“VVD, laat kabinet én Rutte zo snel mogelijk vallen”

Screenshot_26

Mark Rutte

Mark Rutte buigt als leider van de VVD nog een stuk verder naar links dan zijn voorgangers deden, meent Ed Sinke.

Het kabinet-Rutte II is een gruwelverhaal aan het worden voor de VVD-achterban. Zelfs de komkommertijd geeft ons, getergde liberalen, geen rust: na het plan van de regering om de zelfstandigenaftrek af te schaffen, komt nu naar buiten dat we weer enorme lastenverzwaringen krijgen in plaats van echte bezuinigingen. Dit is tekenend voor het ontbreken van een balans in de Nederlandse politiek. Zo heeft links het voor het zeggen en rechts zegt niets. Intussen zakt de economie steeds verder de modder in.

Elke keer als dit kabinet het heeft over ‘bezuinigen’ zie ik de neus van Mark Rutte langer worden. Wat echt gebeurt, is dat de lasten worden verzwaard voor burgers en bedrijven, terwijl de overheid onveranderd te veel geld blijft uitgeven.

Lees verder>>>

(h/t Wachteres)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

18 reacties op “VVD, laat kabinet én Rutte zo snel mogelijk vallen”

  1. Tom Hendrix. zegt:

    Wachteres bedankt. En in feite een bevestiging wat wij als reageerders al vaak genoeg hebben gezegd; dit kabinet bezuinigt niet, dit kabinet verzwaart de lasten voor burger en bedrijfsleven. Dit VVD lid heeft het goed gezien, maar ik zeg nu: “geen woorden, maar daden”.

    Like

  2. gielah zegt:

    Alles goed en wel…. maar wat ik zie is dat de neuzen van álle VVD-politici braafjes en in grote eenparigheid de kant van Brussel opstaan.
    Ik hoor er ook nimmer een protesteren tegen die koers.
    Terwijl Rutte een handtekening gezet heeft ( samen met Timmermans en Dijsselbloem) dat de belangen van de EU bij hen altijd zullen prevaleren boven die van ons eigen Nederland,
    heeft er volgens mij binnen de VVD geen énkel protesterend gejoel geklonken.
    Het was ál koekkoek-éénzang en partijdiscipline wat de klok sloeg.
    Of ze Rutte – constant in een deuk liggend en liegend dat hij zwart ziet – nu houden of richting Brussel sturen ( alwaar wel een lucratief baantje voor hem gecreëerd zal gaan worden), dat interesseert mij persoonlijk maar zeer matig.
    Ik wil er geen één van dit stel op enige invloedrijke positie!
    Al ziet Schippers er dan wellicht uit of zij een lieve tante voor haar neefjes en nichtjes is….. haar koers is EU… dus dictatuur.
    Al doet Zijlstra dan net of hij wél eerlijk is ( hij roept bijvoorbeeld dat het nóóit meer leuk wordt voor Nederland en dat de burgers het inderdaad zeer zwaar zullen krijgen en dat hij daar ook geen doekjes om windt)
    zijn koers is EU en dáár ligt zijn gehoorzaamheid.
    En zo kunnen we het hele rijtje afgaan: het enige verschil zal zijn hoe men een en ander presentéért…. maar de trouw aan Brussel kleeft hen intussen allemaal evenzeer aan…. en zij allen leveren Nederland uit aan een dictatuur, waarbij vergeleken andere dictaturen waarschijnlijk op een zondagsschooltje leken.

    U mag in het verlengde hiervan ook de hele PvdA, het CDA, D’66, GL en de C.U. noemen: allemaal vazallen van een volkerenbond, waarvoor geen Nederlander heeft mogen kiezen via een bindend referendum.
    Dat mandaatloze weggeven van onze souvereiniteit blijft in mijn visie dus onwettig…. en dient zo spoedig mogelijk teruggedraaid te worden.
    Ik vermoed dat er in het kader van dat terugdraaien weinig te verwachten valt van wélk lid van de VVD ook.

    Like

    • Wachteres zegt:

      Je hebt helemaal gelijk, Gielah, met je betoog.

      Mijn vreugde bestond daaruit, toen ik dit artikel las, dat zelfs VVD-prominenten – Sinke is niet de enige – al oproepen om dit kabinet en Rutte te laten vallen.

      Dat geeft de mogelijkheid tot grote veranderingen.

      En nu maar hopen dat heel veel mensen inzien wat er moet gaan gebeuren.

      En daar kunnen we de VVD, als schoothondje van de EUSSR, niet bij gebruiken

      Like

      • Theresa Geissler zegt:

        Om te beginnen zouden al die angsthazen -de kiezers- van dat ‘strategisch stemmen’ afgebracht moeten worden.
        En hoe bewerkstellig je dat?

        Like

  3. bobzelf zegt:

    NOU , DAT IS BIJ DE VVD ACHTERBAN DUS , ECHT TEGEN DOVEMANSOREN GEZEGD !

    ZE ZOUDEN NOG ZO’N 21 ZETELS HALEN , hoe is het in Jezus naam mogenlijk !! , gloeiende , gloeiende !!!!! NOU DAN HEB JE DUS EEN HERSENBESCHADIGING , BEN JE BLIND EN DOOF , op hoop je dat de ecenomie onverwachts aantrekt ??
    Of dat st nikolaas straks een verrassing heeft voor de VVD ??
    Of dat je morgen wakker wordt en het was een hele enge droom ???

