VIDEO: “Tell your children” (must see!)

 

Vertel het je kinderen, omdat het terugkeert.

Wat een machtige, indrukwekkende video. Antisemitisme komt en gaat. Vol dank hebben we nu ons eigen land met ons eigen leger om onszelf te verdedigen, na duizenden jaren van ballingschap. 

Door:

Guus Velraeds

(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, Israël. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: “Tell your children” (must see!)

 1. KCMO zegt:

  Doe de rest van de week niet meer mee, heb het even gehad.

  Like

 2. Dr. Kwast zegt:

  Hoop dat Israël zo humaan blijft als ze nu is. Als ik zo’n film zie en denkt dat zijn mijn grootouders die daar vermoord worden, vraag ik me toch af waar Israël de kracht van dan haalt om zo te reageren als ze nu doen. bravo Israël, blijf en vind de kracht om dat stukje wat je hebt te behouden en te verdedigen. Vrede zij U in de toekomst.

  Like

 3. JooJootje zegt:

  In de laatste scène had ik bontkraagjes verwacht van die kaalkoppen hoor je bijna nooit wat.
  Maar ja het zal wel de correcte tijdgeest zijn die bepaald wie als voorbeeld moet dienen en wie niet.

  Like

 4. Philippine zegt:

  Ik herken in deze video het levensverhaal van György Conrad: Joden in Budapest, samengedreven aan de oever van de Donau, in de rug doodgeschoten.
  Afgemaakt.
  Niks bontkraagjes.
  Moffen en antisemieten.

  Like

  • JooJootje zegt:

   Ik heb toch het idee dat de maker een boodschap heeft over toen en nu vandaar ook in de laatste minuten die reis door de na oorlogse periode naar nu als oude vrouw.
   Dat de film begint met moffen betekent niet dat de film over de moffen gaat.
   De boodschap is dat het klimaat weer nu weer in de richting gaat van toen.
   Maar ja zo heb ik het filmpje begrepen,vandaar die bontkraagjes die ik miste.

   Like

 5. M.A.L. Sion zegt:

  Je moet de mentaliteit van een beest hebben om zo iets te kunnen uitvoeren. De NAZI’s hadden deze mentaliteit ontwikkeld. De laatste tijd hebben we ook allerlei video’s gezien van moslims die hun slachtoffer (het zit in het woord) SLACHTEN.
  We moeten ons realiseren dat de veronderstelde stichter van deze verschrikkelijke SEKTE dit allemaal heeft GEWILD. Hij roept op tot een mentaliteit van HAAT en GEWELD.
  Het zit ingebakken in de leer van deze sekte. Het is ook geen kwestie dat er in deze gemeenschap wat losgeslagen individuen rondlopen die tot dit soort zaken in staat zijn. Het is de institutie op zich waarbij er vanuit gegaan wordt dat ALLEN meedoen om de ONGELOVIGEN, de CHRISTENEN en de AFVALLIGEN zonder meer te DODEN.
  In Egypte roepen ze in koor en in cadans dat ze de JODEN haten en dat ze naar Jeruzalem gaan om ze uit te roeien.
  Het moet bij herhaling gezegd worden: We moeten ons distanciëren van de leden van deze sekte. Ook als ze zich VOORDOEN als gematigde MOSLIMS kunnen we er niet omheen dat ze elke vrijdag naar het AVONDGEBED gaan en zich laten indoctrineren in de leer van HAAT, GEWELD en MOORD.En zij nemen daar geen afstand van.
  Het is niet aan ons om plaats te maken, dat wil zeggen te vluchten van de plaats waar we thuis zijn. Het klinkt wellicht hard maar het is niet anders. De moslims moeten terug naar hun landen van herkomst, respectievelijk de landen van herkomst van hun ouders. Met minder kunnen wij in het belang van onszelf, onze kinderen en kleinkinderen geen genoegen nemen.

  Like

 6. Philippine zegt:

  Ik zag die oude vrouw als het jonge kind dat in de video kon ontsnappen aan de horror en nu wéér uitgescholden en besmeurd woord door het scheldwoord Jud.

