelfverdediging na uitlokking want dat zal de realiteit zijn.

    De boven ons gestelde oligarchen en andere Camerons en Van Rampuys pogen wanhopig dit onafwendbaar moment zo lang mogelijk uit te stellen. Zij dwalen, want op het ogenblik van het onomkeerbare momentum zullen zij als publieke vijand N° 1 beschouwd worden. Zij ‘spelen’ met andere woorden met ‘vuur’ !

    De aversie van vrijheidminnende lieden voor dit islamofiel gespuis, is slechts een voorbode van wat onvermijdelijk komen zal.

    Persoonlijk vind ik dat de schandpaal en het gooien met faeces en rotte eieren terug zou moeten ingesteld worden voor corrupte/islamofiele beroepspolitiekers. Een natte spons brengt de boodschap niet over.

    Dur de comprenuur? De guillotine brengt altijd de definitieve oplossing. Ik haat geweld, maar als structureel geweld de gewelddadige islam in bescherming neemt tegen geweldloze burgers is mijn geduld opgebruikt. Dan geldt alleen nog de wet van de jungle.

    Like

 4. Republikein zegt:

  GVDGVDGVD.De pil van Drion helpt niet lotgenoten.We moeten het zelf doen, in de naam van Jesus. Denk aan onze kinderen etc. David kon toch ook overwinnen terwijl ie niet in vergelijking getrokken moet worden met wat wij kunnen.Hij was klein, maar met goddelijke hulp overwon hij de strijd.Wij zijn met een overmacht, en hebben God aan onze kant.WE HAVE GOD, WE ARE UNBEATABLE.

  Like

  • De pil van Drion bestaat niet, wel kun je Vesparax nemen of insuline spuiten.

   Like

  • BertG. zegt:

   Ga jij de hele god discussie even opnieuw opstarten. Hebben we net gehad.
   Ik dacht dat we daar klaar mee waren. Blijkbaar niet.

   Like

  • maria zegt:

   @ Republikein
   Als je God aan je kant wilt houden moet je niet zo vaak gvd zeggen….
   Maar OT: Deze mensen HOPEN dat het escaleert! Ieder excuus om lekker tekeer te gaan is welkom. Want de politie treedt niet op omdat er problemen zijn, maar omdat ze zwart haar hebben. Echt waar hoor, volgens de zorgvuldig uitgekozen woordvoerders.

   Like

 5. Wat moet dat worden met deze respectloze meute

  Like

 6. beny zegt:

  als ik het goed begrijp moeten we ze bestuurders laten verblinden want anders worden ze kwaad?

  Like

 7. Republikein zegt:

  Krijg allemaal de klere, het schiet geen reet op.

  Like

 8. Republikein zegt:

  Gezien de reacties van , ik denk, hoogopgeleide academici en hbo aanverwante multiculti denkend hoog opgeleid meervoudig samengesteld cortex cerebri versus anus zeg ik u allen.
  Poep is wat resteert, en denk niet dat u meer bent.

  Like

  • Republikein zegt:

   Overigens:Een aura reader vertelde mij dat mijn cortex niet is verbonden met mijn grijze massa, dit ter aanvulling.Reeds 30 jaar geleden .Ik heb erwtensoep, zonder varkenspootjes.

   Like

 9. HaJoGe zegt:

  Waterkanon met varkensbloed (op vliegvelden gebruikte men blusschuim op basis van ossebloed). Ruim gebruiken / moet helpen!

  Like

 10. Helena zegt:

  2 woorden: JETZT Abführen

  Like

 11. Tiny zegt:

  Het wordt steeds erger. Het is niet alleen in Hamburg zo. In alle steden en zelfs al op de kleine dorpen. Ze worden steeds brutaler en dragen hun haat op in dit geval Duitsland luid en duidelijk uit. Ze hebben compleet, sch..t aan de politie of aan wie dan ook. Ze doen wat ze willen, schreeuwen wat ze willen en maken duidelijk dat het enige wat ze interesseert het geld is wat ze binnen kunnen harken. En Dld, bestaat bijna geheel uit goedmensen en bange dombo’s, men laat het zich allemaal welgevallen. 4 miljoen geregistreerde Turken, plus die illegaal in het land verblijven, hordes Marokkanen, Somaliërs en andere Afrikanen, allemaal moslim. Zal een flinke klus worden die het land uit te zetten, Lijkt me bijna onmogelijk.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Tiny 01.51. uur. En dat allemaal Tiny, door die o zo “geweldige Ellende Unie”. Zo’n persoon als, de van het paadje geraakte Malmström, van die RODE BENDE in Brussel, vindt dat er nog veel meer van deze mensen opgenomen MOETEN worden in ons NEDERLAND! Flikker toch gauw op RUTTE met je geslijm met deze communisten, die ons land naar de verdommenis helpen!

