Explosief immigrantenbrouwsel in Frankrijk

Screenshot_63

(Door: Edgar L. Gärtner)

De lijkengeur van de stervende christelijke cultuur van het Avondland trekt barbaarse aaseters uit de hele wereld aan. “De nu al tientallen jaren voortdurende mensenexperimenten van sociale ingenieurs hebben in de stedelijke gebieden van Frankrijk tot een uiterst explosief brouwsel van goedmenschelijk cultuurrelativisme en speculantendom enerzijds en islamitische geweldsverheerlijjking anderzijds geleid. Veel waarnemers verwachten de grote knal nog deze zomer.”

Vrijdag 12 juli 2013 kort na 17.00 uur: een intercitytrein richting Limoges ontspoort met een snelheid van bijna 140 kilometer per uur op het station van Brétigny-sur-Orge ongveer 20 tot 30 kilometer ten zuiden van Parijs. Een wagon valt op het perron en sleurt de overdekking mee. Onmiddellijk wordt alarmfase “rood” in werking gesteld. De reddingswerkers (bijna 300 brandweerlieden en 20 doktersteams evenals politie-eenheden) zijn snel ter plaatse. Ze bevrijden ongeveer 30 gewonden uit de chaos van verbogen ijzer en bergen zes dode slachtoffers. Daarbij zien ze, dat een groep van ongeveer 50 “jongeren” uit een naburig sociaal getto zich onder de reddingswerkers mengt. Eerst denken deze dat de jonge mannen gekomen zouden zijn om hen te helpen. Maar al snel komen ze erachter, dat de overwegend gekleurde jongeren het op de handtassen met de smartphones en portemonnees van de slachtoffers hebben voorzien. Als politieagenten en brandweerlieden proberen de jonge lijkenpikkers hierop aan te spreken, worden ze met stenen bekogeld. Uiteindelijk worden de plunderaars door de speciale politie-eenheid CRS verdreven. De pers bericht slechts over vier arrestaties.

Nathalie Michel, de woordvoerster van een politievakbond, uitte haar verontrusting over de plunderaars bij de privé radiozender “Europe 1”. Dit gedrag zou “inqualifiable, monstrueux”(ongehoord, monsterlijk) zijn, riep ze uit. De plaatselijke socialistische afgevaardigde Jérôme Guedj noemde de plunderaars op Twitter “duistere, onmenselijke idioten”. Deze woede is begrijpelijk, omdat de gebeurtenis in Brétigny niet als een donderslag uit heldere hemel kwam. In maart van dit jaar had in Grigny, niet ver van Brétigny, een bende 15- tot 17-jarigen onder bedreiging met geweld de reizigers van een met behulp van de noodrem gestopte regionale trein beroofd. Alle waardevolle spullen, zoals sieraden, smartphones, creditcards en contant geld, moesten de passagiers aan de bende afstaan. In juni stonden de jonge zwarten al voor de rechter. Maar de rechters toonden blijkbaar een beetje al te veel begrip voor hun sociale nood. Na een “plechtige waarschuwing” lieten de rechters ze weer gaan. Daardoor konden hun leeftijdgenoten in Brétigny zich alleen maar aangemoedigd voelen.

Fréderic Cuvillier, de socialistische minister van Verkeer in Parijs, heeft onmiddellijk geprobeerd om de plunderingen te bagatelliseren door ze “op zichzelf staande incidenten” te noemen. Maar de waarnemers ter plaatse werden herinnerd aan scènes zoals in september 2001 na de verwoestende explosie van een ammoniumnitraat depot in de buurt van de grote stad Toulouse in het zuidwesten van Frankrijk. Bij de grootste industrieramp in de naoorlogse geschiedenis, waarachter men nu nog steeds islamitische terroristen vermoedt, werden door de drukgolf auto´s van een nabijgelegen brug over een snelweg geblazen en in de stad sneuvelden de meeste ruiten. Jeugdbendes maakten destijds van de gelegenheid gebruik om uitgebreid op rooftocht te gaan. Datzelfde was enkele weken geleden te zien in de prachtige straten van Parijs, toen de voetbalclub Paris-Saint-Germain, de club van het sjeikdom Qatar, het Franse kampioenschap vierde.

