CH: asielzoekers krijgen zwembadverbod ter bescherming van de bevolking

Screenshot_34

Openluchtzwembad in het Zwitserse stadje Bremgarten

Zwitserland doet het wat betreft de weerbaarheid tegen de monstercultuur uit de Oriënt altijd beter dan Duitsland. Zo ook deze keer: terwijl in Duitsland de normale Duitse gezinnen moeten wijken voor bewapende Turkse en Arabische migrantenbendes vaardigt de Zwitserse plaats Bremgarten onverwijld een zwemverbod voor de barbaren uit:

Om de tolerantie van de plaatselijke bevolking voor het centrum te verhogen, zouden asielzoekers “gevoelige zones” moeten vermijden, waaronder openluchtzwembaden en openbare sportvelden, bericht de “Aargauer Zeitung”.

Geen toegang tot zwembaden voor asielzoekers

Het Bondsbureau voor migratie en het departement Defensie van Zwitserland zouden het in een overeenkomst met de stad Bremgarten eens zijn geworden over deze regels voor asielzoekers. Zo dient de tolerantie voor de inkwartiering van de asielzoekers in de stad verhoogd te worden. Het regeringslid van het kanton, Susanne Hochuli, verdedigde de maatregel tegenover de krant “Sonntags-Blick”: “Deze regels zijn een compromis, opdat de bevolking in Bremgarten de beslissing meedraagt. Per slot van rekening moet men zich op veel levensterreinen aan regels houden. Je mag in het weekend niet grasmaaien of je mag de hond niet overal los laten lopen.”

Focus

Eigenlijk zou men deze “vluchtelingen” de toegang tot Europa moeten weigeren. Wie politiek asiel nodig heeft, zou dat in het buurland moeten zoeken, niet per se in Europa. Het is überhaupt onmenselijk om zulke onverdraagzame culturen te dwingen om samen te leven. Een culturele onverdraagzaamheid bestaat er in ieder geval niet met buurlanden.

De “asielzoekers” over wie het hier gaat, komen uit landen zoals Sri Lanka, Soedan of Eritrea en ze worden na enkele weken weer uitgezet, omdat ze geen recht hebben op asiel, staat er in het artikel.

De mensenrechtenorganisatie “augenauf” protesteerde volgens de “Aargauer Zeitung” luidkeels tegen het verbod. In een open brief aan een minister wees ze erop, dat de zogenaamde rayonverboden niet legaal zouden zijn.

En mensenrechtenorganisaties, die het mensenrecht eenzijdig ten gunste van de niet-Europese mensen uitleggen, zou je enorme boetes moeten geven.

Bron:

http://www.kybeline.com/2013/08/06/schweiz-zum-schutze-der-bevolkerung-bekommen-asylbewerber-freibad-verbot/#more-47432

Auteur: Kybeline

Vertaald uit het Duits door:

E.J. Bron

(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Immigratie, Zwitserland. Bookmark de permalink .

18 reacties op CH: asielzoekers krijgen zwembadverbod ter bescherming van de bevolking

 1. Theresa Geissler zegt:

  Die Zwitsers waken toch nog altijd goed over hun eigen identiteit en rechten, zeg wat je wilt……

  Like

 2. Rick zegt:

  Tsja…Dat kan Zwitserland nog doen. Zodra een land binnen de EUSSR zo’n maatregel zou afkondigen; wordt deze direct en onmiddellijk over-ruled door Brussel!! Waarschijnlijk krijgt het desbetreffende land óók nog een torenhoge sanctie opgelegd. Dát zal ze leren. Slogan is én blijft: Weg met Ons 😦

  Like

 3. Cathja zegt:

  Kijk, dát zijn nou maatregelen die verschil maken! Hier kan ik nog serieus blij van worden! Woorden van waarde, want de Zwitserse overheid houdt tenminste rekening met zijn bevolking!
  Willen de EU-lidstaten hier a.u.b. even GOEDE NOTA van nemen?
  Zó hoort het namelijk!

  Like

 4. Tom Hendrix. zegt:

  Maar de achterlijke TOVERKOL MALMSTRÖM zal dit met lede ogen aanzien. Net goed, Zwitserland heeft het geluk dat ze zich niet bij het communistische GEDROCHT EU hebben aangesloten, waarvoor ze respect verdienen.
  En zolang het gedrocht in leven blijft, gaat de instroom van onaangepasten in NEDERLAND en de rest van Europa gestaag voort.

  Like

 5. beny zegt:

  blij om te zien dat er hier en daar nog flitsen van gezond verstand te zien zijn in westerse beschavingen.islam-vrij sta nu eenmaal synoniem voor probleem-vrij.
  zouden de linksen het aandurven om voorvallen tussen openluchtzwembaden in door multi-culti-waanzin gedommineerde landen te vergelijken met dit openluchtzwembad op het einde van de zomer?

  Like

 6. Jean zegt:

  De Zwitsers “bewijzen” elke dag opnieuw dat ze opkomen voor hun eigen volk en dat siert de Zwitsers, ze laten zich niet inpakken door die gluiperds van dat EU gedrocht.
  Wij willen dat Vlaanderen dezelfde koers gaat varen ook al ligt die lul De Kl(g)ucht wat te zeveren over nationalisme, gelukkig bestaat nationalisme nog en komen die mensen op voor hun eigen volk en verlagen ze zich niet tot het niveau De Kl(g)ucht.

  Like

 7. JiepMK zegt:

  De meeste asielzoekers kunnen ook helemaal niet zwemmen.

  Like

  • Willie zegt:

   Waar zouden ze DAT geleerd hebben ??? In de zandbak???

   Like

  • treintrien zegt:

   In dat geval zie ik het probleem niet zo.
   Wil jij naar het zwembad?
   Das goed, maar wél zwemmen dan.
   Mínstens een uur achter elkaar 😉
   Ruimt lekker op.

   Net als met die Polen hier:
   ben jij zo dom dat je niet kan zwemmen en toch het water ingaat?
   Das nou jammer joh, dan verzuip je.
   Kan er geen traan om laten.

   Maar nee hoor, de overheid gooit er wel weer een campagne tegenaan.

   Inderdaad: een nachtmerrie…

   Like

 8. Republikein. zegt:

  Now we are talking. Wat een fantastisch land.

  Like

 9. Marco zegt:

  Juist prima gedachte .Nooit toegeven aan een intolerant geloof
  Oog om oog tand om tand
  In Moslim landen mogen wij ook niks

  Like

 10. Zwitserland is niet voor niets economisch het meest succesvolle land! De EU-landen daarentegen zijn al volkomen geïslamiseerd en in de ban van barbarisme!

  Like

 11. Lucie zegt:

  Oh God,wanneer worden we eindelijk verlost van deze ellende?
  Het lijkt wel een nachtmerrie………….

  Like

 12. Daiyu-ninja zegt:

  ……………………….De mensenrechtenorganisatie “augenauf” protesteerde volgens de “Aargauer Zeitung” luidkeels tegen het verbod. In een open brief aan een minister wees ze erop, dat de zogenaamde rayonverboden niet legaal zouden zijn……………………….

  Men zou hierop kunnen reageren met: de autochtonen hebben ook recht op rechten.

  Like

 13. Jan zegt:

  Simonetta Sommaruga: «Grundrechte sind nicht verhandelbar.» Es werde keine generellen Badi-Verbote geben – weder in Bremgarten noch anderswo.
  http://www.srf.ch/news/schweiz/sommaruga-fuer-ein-badi-verbot-fehlt-die-gesetzliche-grundlage

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s