Oostenrijk: 70.000 illegale buitenlanders opgepakt

Screenshot_18

Het probleem met de illegaal in Oostenrijk verblijvende buitenlanders wordt steeds erger. De afgelopen drie jaar kwam het tot een voortdurende stijging van het aantal opgepakte illegale immigranten. Werden er in het jaar 2010 in totaal 16.727 illegalen door de Oostenrijkse veiligheidsautoriteiten opgepakt, waren dat er in 2011 al 21.232 en in het jaar 2012 zelfs 24.375.

Ook voor dit jaar dient weer met een stijging rekening gehouden te worden, omdat er in de eerste vijf maanden al 10.111 illegalen konden worden opgepakt.

Gebrek aan grenscontroles zijn het grootste probleem

Het antwoord van de minister van Binnenlandse Zaken Johanna Mikl-Letner (ÖVP) op een interpellatie toont eens temeer aan dat het gebrek aan grenscontroles het grootste probleem bij de illegale immigratie van buitenlanders naar Oostenrijk is. Er wordt alleen nog maar op vliegvelden gecontroleerd en daar is het aantal van diegenen, die een illegale grensoverschrijding wagen en opgepakt worden in verhouding met het totale aantal uiterst gering.

Zo werden van de in totaal 10.111 opgepakte illegale immigranten tussen januari en mei 2013 slechts 158 bij grenscontroles op de Oostenrijkse vliegvelden opgepakt.

Bron:

http://www.unzensuriert.at/content/0013551-70000-illegale-Ausl-nder-sterreich-aufgegriffen

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oostenrijk: 70.000 illegale buitenlanders opgepakt

 1. Peter Selie zegt:

  Wat maakt het uit, van die linkse nepjuristen in Straatsburg mogen ze toch niet worden uitgezet. Europa zal en moet worden vernietigd, dat hebben de Bilderbergers beslist!

  Like

  • Leo zegt:

   Bilderbergers denken dat ze de door hen zelf toe ge-eindige macht onschendbaar zijn en geen vijanden hebben.
   Ze vergeten echter dat zij ook maar gewoon poppetjes! zijn net een ieder ander.
   Als de rapen gaar zijn komen ze ook gewoon aan de beurt.
   Daar hebben ze zelf wereldwijd al genoeg propaganda voor gemaakt.

   Like

 2. Ondanks dat het goed mogelijk is dat mijn reactie verkeerd wordt opgevat wil ik hem toch plaatsen.
  Het oppakken van meer illegalen dan de voorgaande jaren wil niet per defintie zeggen dat er dus meer zijn die proberen binnen te komen, het zou ook kunnen betekenen dat de opsporing geïntensiveerd is.
  Let wel; ik juich het harte toe dat er dus in elk geval nog één staat binnen de EU is die hier werk van durft te maken, maar het één staat los van het ander.

  Like

 3. Jarre Tell zegt:

  En de kolonisatie gaat door en door en door en door……..

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Jarre Tell 05.54. uur. Precies! En dat alles met volledige goedkeuring van de EUSSR. We weten toch dat deze RODE SCHOFTEN ons persé kapot willen maken. Voor mij mag er een bom vallen, op het hoofdkwartier van de verraders: Barosso, van Rompuy, Schulz, en hun overige paladijnen in Brussel!

   Like

 4. beny zegt:

  in oostenrijk worden ze tenminste opgepakt,hier in belgie krijgen illegalen legaal vastgelegde rechten??bij ons heeft het woord “illegaal” een totaal andere betekenis gekregen dankzij een overvloed aan linkse waanzin.

  Like

 5. Johan zegt:

  Het allergrootste probleem is dat wij lekker achter onze kompiejoeter kunnen reageren en het allemaal zo erg vinden! Maar als er gevraagd wordt om ook echt in actie te komen, heeft opeens de helft geen tijd meer, want ze moeten nog 3 keer op vakantie, de nieuwste smartfone moet nog ff gauw gehaald worden, of ” doe jij het even voor mij, want dan kan ik mooi mee profiteren ” enz enz. Daarom zullen we helaas niets bereiken tegen al het geteisem, ook degenen die onze hulpverleners aanvallen. Wist je dat dit mag van de Partij Van De Allochtoon? En nu zal ik wel in de gaten gehouden worden door de NSA en de BVD……. Feit is dat wat er nu aan de hand is wij met zijn allen hebben laten gebeuren, een zeer zure constatering, maar waar….

  Like

 6. Tom Hendrix. zegt:

  @Johan 14.28. uur. Deels heb je gelijk Johan. Maar ik weet zeker, dat de reageerders op dit blog, van onze onvolprezen web master, Bert, zich dit niet hoeven aan te rekenen. Weet U welke idioten van onze bevolking hieraan schuldig zijn, nou, dan help ik U uit de droom: ALLE STEMMERS op VVD,CDA,PvdA,D66,SP,CU,PvdD. Daar moet U uw klacht neerleggen. Deze sukkels zorgen ervoor dat deze ELLENDE voort blijft gaan!

  Like

 7. Lucie zegt:

  Ja,en waarschijnlijk zullen ze straks weer op deze criminele partijen stemmen.
  Veel mensen vinden het namelijk nog steeds niet erg genoeg,”ach het valt wel mee,die mensen willen toch ook een beter leven”
  Dat daardoor het leven straks hier net zo zal zijn, als in die landen waar deze mensen vandaan komen,begrijpen de sukkels niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s