De opwinding over de ongelooflijke scènes op het station van Brétigny was nog niet weggeëbd, of het kwam van 20 tot 22 juli in Trappes in de buurt van de nog altijd chique koningsstad Versailles ten westen van Parijs, na de poging van politieagenten om de identiteit van een boerka dragende bekeerlinge vast te stellen, tot een nachtelijke aanval van een islamitische flashmob op het plaatselijke politiebureau. Trappes had al in het jaar 2005 van zich doen spreken, toen in het kader van de inmiddels al legendarische voorstad-intifada het busdepot van de stad inclusief alle zich daarin bevindende geparkeerde bussen in vlammen opging. Deze keer werden er tientallen personenauto´s en vuilcontainers in brand gestoken. De politie werd bekogeld met vuurwerk. Slechts één van de relschoppers werd veroordeeld tot een gevangenisstraf, maar onmiddellijk weer vrijgelaten, omdat de Franse gevangenissen op dit moment uit al hun voegen barsten.

De toename van zulke onlusten, die meestal ongestraft blijven, zouden de jonge journalist onder het pseudoniem Laurent Obertone gelijk kunnen geven, die in een in het voorjaar van 2013 verschenen document honderden van zulke en nog ergere gebeurtenissen Frankrijk vergelijkt met de choquerende film “Clockwork Orange”. De schrijver laat daarin aan de hand van talrijke uit de regionale pers gehaalde voorbeelden zien hoe de lijkengeur van de stervende christelijke cultuur van het Avondland trekt barbaarse aaseters uit de hele wereld aan. “De nu al tientallen jaren voortdurende mensenexperimenten van sociale ingenieurs hebben in de stedelijke gebieden van Frankrijk tot een uiterst explosief brouwsel van goedmenschelijk cultuurrelativisme en speculantendom enerzijds en islamitische geweldsverheerlijjking anderzijds geleid. Veel waarnemers verwachten de grote knal nog deze zomer.”

Screenshot_30

Bron:

http://ef-magazin.de/2013/07/23/4363–frankreich-wird-zum-clockwork-orange

Auteur: Edgar L. Gärtner

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Frankrijk, Immigratie, Islam, Islamisering, islamofascisme, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, mainstream-media, migrantengeweld, Moslims, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie. Bookmark de permalink .

23 reacties op Explosief immigrantenbrouwsel in Frankrijk

  1. Tom Hendrix. zegt:

    De overeenkomst met het boek van Tolkien, christelijk schrijver, en auteur van de boeken over de Hobbits, en “in de ban van de ring”, zijn zeer treffend. Ook daar speelt het gevecht tussen ” het goede, en het intrinsiek kwade”, een grote rol. Ik vergelijk deze roedels van muzelmannen en aanverwanten met de ORCS, uit de film “in de ban van de ring”, verwoesting moesten zij brengen en de dood, door het ULTIEME KWADE! En de islam is in zijn wezen een satanische cultus.

    Like

  2. Dit gebeurt niet alleen in Frankrijk, waar de Tunesiërs oververtegenwoordigd zijn, maar ook hier, waar binnenkort de Marokkanen de dienst uitmaken! Beide bevolkingsgroepen komen namelijk uit hetzelfde primaten-continent!

    Like

  3. Joannes den Hollander zegt:

    Ik hoop dat de grote knal komt, dan volgen er nl meer knallen in West-Europa.
    Het zou overigens wel fijn zijn als iedere stabiele autochtone volwassen man of vrouw van hun overheid een S & W .38 cadeau kreeg met hun verjaardag. Maar helaas hebben we dat stadium nog lang niet bereikt.

    Wat dat betreft benijd ik de Amerikanen wel eens.

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @Joannes den Hollander 14.34. uur. Ook ik benijd de Amerikanen daarom Joannes. Wij met lege handen, terwijl het moslimvolk in hun HAATHUTTEN de wapens al klaar heeft liggen.

      Like

      • Willie zegt:

        Wanneer leren jullie hierboven eens je plan te trekken zonder op de (r)overheid te rekenen voor een cadeautje??

        Like

      • Leo zegt:

        van de “overheid” hoef je geen kadootjes te verwachten.
        Hooguit een gebroken geweertje net als toen.
        Trek maar ZELF je plan ! nu het nog kan !

