Ramadan: poging tot moord op islamcriticus Zahid Khan

Screenshot_36

Zahid Khan

Het schijnt dat de aanvaller een fatwa opvolgde en de islamkritisch schrijver in naam van Allah wilde doden. Deze was gelukkig op zijn hoede en verzette zich met succes:

Islamcriticus Khan schiet op aanvaller.

De islamkritische schrijver Zahid Khan heeft in de nacht naar dinsdag op een parkeerplaats in het bos bij Dietzenbach op een man geschoten en verwond. De vrouw van Khan, eveneens zijn advocate, beschuldigt de aanvaller van een aanval met de bedoeling om te doden.

De aanvallers waren bewapend met messen en wilden de islamcriticus ter gelegenheid van ramadan afslachten. Belachelijk is de “speculatie” in de “Hessische Rundfunk” naar het “mogelijke motief”:

Dat het bij de schutter om Khan gaat, bevestigt diens vrouw en advocate tegenover HR-online. Volgens haar werd haar man door twee mannen aangevallen, toen hij samen met twee anderen een nachtelijke wandeling maakte. De aanvallers zouden plotseling en met “doelgerichte bedoeling om te doden” op haar man zijn afgestormd, aldus de vrouw van Khan. Deze zou zich toen hebben verdedigd. “Hij heeft gehandeld uit zelfverdediging.”

De vermoedelijke daders zouden met messen bewapend zijn geweest. Over de mogelijke motieven voor de aanval wilde de vrouw van Khan niet speculeren.

Hessischer Rundfunk

Ja, terwijl de radicale islamieten in Duitsland steeds meer vrijheden genieten, wordt het leven voor islamcritici steeds gevaarlijker – een duidelijk teken, dat de Duitse samenleving in de wurggreep van de islam leeft.

Screenshot_37

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/07/30/islamkritischer-buchautor-zahid-khan-schies-auf-angreifer/#more-47239

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Censuur, Duitsland, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Moslims, ramadan. Bookmark de permalink .

19 reacties op Ramadan: poging tot moord op islamcriticus Zahid Khan

 1. Tom Hendrix. zegt:

  Wat een vreedzaamheid bij deze moslims, toch? En het gaat maar door, dag en nacht 24/7. En de socialisten en de politiek correcten blijven maar wegkijken. Het is om te janken! En dit moslimvolk hebben wij als burgers niet naar binnen gevraagd, neen, dat hebben we te danken aan de o zo zgn. integere politici met hun: Resolutie van Straatsburg. Maar eens barst de bom!

  Like

 2. Cathja zegt:

  Dapper dat deze man kritiek durft te hebben op de islam! Hopelijk komen er meer mensen tot inkeer, en beseffen ze op tijd met welke achterlijke ideologie ze te maken hebben. In Duitsland moeten ze zich dood schamen, net als in alle andere landen waar moslims met fluwelen handschoentjes aangepakt worden! ‘Eigen volk eerst’ schijn je niet meer te mogen zeggen. Maar mijn gedachten zijn vrij, dus ik denk het wel! Eerst aan ons en aan onze democratie denken. Niet alleen voor ons, hier en nu, maar ook voor onze kinderen en kindskinderen, in alle landen waar de moslims bezig zijn de heerschappij te bemachtigen!
  Er is geen tijd te verliezen!
  Het is WIJ of ZIJ.

  Like

  • In de koran staat op bijna elke bladzij over Wij en zij! Wij (Allah, Mohammed, Jezus, Abraham, Engelen en moslims) en zij (de Duivel, Joden, christenen, atheïsten, anders gelovigen, demonen en homo’s).

   Like

 3. Theodoor zegt:

  Kritiek op de islam is verboden aldus het politiek gestuurde handboek de koran. Er zijn altijd wel gekken die de straf daarop willen uitvoeren.
  Het hele gedoe rondom de islam is al het bewijs dat de omschreven veroverings-patronen niet deugen, haat brengt het naar boven dat mensen geestelijk misvormd.
  Zoals altijd tegenwoordig kunnen de meesten van de huidige politici niet meer met grote problemen omgaan, maar wel betaald worden, dat wel, bah.

