DK: Moslimleider tegen politica: “Allah zal je straffen in de hel”

Screenshot_24

De Deense politica Inger Støjberg van de partij “Venstre” (liberaalconservatieven) bekritiseerde onlangs moslims die niet de wetten en waarden van de Deense samenleving omarmen  – en zei tegen hen naar huis te gaan. De krant “Ekstra Bladet” organiseerde een debat tussen Støjberg en de islamist Adnan Avdic.

Avdic is een Bosniër met het Deense staatsburgerschap. Vlak voordat het debat begon, traden er complicaties op toen Støjberg haar hand uitstak om Avdic te begroeten, die dit weigerde. In plaats daarvan gaf hij Støjberg een bosje bloemen en zei tegen haar dat hij haar niet de hand kon schudden om religieuze redenen.

Avdic zei dat Støjbergs kritiek zorgt voor racisme en terrorisme, speciaal nu tijdens de ramadan, en Avdic trok parallellen met de Mohammed-cartoons van Jyllands-Posten. Iets wat Støjberg van streek maakte, die zei dat de uitlating van Avdic in feite een terroristische bedreiging was.

Toen zei Avdic tegen Støjberg dat ze in de hel door Allah gestraft zou worden.

Bron:

http://islamversuseurope.blogspot.ca/2013/07/denmark-muslim-leader-to-female.html

Auteur: Nicolai Sennels

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Denemarken, Immigratie, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, Moslims, nieuw fascisme, Terrorisme. Bookmark de permalink .

20 reacties op DK: Moslimleider tegen politica: “Allah zal je straffen in de hel”

 1. Hans Jacobs zegt:

  Ik denk dat wat pislamisten ‘hel’ noemen, voor ons de hemel is.
  Want alles wat wij mooi en fijn vinden keuren zij af.

  Like

  • Mary zegt:

   Goed gezien Hans Jacobs! Ze zijn jaloers op alles wat de westerse samenleving heeft opgebouwd voor een goed leven, wat zij niet kennen en ook nooit kunnen hebben. En dat allemaal voor zo’n idioot sprookjesboek, gore ouwe pedofiel Mohammuts en Alahahahahaha sorry je mag niet spotten met die hersenschim maar ik kan gewoon niet stoppen met lachen die naam alleen al Alah ahahahaha en vooral waar ze die g van achter uit de keel halen gaat niet goed komen in Nederland. Dus alle moslims verzamelen en de kamelen weer opzadelen en als volwaardige zandhappers je plekje weer veroveren in de grote zandbak die Alahahahaha speciaal heeft getoverd voor jullie

   Like

   • Scarlatti Bombatti zegt:

    Maar t ‘vréémde’ is dat zodra zij denken hun ‘paradijs’ in te gaan, daar wèl al die verderfelijke geneugten zouden zijn…. het is één hypocriete maar vooral moordlustige bende… die door ONS niet onderschat mag worden, dàt doen ‘onze overheden’ al…

    Like

  • Lucie zegt:

   Zou zo maar eens kunnen….

   Like

  • Jan zegt:

   😉 doet me denken aan die Tilburgse imam die Rita Verdonk geen hand wou geven …Nou , ik denk dat ook Rita nog steeds niet bang is voor die islamitische hel

   Like

 2. Theresa Geissler zegt:

  Ik zou meteen zeggen:Aanklagen die vent wegens openbare schoffering.
  Maar dat zal wel weer niet mogelijk zijn.

  Like

 3. Ik denk serieus dat Allah de Duivel is. En dat moslims dus de Duivel aanbidden. En na de dood is er niks. Dus daar moorden de moslims voor en daar ligt hun beloning. Voor niks! Ze draaien de zaak om! Precies zoals hun Vader, de Duivel!

  Like

  • Oma zegt:

   Na de dood niks? Zegt wie? Waarom loop je hier dan rond? En wat met al die bijna dood ervaringen? Liegen die allemaal of wat? En mensen die verder kunnen kijken/voelen/horen dan het zichtbare?
   Nee, er is wel degelijk iets na de dood, je ziel zet de reis verder zonder de verpakking (lichaam)
   Je komt wel terecht afhankelijk van hoe je je hier gedroeg tegenover jezelf en je medemens: je zal jezelf (be)oordelen, je eigen rechter zijn….voor moslims wordt dat dan eerst een zeer lange intensive care afdeling (bij gebrek aan een betere omschrijving) wegens de haat en gestoordheid door indoctrinatie want de hel bestaat niet, die maken moslims hier in dit leven voor zichzelf en anderen..
   Het ‘kwaad’ bestaat ook enkel in het denken van de mens die van daaruit daden stelt door de vrije keuze: een zelfmoordterrorist kan ervoor kiezen om zich wel of niet op te blazen….de ontgoocheling en schok moeten enorm zijn als er dan uiteindelijk geen 72 maagden en een paradijs wachten..spijtig dat ze dat niet komen vertellen aan al hun geloofsgenoten….je leven wegsmijten door haat en onzinnige regeltjes uit een prehistorisch boekske van een pedofiel te volgen en de mensheid over heel de planeet het leven te verpesten: dat besef zal ondraaglijk en een grotere straf zijn dan de echte hel die ze verwachten….