  Like

  • Tom Hendrix. zegt:

   @Philippine 23.21. uur. Zo zag ik dat ook Philippine. Bravo Guus dat ik dit heb mogen zien. De NAZIE’S hebben we weer onder ons, het zijn de MOSLIMS, geholpen door hun 5e colonne de RODEN (SOCIALISTEN). Verder denk ook ik, dat we dergelijke smeerlapperij weer gaan meemaken, niet alleen tegen onze Joodse medemensen, maar ook tegen Christenen en andersdenkenden. Alles om de NWO in te voeren, met de Satan als opperheer. Ook de EUSSR is een uitvloeisel van het plan, om de wereld in handen te brengen van de duivel. En de organisaties die hier achter zitten; de BILDERBERGKLIEK en de Illuminati. Eerder heeft hier een link gestaan naar een pagina over wat de BILDERBERG eigenlijk van plan is. Je schrikt je te barsten! Willens en wetens zijn we verraden en verkocht!

   Like

 7. Henny Clemens zegt:

  Wij hebben deze video al eens eerder gezien, en het was toen en nu even schokkend, en ik begrijp JooJootje 23:04, de meeste haat in deze tijd komt toch van de islam, ook omdat zij het podium krijgen wereldwijd.
  Er wordt ze in de hele westerse wereld niets maar dan ook niéts in de weg gelegd om hun haat te uiten in elke vom die ze welgevallig is, openlijke haat van jong tot oud en van hoog tot laag.
  Ahmedinejad zei openlijk de joden te willen wegvagen van deze wereld en zijn opvolger doet nu hetzelfde, toch blijft het westen het bagatelliseren!!
  Wel wordt Wilders vervolgd voor zijn terrechte uitspraken, hij dreigt niet met moorden hij wil geen deportatie enz enz, maar gelukkig is dat complot van de ssslinkse hoek niet gehonereerd.
  Stem Wilders het is het enige wat we hebben om tegengas te geven.

  Like

 8. LOUIS-PORTUGAL zegt:

  En dan te zien dat er ene dr. Ineke van der Valk wil voorstellen om alle kritiek op de islam islamofobie te noemen en te verbieden.
  Het houdt helaas niet op.
  M.A.L. Sion Er zijn wel erg veel “beesten”

  Like

 9. HenkV zegt:

  Ik ben in de oorlog geboren en deze periode zit sinds mijn vroegste jaren volledig in mijn ziel gebakken. Nagenoeg alle documentaires die over deze periode beschikbaar waren heb ik gezien en ontelbaar boeken er over heb ik verslonden.

  Wie de omvang van het vergrijp tegen de Joden kent en de opbouw van de haat die tegen de Joden werd opgebouwd doorziet en nog over een gewetens functie beschikt dat werkt,die kan niet anders dan zonder enige terughoudendheid naast de Joden en Israël staan.

  De gruwel van de opgeklopte hetze tegen Israël en het Jodendom, die zich onder de vlag van de EU voltrekt, ontwikkelt zich langs exact dezelfde lijnen als de haatgevoelens die de nazi propaganda machine onder de Duitsers aanzwengelde! Deze voerden naar ongebreidelde gewelddadigheden die voor het eerst in de kristallnacht op grote schaal uitbraken en die later zouden uitmonden in massamoorden op ongeëvenaarde schaal.

  De EU haat propaganda tegen Israël beoogt hetzelfde, want de voorstanders van maatregelen tegen Israël weten heel goed wat er zou gebeuren wanneer het Israël onmogelijk werd gemaakt zich adequaat te verdedigen!

  Dit Hongaarse filmpje kende ik nog niet. Het greep mij aan, alsof je naar de uitroeiing van je eigen familie kijkt! En ik houd steeds voor ogen welke Heinrich Himmler, Julius Strasser, Reinhard Heydrich, Adolf Eichmann en Joseph Goebbels.adepten allang weer in de startblokken staan om weer volgens het oude leugen en gebral patroon te keer te gaan . GEWETENLOOS TUIG!

  Politiek correct links is zo godallemachtig schuldig! De oorlogsmisdadigers van de toekomst zijn allang onder ons en ze voelen zich OPNIEUW superieur.

  De reinigingsdienst kan me niet vaak genoeg voorbij komen..

  Like

 10. Tom Hendrix. zegt:

  @Henk V 16.50. uur. Beste Henk ik sta 100% achter jouw reactie. Potverdorie, ik heb genoeg gehoord van mijn helaas overleden vader. In mijn geboortestad was een levendige Joodse Gemeente voor 1940, daar zijn maar 3 mensen van over gebleven. Ik weet GENOEG!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s