Minister Bennett eist referendum over het afstaan van land

Screenshot_23

Naftali Bennett

De komende vredesgesprekken met de Palestijnen leiden binnen de Israëlische regering tot grote spanningen. Bijzonder omstreden zijn meldingen, volgens welke de gesprekken op basis van de Israëlische grenzen van voor 1967 gevoerd zullen worden. Minister van Handel Naftali Bennett van de nationaal-religieuze partij “Het Joodse Huis” eist dat ieder vredesakkoord waarbij Israël land afstaat, d.m.v. een referendum bevestigd moet worden. Mocht dit niet het geval zijn, dan zou zijn partij niet akkoord gaan met de Israëlische begroting. Dat zou tot een serieuze regeringscrisis en een mogelijk einde van de regeringscoalitie kunnen leiden.

Bennett zei, dat door de eventuele overeenkomst met de Palestijnen het zionisme voor een historische beslissing zou plaatsen: “Ze heeft gevolgen voor de veiligheid van onze kleinkinderen.” Dit land zou duizenden en duizenden jaren geleden door God aan de Joden zijn geschonken. Het zou onacceptabel zijn dat nu een politieke manoeuvre over zijn lot zou beslissen. Minister-president Netanyahu had daarvoor verklaard dat hij het eindakkoord met de Palestijnen, mocht dit daadwerkelijk tot stand komen, ter goedkeuring aan het volk wil voorleggen.

Minister van Woningbouw Uri Ariel, eveneens van de partij “Het Joodse Huis”, eiste de onbeperkte financiële subsidiëring van joodse bouwmaatregelen in Judea en Samaria. Ook hij dreigde anders zijn steun aan de regering in te trekken.

Het is alsnog onduidelijk hoeveel Palestijnse gevangenen Israël vrij zal laten om de gesprekken met de Palestijnen op gang te brengen. Er is sprake van ongeveer 80 in een eerste stap. Minister Juval Steinitz zei: “Onder hen zullen zich zware criminelen bevinden, die al tientallen jaren in de gevangenis zitten.” Het gaat ook om misdadigers met bloed aan hun handen. De vredesgesprekken zullen, zoals het er nu naar uitziet, donderdag aanstaande in Washington beginnen.

Bron:

http://www.israelheute.com/Nachrichten/Artikel/tabid/179/nid/25958/Default.aspx?utm_source=news&utm_medium=email&utm_campaign=622&utm_content=original

Auteur: Tommy Müller

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", Israël. Bookmark de permalink .

16 reacties op Minister Bennett eist referendum over het afstaan van land

 1. KCMO zegt:

  Wellicht heeft hij gelijk, maar we zitten even niet op een crisis te wachten.

  Like

 2. guusvelraeds zegt:

  Het gaat ook om misdadigers met bloed aan hun handen.

  Laffe achterbakse terroristen en moordenaars. De gebruikelijke helden van de islam en de Palestijnen. Bekijk deze video en gruwel.

  Like

  • lucky9 zegt:

   Bij het bekijken van deze video werd ik echt razend kwaad. Ik weet niet of dit in elkaar gestoken werd door acteurs, maar de inhoud vind ik alleszins barbaars. De irrationele haat druipt uit elke zin, af van elk woord.
   Mijn finale conclusie wordt steeds opnieuw bevestigd: islam esse delendam!
   Geen enkele beschaving is bij machte samen te leven met een imperialistische ideologie die zich tot doel gesteld heeft de rest van de mensheid te vermoorden.

   Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @guusvelraeds 22.26. uur, op 22/7. Inderdaad, zum kotzen Guus. En dit grafvolk wordt in Nederland gesponsord door: de VVD,het CDA,DEMONEN 66,Partij van de Allahtonen, de SP, de PvdD. Wat hebben we toch een vuil goor zooitje in Den Haag zitten! Maar waar ze zich wel druk over maken- een tuttebel van de VVD- een varkenskop bij een HAATHUT-Moskee in Boskoop, dat dan weer wel. En waar zijn onze zgn. nobele politici nu er in moslimlanden christenen en andersdenkenden en masse worden onthoofd, en vermoord. Waar zijn ze…o wacht de druiloren hebben zich 9 weken vakantie gepakt. Wat landsbelang, whoehahahahaha!

   Like

   • Lucie zegt:

    Toen ze nog niet op vakantie waren,lieten ze de moordpartijen ook doorgaan,zonder te protesteren.
    Die bange schijthopen in Den Haag, interesseert het niet dat de Westerling uitgeroeid wordt,als zij maar goed bevriend blijven met die baardapen,is hun leven veiliggesteld.