   Like

   • Ratio

    René Descartes was een rationalist.
    Hij beweerde dat de geest
    en het lichaam gescheiden waren
    en dat de geest kon leven
    zonder het lichaam.
    Andere filosofen zoals Plato
    en Socrates verkondigden dezelfde
    denkwijze.
    Ik denk dat religies
    een graantje mee hebben gepikt
    van die filosofie of omgekeerd.
    Die filosofie klopt volgens mij niet.
    Volgens mij
    zijn lichaam en geest één.
    En als het lichaam sterft
    stopt het denken
    en dat betekent het einde
    van de geest, ziel of wat dan ook.
    Ik ben ook een rationalist!

    Jack Terrible

    Like

 4. Oma zegt:

  “Toen zei Avdic tegen Støjberg dat ze in de hel door Allah gestraft zou worden.”
  Whoeaaaaaa….als het dat maar is: laat maar komen!!! De hel…djeezes christ! Achterlijke debielen, de hel is wat de mens en dan vooral het beest moslim ervan maakt voor anderen/ongelovigen!
  Het is veel erger dat er duivelstrawanten zoals deze baardaap op deze aardkloot ronddwalen die het leven van ANDERE MENSEN tot de HEL maken, hier en NU!!
  Wat erna komt zullen we dan wel zien!
  De Deense politica had ‘m de bloemen door de strot moeten rammen en weigeren een debat aan te gaan met een zielepoot die haar niet eens beschouwt als mens, die BELEDIGD wordt door de weigering van een religieuze debiel om haar de hand te schudden: gebrek aan MENSELIJK FATSOEN kun je NIET verstoppen achter religie-onzin!
  Waar is nu de verontwaardiging over deze belediging?!!!!!!! Och ja….das waar: moslims hebben het alleenrecht om zich beledigd te voelen, nietwaar?

  Like

 5. bigljohn zegt:

  Als het bij bangmakerij voor de hel bleef waren we beter af. De volgorde is nog altijd zo; jij ongelovige zijn, jij moeten sterven. Hetzelfde als; ikke hier vrouw, en ikke daar vrouw. Jij niet aan vrouw komen, ikke steken jou met mes. Ze willen zich de complete aardbol toe-eigenen, ten koste van alle andere aardbewoners, zijnde de NIET gelovigen.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @bigLjohn 18.43. uur. Beste John, de muzelmensen mogen dat allemaal door de samenzwering van de rode-en groene ratten, en hun verbinding met de satanisten van de BILDERBERGBEWEGING-fam. van Amsberg- en de NWO! Alles wordt geregisseerd!

   Like

 6. luckybee zegt:

  Dus moslims weten het ook, Allah is de Heer (Dame) van het vuur , dus de Hel.

  Like

 7. Urbanus zegt:

  Wat die gasten willen van ons en ook krijgen is woede en agressie. Wat veel beter werkt bij een confrontatie is luidkeels zingen ALWAYS LOOK ON THE BRIGHT SITE OF LIFE, LALA LALALALAA! Maakt ze nog woester en wij lachen ze vierkant uit!

  Like

 8. marian zegt:

  Beste Jack je hebt gelijk allah is de duivel en dat zegt eigenlijk al alles.

  Like

 9. Tom Hendrix. zegt:

  allah is een duivel, allah is de duivel, allah is de hersenschim van de pedofiele karavanenberover MO, een befaamd halsafsnijder. Mag ik dat zeggen, ja dat mag ik hier zeggen. Val dood islam!

  Like

 10. Wans Horst zegt:

  Støjberg moet zich niet uit de tent laten lokken door deze beroepsprovocateurs. Alleen in groepen kan dit slappe volk iets uithalen.

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Dat klopt Allah is heer en meester in de hel, maar daarom gaan wij naar de hemel !!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s