Achter de show van de Pallywood-propaganda: Midden-Oosten slachtoffers – Realitycheck

Screenshot_21

Steeds maar weer krijgen we video´s van anti-Israëlische demonstraties te zien, waarin er over wordt gesproken dat Israël dagelijks Palestijnse Arabieren (of Arabische kinderen)  doodt.

Begin juli werd er een Arabier gedood, nadat hij diverse malen werd gewaarschuwd; hij klom blijkbaar op een voertuig van het IDF (het was onduidelijk of hij overreden of doodgeschoten werd).

Dat was de enige Palestijnse Arabier die sinds begin mei door het IDF werd gedood. Er was ook sprake van tientallen doden in Libanon, maar daarvan kon ik geen bruikbare schatting vinden.

Bovendien zijn er Palestijns-Arabische kinderen, die bijna iedere dag gedood worden – in Syrië.

U weet hoe graag mensen wijzen op de “kringloop van geweld”? Welnu, bekijk dit dan eens: als er geen Israëli´s gedood worden, worden er ook geen Palestijnse Arabieren gedood.

Screenshot_20

Bron:

http://elderofziyon.blogspot.de/2013/07/middle-east-casualty-reality-check.html

Auteur: Elder of Ziyon

Vertaald uit het Engels door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Arabieren, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

2 reacties op Achter de show van de Pallywood-propaganda: Midden-Oosten slachtoffers – Realitycheck

  1. Th.M. van Baarle zegt:

    Een incident als hier beschreven was voor Morsi aanleiding om theatraal de massa toe te spreken en in een soort litanie de menigte op te roepen om met MILJOENEN op te marcheren naar Jeruzalem en daar de Joden mores te leren.
    En de Joden? Ze vervolgen hun dagelijks bestaan en gaan welwillend in op voorstellen van ene Kelly uit de Verenigde Staten om nog maar eens gesprekken aan te gaan met hun bedreigers. Die willen dat dan alleen als Israël eerst een flink aantal MOORDENAARS vrijlaat.
    En de wereldgemeenschap vindt de MOORDENAARS beklagenswaardig en veroordeelt de houding van de Israëli.
    Zijn we gek of zijn we gek?

    Like

  2. Dr. Kwast zegt:

    Amputeren in het midden oosten is toch een normale zaak! Mijns inziens is het niet ongepast om een dief zijn hand te ontnemen volgens de wetten die daar heersen via de sharia. Wat let Israël om moordenaars te ontdoen van een hand om geen wapen meer te kunnen hanteren. Lijkt mij redelijk ten opzichten van het strafbare feit wat verricht is. Bij herhaling wat toch mogelijk is de onderkant aan spreken.

    Like

Plaats een reactie