Ebru Umar sloopt Knevel en Kutturkjes (VIDEO! – must see!)

Screenshot_17

Hans Teeuwen zweeg. Monique Samuel kroop. Ebru Umar VLAMDE, gisteravond in Knieval & Arend-Jan Boekestijn (waar ze was uitgenodigd vanwege dit opiniestuk). Fuck je pathetische religieuze kleinzieligheid. Fuck Artikel 23. Moderniseer Artikel 1. Stop met religieuze voortrekkerij. Stop islamitisch separatisme op scholen, verenigingen, voetbalclubs. Nee, ik hou mijn mond niet. Ik schrijf alles op wat ik wil. Apen hebben nog meer beschaving dan mijn bedreigers en beledigd zijn is een keuze. Journo´s stop met het ontkennen en wegkijken van grote problemen. Politici idem en help dit land eens vooruit.

Lees verder>>>

(h/t BertG.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

34 reacties op Ebru Umar sloopt Knevel en Kutturkjes (VIDEO! – must see!)

 1. E.J. Bron zegt:

  GEWELDIG! Eindelijk eens iemand die het durft te zeggen zoals het is (en je ziet welke reacties ze uit welke hoek krijgt…tsja, de waarheid is hard!)

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  Ik hoop dat ze goed beveiligd wordt! Wat een prachtvrouw.
  Als nu andere programma’s ook het lef hebben haar aan het woord te laten is er hoop.
  Voor ons geldt dat we andere wegen moeten zien te vinden om ook de waarheid over het voetlicht te krijgen.
  De strijd gaat voort.

  Like

 3. Lucky9 zegt:

  Toevallig heb ik die uitzending bekeken, en geloofde inderdaad niet wat ik zag en hoorde. De argumenten van de intelligente Ebru Umar verwonderden me niet maar het kruiperige gekonkel en de intellectuele lafheid van haar ondervragers des te meer.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Lucky9 11.34. uur. Klopt Lucky. Heb je ook dat ZURE GEZICHT van die ene schijnheilige “christen”, gezien. Hij zou deze EERLIJKE VROUW het liefste de mond gesnoerd hebben, net als die ROOIE KNEVEL. Wat is de EO toch een PvdA omroep geworden. Hulde voor Ebru Umar, en KOTS voor de VERRADER BRINK en die andere OETLUL!

   Like

 4. luckybee zegt:

  Niet vergeten dat Ebru Omar een Turkse is,ze zijn verantwoordig voor de vele stromingen van de Islam.Zo als de Aleviten, Ahmadyah beweging , Bahaii,derwishen,en Sufi’s.Ze heeft dus veel keuzen. dat hebben de Kopten niet, ook de Caldeers en de Syriers niet, ze waren overwonnen door de islam en tot Dhimi’s gemaakt, en dat bijna 1400 jaren lang, bijna zo lang als de islam oud was.Ze kennen niets anders ze worden door de moslims van tijd tot tijd op peil; gehouden.Dus moorden op Kopten en andere Christenen is een ouwe gewoonte, bijna traditie. Daar om mag zo iets bij ons nooit gebeuren. Leven Karel Martel en zijn slag bij Tours,en de overwinning op alle moslims,en de dood van alle Khaliefen.

  Like

 5. Martien Pennings zegt:

  Ik ben bang dat als het moment komt dat de Kneveltjes en de rest van multikullers echt wakker zijn, we al in een toestand van burgeroorlog zitten en de Libanisering van heel West-Europa en de Beiroetisering van de steden al een feit zal zijn.
  En nou volg ik vrouwtje Ebru niet erg zorgvuldig, en ik vond haar ook meer dan prima, maar . . . . . . . . . . . .wedden dat ze zich afzet tegen “Wilders” en dat ze mij ook véél te grof vind als ze ooit al van me gehoord heeft?
  Lees nog maar eens wat Joost Niemöller zei over de verfijnde voorkeuren van de “Van Goghianen”.
  Niet dat mijn ego er maar een seconde onder lijdt, daarvoor schrijf ik te goed, en . . . . . . schrijf ik de zeikerds zo nodig de grond in.
  Enfin, zie mijn meesterstukje van vandaag weer http://bit.ly/1b2HJqm waarin ik zeer terecht een paar pauwenveren in mijn eigen kont steek.

  Like

  • KCMO zegt:

   Dat mevrouw Umar de heren Knieval en Broekepoep de mantel uitveegt is natuurlijk vermakelijk, maar niets meer. Ik wil haar dit zien herhalen bij Pauwel en Wauwel en Nieuwsuur en dan wel twee of drie maal per week een jaartje lang.
   Er lijkt me geen enkele reden om mevrouw Umar zomaar op het schild te hijsen.
   Ik hou het voorals nog maar bij Niemöller en Pennings.