   Like

  • beny zegt:

   “Lijkt me bijna onmogelijk”,niks is onmogelijk als de wil er maar is. er zijn nog tal van mogelijkheden om de islamisering om te draaien.

   Like

 12. luckybee zegt:

  Hamburg Altona dat moet aan de Reeperbahn en bij de kleine Freiheid zijn, waar de Hamdurgers maar voor al touristen graag uit gaan.

  Like

 13. Tom Hendrix. zegt:

  @Luckybee 06.16. uur. Wat zijn Hamdurgers luckybee?

  Like

 14. Pingback: Opnieuw multicultifeest in Hamburg-Altona | E.J. Bron

 15. Henk.V zegt:

  Wanneer wij dit soort schandelijke incidenten bespreken moeten wij ons steeds voor ogen houden dat er in eerste instantie direct twee hoofdschuldigen voor deze ontsporingen kunnen worden aangewezen, de Europese Unie en de nationale, regionale en plaatselijke politiek correcte overheden.

  -”Europa”, omdat het in 1975 in Straatsburg een perverse overeenkomst sloot met de Arabische, islamitische wereld, waarbij per verdrag de twee gebieden onder bindende voorwaarden werkelijk aan elkaar werden vastgeklonken en in de tweede plaats
  -de politiek correcte overheden die zich aan dat verbond nauwgezet houden en alles uitvoeren wat daarin is overeengekomen.

  Daarom vat ik dat voor de zoveelste keer dit dramatische akkoord heel kort samen.
  Bedenk daarbij steeds dat het Verdrag van Straatsburg direct volgde op de grote oliecrisis die Europa veel schade bezorgde en beschouw de grote Arabische olieboycot maar rustig als het chantage middel waardoor dit verdrag werd afgedwongen!!

  Toen Europa en de Arabische wereld ”dikke vriendjes” werden traden de bepalingen ervan direct in werking.

  -Het ”profijt” ervan voor Europa.
  De Europese gemeenschap zou steun van de islamitische wereld krijgen in de vorm van gegarandeerde olieleveranties (o, vreugde) en grote stromen geld ten behoeve van de handel en industrie.Daar moest natuurlijk wel iets tegenover staan!

  Europa beloofde daarom
  -een vrije intocht van miljoenen immigranten uit de islamitische wereld en;
  -een vrije intocht voor de islam met de garantie dat Europa deze ”aanwinst” voor het westelijk denken POSITIEF zou ontvangen.Deze belofte is ZEER veelzeggend en verreikend, want hierin ligt de basis voor de inperking van onze vrijheid van meningsuiting die van groot belang is voor functionering van onze democratie en vrijheidsbeleving.
  EUROPA BELOOFDE DUS IMPLICIET DE KRITIEK OP DE ISLAM IN TE PERKEN EN -INDIEN NODIG _ TE ONDERDRUKKEN.
  En langzamerhand staat het laatste te gebeuren, als het aan “Brussel” ligt:
  Lees dit recente bericht maar eens :
  http://www.telegraph.co.uk/active/10178193/Theresa-May-boots-out-new-plan-for-EU-prosecutor-Home-Office-Dominic-Raab.html

  -De islam zou niet alleen vriendelijk worden begroet, maar mocht ook ongehinderd alle vormen van activiteiten ontplooien die tot de verbreiding ervan zouden bijdragen: dus via alle media, scholen en moskeeën!Tegen de gevolgen van dit verdrag lopen wij constant aan!

  -Als derde uitvloeisel van de gelijkgestemdheid der Eurabische geesten werd de houding tegenover Israël eerst heel ”genuanceerd”, daarna ”kritisch” en vervolgens ronduit vijandig! Dat komt, omdat er door de aderen van de politiek correcte politici elites inmiddels Arabische olie stroomt en de hersens daardoor aantoonbaar trager werken en mogelijk al helemaal stil staan, voortdurend ”in de olie”..

  Wilders is vaal belachelijk gemaakt vanwege de term ”islamisering”,dat wil zeggen, de uitbreiding van de invloedssfeer van de islam op elk mogelijk terrein!Maar deze islamisering is allesbehalve een fictie, want die heeft zelfs een begindatum en een verdrag dat precies dat proces reguleert!
  En wie de islamisering dus tot het rijk der verzinsels wil verwijzen geeft zichzelf het hoogste brevet van knullige onbenulligheid en schadelijke onwetendheid.

