VIDEO: Frankrijk vandaag – een moedige jonge Franse moeder lucht haar hart

 

Geplaatst door:

E.J. Bron

(h/t Helena)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

9 reacties op VIDEO: Frankrijk vandaag – een moedige jonge Franse moeder lucht haar hart

 1. Helena zegt:

  De jeugd heeft de toekomst.

  Like

 2. HaJoGe zegt:

  Ik kom nog wel eens in Frankrijk en keuvel daar, uiteraard, met de ingezetenen. Het verhaal, met de commentaren, van deze mevrouw is tekenend voor de opvatting van een groot aantal “autochtonen”, maar in de msm’s daar, evenmin als hier, hoor je er niets over.
  Het valt alleen op gedurende de verkiezingsperioden – en, gelukkig, binnenkort (begin volgend jaar) valt er weer het een en ander te kiezen. Altijd leuk om daarna de duidingen van het bpolicor spul hier (en daar) te lezen.
  Onthoud wel: in Frankrijk wilde de regering het wapenbezit drastisch aan banden leggen – mooi dat hun plannen gesneuveld zijn.

  Like

 3. Theresa Geissler zegt:

  Eh bien, Madame! In dat geval staat U maar één ding te doen: Vanaf nu onvoorwaardelijk uw steun geven aan Madame Le Pen en het Front National.
  Maar ik hèb zo’n idee, dat U dat dan ook van plan bent.)

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Dit is de taal die iedereen moet spreken, vanuit zelfbewustzijn, trots op eigen land, niet bereid om het gezag in het land over te dragen aan BARBAREN, aan ‘nonvaleurs’, aan respectlozen die respect opeisen voor zichzelf..

  ”Chère Madame, je vous remercie du fond de mon coeur!! Bravo!”
  (Beste mevrouw, ik dank u uit de grond van mijn hart!! Bravo!)

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Henk V 23.09. uur, op 26/7. Et moi aussi pour la madame. Zo is het Henk, leve de soevereine landen, en weg met de communistische islamofiele eussr. Laat het toch eens tot die “klutskoppen”, van politici doordringen, wij willen GEEN ISLAM! Wij willen onze eigen landsaard en cultuur behouden.

   Like

 5. henk schroemges zegt:

  In Frankrijk begint uiteindelijk de autochtone bevolking (vooral de jeugd) door te krijgen dat ze niet langer achter die politiek correcte linkse niemandallen moeten aanhollen. Inmiddels hebben ze ook daar Marie Le Pen ontdekt en dat kon bij de eerstvolgende verkiezingen nog wel eens een onaangename verassing blijken te zijn voor de aldoor hulpeloos wauwelende Hollande. Hopenlijk krijgen we dit zelfde effect bij de eerstvolgende verkiezingen ook in Nederland.

  Like

 6. Helena zegt:

  Hier is ze weer. Blijkbaar gaat ze er een goede gewoonte van maken.

  Like

 7. Ronald Soeverein Mens zegt:

  Respect voor deze jonge moeder gelukkig denkt zij nog zelfstandig na en ziet de dingen in hun juiste context. Helaas legt zij de vinger op de pols over dezelfde zaken die vandaag de dag overal van toepassing zijn in velen EU lidstaten, waaronder Nederland. Alleen lijkt onze jeugd te slapen en is meer ge”interesseerd in hun nieuwste I-Phone en ander onzinnige dingen. Nederland is niet meer te redden!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s