“Rolling Stone” verheerlijkt de Boston-terrorist Tsarnajev

Screenshot_13

Misschien is dit het juiste moment voor veel ouder wordende Rolling Stone fans om zich af te vragen of dat de soort muziek en de soort kunst is waarmee ze zich willen identificeren? Of ze het als een uitdrukking van artistieke vrijheid zien wanneer musici, alleen om geklets te genereren, het islamitische terrorisme verheerlijken? Dat terrorisme, dat dankzij de willekeurige keuze van de slachtoffers en de plaats van de aanslagen een volgende keer ook zou kunnen toeslaan op een concert waar de bezoekers louter en alleen bestaan uit lezers van het Rolling Stone Magazine?

De burgemeester van Boston, Thomas Menino, zei dat het tijdschrift op schandalige wijze een teenager zou verheerlijken die een bomaanslag pleegde waarbij drie mensen omkwamen en 264 gewond raakten.

“De cover is een complete schande”, zei hij.

“Het artikel zou over de overlevenden of de eerste reacties hebben moeten gaan. Waarom verheerlijken we een kerel, die in Boston voor een catastrofe heeft gezorgd? Ik zal contact opnemen met de uitgevers en hen vertellen wat ik er van vind.”

The Telegraph

Normaal gesproken worden in het hoofdartikel van het tijdschrift muzikanten voorgesteld. De lezers zijn nu geschokt om te ontdekken dat men een terrorist verheerlijkt.

Wat zou er gebeurd zijn wanneer Rolling Stone een gelijksoortige cover met Breivik gemaakt zou hebben? Of met de op dezelfde dag gearresteerde Noorse rechts-extremistische musicus Kristian Vikernes, die naar men zegt een aanslag in Frankfurt wilde plegen?

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/17/rolling-stone-verherrlicht-den-boston-terroristen-tsarnaev/

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Dhimmitude, Graaien, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op “Rolling Stone” verheerlijkt de Boston-terrorist Tsarnajev

 1. Schandalig! Ik heb vroeger foto’s van mijn schilderijen van internationale beroemde zangers en zangeressen naar ze gemaild. Gratis. Nooit een reactie gehad.

  Like

 2. Henny Clemens zegt:

  Ja een duidelijk gval van het Stockholm syndroom, ik hoop dar dit zich niet teveel verbreidt.

  Like

 3. Republikein zegt:

  Like a rolling stone.

  Like

 4. maria zegt:

  Terrorisme is retecool, jeweettog! Misschien moet de volgende aanslag op een rockfestival plaatsvinden om deze idioten wakker te schudden! Ze hebben niet eens in de gaten dat het juist hun way-of-life van rock&roll (zuipen, drugs & neuken) is waar salafisten het meest op tegen/jaloers op zijn.

  Like

 5. luckybee zegt:

  Ik was nooit een fan van de Rollingstone. Van de 3 accoorden bandje helemaal niet.Ze zijn nu net zo primitief als in den beginne.Dat ze islam omarmen dat hebben ze van Freddy Mercury geleerd en gezien dat je er mee populair kan worden.Dat doen practisch alle poppulaire musiek en musiekanten, Niets nieuws.Daar om ben opgehouden muziek te maken.Ik houw niet van Satanische muziek.

  Like

 6. Jan zegt:

  Ik keek er eerlijk gezegd niet van op. Had al van veel twitterkleutermeisjes/hoertjes gelezen dat hij er zo lekker uitziet en DUS onschuldig is.
  Het verheerlijken van moordenaars is gebruikelijk bij links volk: Angelina Jolie heeft/had een tatoeage van Guevara (1) op haar lijf, net als Michelle Rodriguez, om een ‘chica’ te noemen en niet te vergeten Mike Tyson. Links volk is maatschappelijk en geestelijk zwaar gehandicapt.

  “Che Guevara is an inspiration for every human being who loves freedom, we will always honor his memory.”
  (Nelson Mandela)

  Like

 7. Jan zegt:

  Verkopers boycotten Rolling Stone magazine

  Like

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ach, ze weten gewoon niet waar ze het over hebben. Of ze nemen de moeite niet om dat te weten te komen. Zo’n jonge terrorist kan op het oog mooi dienen als jongeren-icoon, waarmee je het establishment tegen de schenen trapt, dat is alles. Verder kijken ze niet. Indertijd in Parijs, met Mei ’68, was het immers precies hetzelfde: Die studenten wilden alleen maar de oudere generaties provoceren (wat ik op zichzelf nog begrijp; ze zaten toen te erg onder het ouderen-juk) maar dacht iemand nu dat ze bewust het Marxisme omarmden? Dat stond immers mijlenver van ze af, met al die strenge principes!

  Like

 9. vanhetgoor zegt:

  Ik weet niet of “The Bomber” er zo blij mee moet zijn om met zijn gezicht voorop een blad voor oude rockers te staan. Het blad gaat over muziek, en muziek is haram, verboden volgens de Taliban en volgens de profeet (Vrede zij met Hem). Muziekanten zullen branden in de islamitische hel, voor hard rock muziekkanten wordt deze zelf nog een paar graden warmer gefantaseerd! Dan bestaat het gevaar voor Djosar Tsarnajev dat er vrouwen van middelbare leeftijd hem aan zullen zien voor een jongen Bob Dylan, in gedachten zie ik die gerimpelde vingertjes al sneller en sneller gaan. En volgens de Taliban en ook volgens de Heilige Profeet Mohammed is seksueel genot voor een vrouw uit den boze, er is zelfs een islamitische stelling dat 80% van de Mohammedaanse vrouwen brandstof voor de hel is. Niet alleen is dit een gevaar. Er bestaat ook de knappe jongen door ietwat oudere MANNEN wordt aangezien als de jongen Bob Dylan en dat daarom de pagina’s van The Rolling Stone ‘bevlekt’ zullen worden, dat is volgens de Taliban geen probleem. Tenslotte is Djosar Tsarnajev nog minderjarig! En de plaatsvervanger van Allah op aarde heeft geen idee wat daar mee bedoeld wordt, hij is altijd een droogkloot (VzmH) geweest.

  Ik weet niet of het voor een ‘zelf-respecterende’ (geintje) moslim prettig is om voorop The Rolling Stone te staan, ik denk het niet! Nu kan iedereen zien hoe groot het verval van een mens kan zijn als men dat gif toestaat zijn verwoestende werking uit te voeren. Een jongen die een normaal leven had kunnen leiden is nu een paria die zelfs in eenzame opsluiting zijn leven niet zeker. Maakt niet uit, hij had toch al geen leven (en dat is ook eigen schuld!).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s