Islamles voor journalisten: 600 zweepslagen…

Screenshot_38

De man op de foto heet Raif Badawi en hij is de redacteur van een internetsite genaamd  “Free Saudi Liberals”. De website wilde discussiëren over religie en diens rol in Saoedi-Arabië. Bij de gulle islamitische persvrijheid staan voor zulke journalistieke werkzaamheden nauwkeurig vastgelegde 600 zweepslagen:

De redacteur van een Saoedische website werd tot 7 jaar gevangenisstraf en 600 zweepslagen veroordeeld, omdat hij een internetsite had opgericht die islamitische waarden schendt en de liberale denkwijze propageert, berichtten de Saoedische media dinsdag.

Daily Mail

Wat zegt bijvoorbeeld de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Guido Westerwelle hierover? Zo gewoon, van liberaal tot liberaal? Of de blogjournalisten van de verschillende kranten? 600 is een hoop, die de meeste mensen niet overleven.

Screenshot_39

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/30/islamunterricht-fur-journalisten-600-peitschenhiebe/#more-47229

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Censuur, dictatuur, Islam, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Persvrijheid, Rotzakken, Saoedi-Arabië, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

16 reacties op Islamles voor journalisten: 600 zweepslagen…

 1. Dorith zegt:

  Maar was het niet een beetje dom van hem? Hij moet toch geweten hebben wat hem te wachten staat? Als hij in het buitenland woonde en een pseudoniem gebruikte, had zijn site wat kunnen bereiken. Jammer en zeer pijnlijk………..

  Like

  • Tiny zegt:

   @ Dorith, dat weten wij hier ook wat ons te wachten kan staan, zeker als het nog erger wordt. Maar daarom laat ik me in mijn eigen land de mond niet verbieden. De consequenties hiervan neem ik bewust op de koop toe. Maar er is wel gezegd en gedaan wat gezegd en gedaan moet worden.

   Like

 2. louis-portugal zegt:

  Op de schepen in de middeleeuwen spraken ze over 10 of 20 stokslagen.
  Maar 600 en wie telt dat??
  Het zal wel een moslimrecept voor gehakt zijn.

  Like

 3. Theodoor zegt:

  Dat middeleeuwse land investeert ook in Europa heftig om ook de westerse journalisten wat manieren bij te brengen. De linkse hoernalisten zien daar wel iets in, zij werken al jaren gecensureerd.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  600 Zweepslagen zouden hier ook is goed zijn voor liegende linkse journalisten, die de waarheid verdraaien en ons al jaren leugens voorspiegelen.

  Like

  • Helena zegt:

   Beetje te veel werk hoor, Koddebeier. Dat duurt jaren, is vast wel iets anders op te verzinnen. Niet alleen voor de linkse dus totale journalistiek maar niet te vergeten alle, werkelijk alle politici in ons land. Behalve de PVV-ers en nu ja vooruit de SGP-ers.

   Like

 5. luckybee zegt:

  Wij hebben feitelijk jaren lang door koningen en Keizers, geregeerd dat niet anders zijn als Bastaarden.Want Karel de Grote was een bastaard.Zijn grootvader was Karel Martel, hij heeft zijn zoon Pipijn de III ook wel de Korte genoemd, bij een bij vrouw geschapen. Dus hoe je ook heten mag ,Hogenzollern of Habsburg, of Tudor,Plantagenet, of Bourbon, of Battenberg,ze zijn allemaal bastaarden van Karel Martel.Wij worden al deze tijd door bastaarden gepizakt en geregeerd en in de oorlog gevoerd.

  Like

 6. Theresa Geissler zegt:

  Naar mijn bescheiden mening overleef je er 100 al niet!
  Dergelijke vonnissen zijn niet alleen onmenselijk en barbaars, ze zijn volslagen krankzinnig. Irreëel. Zegt alles over de mentaliteit van het land, dat ze oplegt.
  Zulke landen behoorden ze met de grond gelijk te maken!

  Like

 7. Luckybee, help mij even, hoe sluit uw reactie aan op het artikel, want dat ontgaat mij…

  Like

 8. Tom Hendrix. zegt:

  Wat een “vreedzame religie”, de pislam toch is, niet dan? Whoehahaha. Ik lach, maar ben niet blij, wat ik wel hoop, dat heel het moslimgepeupel vanuit Nederland 1 enkele reis aangeboden krijgen naar Syrië, kunnen ze kogels gaan “koppen”, bij ome Assad. Wat een geweldig vooruitzicht zou dat zijn. Wel even alle paspoorten inleveren bij instap vliegtuig!

  Like

 9. Pingback: Islamles voor journalisten | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s