   Like

 6. catherine zegt:

  Petje af voor Ebru! Een voorbeeld voor al die zwijgende nederlandse Nederlanders die niet zwijgen als een mede-nederlandse Nederlander die mening verkondigt maar komt met de volgende litanie: je generaliseert, rasisties, populisties, Wildersfan, ongenuanceerd, niet evenwichtig, onderbuikspreker, domrechts, NEGATIEF, respectloos etc, etc etc, Angst maakt van mensen clowns…

  Like

 7. Martha zegt:

  Wat een vrouw hè.
  Ik wist niet wat ik hoorde en zag.
  Eindelijk, dacht ik.

  De gezichten van Knevel en die slijmjurk naast hem waren ook
  een studie waard.

  Joost op DDS heeft er ook een goed stuk over geschreven.

  Like

 8. Seculiere zegt:

  Ik ben niet alleen..

  Like

 9. Anneke zegt:

  Een frisse adem, door een benauwde studio in Hilversum. Fantastisch, die spontaniteit en eindlijk een Neder-Turkse die d’r mond opent en héél realistische taal spreekt !!! ! !!! Jammer voor de politici en de mainstream-media journalisten, de realiteit/waarheid gaat wéér hoogtij vieren; dit proces is nu heel vlot actief aan het worden. “De ogen en oren zijn aan het ‘ontsluiten’….”. De leugens ‘beleven’ zo op alle vlakken van de (mondiale) samenleving een tergend sterfproces. De drama-maskers zijn VERSLETEN en laten los op de zwaar bezwete gezichten!!!

  Like

 10. Seculiere zegt:

  Lol, ik zoek haar op Twitter en blijkbaar zit ze al in mijn vrienden lijst 😀

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Seculiere 12.15. uur, op 3/8. Je bent zeker niet alleen beste seculiere. Iedereen die onze seculiere samenleving ter harte gaat, verdient in mijn ogen respect en is n.m.m. van harte welkom.

   Like

 11. jowitteroos zegt:

  Die Knevel denkt dat het onaangepaste gedrag van die kutturkjes, die gelovige moslims etc. komt omdat ze de verlichting nog niet hebben meegemaakt als bij het Christelijk geloof wat wel 300 jaar duurde, dus geduld………………………zie de gemiddelde islamlover, gelovige en politiek correcten……..

  Goed en duidelijk verwoord van deze dame Ebru Umar. ( Maar het is alles nog te netjes en te lief.)

  Like

 12. Seculiere zegt:

  Ze zegt Baardaap…hebben wij dat hier niet op deze site uitgevonden? We moten er patent op vragen

  Like

 13. Theresa Geissler zegt:

  Ja, Ebru is een kanjer! Dat vind ik al geruime tijd. Ze is zo’n geïntegreerde, seculiere Turkse, die van de westerse openheid en vrijheid geniet en die zich tegelijkertijd realiseert -misschien toch juist door haar Turkse achtergrond- dat het anders had kunnen zijn en allemaal nietzo vanzelfsprekend is. Daarom vecht ze ervoor. Als een leeuwin! Met een vastberadenheid waaraan menigeen hier een puntje kan zuigen. Eerder ging ze de meiden van Halal verbaal te lijf, wier tweeslachtige hoofddoek-feminisme haar uiteraard niet bevalt, en nu liet ze hier haar tanden zien en hoe! Ha, en die clanzieke Hassnae Boazza, die denkt, geïntegreerd te zijn! Ze kan zich niet méten met deze dame! Bravo, Ebru! Duizend maal dank, dat JIJ de kastanjes uit het vuur haalt, waar veel Nederlanders het zelf niet durven!

  Like

 14. Cathja zegt:

  Deze vrouw is vele malen eerlijker en moediger dan die hele politieke zooi bij elkaar, uitgezonderd de heer Wilders en zijn PVV dan. Politici en andere goedpraters en wegkijkers zouden toch het schaamrood op hun kaken moeten krijgen nu juist déze vrouw ons de weg wijst?
  Hadden we maar meer van deze oprechte (Turkse) Nederlanders! Hier hebben we tenminste wat aan!!
  Een diepe buiging voor Ebru!

  Like

 15. Ik vind Ebru Umar een uitzonderlijk mooie vrouw en dan bedoel ik alleen haar binnenkant (hart)! Mijn ouders zeiden altijd tegen mij; “Echte schoonheid zit van binnen! Mensen verkijken zich op de buitenkant”!

  Like

 16. Luchtpint zegt:

  Tegenwooridig moet je voor elke stomme video in de Nederlandse media de Silverlight plugin installeren of je kan niets zien. En na installering ervan haperen ALLE video’s die je ermee kan bekijken GVD !

