Ramadan Bombathon week 1

Screenshot_42Tijdens de ramadan nemen de terreuraanslagen dramatisch toe. De website The Religion of Peace heeft het aantal terreuraanslagen in naam van Allah vergeleken met die in naam van alle andere religies samen (evenals de aanslagen die door “islamofoben” gepleegd werden).

Answering Muslims benadrukt, dat de aantallen alleen dan verrassend zouden zijn als je er van overtuigd bent dat er geen verschil is tussen de islam en andere ideologieën.

Bronnen:

http://thereligionofpeace.com/

http://www.answeringmuslims.com/2013/07/ramadan-bombathon-week-one.html

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Islam, islamitische ideologie, Moslims, ramadan, Terrorisme. Bookmark de permalink .

11 reacties op Ramadan Bombathon week 1

 1. beny zegt:

  tiens,de islamofoben die als uiterst gevaarlijk,racistisch en fascistisch worden aanzien staan op nul en nul.
  de religie van de vrede daarentegen die volgens de linksen ons continent fantastisch komen verrijken 51 en 277??de feiten zijn wat ze zijn!

  Like

 2. luckybee zegt:

  Ramadan is een slacht feest, dat staat zelfs in de koraan geschreven.
  9. Berouw (At-Taubah)

  Geopenbaard nà de Hidjrah. Dit hoofdstuk heeft 129 strofen.
  5. Wanneer de heilige maanden voorbij zijn, doodt dan de afgodendienaren waar gij hen ook vindt en grijpt hen en belegert hen en loert op hen uit elke hinderlaag. Maar als zij berouw hebben en het gebed houden en de Zakaat betalen, laat hun weg dan vrij. Voorzeker, Allah is Vergevensgezind, Genadevol.

  Like

 3. Tom Hendrix. zegt:

  De perfide woestijngekte, te weten de islam, heeft in 1400 jaar tijd 278 miljoen doden opgeleverd, en dan durven de muzelmensen te zeggen, dat deze ideologie, “de religie van de vrede”, is. Er is een link wat dat betreft, naar het boek van George Orwell 1984. Het GOEDE wordt KWAAD, en het KWADE wordt GOED genoemd. En alles mogelijk gemaakt door de links-liberalen en de socialisten!

  Like

 4. Jean zegt:

  Tracht ‘gewoon’ om u heen te lijken en te luisteren en wat ziet u dadelijk?
  Juist, van s’morgens vroeg tot s’avonds laat 24u op 24u maand op maand, jaar op jaar steeds hetzelfde nl: ordinaire onderontwikkelde achterlijke gewelddadige moslims die onze wereld verpesten en het ergste in heel de situatie is de lafheid van de politiekers, ze durven die perverse smeerlapperij niet verbieden noch verwijderen alhoewel de westerse gemeenschap dit eist en bij mijn weten staat politiek ‘ten dienste’ van de gemeenschap en moet ze uitvoeren wat de meerderheid (50+1) van de gemeenschap wil dat uitgevoerd wordt.
  In onze gemeenschap eist m.i. zelfs al ± 75% dat die ordinaire onderontwikkelde perverse achterlijke gewelddadige smeerlapperij verboden én verdreven wordt, dus, waar wachten de slappelingen nog op?
  Moeten we het soms zelf gaan doen? Zeg het dan want we staan er klaar voor.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jean 10.11. uur. Jean, ik geef U op een briefje, dat we het zelf aan doen komen. Het gehele politieke bestel, van links tot rechts, zal er niets aan doen. Want zij zijn door de aanname van “de Resolutie van Straatsburg”, hieraan schuldig, namelijk de stormloop van horden moslims naar Europa. We zullen zelf het heft in handen moeten nemen. De politiek is volkomen ROT!