    Als je na al de leugens tegen je eigen VVDers !!!!!!!! , listen , bedrog , en al die geweldige zakkenvullers met hun lul verhalen , de Wientjes , de Pinokkio’s , de Zalmen , de josjes van Rey , de Weekers ( ik weet niet waar die miljoenen zijn gebleven ),die mongool van Jorritsma , de Neelie Smit Kroes , te dom om dood te gooien !! , en tevens grootste zakkenvulster en liegbeest
    NU NOG OP DE VVD STEMT , DAN WEL ZEGT , GEERT IS WEGGELOPEN EN JE ZIET NU NOG NIET, OF JE WILT NU NOG NIET ZIEN , DAT DEZE MAN EEN RUGGENGRAAT HEEFT EN DUS HET BESTE MET DE NEDERLANDERS VOOR HEEFT !!
    DAN BLIJFT ER NIKS ANDERS OVER DAN TE ROEPEN : Sterf VVD STERF !!!

    Like

    • Tom Hendrix. zegt:

      @Bobzelf: 19.02. uur. De leugen, die MARX RUTTE zei, tijdens de regeringsverklaring van het roverskabinet vvd/pvda- dat Wilders was weggelopen- deze leugen vergeef ik PINOKKIO NOOIT en de VVD ook niet. Terecht Bob zeg je DE LEUGEN, Wilders had in het gedoogakkoord aangegeven, dat hij geen extra LASTENVERZWARINGEN zou accepteren, die vanwege de EUSSR genomen zouden worden. Maar helaas zijn vele NEDERLANDERS in zijn leugenpraat gaan geloven. Voor mij mag de VVD en de PvdA compleet weggevaagd worden. Vuile ROVERSBENDE!

      Like

  4. GT zegt:

    Ingrijpen van het leger een optie, dit kabinet hoe dan ook afzetten????

    Like

  5. bigljohn zegt:

    Mark Rutte. Nog Roomser dan de paus zegt men wel eens. In zijn geval is hij nog roder dan Karl Marx. Samson zal wel in zijn nopjes zijnmet zijn collega, die uiterst rode rakker die Rutte schijnt te heten. De VVD, de Volks partij voor Volksverlakkerij en linkse drammerij !

    Like

  6. Republikein zegt:

    Ik geloof er geen reet van.

    Like

  7. G.Deckzeijl zegt:

    Zij weten tenminste wat verzet is.!!!

    Like

  8. guusvelraeds zegt:

    Gelukkig gaan we ondanks alle financiële en maatschappelijke ellende wel enorme windmolenparken bouwen voor de kust in de Noord en Wadden Zee. Als we toch eenmaal geld aan het weggooien zijn doen we het goed ook. Je wordt misselijk van de vreugde kreetjes die geslaakt worden in het NON journaal als ze dit soort miljarden verslindende links/groene nieuws aan het volk mogen propaganderen. Wat mij betreft snel nieuwe verkiezingen. Of er nog veel strategische stemmers over zijn weet ik niet, maar elk volk krijgt die leiders die het verdient. Dat was in Egypte zo en dat zal in Nederland niet anders zijn.

    http://www.trouw.nl/tr/nl/4332/Groen/article/detail/3479023/2013/07/21/De-Noordzee-wacht-een-windmolen-revolutie.dhtml

    Like

  9. Avidia zegt:

    Geweldig Gerrit!

    Like

  10. Jean zegt:

    Op politiek vlak moeten wij in Nederland én Vlaanderen een nieuw systeem invoeren nl. EVALUATIE.
    Elk jaar moeten de burgers in de gelegenheid gesteld worden het politiek schorem te evalueren op hun daden, stel 500.000 mensen nemen deel aan die evaluatie en 250.001 zijn niet tevreden dan moet dat politiek schorem daar de conclusies uit trekken en opsodemieteren, liever nieuwe verkiezingen dan blijven aanmodderen met lafaards en verraders zoals dat linkse schorem, in de groentewinkel liggen ze, de tomaten en de meloenen, nog gescheiden maar vanbinnen zijn ze beide vuurrood.
    Nu wordt Nederland én Vlaanderen door links schorem enorm veel schade berokkend en dat tuig kan ongestraft de misdaad voortzetten en dat moet veranderen, door evaluatie kunnen we die misdadigers stoppen, gegarandeerd een wereldsucces als we het heel snel invoeren.

    Like

  11. G.Deckzeijl zegt:

    Niet te geloven… d’r zijn d’r twee wakker. Nou de rest nog van dit land van katuitdeboomkijkers.

    Like

  12. gielah zegt:

    Wat ik zou willen is dat mensen als Wouter Bos en Dijsselbloem, die zomaar banken opkopen en óns met de lasten daarvan opzadelen, op zijn minst 3/4e van hun eigen bank-tegoeden daarin zouden moeten stoppen.
    Op die manier zullen zij ervoor terugschrikken zomaar wat aan te klooien.
    Wie in zijn eigen vlees snijdt… die snijdt voorzichtig of helemaal niet.

    Like

Plaats een reactie