  De grote misdaad die ”politiek correct” daardoor stelselmatig tegen de eigen bevolking begaat is die van de ontkenning van een ernstig probleem, een probleem dat de identiteit van de westerse beschavingen zal verwoesten wanneer het niet grondig wordt aangepakt..De naam van dat probleem luidt helemaal terecht ”islamisering ”!.
  ”De islam vormt geen bedreiging”,beweert politiek correct, ”ja,de islam is vol van goede bedoelingen, dus geen gezeur over de islam, graag en geen commentaar of kritiek, want de islam verrijkt ons….”
  En, zoals gezegd, wie doorgaat met kritiek belandt uiteindelijk voor het gerecht, is het Europese plan.

  Politiek correct heeft zich gevoegd naar de wensen van de islam en is daarmee een onderdrukker van het eigen volk geworden, een verkwanselaar van onze geschiedenis, joods-christelijke- humanistische cultuur en van onze zwaar bevochten vrijheid!

  Altijd moeten wij op gezag aannemen dat de intenties van de islam positief zijn.
  Maar waar hebben wij – de geschiedenis overziende- dat tijdens de islamitische veroveringen van diverse gebieden kunnen zien? Wil politiek correct beweren dat de islam geen bedreiging, geen intimidatie,geen constante pressie en uiteindelijk grof geweld gebruikte om haar doel te bereiken: het onderwerpen van landen? En ging aan de geweldpleging niet een golf van geklaag ,beschuldiging van de tegenpartij vooraf, zodat de verovering al bij voorbaat gelegitimeerd was, omdat de schuld altijd bij de tegenpartij lag en nooit bij de intenties van de islam??

  Wil politiek correct echt ontkennen dat deze strategie succesvol werd gevolgd?

  Nu, terwijl de ”religie van de vrede ” zo goedwillend in ons midden is en zogenaamd constant door ons wordt ”misverstaan,bedreigd,gekleineerd of beledigd” wordt, nu heb ik een paar nuttige vragen :

  In hoeveel gevallen komen er moslim vrienden regelmatig over de vloer bij niet-moslims?
  Als het antwoord daarop JA is, Is dat een algemeen patroon dat voor ELKE moslim kennis op gaat, volgens het principe van de volkomen wederkerigheid?
  En als het antwoord MEE is, wat zegt dat dan over de aard van de zogenaamde vriendschap?
  Elke moslim zal uw interesse in zijn of haar religieuze gevoelens op prijs stellen, maar is dat omgekeerd ook het geval? Hoeveel moslims gaan naar kerken, synagoges, of tempels met de vraag : Jullie weten wat ik geloof,. maar wat geloven jullie??Daar ben ik heel benieuwd naar?
  Of is er voortdurend sprake van een soort eenrichtingsverkeer in het denken: Wij passen ons in alles maar gewoon aan bij moslims .en noemen zoiets ”samen door één deur gaan”..??

  Ik zeg jullie : de islam is NIET oprecht geïnteresseerd in wat anderen geloven of denken.

  In Hamburg misdraagt de politie zich volgens moslims die daar wonen. Ik hoorde geen moslim iets zeggen over het verblinden van automobilisten…
  Andermaal zet men zich af tegen de wetsuitoefening van het land waarin men woont en tijdens dat verzet is het weer Allahoe Akhbar.. Het probleem wordt weer in een religieus kader geplaatst.Zij tegen Ons, de gelovigen… LAAT ONS MET RUST.WIJ WILLEN ONZE GANG GAAN ZOALS WIJ DAT WILLEN.

  Elk land dat de regels van Europa volgt verleent de islam en haar volgelingen voorrang boven de eigen bevolking en op die manier schakelt het westen zichzelf uit, want de vrije opbouw van de islam zal onverminderd voortgaan, volgens een beproefde, succesvolle veroveringsstrategie.

  Dit gaat zeker uitdraaien op een gewapende confrontatie als de overheid haar machtsmiddelen weigert in te zetten. Alleen een politiek incorrecte overheid zal voor een omslag kunnen zorgen ….

  Houd in dat verband in de toekomst dan ook de uitslagen van de landelijke verkiezingen in de gaten, want ik ben er niet zeker van of de laatste verkiezingsuitslag de echte mening van het volk weerspiegelde..

  Like

 16. Henk.V zegt:

  MEE= natuurlijk NEE..

  Like

 17. Vrijheidstrijder zegt:

  Tijd voor een verzetsbeweging.

  Rest van het comment verwijderd…

  Webmaster

  Like

 18. Pingback: Hamburg: Advies voor gediscrimineerde migranten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s