   Like

   • Oma zegt:

    Juist, Tom. De vroegere EEG heeft europa verkocht voor smeergeld en olie aan de waanzinnige reli-fanaten. Zelfs tot op vandaag rijven gewetenloze politici steekpenningen op terwijl ze de verspreiding van de kanker die islam is verder promoten en toestaan.
    De politiek is de eigenlijke schuldige want zij luisteren niet naar de bevolking, laat staan de wil vh volk uitvoeren: weg met dat middeleeuws barbarisme!
    Maar: je ziet overal de opstanden waar regeringen/dictators de vrijheid vh volk willen inperken/ontzeggen – ook turkije: erdogan wil strikter sharia wetgeving en vrijheden afnemen en dat pikt het volk niet: geen achteruitgang naar de middeleeuwen wordt geduld, zo ook hier, alleen doen de geslepen politiekers het hypocriet en verdoken.
    Een voorbeeld is de wet op inteelt: niemand mocht vroeger huwen met een bloedverwant tot in de ???zoveelste graad (neef/nicht, zus/broer, achternicht etc..)maar geniepig en vooral heel stil is deze wet “aangepast” in 1995, speciaal zodat de debielen lustig verder inteelt kunnen kweken met alle gevolgen vandien: gehandicapten en achterlijke idioten. Maar och, die krijgen hier toch alle steun en geld om hun ‘fout’, die vroeger voor eigen bevolking strafbaar was, draaglijk te maken, nietwaar?! De gemeenschap van werkende belgen zal de steun voor deze randdebielen van inteelt-kwekers wel ophoesten!
    Eigen schuld, dikke bult: wie kweekt met bloedverwanten weet dat de uitkomst misvormd/mismaakt/gehandicapt kan zijn: wel, fuck them, dan moeten ze ook geen steun krijgen op de kap van de gemeenschap!
    Dat ze dan ook maar zelf instaan voor hun inteelt producten, dat wordt VERANTWOORDELIJKHEID genoemd maar die geldt hier enkel voor autochtonen, zover zijn we al gekomen!
    Wie als autochtoon, ZONDER INTEELT een gehandicapt kind op de wereld zet, die wordt gediscrimineerd, moet zelf maar ervoor zorgen.
    Als inteelt-import door eigen schuld gehandicapten aan de lopende band kweken, die worden ‘geholpen’!
    Pure WAANZIN

    Like

 5. Tom Hendrix. zegt:

  @Oma 11.33. uur. Zo is het Oma. De autochtone Nederlander en Belg, of Duitser, wordt WEL aangesproken om VERANTWOORDELIJK te zijn voor ZIJN/HAAR gedrag, maar de zandhappers mogen doen en laten wat ze willen, van onze verotte politieke kliek!

  Like

 6. Jan zegt:

  Violence including an apparently coordinated series of bombings that struck central and southern Irak on Sunday killed 33 people, bringing the July death toll to more than 370
  http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/middleeast/iraq/10179225/Dozens-killed-in-coordinated-bomb-attacks-in-Iraq.html

  Like

 7. Jan zegt:

  Dag 24
  Op naam van de islam
  Terroristische aanvallen: 239
  Zelfmoordaanslagen: 23
  Aantal doden: 1211
  Aantal gewonden: 2355

  Sinds 9/11: 21341 terroristische aanvallen

  Op naam van andere religies: 0
  Door ‘islamofoben’: 1 bom geplaatst door Oekraïner bij moskee. Geen gewonden.

  Vanaf Mo’s tijd: ca. 275 miljoen wereldwijd en daarom is het tijd ons van dit holenvolk te ontdoen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Arbeiders in Banglatrash steken eigen fabriek in de fik

  Bangladesh workers burn garment factory
  HUNDREDS of Bangladeshi garment workers have set fire to their factory to demand a better bonus before the country’s main Muslim festival
  http://www.dailytelegraph.com.au/news/breaking-news/bangladesh-workers-burn-garment-factory/story-fni0xqlk-1226689151235

  Zouden zij nu denken dat zij salaris krijgen nu de productie ‘stagneert?’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s