  Like

 4. Joannes den Hollander zegt:

  Die bom mag van mij vandaag al barsten Tom.
  Toch nieuwsgierig hoe die Khan aan een vuurwapen komt.
  Ik kom niet verder dan een hooivork en een uitbeenmes.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   In een ander stuk hierover stond dat hij in het bezit was van een wapenvergunning en dat hij regelmatig wordt bedreigd….

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Bedankt.

    Like

   • BertG. zegt:

    De wapenvergunning wet is dan wel een stuk ruimer in Duitsland t.o.v. NL.
    Hier ben je dus altijd schuldig als iemand er mee rond zou lopen ’s nachts in een bos of waar dan ook. Ook met een vergunning mag je ‘m daar niet voor gebruiken in NL.
    En er moeten wel hele rare dingen gebeuren wil je je eigen er mee mogen verdedigen hier in NL.
    Je zou bedreigt moeten worden op het moment dat je ‘m thuis aan het schoonmaken bent. Iets anders kan ik niet bedenken.

    Like

  • Tiny zegt:

   @ Johannes den Hollander, waar een wil is, is een weg.
   Zelf op pad gaan en niet verwachten dat men ook hierbij aan het handje gehouden wordt. Als dat criminele tuig zonder problemen eraan kan komen, kunnen anderen dat ook.

   Like

  • Willie zegt:

   Johannes , goeie link http://teotwawkiblog.blogspot.be/2012/03/defense-without-modern-firearms-black.html Enne : In Frankrijk no problema ,vrij verkoop

   Like

   • louis-portugal zegt:

    Ik heb vroeger eens een oude Colt gekocht bij een warenhuis (ik meen Brunnel of zoiets).
    Moest je wel laden met zwarte polverbolletjes en een loden bolletje van 9mm.
    Heb er EEN keer mee geschoten door 4 cm.hout en met een terugslag waar je je lam van schrok.

    Like

 5. koddebeier zegt:

  Als het je hier in Nederland overkomt, ben je aan de goden overgeleverd, een wapen om je te verdedigen kun je hier wel vergeten. Het geweldsmonopolie is in overheidshanden en bescherming daarvan kunnen we wel vergeten !!
  ‘Onze” Overheid is al jaren niet meer in staat zijn burgers naar behoren te beschermen !

  Like

 6. BertG. zegt:

  Als je hier een wapenvergunning heb ben je al strafbaar als deze 1 meter naast de verplichte kluis ligt in je huis zonder reden. En kogeltjes mogen er al helemaal niet inzitten.
  Zelfs de route van je huis naar een schietvereniging wordt uitgestippeld.
  En waag het niet om 1 straatje hiervan af te wijken of om te rijden. Je bent ‘m meteen kwijt.
  Totaal nutteloos om er hier 1 te hebben. Je kan er helemaal niks mee.
  Jaren geleden lid van zo’n club geweest.

  Like

  • Lucie zegt:

   Maar dat tuig heeft er maling aan,die halen er één uit het buitenland,in Nederland zijn zat criminelen met een blaffer.
   Een wapenvergunning hebben die vast niet.

   Like

 7. Theresa Geissler zegt:

  Het probleem is hier niet dat deze dingen plaatsvinden -want: niets nieuws onder de zon- het probleem is, dat de houding die er tegenover wordt aangenomen niet veràndert.
  Na twee ‘incidenten’ mag het geen incident meer heten.Blijven de autoriteiten het desondanks zo noemen, dan is er doodgewoon sprake van onverantwoordelijk en zelfs misdadig beleid. -Door de overheid.
  En dat óveral in Europa!

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Theresa Geissler 11.40. uur. Zo zit dat in elkaar Theresa. Onze regering en de politieke partijen als vvd,cda,d66,gl,cu,pvdd, sp- zijn er NIET VOOR ONS- maar voor het moslimgajes! En ik weet zeker, dat de HAATBAARDEN hun wapens al hebben, liggen klaar in iedere moskeet. Ik ben Joegoslavië NIET VERGETEN vuile ploerten van politici!

   Like

 8. Helena zegt:

  Misschien een oplossing voor dat probleem wat mij ook al heel lang bezighoudt.
  Ik weet, het blijft behelpen, maar beter iets dan niets.

  http://www.kruisboogkopen.com/product-categorie/kruisbogen/

  Like

 9. Pingback: Khan-aanslag: Stefan Salim Nagi in voorarrest | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s