Tel Aviv: Palestijnen bedreigen luchtverkeer

Screenshot_26

Ben Gurion International Airport, Tel Aviv

Zogenaamde “Palestijnen” storen met behulp van illegale zenders de radiotelefonie tussen de luchtverkeersleiders en piloten op de Ben Gurion luchthaven in Tel Aviv. Voor de veiligheid van de passagiers werden de tijden tussen de start en landing van de vliegtuigen uitgebreid, wat uiteraard het verkeer in de war brengt en voor vertragingen zorgt. Vertegenwoordigers van Israël kondigden nu aan de stoorzenders door het Israëlische leger te laten sluiten als de Palestijnse Autoriteit hiertegen niets onderneemt.

Screenshot_25

Bron:

http://www.pi-news.net/2013/07/tel-aviv-palastinenser-gefahrden-luftverkehr/

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestina", antisemitisme, Arabieren, Israël-vijandigheid, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

10 reacties op Tel Aviv: Palestijnen bedreigen luchtverkeer

  1. Wans Horst zegt:

    Palestijnen moeten lekker onder de grond gaan wonen ofzo, aangezien de wens van islamieten om te sterven niet samengaat met zonlicht. Van zonlicht bouwen dingen zich op (o.a. fotosynthese in planten waardoor zuurstof vrijkomt), waar de islam alleen dingen afbreekt, zaken verstikt. Voor wie het nog niet doorhad: het is geen strijd van Palestijnen tegen Israeli’s, maar Moslims tegen het Jodendom omdat Mo zich nogal naakt voelde toen de Joden hem afwezen als Heilige Profeet. 🙂

    Like

  2. Cathja zegt:

    Ze grijpen ook echt álles aan om Israël maar zoveel mogelijk te treiteren! Volgens mij is het storen van radiotelefonie m.b.t. de luchtvaart overal ter wereld verboden. Israël moet hard optreden tegen deze criminelen, voordat er ernstige ongelukken gebeuren! Ik zou niet afwachten tot (en óf) de Palestijnse autoriteiten hiertegen iets ondernemen.

    Like

  3. BertG. zegt:

    Is het misschien een idee om het voortaan niet meer over “palestijnen” te hebben maar over reserve-arabieren. Dekt ook meteen de lading.

    Like

    • Theresa Geissler zegt:

      BertG.9.45u Waarom dan RESERVE-Arabieren? Het zijn ARABIEREN! Smerig, kloterig, pervers woestijnvolk met een woestijn-ideologie! En het allerergste is, dat ze constant proberen, de grenzen van hun territorium uit te breiden tot buiten hun woestijn. Vandaar ook dat ze zo gebeten zijn op Israël, het enige land, dat nog niet door die woestijn-ideologie geannexeerd is. Dat kunnen ze niet zetten, dat is alles! En die stommelingen hier maar fellow traveller spelen voor de Palestijnse zaak! Maar ik zal je wat vertellen: Volgens mij zit er bij lui als Gekke Gretta, Hamas van Bommel en het Molenpaard Meulenbelt he-le-maal niets achter! Alleen maar opportunisme oftewel: Zich willen afzetten-tégen! Zich origineel en bevlogen willen voelen en daarom achter die Arabische àdders blijven staan; wil je het nóg zieker hebben!

      Like

      • BertG. zegt:

        Het idee erachter was, omdat ze een zelf bedacht/verzonnen volk zijn dat overal vandaan kan komen maar niet uit een gebied waar ze menen recht op te hebben.

        Like

    • mindRider zegt:

      De Arabieren zullen niet blij zijn met je kwalificatie, wat ze door de behandeling in hun diverse landen van dat zooitje ongeregeld al tientallen jaren duidelijk maken.

      Like

  4. louis-portugal zegt:

    Nou Theresa zover mij bekend is het molenpaard ook blij als ze af en toe een goeie beurt krijgt van zo´n palestijn.

    Like

  5. Henk.V zegt:

    Dat is een impliciete Palestijnse poging tot moord.
    De israëlis zullen dit probleem ongetwijfeld succesvol aanpakken.
    En zo hoort het ook.
    Mijn zegen hebben ze.
    Aanpakken dat tuig!

    Like

Plaats een reactie