    Like

   • koddebeier zegt:

    We weten in ieder geval wie de volksverlakkers/landverraders zijn.

    Like

 3. lucky9 zegt:

  Hoe kan God (die nooit bestond en niet kan bestaan) ooit iets “gegeven” hebben?
  Godsdienstfanaten zorgen overal en altijd voor herrie. Steeds opnieuw met een uit de duim gezogen argumentatie met veel zou en zouden. Zo win je niet van het islamitisch beest!

  Like

 4. Gek ik draag Israël en het joodse volk een warm hart toe, maar niet omdat ze vanwege religieuze redenen aanspraak op het land zouden maken maar omdat Europa met zijn vele eeuwen antisemitisme het na ’45 wel aan de joden verplicht waren een veilig thuisland te bieden aan de bijna overal vervolgde joden.
  Na de WO.I was het gebied “Palestina” en grote arabische stukken land in beheer gegeven aan Groot-Brittannië als zogeheten mandaatgebied.
  Engeland heeft bij het creeëren het thuisland ernstige fouten gemaakt die er uiteindelijk toe leiden dat de joden geen andere keus overbleef dan het huidige Israël uit te roepen.
  Zij deden dit over slechts een klein deel van wat hen oorspronkelijk was toegezegd, het andere deel werd Jordanië, en vanuit die gedachte is al het gel*l over een Twee-Staten oplossing te absurd om over na te denken. Er zijn al vanaf 1948 twee staten te weten Israël en Jordanië.
  Dat de arabieren dat vanaf dag één niet hebben willen erkennen geeft al aan dat onderhandelingen met deze criminelen geen enkel effect kúnnen hebben, de arabieren willen gewoon Israël opheffen. En het liefst willen ze een genocide op de joden.
  Helaas voor hen heeft Israël een groot zwaarbewapend en uitstekend getraind en gemotiveerd leger.
  Het is beschamend dat Europese mogendheden via omweggetjes de arabieren steunt en Israël beschadigt waar ze maar kunnen. Dit tot volle tevredenheid van de Vijfde Colonne die reeds in Europa aanwezig is.

  Like

 5. Joost Visser zegt:

  Ze praat met volenthousiasme of ze een voetbalwedstrijd heeft gewonnen met 5 tegen 0. Wat een volk, wat een mentaliteit. Zou Dries ook zo blij zijn?

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Joost Visser 04.52. uur. Reken maar van yes! En met deze seniele oude man: gekke Gretta, Harry-Hamas- Van Bommel, Anja Meulenbelt het molenpaard, en de hele linkse kerk en de gutmenschen!

   Like

 6. luckybee zegt:

  Hoe kan God een terrorist, kinderverkrachter Moordenaar , en veroveraar, tot zijn gezand maken, dan Moet Allah wel iemand anders zijn als JHWH.

  Like

  • Lucie zegt:

   Allah is ook een ander,in de koran staat dat hij geen zoon heeft,dus dat zegt genoeg.
   Allah bestaat trouwens niet,is een fantasie van die pedofiel.
   Hij heeft de Torah als voorbeeld genomen,is ook wel te zien als je ze allebei eens opslaat.
   En zou Allah wel bestaan,heeft hij allang zelfmoord gepleegd met zoveel criminele onderdanen,is dan uit de hemel gesprongen en keihard op de aarde terechtgekomen,met een flinke hersenschudding tot gevolg.

   Like

  • Joop Klepzeiker zegt:

   Dus al ik het goed begrijpt is allah geen intelligente creatie van god .

   Like

   • Lucie zegt:

    “En zou”,dus vast niet………..
    Het is een verzinsel in de hoofden van die pedofiel en de baardapen verzinnen naar believen er nog van alles bij.

    Like

 7. evert zegt:

  Zolang niet onomstotelijk is bewezen dat er een God en Allah bestaan, moeten deze spookfiguren buiten het conflict blijven.Het is van de zotte dat men land claimt op basis van niet bestaande figuren.

  Like

  • M.A.L. Sion zegt:

   @ evert 09.58
   Kijk eens naar de beelden van de Brazilianen, zich doldwaas verheugend op de komst van HUN paus. Ook opgemerkt dat in dat land ook TV-dominees zijn, waarvan verteld werd dat ze SCHATRIJK zijn uit de donaties van de aanhangers? Er zijn natuurlijk onder de “geestelijken” wel die echt en oprecht in het sprookje geloven maar een groot aantal, wellicht de meerderheid die slechts uit zijn op GELD en nog eens GELD.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s