        Like

    • beny zegt:

      jep,de burgers met lef en moed via politiekantoren en militaire basissen bewapenen en de garantie geven dat er geen gerechtelijke vervolging aan vast hangt en op een jaar tijd zal ons continent er al en héél stuk beter uitzien.
      we moeten de linkse facisten al helpen om hun financieel wanbeleid te bekostige via torenhoge belastingen,dus zullen wij ook hun maatschappelijke puinhopen moeten opkuisen want zij kunnen,willen of durven het niet.

      Like

  4. luckybee zegt:

    Ik ben benieuwd hoe de Fransen uit deze moeras los kunnen komen.

    Like

    • Joannes den Hollander zegt:

      Luckybee, wat mij betreft heiligt het doel alle middelen die beschikbaar zijn.
      Ook, indien ze nog opgeslagen liggen, botte en roestige guillotines.
      Ooit was dit een volksvermaak op openbare pleinen.
      Wellicht kunnen de Fransen dit weer in ere herstellen.

      Like

  5. Urbanus zegt:

    Nu zat ik dit weekend in Brussel. Mein Got! Dat is één groot islamitisch broeinest. Ik heb zo het idee dat het daar niet meer lang duurt. Alleen hartje centrum was nog enigzins westers, en de straatnaambordjes 😉

    Like

  6. Jean zegt:

    De KNAL! mag voor mij zelfs graag een OERKNAL worden, als we daarmee die achterlijke gewelddadige barbaarse rotzooi mee verdrijven is dat sowieso een heerlijke knal.
    Europa heeft strijders in overvloed die deze achterlijke rotzooi willen aanpakken, Europa heeft ‘helaas’ ook nog veel lafaards en verraders rondlopen die broodwinning zien in die barbaren, de postjes weet u wel. Kijk maar eens naar die rotte stinkende mesthoop gelegen in Brusselallahbath, de stank is zelfs niet meer te harden van die misdadige reetlikkers.

    Like

  7. Joop Klepzeiker zegt:

    citaat :Veel waarnemers verwachten de grote knal nog deze zomer.”

    Ikkes :Welnee, er gaat helemaal niets gebeuren ,

    Like

    • bigljohn zegt:

      En zo zit dat Joop. Fransen zijn van dezelfde slappe hap als de meeste Nederlanders. Ze laten net zolang met zich sollen totdat ze als – ongelovige – een gruweldood moeten sterven voor de Islamieten.

      Like

  8. henk schroemges zegt:

    Hoop dat die ” grote knal” morgen al begint en wel in alle Europese steden en de wel de ene na de andere knal. Het wordt toch eindelijk wel eens een keer tijd dat de zaak in zijn totaliteit ontploft. Heel veel lui zitten hier al jaren op te wachten.

    Like

  9. Martien Pennings zegt:

    En de collaborerende idioten hebben nog steeds niet in de gaten dat dit gewoon teruggaat op het karavanen beroven van Mohammed.

    Like

  10. Tiny zegt:

    Ik ben er niet eens van overtuigd, dat ze het karavanen beroven tijdperk al ooit eens ontstegen zijn. Ze zitten er nog midden in. Neem aan we bedoelen gewoon hetzelfde 🙂

    Like

  11. Avidia zegt:

    Ze zitten hier allemaal om onrust te plegen en te profiteren van geen werken inkomsten, als dat gestopt wordt zul je eens wat beleven. We hebben nog nooit zo een dom regerings– beleid gehad. te slap, te toegevend, te bang. Laat het volk maar eens spreken, dan zijn we in no time van de problemen af

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @Avidia 02.00. uur. Beste Avidia, dan mogen we wel hopen, dat de grote massa der Nederlanders – van geboorte- niet langer de socialistische en gutmensch propaganda blijft geloven, en zich niet langer meer in slaap laat sussen. Maar echt hoopvol daarover ben ik niet, helaas.

      Like

    • beny zegt:

      dat is wat volk vanuit alle windstreken aantrekt,het maandelijks gratis geld dat hier verkrijgbaar is. men zou er maar mogen kunnen van genieten volgens dat men er aan bijgedragen heeft en zolang dit niet het geval is zullen er mensen blijven op afkomen wat begrijpelijk is. het is aan onze politici om daar iets aan te doen maar daar zijn ze te laf,lui of te dom voor.

      Like

  12. henk schroemges zegt:

    Onze meeste politicie zijn er te laf voor en door hun gen-afwijking (zieligheidsgen) zijn ze eveneens landverraders.

    Like

Plaats een reactie