  AAAAAAAAAAAAARGGGGGGGGGGHHHHH !

  Like

 17. Helena zegt:

  Pluim voor Ebru, al heeft zij natuurlijk wel het voordeel dat ze haar niet voor racist kunnen uitmaken, dat scheelt.

  Maar terug in de vreselijke werkelijkheid die Nederland heet.
  Jet Bussemaker trekt 800.000,00 euro uit ONZE portemonnee voor een project om homoacceptatie onder allochtonen te bevorderen. Hoe maak ik het spreekwoord “water naar de zee dragen” aanschouwelijk?
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/21783102/__Geld_voor_acceptatie_homo_s__.html

  En terug in de zo mogelijk nog vreselijkere werkelijkheid die Frankrijk heet.
  Hollande gooit 5 biljoen euro in de sloot, ten behoeve van de achterstandswijken.

  http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-23550161

  Like

 18. Tom Hendrix. zegt:

  Even nog een kort woord. Hulde, hulde voor deze Ebru Umar. Ziehier het grote verschil van een moderne Turkse jonge vrouw, die ZELF heeft LEREN DENKEN. En ze haalde terecht Mustafa,Kemal Atatürk aan, waar ik zeer veel RESPECT voor heb. Generaal Atatürk, had een KOTSHEKEL AAN DE ACHTERLIJKE ISLAM. En dankzij deze man had/heeft Turkije nog gedeeltelijk een seculiere bevolking, die een moderne opleiding en opvoeding heeft gehad en gekend! En de zuurpruimen Knevel en Boekesteijn, ach daar ben ik gauw klaar mee, zij huilen mee met de LINKSEN en GUTMENSCHEN in het bos. Tevens ben ik net als Ebru van mening, dat er kritisch gekeken dient te worden naar artikel 1 en artikel 23 van onze Grondwet. Wat artikel 1 betreft, dient de WAARDE GODSDIENST/LEVENSBESCOUWING, geen GROTERE WAARDE toegekend te krijgen als het RECHT OP VRIJE MENINGSUITING! Tenslotte is de Islam geen godsdienst maar een perverse ideologie!

  Like

 19. Luchtpint zegt:

  Ebru Umar’s visie op jongeren is problematisch naïef wanneer ze ervan uitgaat dat moslim jongeren zichzelf in principe zouden moeten beschouwen als identiteits-Nederlanders. De Islam verwerpt onderworpenheid aan lokale culturen of zelfbevestiging via nationale eenheid of ethniciteit. De Islam is essentieel a-cultureel omdat het een universalistische doctrine probeert te zijn op wereldschaal. De Islam erkent geen identiteit op grond van ethniciteit of nationaliteit. De globale oemma heeft geen nationaal of regionaal karakter.

  Je ziet dit probleem vooral bij de Salafisten van vandaag, meer nog dan bij andere moslims: elke bekeerling is verplicht van zijn eigen cultuur een abstractie te maken, een invloed die zijn morele gehalte als moslim op een duivelse manier beïnvloedt, en er expliciet afstand van te doen.

  Ebru Umar zit zich hier af te vragen waarom die jongeren zgn niet tot de essentie van hun eigen culturele identiteit lijken te kunnen terugkeren (dwz de invloeden van het land waar ze geboren / opgegroeid zijn), maar dat is een redelijk idiote vraag, want die culturele essentie die bestaat in hun ogen niet eens !!!

  Ze moet beter bij de les blijven voor ze wat zegt ! Dit is exact DE reden waarom iedereen in Vlaanderen bijvoorbeeld met verstomming geslagen lijkt dat tieners als Jejoen Bontinck of Brian De Mulder zich van hun Vlaamse identiteit hebben afgekeerd om te gaan vechten in Syrië !

  Als ze ooit zouden terugkomen, dan gaan we dit “uitpraten” met hen, of zo ??? Belachelijk naïef is dat, zonder weerga !

  Like

 20. schnoebel zegt:

  Prima optreden van Ebru maar Martien heeft wel gelijk met zijn veronderstelling dat zij zich waarschijnlijk afzet tegen Wilders. Ebru heeft al vele malen in haar columns blijk gegeven van haar afkeer van Wilders en diens aanhangers (PVV-gekkies).

  Like

  • Latraviata zegt:

   Niet alleen Wilders, maar ze heeft ook Ayaan als een jaloerse kat volledig met de vuile was meegegeven en ik vind dat wel héél kwalijk.
   Dat laat onverlet, dat haar optreden bij Knieval mijn instemming en sympathie heeft.
   Bravo Ebru!

   Like

 21. henk schroemges zegt:

  Iedereen die zich afzet tegen de PVV en hun aanhang is een lafaard, angstkeutel en landverrader.

  Like

 22. Pingback: De “Verlichtingsambtenaar” | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s